papatyang çok tatlı yaa ben bunun bakışlarını yerim vallaALLAHIM kem gözden kötü sözden nazarlardan korusun inş :Saruboceq: öp benim yerime tatlı kızınıı :1hug:
sağol cerezcim doğuramıycam derken bana fark atmıştın galiba saat farkıyla sen önce doğurmuştun:roflol:
Uzun bir aradan sonra hasret dolu bir Merhaba arkadaslar
Öncelikle uzun zamandir yoktum cünküm evimde degildim :bbo: bildiginiz gibi sezaryen cok kolay gecmedi benim 5 gün hastanede kaldim..:bbo:sonra derken gögüs ucum cok kötü oldu lazer tadavisi gördüm:bbo:..ardindan eve geldim 1-2 gün oldu- ki kendimi hareket ettirmek de bile sikinti yasiyordum- kizim sarilik gecirdi hastaneye aldilar... :bbonunla birlikte biz de kaldik hastanede süt durumundan ötürü...hee ayrica ben kendimi hareket ettiremedigim icin babamiz da bizle kaldi..adam ikimizin arasinda kaldi..:bbo:derken benim dikislerim iltihaplandi iki hastane arasinda kaldim:bbo:senağlama cildiracaktim resmen... senağlamahalen daha da tam atlatabilmis degiliz ama baya zor gecti günlerimiz ve Allah beterinden saklasin ama hersey üst üste geldi kizlar...onun icin evde degildim ve sizlere yazamadim..
ama umarim sizlerde haberler iyidir..hepinizi cok merak ediyorum..biciriklarinizi öpüyorum..yeni dogum yapan arkadaslara da gecmis olsun...ne diyeyim Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Simdilik bu kadar kizlar benim cikmam lazim...hadi hepiniz Allaha emanetsiniz..öpüldünüz...
kızlar hepinizin bebeişlerini Allah bağışlasın.maşallah hepsine.çok tatlılar.ben de yakında eklerim.
masallah subhanallah.. allah nazarlardan saklasin.. kizimin ikizi sayilir papatyang kizin.. ayni günde dogdular.. oy yerim ben onu yerim ŞenizŞeniz
sağol cerezcim doğuramıycam derken bana fark atmıştın galiba saat farkıyla sen önce doğurmuştun:roflol:
ne ikizi yaw, benim kızımı unuttunuz teyzeleri sengözlerimebaksanab üçüz üçüz hihoyyyt en erken benimki doğdu sanırım sabah 08:58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?