2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah kızlar hepside çok tatlı bebişlerin allah sağlık versin hepsine
emelcim ağladım oğlunun resmine bakarken elindeki banttan dolayı, benim tahammül sınırlarım iyice düştü bu ara galiba
bebcerebilirssem ben de kızımın resmini ekliyeyim

papatyang çok tatlı yaa ben bunun bakışlarını yerim valla ALLAHIM kem gözden kötü sözden nazarlardan korusun inş :Saruboceq: öp benim yerime tatlı kızınıı :1hug:

masallah subhanallah.. allah nazarlardan saklasin.. kizimin ikizi sayilir papatyang kizin.. ayni günde dogdular.. oy yerim ben onu yerim ŞenizŞeniz

sağol cerezcim doğuramıycam derken bana fark atmıştın galiba saat farkıyla sen önce doğurmuştun:roflol:

sağol cerezcim doğuramıycam derken bana fark atmıştın galiba saat farkıyla sen önce doğurmuştun:roflol:

ne kadarda sabirsizmisim halbuki.. daha 2 günüm vardi.. ben biraz hizlandirayim demistim, cimcimem fazla dayanamadi :roflol::roflol:

kızlar benim kız sıyır artık yatakda besıkde uyumuyr bu ana kucagını cok sevdı hep bunun içinde uyumayı seviyorr :)) fotomuz taze çıktı :)

Maşallah bütün bebelere... Hepsi de nasıl güzel, nasıl tatlılar. Allahım nazarlardan saklasın.
Kız, Dilek!! Şuna bak yaaa! Bi de bize şikayet ediyon... Bak seni utandırır gibi nasıl da uslu kurulmuş yerine zilli... Maşallah!!! Rabbim ağlatmasın. Hep böyle uslu olsun inşallah!!!

saol denizim bende şaşırdım çiyak çiyak ağlıyan bebek bu ana kucagına yattı sustu hahaaha masallah kuzuma hazır uyumusken bende biraz ev temizliyim : )))))

dilekcim maşallah kızına boncuk gibi ,sarışın olucak galiba annesi
bu arada benim kızımda uyanıkken seviyor anakucağını etrafı daha rahat izliyor sanırım

tşk ederiz teyzesiama bizim kızın sacları kahverengı sarı olurmu bılmem :) saglıklı olsunda bütün bebısler yeter bana a.s

ayyyy kızlar masallah bebeklerinize Allah nazarlardan saklasın minik melekleri saglıklı sıhhatli mutlu ömürleri olsun ayy gözlerim doldu vallahi bende heycanlandım şimdi hepinizi öpüyorum hepinize maşallah :

Uzun bir aradan sonra hasret dolu bir Merhaba arkadaslar

Öncelikle uzun zamandir yoktum cünküm evimde degildim :bbo: bildiginiz gibi sezaryen cok kolay gecmedi benim 5 gün hastanede kaldim..:bbo:sonra derken gögüs ucum cok kötü oldu lazer tadavisi gördüm:bbo:..ardindan eve geldim 1-2 gün oldu- ki kendimi hareket ettirmek de bile sikinti yasiyordum- kizim sarilik gecirdi hastaneye aldilar... :bbonunla birlikte biz de kaldik hastanede süt durumundan ötürü...hee ayrica ben kendimi hareket ettiremedigim icin babamiz da bizle kaldi..adam ikimizin arasinda kaldi..:bbo:derken benim dikislerim iltihaplandi iki hastane arasinda kaldim:bbo:senağlama cildiracaktim resmen... senağlamahalen daha da tam atlatabilmis degiliz ama baya zor gecti günlerimiz ve Allah beterinden saklasin ama hersey üst üste geldi kizlar...onun icin evde degildim ve sizlere yazamadim..
ama umarim sizlerde haberler iyidir..hepinizi cok merak ediyorum..biciriklarinizi öpüyorum..yeni dogum yapan arkadaslara da gecmis olsun...ne diyeyim Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Simdilik bu kadar kizlar benim cikmam lazim...hadi hepiniz Allaha emanetsiniz..öpüldünüz...

Canım benim çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm başına gelmeyen kalmamıs ama allah beterinden saklasın canım allah şifa versin üzme kedini inşallah geçicek bugunlerde :teselli: allah yardımcınız olsun ebrarıda senide öpüyorum allaha emanet olun inş güzel haberlerinide alırız :Saruboceq:

merhaba canlar,

saolun kizlar dua edin..bir iki gündür daha iyiyim ama simdi de bizim kiz geceleri hic yatmaz oldu:bbo: hastanede huyu degisti kizin resmen...hastalandiktan sonra bebegin huyu degisir derlerdi de demek buymus yani.. isik tedavisi görürken-ki nedense bizim deger yüksekti epey- gözlükten cok sikildi ve müsade etmedi tedaviye devam etmeye...agla agla hem kendi helak oldu hem o haliyle bizi helal etti :bbo: kizi yatiramadik bir türlü sastik kaldik doktorlarla beraber..zaten ondan da biraz gerildim... kalkip kiza da bakamiyorum avutmak, sakinlestirmek icin...ayy walla hastanenin önünden gecerken icim bir hos oluyor desem inanin bana abartmis olmam...neyse insallah tekrarlamaz da kizim da o gözlükleri bir daha takmak zorunda kalmaz insallah...anne olmak meger ne kadar zormus ya...Rabbim beterinden korusun...

bu arada dünür sarilik disinda gelinin iyi masallahkaydirigubbakcemile3 bizim damat nasil?

bu arada melek cok tatli masallah ya..ne kadar büyümüs bu yakisikli

denizcim sana da gecmis olsun canim...

hadi öptüm hepinizi..byessssa.s.

kızlar hepinizin bebeişlerini Allah bağışlasın.maşallah hepsine.çok tatlılar.ben de yakında eklerim.

işte kızımın son hali teyzeleri

kızlar benim kız sıyır artık yatakda besıkde uyumuyr bu ana kucagını cok sevdı hep bunun içinde uyumayı seviyorr :)) fotomuz taze çıktı :)

kızlar hepinizin bebeişlerini Allah bağışlasın.maşallah hepsine.çok tatlılar.ben de yakında eklerim.

oyyy ne çirkin bunlar böyleeee yisin damla teyzesi bunlarııııııııı maşallah 41 kere

masallah subhanallah.. allah nazarlardan saklasin.. kizimin ikizi sayilir papatyang kizin.. ayni günde dogdular.. oy yerim ben onu yerim ŞenizŞeniz

ne ikizi yaw, benim kızımı unuttunuz teyzeleri sengözlerimebaksanab üçüz üçüz hihoyyyt en erken benimki doğdu sanırım sabah 08:58

ne ikizi yaw, benim kızımı unuttunuz teyzeleri sengözlerimebaksanab üçüz üçüz hihoyyyt en erken benimki doğdu sanırım sabah 08:58

hehe 08:45 .. ilk benimki dogmus.. delikafaduldendelikafadulden
ay ne güzel ya.. ücüz bunlar ücüz.. ücüde birbirinden cirkin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…