E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #1.101
Göster göster, bakalım ne dicek? kaydirigubbakcemile3Yanakları iyie tombikleşti bunun, maşallah annesi...
Maşallah subhanallah! Nazancım çok tatlı görünüyorlar, öpüyorum oğluşlarını. yeni resimlerimi göster büyük oğluna, hamileyken beni görüp dalga geçiyodu şişman teyze diye.... kaydirigubbakcemile3
kiz unutmamis bak hic gulecegim yoktu:roflol: hakkatten msnde seni gorunce sisman teyze yaziyor diyordu, hatta gecen esime bebislerin resimlerini gosteriyorum, sisman teyzenin bebegimi diyo:roflol: dur gostereyim resmini bak sisman teyzen zayiflamis diyesüprizzzzzkaydirigubbakcemile3
Bavsecim maşallah, kızın da oğlun da pek datlu... Ne güzel yanyana resimleri, Allah ayırmasın.
Melekcim Tuna'ya ayrı bayıldım, battaniyeye ayrı... TUna'ya maşallah, kocaman olmuş. Battaniyeyi sen mi ördün?
Aman Allahımmmm, şıklığa bak. Tam ısırmalık, maşallah! Fazla süsleme annesi, nazara gelcek...Süslendiiik gezmeye gidioruuss
O pipinin hali ne öyle!!! Bi BAMYALI daha... kaydirigubbakcemile3
Ben ne diyim sana yaa, deli kız... :1no2:
Maşallah Arda'ya çok tatlı olmuş Şehnazım. Kokla benim için onu. Bu arada siz saçını mı kestiniz bu çocuğun? Favorileri falan pek bi düzgün de... :uhm::sm_confused:
kırklandıktan sonraa
Kızının şeftali yanaklarıyla solaryumlu tenine bayılıyorum, maşallah. Demek uyuma numarası yapıyor, zilli!!!klava: Maşallah!
http://img5.imageshack.us/img5/564/08052009600.jpg
oğluşumla oyun oynamaya çalışırken..hiç ilgisini çekmiyo oyuncaklar
Fundacım maşallah oğlına... Oyun halınız da pek güzelmiş. Kaç günlük olduğunuzu hatıramıyom ama yakın zamanda başlar ilgilenmeye. Gözler de masmavi değil mi, yoksa ben mi öyle gördüm?