2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte buda benim kızım teyzeleri

Son düzenleme:
maşallah sezin'ime
çok tatlı annesi allah sevdiklerini bagıslasın:Saruboceq:

amin eylemin sağlıklı ve huzurlu bi şekilde büyütürüz inşallah

Amaniiiin ne datlı nu minişler yaaaa. Allah hepsine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.

ben bu bebelerin kaslariyla gözleriyle bozdum kafayi
masallah subhanallah cok cirkinmis kizimin ücüzü

ben bu bebelerin kaslariyla gözleriyle bozdum kafayi
masallah subhanallah cok cirkinmis kizimin ücüzü

amin Hacer teyzesi çirkindir benim kızım maşallah kardeşleri gibi Şeniz, Zehrayı da öpüyoruz burdan kocaman kaydirigubbakcemile3

betül, ne tatlı bi bebek bu maşallah 41 kere , hele o komiklik yaparken ki haline bayıldım, şimdiden böyleyse büyüynce neler yapar kimbilir, Allah bağışlasın canım a.s.

betül ay çok tatlı masallah en son olan remıne bayıldım ya :roflol:

çok teşekkürler kızlar süper bir duygu hepimiz yaşıyoruz bunu ne güzel...

masallah subhanallah, allah nazarlardan saklasin.. nasilda güzel uyuyor.. melek bunlar ya :asigim:

....................................................

Son düzenleme:
ıLK YORUM BENDEN OLSUN :)) EŞıM ÇOK TUAF ÇIKMIŞ YA NORMALDE BÖYLE DEGıL -tatlicadiarzu-

alyasulin çok tatlı bebişin.maşallah.nazardan saklasın rabbim.uyurken çok tatlı.gezmelerede mi başladınız?

tşk ederiz betül teyzesi a.s.
bugun hava çok güzel ist bizde bi turlamaya cıktık ailecek : ))

Kızlar maşallah bebişlere..
Dilekciğim bende ekliyorum normalde. Çünkü hepimiz anneyiz. Artı herşey Allahdan.. Bir bebeğe en çok nazarda kendi anne babasından değer bence..

ayy bayildim bebislerinize, hepsi birbirinden guzeller, ben anca kesfedebildim bu topici , bende benim kuzumun resmini ekleyeyimhihoyyyt

kuzucum anasinin kucaginda yirtinirkensenağlama

uykumuz varmirmirmirmir

cok dertliyiz cookkk bu gazdan nedir cektigimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…