FB fanatikliğini sevmesemde yinede yakışmış gelinime.
Annesinin bitanesi.. Nasıl alırız,nasıl isteriz bilmem. Gel gelinim yavuklun da uyutur seni kollarında.
Yarasında büyüsün tatlişkom.
Çok şık olmuş.üzerindeki aslında kapri pantolon ama bize şimdi normal pantolon oldu :)
http://img12.imageshack.us/my.php?image=250420091275.jpg
saol dünürüm anıl için süslendik :)
burda komşular bile biliyor anılı
liyayı biz alıcaz falan diyolar ben de onun anılı var size bakmaz diyorum
şimdi ikide bir liyanın anılı var diyolar :))
aman ha söyleyin ki yanlış yapmasınlar sahipli bunlar :))Anaam meşhur olduk desene..Bizde kızların kulağına duyuruyoruzki ayartmaya kalkmasınlar oğlumu.
allahım o kırmızı tokamı diye bakıyorum bende arkadasımın kızınında alnında vardı 3 yasında suan çok az kaldı ha bu arada süpersiniz ikinizde
ya resimlere bakıyorum alıntı yapmak istemiyorum sayfaları doldurmayayım diye
hepsi birbirinden harika
en çirkinide nazanın oğlu eren çok çirkin çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızım bakerken uyumuş bende bayıldı sandımlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ayyyy yesinler onun elbisesini boncuk gozlu fistik, masallah cok tatli cokkkkk
aysincim senin damat kimdi kiz, benim oglusuma benzeyen, benimkinin sadece bakislari capkin, yoksa zehramizi aldatmadik hic
nazan gün gectikce daha bir güzellik geliyor ya senin oglu$a ... Ilk fotoda sanki disleri varmis gibi iki tane hehehe coooooook sirin MASALLAH
gün geçtikçe nasılda büyüyorlar...Allahım nazarlardan saklasın..bana sanki büyümüyormuş gibi geliyor ama seyrek görenler her gördüğünde büyümüş diyorlar....bende şimdi sizin bebişlere öyle diyorum.nasılda büyümüşler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?