2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

ADACYO ve Ayshince maaşallah göbişlerinize.. Bebişleriniz rahat etsin o güzel göbişlerde inşallah.

adacya,lavinia,aysince kızlar maşallah göbişlerinize ve minişlerimize.41 kere maşallah çok tatlısınız ya.kendimi görmüş gibi oluyorum karşımda.

adayco ayshince ve sarıböceg maşallah kızlarr.. hepiniz formdasınız valla :)

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Gülşahcım maaşallah canım göbişine. Sağlıkla büyüsün kuzucuğun içinde.

Ben baktım canım maşaallah.Ama tuzlu yeme eller şişmiş.

sagol elifcim, masallahım var evet:)8 aylık mı diye soran oldu:CüvCüv:

ne yazık ki tuzu dengeleyemedim 6 aydır, o eller hicbirsey, hele ayaklarım bacaklarım bir şişiyor ki, sabah yataktan kalkınca ayaklarımın uzerine basınca bile acıyorsenağlama

little_ suzy canım maşallah göbişine ve bebişine....ayaklarda özellikle bileklerde bendede şişme oluyor...tuzu azalttım sayılır ben ama benimde hareketsizlikten şişiyor bileklerim...ne yapalım dayanıcaz ve dikkat etmemiz gerekicek bebişlerimiz için.....

Canım tuza çok dikkat et.Ben tuzu çok sevdiğim halde çok az miktarda almaya başladım.Sofraya ayrıca tuzluk koyma olayını kaldırdım mesela.Salatalığı çok severim ama asla tuzsuz yemezdim.Şimdi salatalık yemeye kalktığımda alışkanlıktan tuzluğa yelteniyorum sonra bebişim aklıma geliyor hemen bırakıyorum.Ve insan tuzsuz tadlara da alışıyor zamanla.Bebişlerimiz için buna değer dimi.
Benim göbüşümde aynen senin kadar fakat ilk doğumumdan 3 ay sonra hamile kaldığım için diğer göbeğimdeki yağları henüz eritememişken üstüne yeni kilolar aldım.Fakat ellerim şişmiyor çok şükür.Ama bunu tuzu azaltma konusunda ki direncime bağlıyorum.
Aman canım neolur dikkat et tansiyon problemide yaşayabilirsin Allah muhafaza.Benim tansiyonumda çıkıyor.Ama tuzu azaltarak uykuda tutuyorum tansiyonumu.İlk gebeliğimde yüksek tansiyondan kaybettim bebeğimi 29 haftalıkken.Tuza yağlıya hiçbirşeye dikkat etmiyordum sonu kötü oldu.Bu sefer tuz, yağ, hamur işi, pilav, makarna bana uzak olsun ben böyle mutluyum.
Üstelik henüz 3 ayımız var üç ayda ne kilolar ne ödemler oluşur vücudumuzda aman canım ne olur dikkat et.Kendine bunu yapma.Bu günden itibaren son derece azalt tuzu. Hayatından çıkar demiyorum ama iradene hakim ol.Bak göreceksin 3 günde bile vücudundaki şişliklerde farklılık olacaktır Allahın izniyle.

elif ve aysince cok tesekkur ederim 2nize de. 2niz de cok haklısınız.

elif yazdıkların beni cok gaza getirdi canım yaaa, cok dikkat edecegim ve 2 haftaya kadar yeni foto koyacagim, kurtulacagim bu şişlerden, aysince sen de basaracaksin ben de basaracagim bunu sekerim...

tuz muyasakkelime

benim şişler tatil süresince biraz iner....birde işten çıktıktan sonra azalır evde olduğum için...umarım başka bi nedenle oluşmaz yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…