2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

Ben 37.hafta gidicem kontrole. aklımada geliyor acaba gidince doktor demesin hadi doğuma falan diye....
Amaniiiiiiiiiiin.

29+3 Selenimle ben....

(28+5) bu da benim göbüşüm.

nasil kizlar sizce asagiya inmismi?

evet şimdi sıra bizde :)) buda bizim 32+3 haftalık halimiz :))

[img=http://img61.imageshack.us/img61/1900/gzbebeim439rn8.th.jpg]

:lepi: :lepi: :asigim: hepımıızn göbişlerine 41 bin kere maşaallah

34+5 bugünki halim

:CüvCüv: kocamaaaaaan maşallaaah göbüşlereee. denizim seninkini göremedim ama sana da kocaman maşallah. allah nazarlardan saklasın.:Saruboceq:

betül, emel, nazan, kızıldeniz, Mts,dilek, buket maşallah valla göbüşlerinize:) ayy ne güzel bebekler çıkacak ordan ya

Kızlar bu giyinik haliyle bugünkü göbişim... Üzerine tıklayınca büyüyor, bu hali biraz ufak kusura bakmayın...

Bu da göbişin çıplak hali... Üzerine tıklamanız gerekiyor, büyümesi için...

denizim maşallah canım ya ne tatlı gorunuyor valla süper inşallah çatlamazsın hiç canım :)

denizim maşallah canım ya ne tatlı gorunuyor valla süper inşallah çatlamazsın hiç canım :)

Sağol Dilekcim.... Ben o çatlama safhalarını geçeli çok oldu ne yazık ki... Karnım haritaya döndü bile... BU kadar kocaman göbişe deri mi dayanır anam!!!! :1no2::1no2:

Sağol Dilekcim.... Ben o çatlama safhalarını geçeli çok oldu ne yazık ki... Karnım haritaya döndü bile... BU kadar kocaman göbişe deri mi dayanır anam!!!! :1no2::1no2:

yaa gerçektenmi denizim yaa inşallah bebıs saglıklı sıhattı dogar ya bende daha catlak yok ınsallahda olmaz benım normalde sıfır gobegım vardır ve en cok sevdıgım yer gıbegımdır popom var ama gobek yok oyuzden ınsalah catlamam yaa -tatlicadiarzu-

hey masallah denizcim , tosun kizimizin yeri bayagi genis:)) kiz sanki seninde inmis biraz gobusun

Maşallah kızlar göbişlere........

Hain hatunlar bizsiz buluştunuz bile demek...

Yaaa benim göbişimde dün çok kaşındı çatlayacak mı acaba?delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…