2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selence cok tatli sampiyon kizin yerim ben onu yaa, cekik gozlerini sevsinler onun masallah subhanallah

fundacim gayet yerinde oglusunun kilosu, zayif felan degil masallah, saclarada ayri bittim, benim kel oglusum, her gun daha bir kel kaliyor yaa

canım sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun ayrıca o kadarda zayıf değil bence normal

bizdende yeni fotolar var:)

capkin bakisli oglum:))

gulmek sana yakisiyo ya kuzum:)

annem sekil yapti ama sanki biraz bizi bozdu bu sapka ne dersiniz teyzeler:icecream:

nazancım varya tam ısırmalık olmuş bunun yanakları yaa
gerçektente tam çapkınlar gibi bakmış :)
yakışıklıya ne yakışmaz şapkada yakışmış maşallah allah nazarlardan korusun

nazan çok tatlı oğlun maşallah yaaa...olsun senin oğlun saçsızda çok yakışıklı..benimkindede maşşallah saçtan başka bişi yok dökülcek diye bekliyom ama hala yerli yerindeler

nazan sanki bilerek bakıyor Eren maşallah ona
çapkın bakışı ayrı güzel gülüşü ayrı güzel ,karizmatik erkek

nazan sanki bilerek bakıyor Eren maşallah ona
çapkın bakışı ayrı güzel gülüşü ayrı güzel ,karizmatik erkek

yuzune bakarak konusunca, bu sekilde yan yan bakip yan yan guluyo:) cilve yapiyor kendince, cok fena cokkkkkksengözlerimebaksanab, abisi gibi olucak heralde, abimizde cok capkin, bu aralar takti platonik askina durmadan mektup yaziyo, bahcelerine kapisinin onune felan birakiyo, hafta sonuda hediye almis kiza, kapilarinin onune birakip, zile basip kacacakmis:roflol:, cok cekecegim var benim bu oglanlardan

saçımı boyattım cumartesi siyahtı önceden
[/url][/IMG]

bu da kızımın ilk elbisesi
[/url][/IMG]

ayyyyy bayıldım.... fundalar yahu çok şirin bebeişleriniz. yeni funda nın bebeğinin saçlarıyla ilgili yine problem çıkacak sanırım... seni de kındandıklarımız listesine ekledik canım hayırlı olsun.
eski funda senin kızın da çekik gözlerini öperim ben.fıstıkkk fıstık... ama fb yi tutmadım
nazan canım demiştim ya senin oğlanı görünce benim damat geliyo aklıma. o da çapkın. aldattı hatta benim kızı:)) du ya düşünüyüm yine bu kertme olayınıDDD
nurgül canım senin kıza bayılıyorum ben yaa... hele yamuk ağızlı bi fotosu vardı ya çizelgede. bu arada alnının üstünde doğum lekesi mi var. bizimkinin de ensesinde var da...

Son düzenleme:
teşekkür ederiz teyzesi
evet ayşincim doğum lekesi var alnında 3-4 yaşına kadar geçer dedi doktor

saçımı boyattım cumartesi siyahtı önceden
[/url][/IMG]

bu da kızımın ilk elbisesi
[/url][/IMG]

ayyyy yesinler onun elbisesini boncuk gozlu fistik, masallah cok tatli cokkkkk

aysincim senin damat kimdi kiz, benim oglusuma benzeyen, benimkinin sadece bakislari capkin, yoksa zehramizi aldatmadik hic

tüm bebişlere kocaman bir maşallah. ne çabuk geçiyor zaman nerdeyse 2 ayları bitti hepsinin

benim prensesimm. DERıNimmmmm
Gülçincim maşallah Derin'e... O nasıl uslu, nasıl şeker bişey öyle...
benim fanatik kızım şampiyon bebek :teytey:

sabah kolumda uyumayı çok seviyor :)
Fundacım çok tatlı kızın, çekik gözlü bizim kız gibi... Maşallah, çok güzel bir yüzü var. Kıskanç kadın, çocuğu kıskandın da, pencereye doğru resim çektin di mi? Ayol neden ışığa dönüp çekmediniz o caaanım resimleri? klava:
Bnim kız da böyle yatmayı çok seviyo...
GS kıyafet olsa daha çok yakışırdı bu arada...
selence maşşallah kızın çok tatlı..sizin bebekleriniz tombik tombik benim ki çok cılız sizinkilerin yanında yaaaa....bakın bakalım çok mu zayıf oğluşumm...
Fundacım, bizim kızın gövde ve bacaklar böyle, sadece gıdısı bunun 3 katı...Nazmiye Demirel gibi...kaydirigubbakcemile3 Gayet iyi görünüyo. Göğüs kısmı az daha dolsa yeter..
bizdende yeni fotolar var:)

capkin bakisli oglum:))

gulmek sana yakisiyo ya kuzum:)

annem sekil yapti ama sanki biraz bizi bozdu bu sapka ne dersiniz teyzeler:icecream:

Süper süper süper!!! Maşallah, şapka da çok yakışmış çapkınımıza...
:roflol::roflol::roflol:
Bu arada gösterdin mi şişman teyze resimlerini, çapkın oğluna? kaydirigubbakcemile3
Elbise bi başka, patikler bi başka güzel... ıçindeki onlardan da güzel. Çok yakışmış kuzuma..

Son düzenleyen: Moderatör:
bebelere bak yaaa nasil büyüdüler... hepsine teker teker 41kere MASALLAH..
Fundacim benim kizda hic ilgilenmiyor oyun halisiyla daha cok benle oynuyor oyuncak gibi... karsimda durup ben severken basimi sallayinca oda basini salliyor CADI yaaa ...Ileride artik bir kac aya kalmaz baslarlar

teşekkür ederiz teyzesi
evet ayşincim doğum lekesi var alnında 3-4 yaşına kadar geçer dedi doktor

allahım o kırmızı tokamı diye bakıyorum bende arkadasımın kızınında alnında vardı 3 yasında suan çok az kaldı ha bu arada süpersiniz ikinizde
ya resimlere bakıyorum alıntı yapmak istemiyorum sayfaları doldurmayayım diye
hepsi birbirinden harika
en çirkinide nazanın oğlu eren çok çirkin çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızım bakerken uyumuş bende bayıldı sandımlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Son düzenleme:
funda0606 canım oğluşun çok tatlı maaşallah.. Elinimi emiyo kerata? Saçlardan azcık bize göndersenizeeee.: ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…