selence maşşallah kızın çok tatlı..sizin bebekleriniz tombik tombik benim ki çok cılız sizinkilerin yanında yaaaa....bakın bakalım çok mu zayıf oğluşumm...
nazan sanki bilerek bakıyor Eren maşallah ona
çapkın bakışı ayrı güzel gülüşü ayrı güzel ,karizmatik erkek
saçımı boyattım cumartesi siyahtı önceden
[/url][/IMG]
bu da kızımın ilk elbisesi
[/url][/IMG]
Gülçincim maşallah Derin'e...benim prensesimm. DERıNimmmmm
Fundacım çok tatlı kızın, çekik gözlü bizim kız gibi...
Fundacım, bizim kızın gövde ve bacaklar böyle, sadece gıdısı bunun 3 katı...Nazmiye Demirel gibi...kaydirigubbakcemile3 Gayet iyi görünüyo. Göğüs kısmı az daha dolsa yeter..selence maşşallah kızın çok tatlı..sizin bebekleriniz tombik tombik benim ki çok cılız sizinkilerin yanında yaaaa....bakın bakalım çok mu zayıf oğluşumm...
Süper süper süper!!! Maşallah, şapka da çok yakışmış çapkınımıza...
:roflol::roflol::roflol:yuzune bakarak konusunca, bu sekilde yan yan bakip yan yan guluyo:) cilve yapiyor kendince, cok fena cokkkkkksengözlerimebaksanab, abisi gibi olucak heralde, abimizde cok capkin, bu aralar takti platonik askina durmadan mektup yaziyo, bahcelerine kapisinin onune felan birakiyo, hafta sonuda hediye almis kiza, kapilarinin onune birakip, zile basip kacacakmis:roflol:, cok cekecegim var benim bu oglanlardan
Elbise bi başka, patikler bi başka güzel... ıçindeki onlardan da güzel. Çok yakışmış kuzuma..saçımı boyattım cumartesi siyahtı önceden
[/URL][/IMG]
Nurgülcüm yakışmış bence, yumuşatmış biraz ifadeni. Güle güle kullan. Maviş gözlü kızını yerim ben. Maşallah!
bu da kızımın ilk elbisesi
[/URL][/IMG]
teşekkür ederiz teyzesi
evet ayşincim doğum lekesi var alnında 3-4 yaşına kadar geçer dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?