2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KepÇe olan zekı olurmus kızz meltem

Yıgıtımın boyu uzun Emelım.. Tabıkı kulaklarıda boyla orantılı olacak.. Melek gıbı uyuyır masallah..

Derya cok guzel bır poz vermıs banyoda.. Bızımkı de banyoyu cok sevıyor. Dustan akan suyu yakalamaya calısıyor.. :)
Meltem yıkarken ayaklarından baslıyorsun degıl mı en son kafasını yıkıyorsun. Bırde suyu cok yukardan tutma... Yoksa korkuyorlar. Valla ben yuzune gozune heryerıne bol bol tutuyorum

Sehnazım cok tatlı Arda masallah. Ama aynı Alı Tuna gıbı cok zayıf
Bence erkeklerı gıydırmesı de cok zevklı. Zaten bı soz vardır bızım buralarda yedıgı helal gıydıgı haram... o kadar cabuk buyuyorlarkı bıseyı bı ıkı defa gıydırıyorsun..

Yazıcı Ismaıl Faruk du oglunun adı galıba masallah onada.. O da sarı oglan.. :)

eet cnm arda kan olana kadar hep diyodm kizlara daha zevli diye ama oglumuda özenerek giydiyorum valla cok hevesliyim böyle seylere napim süsü püüsü fean halde severm ama yine icimde var bi kizim olsn ayni melek gibi giydircm onuda ins

eet melegim ya arda kaanda yni zayif su ananeye her gitimiigizde mietn yaninda rezil ediyo beni zaten yok sunn torunu söyle topliu yok sunn oglu böle sisko bide buna bak cok zayif diyo ama dr bize gayet ii kilosu normal dedi ama bizimkinn boyu cok uzun napalim saglikli olsnlarda zayif olsnlar

Yazıcı Ismaıl Faruk du oglunun adı galıba masallah onada.. O da sarı oglan.. :)[/QUOTE]

evet cmn ismailfaruk ee anne sari baba sari zuzum daaa sari
ama zayif sari

Yazıcı adını bılmıyorum bu arada senın.. Bızımkıler erken gelenler hep zayıf ne yapalım
Sehnazım baskalarıyla karsılastırılması ıyı degıl saglıklı olsunlar tabıkı.

Ardam yaa...tam bir erkek güzelii...şirinliğe bak şunun ya

Yazıcı adını bılmıyorum bu arada senın.. Bızımkıler erken gelenler hep zayıf ne yapalım
Sehnazım baskalarıyla karsılastırılması ıyı degıl saglıklı olsunlar tabıkı.

eet ama isde yasli kadin bin defa dedim anlamiyo ne yapiyim diyorum anane boyu uzun boya gidiyo diye digerleri kisa ondn toplu diye yok anlamiyo bende amn deim ne derse desin saglikli olsnda varsin zayif olsn napalim

oyy tipe bak yer onu seho tezesi ya masllh melegim ne kadar bpüyümüs ve yakisikli olmus ben sana diyim buyudugunde cok canlar yakack cokkk yakisiklim benim

melegim kac kilo oldu ali tuna aynilar valla ikisinnde katlari bile ayni arda kaan la ehueheuhe ikiz gibiler

melegim kac kilo oldu ali tuna aynilar valla ikisinnde katlari bile ayni arda kaan la ehueheuhe ikiz gibiler

canım Arda Kaan la bende cok benzetıyorum bı cok seylerını.. Gecen hafta 6430 du.bugun 5 ay kontrolumuz var. En fazla 6500 olmustur herhalde.

melek Masallah Ali tunaya ben Alti Tunanin gözleirne bayiliyorum kocamaN MASALLAH NAZAR DEGMESIN

Saol Sıbelcıgım Bende Ruya nın saclarına bıtıyorum.. benım oglusum doktu butun saclarını...:)

canım Arda Kaan la bende cok benzetıyorum bı cok seylerını.. Gecen hafta 6430 du.bugun 5 ay kontrolumuz var. En fazla 6500 olmustur herhalde.

masaöölh melegim ali tunama napalim bizimler 1 ay erkenci davrandilar digerlerine yetisemiyor ama sagliklilar cok sükür bizde 1 hafta önce asi icin giitmizde tartmisdi dr 7 oolmusdu asagi yukari aynilar ama boyunu ölcmedi zaten bikliyorm baya uzun boylu 24 unde bizimde randevu bakalim ozamna kac kilom olcak

Ayyy Şehnazım bu oğlanın arkası kız ben sana söliyim.O ne kibarlık o ne boncuk bakışlar öyle maşallaaaaaaaaahhhhhhhhhh

Ali Tunam artık abi oldu resmen yaaaa.ıyileşmişte keyfi yerine gelmiş.Gezmeye hazırlanmasını yerim onun maşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…