2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

çerezcim maşallah canım.ne kadar zayıfsın kız,boyda biraz var.41 kere maşallah.

çerezcim maşşallah hiç kilo almamışsın..valla ben resim eklemeye korkuyorum.13 kilo aldım vallah

Bende 10 kilo aldım ama benim göbek kocaman.. çerez şimdi fotona baktım ne güzel hiç hamile gibi değilsinn.. Maşallahh

anammm çerezimmm nereye koydun kız bebişi ne güzel göbişşşş valla hamile değil mişin gibi 41 kere maşalllaaaaaaahhhhhhhhh

kıslarrrr masallah masallah gobişlere yafs....
ayyy ne gusel kıskandık oglusla sızı...bıs daha 21.hftadayız mayıs nnesıyım...ne gusl koccaman olmus bebişlerınız...Rabbım nazardan saklasın onlarııı....
annıslerde gusel annişler hanimm...:CüvCüv:
içindeki bebisleri yisin ısırsın teytesiii....Rabbım saglıkla kucaklamayı nasıp etsın hepınıze....hepımıze..sewgıler:CüvCüv:

anammm çerezimmm nereye koydun kız bebişi ne güzel göbişşşş valla hamile değil mişin gibi 41 kere maşalllaaaaaaahhhhhhhhh

Canım sanada masallh ya ne guzel ol top gibi kaydirigubbakcemile3 aynı benım gobuse benzıyor senınkıde yukarda sanırım dimi ? :))

kızlar maşallah göbişler artık kocaman :CüvCüv:
bundan sonra çok daha hızlı büyüyecek göbişlerimiz
ya ben bir türlü resim eklemeyi beceremedim yarın tekrar denerim artık

MTS canım masallah sana ve bebişine yaa ne güzel göbüşş bu allah nazarlardan korusun inşallah a.s.

fenci ve mts masallah kızlar gobıslere
Fakat MTS fotoda mı oyle cıkmıs bılmıyorum ama sankı popoyo dogru da bı masallah olmus gıbı... delikafadulden

Cerezim maaşallah canım ne kadar zayıf ve de zarifsin.. Doğumdan sonra zorluk çekmiycen kilo fazlalığın yok ne güzel.

fencim ve MTS maaşallah göbişlerinize. Allahım sağlıkla kavuştursun içindeki bıcırıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…