2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

Valla benim isteğim kız erkek farketmez ama hep erkek olacakmış gibi hissediyorum. Birazda çevre faktörü etkili oldu hissetmemde tabi. Çünkü görenlerin ve tanıdıkların % 85'i erkek dedi.

Valla benim isteğim kız erkek farketmez ama hep erkek olacakmış gibi hissediyorum. Birazda çevre faktörü etkili oldu hissetmemde tabi. Çünkü görenlerin ve tanıdıkların % 85'i erkek dedi.

anladım buketcim.benimde aynı çevremdekilerin %90 ı kız dedi.eşim ısrarla erkek diyo.inatlaşıyoruz bile.iş yerimde 2 kişi erkek geri kalan herkez kız dedi.insan böyle olunca meraklanıyor.sen yarın hastaneye gidiyorsun doktor iyice baksın.hayırlısı olsun.haberlerini dört gözle bekliyorum.

kızlar aslında göbişlerin sabahki hallerini çekmek lazım. bu göbiş pek gerçek boyutları yansıtmıyor. akşama kadar yediklerimiz, içtiklerimiz . gaz ve toz bulutu :)

bavsecim seninki de erkek gibi duruyor. nazar değmesin göbişine ama fazla da sivri değil aslında şimdi yine baktım. gerçi göbek şekli konusunda çok çelişkili şeyler duydum.mesela göbeği yayvan olan kuzenimin iki oğlu olurken, aynı göbek şekliyle görümcemin kızı oldu. sanırım fizikle de alakalı bişey.

Son düzenleme:
bavse ve buketcim göbekleriniz harika yaa..maşallahhhh
benimki bu kadar çıkmadı.:çok üzgünüm:
lutfee seninkide çok güzel canım
Allahım hepimizinkini nazarlardan korusun.Allahım kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

Herkese kocaman günaydinnna.s.a.
buket harikasin canim rabbim nazarlardan korusun:
bavse canim benim çok tatli görünüyosun kizzzzz:
luffee canim maşallah nasilda belli:

[/IMG]

bu da benim bebişim teyzeleri, hadi yorumları bekliyorum öptümmmmmm (13+1)

Son düzenleme:
bu arada hepinizin göbişler çok tatlı ama ben hiç kız mı erkek mi yorum yapamam. ama ben yapamıyorum diye siz beni unutmayın olur mu? hepinizi çok seviyoruz teyzeleria.s.a.s.

ŞenizCanim benim alalh bağişlasn maşallahhhhh nasilda belli olmuş sankim popoda gidiyoo arkaya doğru ne dersin...bizde sizi öpüyoruz oğluşumlakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ŞenizCanim benim alalh bağişlasn maşallahhhhh nasilda belli olmuş sankim popoda gidiyoo arkaya doğru ne dersin...bizde sizi öpüyoruz oğluşumlakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hiç sorma canım ya benim popom aslında daha yuvarlaktı, şimdi yassılmaya başladı. vücudumda en sevdiğim yerler memişlerim ve popomdu en önce onlar deforme olmaya başladı. ne diyelim feda olsun bebişime.

Içimden kiz geçiyooooo desemmmmmm:CüvCüv:
fisfisfis

ağzına sağlık canım benim. tabii ki öncelikle sağlıklı olması, hayırlı evlat olması tek dileğimiz ama benim gönlümden geçeni söyledin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkesin göbişine 41 kere maşallah diyorum allahım nazarlardan saklasın! çok tatlı görünüyosunuz ben sadece buketin göbişine yorum yapabiliyorum çünkü bariz belirgin çok sivri ve de galiba erkek gibi görünüyor buket haberlerini bekliyoruz bugün canımcım!

ooyyyy oyyyyy oyyyyyy maşallah kızlar....
luffee
adayadayı
bavse
buket-26
hepinizin göbişleri çok güzel....iyi bi topic oldu burası ne güzel birbirimizin takibinide yapabilicez...
ama cinsiyet yorumuna pek girmiyim...bişey diyemiycem ama yoğun hissettiğim olursa söylerim...

kızlar dün bende çekecektim ama nasip olamadı,
bu akşamda evde değilim,
cumartesi sabahtan ilk işim bebişimle beraber foto çektirmek olacak söz teyzeleri.
ama siz çok tatlı olmuşsunuz nazarlardan korusun Rabbim hepinizi, e yanında benide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…