Buket çok komiksin sen yaaa!!!
Kızım bi de beni yıka diyon, ayol, yıka yıka bitmesmişsin sen.... kaydirigubbakcemile3
Ahu maşallah Defne ne güzel ne tatlı bir kız, Allah bağışlasın. Mutlu aile tablonuz da hiç bozulmasın.
damla maşallah oğluşuna çok tatlı tam kara kuzuuu
damla çikolata nıyetıne yıyebılırmıyım ben bunu butlarını ısırsam
maşallah mart bebişlerine.
idil türkü de büyümüş.kırmızı bantlı halini çok beğendim.maşallah gözlerine.
alya hanıma diyecek yok zaten maşallah.
damla kara kuzum büyümüş maşallah canım ya yerim ben onu.
ciddi erkekim benim..
uyurken bilem sert bakisili..
ellere bak.. yumuk yumuk.. bitter cikolatm benim cokacimcoook
damlaaa bu kuzu tam yeelık olmuş tombiş tombişş
kara kuzumm aslan parçam benimm
pek tatlı olmuş maşallahhh
damla maşallah oğluşuna harbiden tam yemelik bitter çikolata bizimkide bazen çatar kaşları doğduğunda hep çatık kaşdı ama allahdan gülmeye başladık
oğluşum kendisini yemek isteyen teyzelerine ber bi budundan bir ısırık vercekmişş. hepinize teşekkür ettia.s.maşallah Damla ısırırım o kuzuyu yanaklarından..
Betül ne akılldı bıdık senin bebiş öyle ayy maşallah
ahu kızımın adaşı defnemizede kocaman bi maşallah
ayy Buket yıkmışsın yine ortalığı maşallah size
bukett çtlaksın sen. çok tatlı gözüküyo oğluşun yaaa
bayıldım Nil hanıma çok güzel durmuş maşallaahşuanda da sevgili arkadaşlarıyla kavga ediyor neyi paylaşamıyorsa!!!!:mymeka:
şimdi çektim dönencedeki hayvan arkadaşlarına şaşkın şaşkın bakarken
burda da onlara ıgılıyor
Allah mutluluğunuzu daim etsinaha ben yapana kadar herkescikler gitmiş.. en sandaki ilk ve tek aile resmimiz...
dayanamadım 155 sayfanın hepsine baktım.. bebişlerin büyümelerini seyretmek çok güzel..tanıdığım tanımadığım tüm anne ve bebişlere boncuk benden
nazan ve sibelin oluşlarının kız bebeklere yaptığı çıplak protesto kopardı beni..:roflol: ...
hepsini sırayla ve random ıstırırım....
ohh ohh talibimiz çıktı.... emelcim son resimde gördüğün başımızda bekçi gibi duran adam kötükedihüso bizi kimsecikleere vermiyor... turşumuzu kuracak ... :mymeka:Betul be ahu bebelerınıze 41 kere masallah Çok guzel
ahu kızına talıbım
aaaaaaaaaa aşk olsun ahum gelırız nıye gelmeyelım bak oğlumuz yakısıklı kıymet bılır babamız 1 dedıgımızı eksık etmez gelınımızede aynı sartları uygularız damla ıstanbula gelcem ınsallah o zaman yanyana getırırız
aaaaaaaaaa aşk olsun ahum gelırız nıye gelmeyelım bak oğlumuz yakısıklı kıymet bılır babamız 1 dedıgımızı eksık etmez gelınımızede aynı sartları uygularız damla ıstanbula gelcem ınsallah o zaman yanyana getırırız
ayrıca bizde şaka yok alacam diyorsanız kerteriz bidahada dönüş olmaz..kötükedihüso
ilk bahtım son tahtım derler bizde. kız bu al ver olmaz....
düşünün taşının babasına da danışın..sorun soruşturun..CADIARZU defnemide bi hamama götürün bakın. allahım emri, peygamberin kavli ile isteyin...çok osmanlı takılırız biz bu konuda... şakamız yok şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?