2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

maşallah çerezcim senin göbişte aşağı inmiş sanki

innmis dimi.. gözü disarda kizimin demekkikaydirigubbakcemile3

hacer çok kıbar ve guzel bır göbegın var masallah fızıkte ıyı

sagol tatli hemserim benim

amanda benim cerezimin tonton göbişine bakın maşallah.rabbim hayırlısıyla kolay bir doğumda nasip etsin sana. a.s.

amin canim insallah .. beklicez görücez artik
hihoyyyt

Çerezim maşallah kız göbişine....
Sen hiç kilo almıcan mı yaaa? Karnına yastık koymuş manken gibisin maşalllah!!!!

hacerim çok güzel ya maşallah hiç kg almamıssın cnm yaaa ne güzel ben 20 kg aldım ya 80 oldum oturdugm koltuk coktu yaa senağlama

betülüm sanada maşallah cnm çok cici çıkmıssın resımde :)))

Çerezim maşallah kız göbişine....
Sen hiç kilo almıcan mı yaaa? Karnına yastık koymuş manken gibisin maşalllah!!!!

aldim ya kilo be.. 8 kilo aldim, daha ne alim be :ecrin_bebek:

31 haftalık göbüşüm

masallah size canim

hacerim çok güzel ya maşallah hiç kg almamıssın cnm yaaa ne güzel ben 20 kg aldım ya 80 oldum oturdugm koltuk coktu yaa senağlama

olsun canim.. hersey bebelerimiz icin.. onlar saglikli olsunda.. veririz yine kilolari nolcak :teselli:

Asıl önemli olan doğumdan sonra kalan göbişler :CüvCüv:

Neyse çok göbişim kalmadı ama kilo kalıyor tabiiki. 52 ile başladığım hamileliğimin sonunda 65-66 kilo idim. Doğum sonrası 60 kilo ile çıktım. Şimdi 59 um..Veririz zamanla inşallah sütlerini içsinlerde..

yani dogumda bi 6 kilo gitti..
40 cikana kadar vücud iyice toplanir daha..
hayirlisiyla onlar cuk-cuk emdikce bizimde kilolar erir gider

kızlarrr bu topiği unuttunuz yaa bi hatırlatım dedim :lepi:
Buda bizim 37 haftadaki halimizzz :) kızlar

Son düzenleme:
ben inip inmediğini farkedemedim ama maaşallah göbüşüne canım.
dun dr.a gittiğimde bi kız gördum salı sezeryan olcakmış. saçlarını dipten sarıya boyatmış belki son hafta diyemi yaptırdı ama süt verirken bile izin vermiyolar ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…