2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

saol canım hepimizin inş
ben kilo aldım basenler filan çıktı baya ,kız olduğu her halinden belli ediyor yani,
birde bizim kız inanılmaz hareketli sizinde öylemi kızlar
bu gece sabah kadar tepindi valla,karnım ağrımaya başladı tekmelerinden ,artık kung fu mu yapıyor takla mı atıyor ne yapıyorsa içerde

a.s.
canım aynı sorun bendede var basen ve gobusden aldım benımkıde kız ve ınan benımkıde cok yaramaz oyle tekmeler atıyorkı masallah yanı bı de benım kız tatlıya cok tepkı verıyor ne zaman tatlı yesem baslıyor benı tekmelemeye ama tuzluya karsıda tepkısız neyse hepimizi maşallhhh diyelim

hımm bak ben buna hiç dikkat etmemiştim,ben tuzluya düşkünümdür ama dün canım çekti baya bi çikolata yedim akşam üstü.enerji veriyo bebişe demekki :)

alyasulin, lightlila sizlerede masallah kizlar
bu bebeler güzel annelere dahada bi güzellik katiyorlar

buketcim maşallah canım.oğluşumuz iyi büyüyor yerinden memnun.sağlıkla inşallah

ImageShack - Image Hosting :: dsc00539ts4.jpg
buda bizim bukünki halimiz.garip duruyor sanki.

buket valla tam erkek annesi göbeği sivri bir göbiş maşallah

enelciğim seninde öyle çok göbişin çıkmamış. Maşallahın var öyle kilo falan da almamıssın gıbı gorunuyor

bende diyorum bu topik nereye taşınmış....kızlar çok yakışmış hepinize hamilelik...
buket,çerez,alyasulin,sheyla,lightlila,mts,enel maşallah maşallah..allah nazarlardan saklasın yaaa..

rehavetcim sağol.
mts cim seninkide çok güzel fazla kilo almamışa benziyor.sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…