2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

erkekleri anlayan varmiki??!
yok koyma dedi ya bi kere, israr edersem simdi is inada biner hic ikna edemem, o yüzden simdilik gikimi cikarmadim..
yumusatirim ben onu ama
:icecream:

BNİM SOPADAN SANADA YAPTIRALIM MI ŞEKERCİM. BİZ ONLARI KANIRIRIZ AMA
ÇOK BÜYÜK BULÖF VAR ELİMİZDE BEBİŞ ÜZÜLÜR AMA DE TMM.kaydirigubbakcemile5

ayshince oy canım benim yerim senin o göbişini çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın hepimizi seni göbişinden öpüyorum ggggggggggggggggggggggıııııııııı

lazanya nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerde göbişinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa burdfa seni bekleyen birileri var cancan

denizden geldim. Bi duşa gireyim tuzlarım gitsin. Koyacam fotoyu kısslarrrr. Bekleyin beniiiiiii.

İlkinde kalçayla göbek yarışta gibi çıkmış yawfffff.
Halbuki kalçada bi değişme gelişme olmadı kafamçokkarıştı

maşallah buketçim ne kadar belli olmuş öylee allah nazardan saklasın bu arada göbişin şeklinden senin oğlun olacak gibi geldi bana :)

maşallah buketçim ne kadar belli olmuş öylee allah nazardan saklasın bu arada göbişin şeklinden senin oğlun olacak gibi geldi bana :)

sağol canım benim. Şeniz Bakalım yarın dr. randevumuz var nihayet. Çok özledim bebişimi. Belki öğreniriz cinsiyetini de.

Bende göbişimin resmini koyacam nasil yapiyosunuz bilenler yardim istiyorum.

http://img183.imageshack.us/img183/1995/photo0014lf4.jpg[/IMG][/URL]

bavsecim o adresi hani şu mesaj yazdığın yerde üstte sarı kutu varya içinde dağ resmi var oraya tıkla. Açılan pencereye yapıştır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…