2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

çerezim maşallah sadece göbiş var.vücut güzel halıcak sanırım.sağlıkla büyüsün kızımız.

Sheylaa'cım, ne güzel hem sen gayet iyi görünüyorsun hem de bebişin... Ne güzel siz bütün bir bebek resmi alabiliyorsunuz... Bizim bebiş fazlaca büyüdüğünden midir nedir, sadece kafası kolu ya da bacağı şeklinde resim veriyo doktorumuz. Biz de bütün görmek istiyoruz böyle. Maşallah yavruna...

süheylacım maşallah rabbim korusun onu ne güzel yatıyor orda minnoş.yeride pek güzel kendiside memnun sanırım.fotolar güzel olmuş.bir içi bir dışı şeklinde maşallah.

kızlar hepinize maşallahh
bende böyle olduğum günleri görecekmiyim acaba senağlama

ya sormayın bu iki ay öncesinin fotosu,dün gittik 28+4 ken ve aynı şekilde artık yüzü kolu bacağı ayrı ayrı görülüyordu.ben onada razıyım yüzünün fotosunu alayım dedim printer bozukmuş eşim çekecekti ve bebiş çok net göstermişti yüzünü ilk defa ama noldu dersiniz.tam çekecek batarya ötmeye başladı cik cik,bu ne şanssızlık ya :roflol: göbek bugünün göbeği ama,bugün çektim :CüvCüv:

ÇEREZİMM bune güzel bi vücut anacım..hiç kilo almamışın..bebeğinin kız olduğunu bilmesem erkek dicem yani ..erkek göebeğine benzemiş...zarif ve güzel hamiişciim benim :CüvCüv:..Allah nazarlardan korusun.. maşallah maşallah

Canım fazla kilo almamışsın herhalde,yada önden çekince öyle görünüyo. Maaşallah sanada bebişinede.

sheylaa ve cerezim maaşallah ikinizede. Topiğimizi yeni gördüm bulamıyordum,taşınmış.. Ayy ne güzel bi yere girerken bizden önce göbişlerimiz giriyo içeriye sırnaşık şey:dance:

Canım fazla kilo almamışsın herhalde,yada önden çekince öyle görünüyo. Maaşallah sanada bebişinede.

Sağol Canım benim ama kg almazmıyım hemde coksenağlama
14 kg aldım ama normaldede zayıf oldugum ıcın gostermıyorum popom yuzum ve gobusum şişti :) ama iyiyim çok şükür :) a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…