2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

riciderim bavseciiiim.. Maaşallah göbişineee,maaşallah bebişineee. Oğluşuna diyesim geldi ama....:dance:
Çok yakışmış canım.

bavsecim kızarmıyım canım şaka yapıyorum.
Avatarını değiştirdiğin günden beri söyliycem bi türlü denkgelmedi. Bebişin çok tatlı ya baktıkça bakasım geliyor. Bayılıyorum renkli gözlere. Yiyesim geliyor.
Allah hepimizin gönlüne göre versin canlarım.

Aynen senin avatarinda çok güzel ,güzel bebeklere bakalim güzel bebişlerimiz olsun inşallah demi arkadaşim.

kiz buket masallah ne kadar buyumus gobusun oyle, masallah subhanallah diyelim cokda yakismis, erkekin gelecek bence

bavsecim seninki kiz gibi geldi bana, ya normalde boyle gobegimiz olsa saklamak icin akla karayi seceriz, simdi gostercez diye ugrasiyoruzkaydirigubbakcemile3

AY TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUN İÇİN BENİM Bİ OĞLUM VAR KIZ İSTİYORDUM GÖNLÜMDEN GEÇENİ SÖYLEDİN.NORMALDE BÖYLE GÖBEĞİM OLSA GÖSTERMEZDİM VALLA..:dance:

selam kızlar.
göbişler bir harika olmuş.en küçük benimki sanırım.
rabbim nazarlardan saklasın,bebişlerimize sağlık ve güzel kaderler yazsın.
benim ilk resim çöpe gitti.eşim sağolsun yanlışlıkla silmiş.
buketcim göbek harika bende erkek diyorum seninkine.
bavsecim seninkide kız gibi geldi bana.
allah sağlıkl sıhhat versin.

AY TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUN İÇİN BENİM Bİ OĞLUM VAR KIZ İSTİYORDUM GÖNLÜMDEN GEÇENİ SÖYLEDİN.NORMALDE BÖYLE GÖBEĞİM OLSA GÖSTERMEZDİM VALLA..:dance:

valla birsey giyecegimde nerde gobusumu belli eden seyler var onlari giyiyorum, siyah felan giymiyorum belli olmuyo diye:roflol: ama bir sefer bir arkadasim senin karnin birden buyudu sonra durdu dedi moralim bozuldu, sanki bebisim buyumuyomus gibi geldi, o yuzden hep karnimi belli etcek seyler giyiyorum:roflol:

İlkinde kalçayla göbek yarışta gibi çıkmış yawfffff.
Halbuki kalçada bi değişme gelişme olmadı kafamçokkarıştı

buketcim bu resmen erkek göbüşü. çok sevimli :) benimki de hafif sivri. annem sabah kahvaltıda erkeğe benziyor dedi . 2 saat sonra erkek olduğunu öğrendik. herşey gönlünce olsun.

Ilk başlarda karnim hamile gibi değildi bol şeyler giyiyordum son zamanlarda şekillenince bende dar şeyler giymeye başladim.banada görümcem hiç karnin yok hiç büyümemiş demişti hep bol giyodum bende ondan sonra dar giymeye başladim.

hamişler göbüşleriniz çok sevimli. nazar değmesin. benimki de bayaa belirgin. eski kıyafetlerime sığmıyorum. bugün ilk hamiş kıyafetlerimi aldım. acayip rahat oluyor göbüş kısımları. bence takılarla falan süsleyince eskisinden daha şık ve güzel oluruz. zaten hamiş göbeği ayrı bir sevimlilik veriyor. ben de hiç saklamaya çalışmıyorum. sositososito

Bak yaa yarın dr. bi erkek demesin ben o dr.u döverim. Benim arkadaşlarım yalanmı söylüyo derim sen ne anlarsın dr.cum derim kaydirigubbakcemile3
Hadi kızlar 5 yorum 5'i de erkek. Bakalım kısmetimde ve de göbişimde ne var :CüvCüv:

sende foto eklesene canım merak ettim seninkinide.:1rolleyes:

kız çıkarsa çok şaşırıcaz.senin gönlünde ne geçiyor yada ne istiyorsun canım.tabii önce sağlık ama yinede gönlünde yatan bi tercih vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…