2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YA BAYILIYORUM BEN BUBUB ZEYTIN GOZLERINE SIAH DIMI ANNESI MASALLAH
kızımmm canıımmm defnemmm...

çok düşünceli uyur.. yan yatırdım ya nasıl dönsem diye plan yapıyor :jeyyar:... ki bir kaç saniye sonra sırt üstü döndü..

AY BAYILDIM YANAKLARINA MASALLAH

Son düzenleyen: Moderatör:
emelim canım saol yok aslında gözleri siyah degil koyu mavi ama dönecek sanırım daha ılk dogdu zamankı goz rengı yiğidimde tam yiğit olmuş hee hele o yatısı yomu totosundan ısırmalık olmus gaydirigubbakcemile3

saclara masallah ya.. hep ayni yorumu yapiyorum alya hanima ama yok böyle sac ya :)

renniem uykuda bile muzurluk pesinde senin ufaklik.. bide masum duruyor.. gelde kiy buna
allah nazarlardan saklasin

çirkin zehramda büyümüşş çok daha çirkin olmuş maşallah[/COLOR][/B][/I]

bana mı öğle geliyor yoksa mart bebeklerimi çok güzel.. anam biriniz de suratsız çirkin olun... hepinizi leplepi gibi yerim ben....

EE ne de olsa mayaları güzel. Olsun o kadar dimi. (çokda mütevaziyimdir kaydirigubbakcemile3)

yine süper bizim bebişler...maşallah hepsine...tek tek yazamadım ama Buket resimler neydi öyle bittim hepsine....Maşallah kuzucuklarıma....

allahım bu büyüynce kesin çok sert bir irkek olacak allah karısına yardım etsin valla böyle dediğim dedik bi koca--yla işi var
bakışalara baksana tosunum benim
bu arada kızıma bakmış hıııııı çok ayıp çok

damla çikolata nıyetıne yıyebılırmıyım ben bunu butlarını ısırsam

maşallah mart bebişlerine.
idil türkü de büyümüş.kırmızı bantlı halini çok beğendim.maşallah gözlerine.
alya hanıma diyecek yok zaten maşallah.
damla kara kuzum büyümüş maşallah canım ya yerim ben onu.

ciddi erkekim benim..
uyurken bilem sert bakisili..
ellere bak.. yumuk yumuk.. bitter cikolatm benim
cokacimcoook

Bu cirkinler KIMLERRR BÖYLEEE masallah hepsine teker teker... Yeyim onlari yeyimmm yaaa cok sirinlerrrrrrrrrr

bikaç gündür uğramıyordum bu topice birsürü resim eklenmiş hepsine kocaman maşallah
allahım hepsini nazarlardan korusun
çokk tatlılar yaa bakmaya doyamadım
yerim ben onları yer bitiririmmmm

damla maşallah oğluşuna harbiden tam yemelik bitter çikolata bizimkide bazen çatar kaşları doğduğunda hep çatık kaşdı ama allahdan gülmeye başladık

son iki fotoda dün sabahki hali diğeride 2 gün öceki banya yapmaya hazırlandığımız hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…