2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gülçincim senin kızçende elini emiyo galiba. Çok tatlı uyuyo ama maaşallah güzelliğine.

FB fanatikliğini sevmesemde yinede yakışmış gelinime.

sabah kolumda uyumayı çok seviyor :)
Annesinin bitanesi.. Nasıl alırız,nasıl isteriz bilmem. Gel gelinim yavuklun da uyutur seni kollarında.

ohh misler gibi olduk :)
Yarasında büyüsün tatlişkom.

üzerindeki aslında kapri pantolon ama bize şimdi normal pantolon oldu :)

http://img12.imageshack.us/my.php?image=250420091275.jpg
Çok şık olmuş.

bizdende yeni fotolar var:)

capkin bakisli oglum:))

gulmek sana yakisiyo ya kuzum:)

annem sekil yapti ama sanki biraz bizi bozdu bu sapka ne dersiniz teyzeler:icecream:

Güzel gülüşlü,çapkın bakışlı. karizmatik oğlan bu.. Abisine benziyo.

saol dünürüm anıl için süslendik :)
burda komşular bile biliyor anılı
liyayı biz alıcaz falan diyolar ben de onun anılı var size bakmaz diyorum
şimdi ikide bir liyanın anılı var diyolar :))

Nurgülcüm kızın ay parçası maaşallah. Ne kadar fotojenik..
Senin saçında yakışmış çok doğal olmuş,beğendim.

nurgül bencede bu saç rengi sana çok gitmiş güle güle kullan canım
bu arada minnoşuna maşallah çok tatlı

saol dünürüm anıl için süslendik :)
burda komşular bile biliyor anılı
liyayı biz alıcaz falan diyolar ben de onun anılı var size bakmaz diyorum
şimdi ikide bir liyanın anılı var diyolar :))

Anaam meşhur olduk desene..Bizde kızların kulağına duyuruyoruzki ayartmaya kalkmasınlar oğlumu.

yerim ben o uyuyan guzeli, isiririm her biryeriniiiiiiiiiŞeniz

ayyyy yesinler onun elbisesini boncuk gozlu fistik, masallah cok tatli cokkkkk

aysincim senin damat kimdi kiz, benim oglusuma benzeyen, benimkinin sadece bakislari capkin, yoksa zehramizi aldatmadik hic

canım benimki ankarada, kuzenimin oğlu. mart bebişlerinden değil yani. ama çok benziyo senin oğluşuna.... ama o biraz çapkın...gerçi seninki de öyle valla dünürün gözünü dört açsın:1closedeyes:
neyse yatma zamanı geldi. öptüm hepinizi. iyi geceler:a015:

nazan gün gectikce daha bir güzellik geliyor ya senin oglu$a ... Ilk fotoda sanki disleri varmis gibi iki tane hehehe coooooook sirin MASALLAH

nazan gün gectikce daha bir güzellik geliyor ya senin oglu$a ... Ilk fotoda sanki disleri varmis gibi iki tane hehehe coooooook sirin MASALLAH

evet ustteki iki on disi cok belirgin damaginin icinde saklaniyokaydirigubbakcemile3

hepside birbirinden güzeller masallh bütün bebislere milyonlarca kez masallh

kız bunlar çok tatlı maaşallah hepsine sağlıklı ve huzurlu olsunlar hep yerim sizi mart kuzularıı

daha yeni uyandık yeni güne alışmaya çalışıyorum annecimyerimseniben hala üstümde uyku mahmurluğu var ama yinede çok tatlıyım

gün geçtikçe nasılda büyüyorlar...Allahım nazarlardan saklasın..bana sanki büyümüyormuş gibi geliyor ama seyrek görenler her gördüğünde büyümüş diyorlar....bende şimdi sizin bebişlere öyle diyorum.nasılda büyümüşler...

Bizi ihmal ettiğini ve seyrek gördüğünü itiraf ediyon yani??? :mymeka: Utanmadan... klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…