merhaba arkadaşlar benim kızım 10 aylık 8.400 72 cm çok zayıf herkes çok küçük görünüyo diyor moralim bozuluyo birde baş çevresi geriden geliyo bıngıldağı çoktan kapandı
kizlarrr en kisa zamanda listeyi düzelticem ama zamanim olmuyor bilgisayar öyle btün gün acikk duruyor önüne geciyorum rüya bagiyor cagiriyor bende dayanilmaz bi hale geldimmm ....
hasta birde rüya su aralar o iyilesiyor ben hasta ben iyilesiyorum esim hasta ücgen cemberinde dönüyoruz(
ya ben doktora gittim ağlıcakım resmen 50 gr vermiş uzamamış kanıda düşük. doktor kızdı meme verme artık olmazsa keselim dedi seninki meme bağımlısı olmuş dedi çok kötüyümm..
ya çok az hatta bazen hiç yemiyor..ya okadar düşkünki düşünemiyorum memeden kestiğimde nolcak.yani bişey olduğunda emmediğinde kesinlikle sakinleşmiyor.işim çok zor benim.bide çevereden karışan çok yaa nolcak alır kiloda neymiş falan doktorda beyin gelişimi geride kalır böyle olursa dedi mama falan verdi amaa onuda almıyor
1kilo bile alsa çok ii olurr...
ya ben doktora gittim ağlıcakım resmen 50 gr vermiş uzamamış kanıda düşük. doktor kızdı meme verme artık olmazsa keselim dedi seninki meme bağımlısı olmuş dedi çok kötüyümm..
benim kızda 11 aylık 10 kilo 78 cm..
kaç kişi çok küçük dedi çokmoralim bozuluyor..aylardır doğru düzgün kilo almıyor..ayda 100-200 en fazla 300 alıyor..
8 aylıkken biri 3 aylıkmı dedi şok oldum..dinç çocuk..çok zayıfta değil Allah için..hareketleri belli ortada gülüyor oynuyor motor gelişimi gayet iyi..nasıl 3der ya şakamı bu..8 aylık dediğimde de bir şaşırmlara göreceksiniz..aaaa 8 aylıkmı hiç gelişmemiş bu çok küçük kalmış dedi...günlerce etkisinden kurtulamadım..internette durmadan boy kilo grafiklerine baktım..hep ortalamaının üstü duruyordu..
geçen günde biri 4 aylıkmı dedi...bende alaycı bi şekilde heee evet 4 aylık..1 aylıkken emeklemeye başladı..5 aylıkkende yürüyecek teyzesi dedim bozuldu..çünkü sorduğunda bebek o anda emekliyordu((((((((((
senin kıza ufak diyenler benimkisini görse ne yapar acababenim kızda 11 aylık 10 kilo 78 cm..
kaç kişi çok küçük dedi çokmoralim bozuluyor..aylardır doğru düzgün kilo almıyor..ayda 100-200 en fazla 300 alıyor..
8 aylıkken biri 3 aylıkmı dedi şok oldum..dinç çocuk..çok zayıfta değil Allah için..hareketleri belli ortada gülüyor oynuyor motor gelişimi gayet iyi..nasıl 3der ya şakamı bu..8 aylık dediğimde de bir şaşırmlara göreceksiniz..aaaa 8 aylıkmı hiç gelişmemiş bu çok küçük kalmış dedi...günlerce etkisinden kurtulamadım..internette durmadan boy kilo grafiklerine baktım..hep ortalamaının üstü duruyordu..
geçen günde biri 4 aylıkmı dedi...bende alaycı bi şekilde heee evet 4 aylık..1 aylıkken emeklemeye başladı..5 aylıkkende yürüyecek teyzesi dedim bozuldu..çünkü sorduğunda bebek o anda emekliyordu((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?