2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben seni yerim yaaaa ne tatlı çıkmışın sen saçlar bağlanmış uykudan uyanmış terlemiş nisannn maşallah sana

şehnaz çok tatlı senin bu kız güzeli maşallahhhh

aaayy ayyy kımler gelmıs. Nısan'ım gelmıs.. Yerım ben onun Melek gıbı uyumasını.. Kuzucuk bu kuzucuk.. Fusunum uzun boylu olacak bu kız ayaklar da buyuk valla. Masallah.

banane yiycem yiycemmm
hııımmmmm güzelmiş
mama sandalyeme alışmaya çalışıyom hehe

Son düzenleme:
saol füsuncugum ins kiz olur agzindan bal damliyo valla

saol esmacigim eevt kiz gzeli gibi oglusum

masaklh esma koca adam olmus bu tombalak ya tipe bak masallh masallh pasalar gibide kurulmus

Esmaaa kız sizin oralarda hala kış mı havalar ben elimden gelse hiçbişey giydirmiycem.
Yerim ben onun adam bakışlarını

bu arada esma ve fusün mam sandalyelerinize bayildm cok güzeller ya güle gle kullnsinlar ins

fotolara bakıcam kızlar..şimdiden maşallah diyeyim..
Alyanın babası için evlilik yıldönümümüze özel badisinin fotoğrafını koyuyorum hemen..
güzelce yıkadım bi hevesle ütüledim giydirdim..

bu da arkasıopuyorumnanaktan

masaklh esma koca adam olmus bu tombalak ya tipe bak masallh masallh pasalar gibide kurulmus
teşekkür ederiz şehnaz teyzesi
Esmaaa kız sizin oralarda hala kış mı havalar ben elimden gelse hiçbişey giydirmiycem.
Yerim ben onun adam bakışlarını

füsun canım 2 gündür yağmur yağıyo dünde akşam üstü çıktık banyo yapmışdı yeni korktum üşürse diye:kedi: yoksa evde sade çıtçıtlısıyla duruyoo
ayrıca teşekkür ederiz

gülşah çok güzel olmuş buuu nasılda yakışmış alyamıza maşallah
bende tam tersinimi yazdırsam kendime kıyak olarak babaya yaptık bi kıyak bide bize olsun demi

buket canım senin o tatlı oğlunun kendi gibi tatlı tosbiş ayklarını yerim. bizim kızın ayaklarına benziyo tosbiş tosbiş.

nazancım yahu nedir şu oğlanın senin elinden çektiği:)))) ama benim oğlum olsa ben de aynılarını yapardım ne yalan söyleyim:) tam ağa olmuş. oralarda söker mi ağalığı?

betül, senin fındığın bornozlu fotosuna bayıldım. çok tutma nette alıp kaçarlar valla....
ayşegül(yazıcı?)seninki de bana göre yakışıklı bi genç olacak. maşallah bebeklerimizin kendileri gibi kaderleri de güzel olsun.

yasemin cnaım ben de emziği zorla veriyorum ama almıyo. ama kuzenimin çok işine yaradığını biliyorum.

melekkk senin bu oğlan beni öldürecek. çok aktif, sosyal, yakışıklı bi bebek....napsak da bu yeteneği duyursak türkiyeye

canım türkü ne kadar sevimli çıkmış? su prensesi

yiğit hakkında zaten önceden yorum yapmıştım baba yanı tehlikeli diye. ama sereserpe yatıyo ya ne fetihçiler bunlar ya. bizim kız da babasının koltuğunu kaptı ki babası bana bile bırakmazdı

kozet canım ya ben senin bebeği birine benzettim mart bebeklerinden ama çıkaramadım. yüz görümlüğü de istemedin:)))))) sen bilirsin

amann da amannn kız güzeli arda da buradaymış yerim ben onun göbüşünü toka takılı saçını. ne tatlı çıkmış buda gibi maşallah koca gözlü şey nolucak....

nisannnnn:) aman da amannnn.... fındıkkk....mama sandalyesine de kurulmuş. gelsin mamalarr... hayırlı olsun, guzel mamalar yesin yarasın... terli kafasına da bittimpuslu fotosu da çok güzel olmuş sandalye de bile kafaını dik tutmaya çaışıyo maşallah

batuhan da çok nedişeli çıkmış noldu kuzum toplantıya mı geç kaldın:) batunun da sandalyesi hayırlı olsun. güzel güzel büyüsünler

gülşah ya ne tatlı olmuş alya, bayıldım bandı da çokkk yakışmış. t-shirtü de ayrı bi güzel.
bizim de bu ayın 15 i evlilik yıldönümümüz
güzel bebeklerin güzel annaleri....gelecekte de bebeklerimize bu kadar özen gösterelim ki dünya çok daha yaşanır olsun....

Son düzenleme:
ayşinciğim çok teşekkür ederiz canımmmm

Gülşahhhhhhh çok tatlı bu kız maşallah aynı banttan bende aldım Nisana bu hafta pazardan şansa bak :)

yaz geldi herkes gezmelere çıktı galiba.zemuszemus: bebeklerinizin hepside çok tatlı maşallah hepsine.

Ben de sana aşığım ziliiiiii allahım ne kadar cici olmuş ve büyümüş bu kızzz.Kız Gülşah anasıııı özletme bak bu kızııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…