2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dayanamadım 155 sayfanın hepsine baktım.. bebişlerin büyümelerini seyretmek çok güzel..tanıdığım tanımadığım tüm anne ve bebişlere boncuk benden

nazan ve sibelin oluşlarının kız bebeklere yaptığı çıplak protesto kopardı beni..:roflol: ...
hepsini sırayla ve random ıstırırım....

Ben ne yapmisim?
Hangi oglana yapmisim?
benim oglum yok!
anlamadim!
birden panik oldum!

Buket çok komiksin sen yaaa!!!
Kızım bi de beni yıka diyon, ayol, yıka yıka bitmesmişsin sen.... kaydirigubbakcemile3
Ahu maşallah Defne ne güzel ne tatlı bir kız, Allah bağışlasın. Mutlu aile tablonuz da hiç bozulmasın.

defnelerin hepsi böyle..hatta mart bebekleri....ayy insana yavrusu ne güzel geliyor.. gülmeye başladı maymun, çikinşey güzel oluyor gülünce...

allah tüm bebişlerin yüzünden gülücük eksik etmesin...:Saruboceq:

anaaaaam bu mart bebelerinin hepsimi böyle datlu ya.:ecrin_bebek:anaları da hepsi mi tombik tombik ya.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayshince sibser renniem selence zakkum...teşekkürler akulludur benim bebeğim bademleri cevizleri sütleri ... boşa götürmemişiz cin gibi maşallah bebeğime.

damla maşallah oğluşuna çok tatlı tam kara kuzuuu

damla çikolata nıyetıne yıyebılırmıyım ben bunu butlarını ısırsam

ciddi erkekim benim..
uyurken bilem sert bakisili..
ellere bak.. yumuk yumuk.. bitter cikolatm benim
cokacimcoook

damlaaa bu kuzu tam yeelık olmuş tombiş tombişş

kara kuzumm aslan parçam benimm
pek tatlı olmuş maşallahhh

damla maşallah oğluşuna harbiden tam yemelik bitter çikolata bizimkide bazen çatar kaşları doğduğunda hep çatık kaşdı ama allahdan gülmeye başladık
oğluşum kendisini yemek isteyen teyzelerine ber bi budundan bir ısırık vercekmişş. hepinize teşekkür ettia.s.
Bebişimle stüdyo pozum kızlaaar. Nasılımmm?? :roflol::roflol::roflol:

Hergün şu verdiğiniz listedekileri yersem te şöyle

Oğluşumda mamayla beslenirse te böyle olacak
bukett çtlaksın sen. çok tatlı gözüküyo oğluşun yaaa
bayıldım Nil hanıma çok güzel durmuş maşallaah

çok güzel olcak kızın Ahucum maşallah
aha ben yapana kadar herkescikler gitmiş.. en sandaki ilk ve tek aile resmimiz...
Allah mutluluğunuzu daim etsin

bi kerem sibelin oğluşu yok o koca pipili olan kara oğlan beniiimmmdelikafadulden:roflol:
http://urlal.com/rj

Son düzenleme:
Betul be ahu bebelerınıze 41 kere masallah Çok guzel
ahu kızına talıbım

Betul be ahu bebelerınıze 41 kere masallah Çok guzel
ahu kızına talıbım
ohh ohh talibimiz çıktı.... emelcim son resimde gördüğün başımızda bekçi gibi duran adam kötükedihüso bizi kimsecikleere vermiyor... turşumuzu kuracak ... :mymeka:

yok ben illa istiyorum dersen alın çiçeği şekeri bide babasından isteyin...a.s. ben size destek olurum :lepi:

aaaaaaaaaa aşk olsun ahum gelırız nıye gelmeyelım bak oğlumuz yakısıklı kıymet bılır babamız 1 dedıgımızı eksık etmez gelınımızede aynı sartları uygularız damla ıstanbula gelcem ınsallah o zaman yanyana getırırız

aaaa ne güzel olurr

tamamdır istanbula gelirken bizede gelirsiniz babayı ikna ederiz. alkisalkisalkis .ben veririm de o sonradan bozmasın ... mahçup olurum sonra.....:çok üzgünüm:

yoksa oğlunuz pırlanta canım nazarlar değmesin sarıböcek

ayrıca bizde şaka yok alacam diyorsanız kerteriz bidahada dönüş olmaz..kötükedihüso
ilk bahtım son tahtım derler bizde. kız bu al ver olmaz....

düşünün taşının babasına da danışın..sorun soruşturun..CADIARZU defnemide bi hamama götürün bakın. allahım emri, peygamberin kavli ile isteyin...çok osmanlı takılırız biz bu konuda... şakamız yok şakkıdı

:1shok::1shok:delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

dönencesine gülücük atıyor pek seviyoruz ayıcıklarımızı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…