2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım bu NİSAN ne kadar ciddi bi kız olmuşş hele 2.resimde aynen ''Sana bi çakarsaam''der gbi kaldrmış yumruğu...bayıldım uyuyuşuna benm kız heç uyumuyo öle...
Batuhan abi olmuş ya maşşallah artık bebek falan diil direk abi olmuşuzz

çok güzeller ya masalalh hepsine kızlar mama sandalyelerınız hayırlı olsun guzel gunlerde kullanın bende aldım ama bu aralar acaıp tembelım bu sıcaklar mahfettı benı en kısa zamanda sahalara donucez kızımın yenı fotolarıyla :)))

degmesin Masallah benm yiyenlerime hepsi bir birinden güzel - yakisikli...
gülsah bende catladim ne güzel yaaa tshirt burda teo teoo öyle yaptiracan heee.... poftirik viyana iste...

Kizlar alinti yapmayin lütfen sonra silebirim...

benim uyurken suratini asan kizim?

Anaannesinin yataginda

Kücccüükk dayisiylaaa.... 3,5 Yasinda kardesim...

Birazdan rüyayla muz ve kayisi tattirma sonrasi hallerini ve elimden muzu nasil kendine cektiginin kanitlarini ekleyecegim :roflol:

Sağol Meltemcim,Sibelcim ve Dilekcim

Sibel maşallah çok tatlı olmuş benim sırmam tütütütü

Sibel,Meltem,Pınarnaz ve Dilek teyzeleri teşekkür ederiz

Sibelcim çok hanım maşallah tam boncuk ne güzel dayısıyla beraber büyüycekler demek ki
Büyüyünce beraber gezerler ne güzel :)

heç anasına çekmemiş...hanımhanımcık akıllımı akıllı sakinmi sakin benm tatlı kızım rüyacım. Dayısını yesinler minik dayısıda varmış...bu arada saç bandınız çok güzelmişşş

Fusun kızını yıyeblırmıyım
esma kız bu oglan Çok set bakıyo erkeksı erkeksı
gulsahım resmı gordum oyuncak bebege gıydırdın zannettım ne guzel olmus bu zıllı kız lahana bebek gıbı
sıbellll Çok hanım hatun bı kızın var masallah ama emzık olmamıs be ruyam
kızlr hepsıne masallah unuttugum olduysa affola

Neden emzik olmamis emelim?
Artik bir kac ay daha emsin biraktirmaya calisacagim... nasil olacak bakalim...

sibosum bu rüya tam isirmalik olmus cok anlamli bakiyo yya bayiliyorm rüyama sac bantida süper yanii

gülsah masallh alyaya koca kiz olmus ya

aman da aman büyümüş bebişler maaşallah..

sibel rapunzel olmuş seninki... bizim yanlar dökülüyor..uzunlarla kel kısımları kapatıyoruz.... büyük büyük dededen taktik aldık ...

işte defnemin son hali...

maşallah sibel saçları görünce imreniyorum kel bir oğlum var çünkü
ahucuğum defne kocaman olmuş maşallah
şehnaz çok yakışıklı bu ya maşallah

Ardam pasam salıncagını gule gule kullan teyzem nasıl yakısıklı keyfıne duskun sıpasın sen
ahuuuu bu kız kocaman olmus masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…