2009 Mart Bebeklerinin Boy Kilo Takipleri

merhaba arkadaşlar benim kızım 10 aylık 8.400 72 cm çok zayıf herkes çok küçük görünüyo diyor moralim bozuluyo birde baş çevresi geriden geliyo bıngıldağı çoktan kapandı

kizlarrr en kisa zamanda listeyi düzelticem ama zamanim olmuyor bilgisayar öyle btün gün acikk duruyor önüne geciyorum rüya bagiyor cagiriyor bende dayanilmaz bi hale geldimmm ....

hasta birde rüya su aralar o iyilesiyor ben hasta ben iyilesiyorum esim hasta ücgen cemberinde dönüyoruz (

merhaba arkadaşlar benim kızım 10 aylık 8.400 72 cm çok zayıf herkes çok küçük görünüyo diyor moralim bozuluyo birde baş çevresi geriden geliyo bıngıldağı çoktan kapandı

kilosu çok geride değil bizde 10 aylıkken 8700 idik ama erkek bebeğe göre bizimde düşük tabi. Ama başçevresi önemli.

canım büyük geçmiş olsun. biz düzeldik hafif burun tıkanıklığı dışında şikayetimiz kalmadı. Darısı başınıza.

emelyucel 9 aylık 10.600 kg 74 cm
thanderc 9 aylık 7.330 kg 72 cm
titi8686 9 aylık 8.400 kg 73 cm
SiBSeR 9 ay 1 haftalık 8.650 kg 73 cm
karakuzumm 9 ay 1 haftalık 10.300 kg 78 cm
ecrinyagmur 9.5 aylık 10.750 kg 72 cm
family 9.5 aylık 8.600 kg 72 cm
nur51 10 aylık 9.200 kg 73 cm
sheylaa 10 aylık 8.500 kg 72 cm
yasenya 10 aylık 11 kg 71 cm
kapkara 10 aylık 9.400 kg 75 cm
mystory 10.300 kg 73 cm
_cybell_ 9 aylık 10.500 kg 77 cm
betül19 -9 aylık 10500kg 74cm-------10 aylık 10800kg 76cm
taha0203 10 aylık 12200gr 74 cm

kilolumu diye kafaya takıyorum.kız bu ya çıtır olmalı de mi ? ben de yemesini biraz azalttım.daha doğrusu çok veriyordum.herkes öyle diyordu.

ya ben çıldırmıyayımda kimler çıldırsın 2 aydır 7700 gerçi bu ay götürmedim ama en fazla 8 olmuştur kıyafetleriyle 8200 çıkıo evde üff ya hiçbişey yemiyo yarın doktora götürcem moralim çok bozukkk...

ya ben doktora gittim ağlıcakım resmen 50 gr vermiş uzamamış kanıda düşük. doktor kızdı meme verme artık olmazsa keselim dedi seninki meme bağımlısı olmuş dedi çok kötüyümm..

ya ben doktora gittim ağlıcakım resmen 50 gr vermiş uzamamış kanıda düşük. doktor kızdı meme verme artık olmazsa keselim dedi seninki meme bağımlısı olmuş dedi çok kötüyümm..

cnm belki memeden kesmen daha hayırlı olur üzme kendini ek besin hiçmi yemio sütünde yaram ıyo demekki inşallah biran evvel toparlar kendini

ya çok az hatta bazen hiç yemiyor..ya okadar düşkünki düşünemiyorum memeden kestiğimde nolcak.yani bişey olduğunda emmediğinde kesinlikle sakinleşmiyor.işim çok zor benim.bide çevereden karışan çok yaa nolcak alır kiloda neymiş falan doktorda beyin gelişimi geride kalır böyle olursa dedi mama falan verdi amaa onuda almıyor
1kilo bile alsa çok ii olurr...

