2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lütfen bodur ve besili tavuk gibi çıktığıma bakmayın.. kocam uzun...ama besili kısmı doğru tüm göbişi defnemle kamufle ediyorum..kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel kimse yok.. ben bu havada bu cumartesi günü neden evdayim allahım... nedir benim suçum cezam...

Ahucum cik gez niye gitmiyon kii ?? Bu arada sen ve Defnecige MASALLAH... Allah mutlulugunuzu daim kilsin!! Bizimde TEK birtane aile fotosu var NIYEKI ACABA???

arabasız çıkamam defneyide zapt edemiyorum tek başıma...kocişinde dersi işi gücü var...kaldım evde defnemde zzaten dizimde keyif yapıyor...
sibel misafir sen misin allah allah anlamadım...

aile resmi tek oluyor genelde bebişi çekmekten bize sıra gelmiyor bi tane numune işte..

bensana diğer yerden yazıyorum sen çat burda çat kapı arkasındasın maaşallah hızına yetişemiyorum...
sende resim koysan koyduysan sayfasını söyle barı geçmiş çook uzun bakiim bebişne

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/215323-2009-mart-anneleri-bebisleri-67.html#post6909325

maşşalah one saç baş... allah nazarlardan saklasın emziğimizde yanı başımızda

:roflol: :roflol: :roflol:
ayy yeni gördüüm.. kurgu hikaye süper..sırnaşık şeysırnaşık şey

hepsi çok güzel valla yatütütütütütüüüü..

hepsini öpün lütfen tüm teyzeleri adına özellikle benim için...mıncıklayacağımız günler yakın kızlar

ay betül bayıldım ne akıllı bakmış öyle 41,5 kere maşallah canım

Ahucum maşallah defneye çok masum uyuyor yerim o dudaklarını

Hergün şu verdiğiniz listedekileri yersem te şöyle[URL="http://urlal.com/rj"]
Oğluşumda mamayla beslenirse te böyle olacak
dünürcüm bi alemsin vallahi harika çıkmışsınız resimlerinizde lülülülülülü

maşallah Damla ısırırım o kuzuyu yanaklarından..
Betül ne akılldı bıdık senin bebiş öyle ayy maşallah
ahu kızımın adaşı defnemizede kocaman bi maşallah
ayy Buket yıkmışsın yine ortalığı maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…