2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladııım kaydirigubbakcemile3 işte kızlar benim Adoşum da bu maşallah deyin

ay ben ilk defa giriyorum buraa amanın ne tatlı bebişler bunlar böyle hepsine binlerce kere maaşallah
ahucum teşekkür ederim senin kızın o düşünürkenki pozu muhteşem yerim ben onu

kıslar bişey sorcam bebeyim aşırı derecede fışkırtarak kusuyorr sizinde böyle bir sorununuz oldumu normalmi acaba ne yapmam gerekiyorr yardımcı olursanızz sevinirimmm temiz kıyafeti kalmıyor hiçç

kıslar bişey sorcam bebeyim aşırı derecede fışkırtarak kusuyorr sizinde böyle bir sorununuz oldumu normalmi acaba ne yapmam gerekiyorr yardımcı olursanızz sevinirimmm temiz kıyafeti kalmıyor hiçç

benimki hastayken öyle kusmuştu korkutmak istemem ama doktorunu arasan iyi olur.

hepimizinki kusuyor genelde fazlalıkları atıyorlar ama fışkırtarak kusuyorsa bi dr a görünse iyi olur. umrım önemli değildir ve sadece fazlalığı kusuyordur.

bugün alışverişe gittik :lepi: pek bi süslendik.Şeniz
NAZAN sen oğlunu soy soyabildiğin kadar biz kızları süsle püsle geziyoruz

:teytey: :teytey:

bugün alışverişe gittik :lepi: pek bi süslendik.Şeniz
NAZAN sen oğlunu soy soyabildiğin kadar biz kızları süsle püsle geziyoruz

:teytey: :teytey:

aynı oyuncak bebeklere benzemiş çok tATLI

masallah ahuu cok güzel olmus manken

kizlar alin sie taze taze 2saat önceki fotomuz göbisli annesiyle Rüyasi

Kızlar bı kac gundur sıteye gıremıyorum.. hepsıne tek tek yazamıyorum.. hepsıne kocaman bır masallah dıyorum o yuzden.. Bende kac gundur cekemedım oglumun fotosunu yarın cekerız artık :)
Artık yenıdogan ozellıklerı kalmadı hepsınınde yuzlerındekı ıfadeler degıstı.. Zamanla cok degısıyorlar yaa..

masallah ahuu cok güzel olmus manken

kizlar alin sie taze taze 2saat önceki fotomuz göbisli annesiyle Rüyasi

Masallah Sıbel gobıslı gormesek ınancaz.. Ikınızıde kocaman bır masallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…