2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işte oldu sonunda bende oğluşumun resmini açık bi şekilde koyabildim:):)

teşekkür ederim adacyo...bugün tam 2,5 aylık olduk artık ilgilenmeye başlasında oyuncaklarıyla oynayalım istiyorum...senin kızında çok tatlı maşşallah allah nazarlardan saklasın...sizin bebekleriniz hep tombiş tombiş resimlere baktıkça sanki benim oğlum zayıfmış gibi geliyor bana canım sıkılıyor walla bu arada evet oğluşumun gözleri masmavi doğru görmüşsün:):) o gözler nazar boncuklarımız bizim:):)

oğluşum dedesine gülerken....gülerken yakalamak o kadar zor ki ancak bu kadar işte...

teyzesi oğluşuma oğluşumda tey teye hayran...bu arada hazır resim yüklemeyi öğrendim biraz tadını çıkarayım bari her şey yavaş yavaş...sırada birden fazla resmi bir mesaja koymak war:):)

fundacım maşallah Emir bey çok tatlı kııız ne masum durmuş bebe. canım yaaa melek gibii

oğlum çok tatlı walla tadından yenmiyo hatta:):)hele masumluğuna hiçbir şey söyleyemem:):)dışı seni içi beni yakar misali..ama olsun ben bebeğimi böylede çok seviyorum...bu arada böyle masum durmasının sebebi anneannesinin evinde oraya bayılıyo oğlum nedense evde hiç böyle değil oraya mı taşınsak komple ne yapsak:):)

buda oğluşumla gülüşürken sürekli onunla ilgilen yanıdan ayrılma o zaman keyfine diyecek yok...hihoyyyt

benim prensesimm. DERİNimmmmm

Eklentiler

• $Görüntü081.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $Görüntü065.webp
    3 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü050.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $Görüntü049.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 36
kızlar maşallah mart bebeklerine hepsi melek giibi allah nazarlardan saklasın

funda, gülçin?bebekleriniz çok güzeller. aman maaşallah....cidden çok masum oluyolar uyurken. yapışıyorum bazen bizimkine:)

selence maşşallah kızın çok tatlı..sizin bebekleriniz tombik tombik benim ki çok cılız sizinkilerin yanında yaaaa....bakın bakalım çok mu zayıf oğluşumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…