2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

evet şimdi sıra bizde :)) buda bizim 32+3 haftalık halimiz :))

Son düzenleme:
Al ıste bı tane dahaaa..... Hıc kılo almayanlardansın yada aldıysan da gostermeyenlerdensın Dılekcıgım masallah..Haftana gore kucuk bı gobısın var.. Dogumdan sonra hemen eskı halıne doneceksın herhalde... Masallahh

deniz , nazan maşallah göbişlerinize......denizcim senin vaktin daha var....bizde dr. olduk sankinim yorum yapıyoz ne zaman olacağına dair....nazanım seninde bi erkek göbeği işte sivri yuvarlak toparlak....ama senin doğumla ilgili yorum yapamıycam....

nazancım maşallah oğluşuna.canım doğum yakın sen ilk doğum yapacaklardansın.aramızdan biri erken doğum yapmazsa.hayırlısı olsun.
denizcim daha vaktin var canım.ama maşallah senin kızın yeri rahat tosuncuk olmuş yaaa.yerim ben onu.
alya canım senin iç karın geniş sanırım.çok sevimli göbişin var.maşallah sizede.
hepsine bayıldım vallaha içindekiler çok güzel çıkacaklar hayırlısı ile.

hepinizin göbüşler çok tatlı yaw..öperim onlarıı....az kaldı çıktıktan sonraki resimlerinide görürüz inş..

dilekcim hani sen çok kilo almıştın bacım bu hal..hamilesin ama valla çok seksi görünüyorsun söyliyim delikafadulden

Ayy kızlar ne güzel yaa içim açıldı vallaa ohh bir sürü göbüş gördüm....Maşallah maşallah hepinize bebeciklerede....

:lepi: :lepi: :asigim: hepımıızn göbişlerine 41 bin kere maşaallah

Canımmm kızıldenizim maşallahhh 41 kere maşallahhh kızz göbüşş büyümüşş hehe :)Rabbım saglıkcala kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..Oğluşumuzz geliyorrr paşamızzz az kaldı :teytey::teytey:

saol melegım bal damlıyor agzından kaydirigubbakcemile3 ınsallah verırım kıloları bı an once :))

enlcım saol cnm evet benım ıc karnım genıs herhalde cogu kısıye gore farklı benım gobusum zarif hatun :roflol:

dilekcim hani sen çok kilo almıştın bacım bu hal..hamilesin ama valla çok seksi görünüyorsun söyliyim delikafadulden

özgecim valla hamılelıgımın basında 4 kılo verıdm aldıkalrım beraber 19 kılo oldu ama normalde zayıf oldugum ıcın fazla cıkmadı gobusum ah seksılıgımı bıde kocıs fark etse bana minik tosuncugum dıyor :roflol:

:lepi: :lepi: :asigim: hepımıızn göbişlerine 41 bin kere maşaallah

kızıldenız masallah cnm sanada :)))

hepinizin göbişlere kocaman bi maşşallah kızlar
çok beğendi,m..yarın bende koycam nasipse.)

gülşahcım merakla mekliyorum gobusun resımlerını :))

Buketcim, Betülcüm maşallah göbişlerinize... Allah nazarlardan saklasın... Buketcim ne kadar kocaman göbişin ve popon ne kadar da minik, maşallah canım. Helal valla sana... :))))
Sağolasın canım. Müsait bir zaman tekrar çekip koyayım göbişimin resmini.. Şimdiki halini bende merak ediyorum.
Bakalım popom hakkında aynı yorumu yapabilecekmisin datlım? :roflol::roflol:

ImageShack - Image Hosting :: dsc00622wi4.jpg
az önceki halim kızlar.

29+3 Selenimle ben....

(28+5) bu da benim göbüşüm.

nasil kizlar sizce asagiya inmismi?

evet şimdi sıra bizde :)) buda bizim 32+3 haftalık halimiz :))
[img=http://img61.imageshack.us/img61/1900/gzbebeim439rn8.th.jpg]

buda baska acıdan canım oglum ve benn

Hepinizin göbişlere kocaman bir maaşallah kızlaar. Şükür bu günleri görebildik.
Allah sağlıkla sorunsuz kavuşabilmeyide nasip etsin inşallah.

tum gobişlere 41 kere maşallah allah bebeişleride saglıklı bır şekılde kucagımıza almayı nasıp etsın işallah onları kollarımızda sarıp ısıtmak kokularını ıcıne cekmek nasıl bır duygudur acaba ayy iştaha geldım merak edıyorum artık bıran once dogsunlar deıl mı

hepinize ayri ayri masallah..
ama simdi ne alakaysa göbüsleri söyle görünca aklima pehlivanlar geldi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaaa..kız bukett senin göbiş inmiş ya aşağı..
geldi gelecek bu oğlan diyim ben sana..
bu arada maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…