cnm bnm kızım da meme aşığı ek besinlerede yeni yeni alışıyo şimdiye kadar çok tepki verdi kşığı görünce ağlıyodu biraz ara verdim zorlamadan deniyorum şimdi sabahları bi kaç kaşık labne bi kaç zeytin azıcıkta süt içiyo arada meyve püresi genelde kavonoz lardan evde yapıncada pek yemiyo birde tarhana çorbası yoğurt yediği şeyler çok sınırlı am sütten beslenebiliomuş hala yoksa bende kesmeyi düşünmüştüm birden çoook zor çok haklısın ama meme yi sadece ağladığı zamanlarda yada uyurken saatlerini uzat 4 saatte bi flan vermeyi dene açıkınca ellbet yicektir umarım biran evel sağlıkla yemeğede başlar kilolarınıda alır

canım senin bebeginin durumu bir hastalık ama adı aklıma gelmio. kuzenimin bebegi aynı seninki gibiydi sadece meme istiyor hiç yemek yemiyordu kesmek zorunda kaldılar memeden. sonra düzeldi oda meme aşıgıydı. azcık zorlandı kuzenim ama sonra rahat etti şimdi oglunun maşallahı var yanakları tombik tombik. 2 yaşı bitio 14 şubatta. umarım sende halledersin allah yardımcın olsun canım

benim kızda 11 aylık 10 kilo 78 cm..
kaç kişi çok küçük dedi çokmoralim bozuluyor..aylardır doğru düzgün kilo almıyor..ayda 100-200 en fazla 300 alıyor..
8 aylıkken biri 3 aylıkmı dedi şok oldum..dinç çocuk..çok zayıfta değil Allah için..hareketleri belli ortada gülüyor oynuyor motor gelişimi gayet iyi..nasıl 3der ya şakamı bu..8 aylık dediğimde de bir şaşırmlara göreceksiniz..aaaa 8 aylıkmı hiç gelişmemiş bu çok küçük kalmış dedi...günlerce etkisinden kurtulamadım..internette durmadan boy kilo grafiklerine baktım..hep ortalamaının üstü duruyordu..

geçen günde biri 4 aylıkmı dedi...bende alaycı bi şekilde heee evet 4 aylık..1 aylıkken emeklemeye başladı..5 aylıkkende yürüyecek teyzesi dedim bozuldu..çünkü sorduğunda bebek o anda emekliyordu((((((((((

ya şu kendini bilmez şuursuzlar yokmu insanı deli ediyorlar.memeyi azalttım bende yemeye başladı inşallah kilo alır insan çok üzülüyor..

benim kızımda 11 aylık ama 9 anca vardır.ayrıca boy kilo grafiği diye bişey var,neden insanları takıyoruz ki ordan bakıp bebeklerimizin gelişimlerinin normal olup olmadığını takip edebiliriz.bizim halkımız boş konuşmayı sever boşverin o boş konuşanları :)

bende 9 şubatda götürdüm nidayı dooktoruna..
11 kilo boy 76 cm.dr.gayet güzel gelişimi dedi..
peditus ilaç verdi.öksürüğü var diye..burun damlası verdi anlamadım zaten burnu akıyordu niye verdiyse..
krem verdi pişik için.birde cildi alerjik olduğu için. krem verdi.

ohcanımadeysin-------11 aylık 10 kilo gayet iyi bence..78 cm boy..çok iyi hiç canını sıkma..kendini bilmezler öyle konuşurlar.zaten artık 500 gr üstünde kilo alması fazlaymış..200,300 gr normal artık..

kızım doğum kilosu 3.350 3gün yoğun bakımda kaldı çıkışında 3kilo olarak çıktı boyu ise 51 cm doğdu şuan 11 aylık ve maşallah kilosu 11 boyu ise maşallah 73 cm allah hepimizin kuzucuklarını korusun...

senin kıza ufak diyenler benimkisini görse ne yapar acaba
10 ay 2 haftalık 7.5 kilo gelşmiyor sürekli doktordayız o 3 aylıkmı diyenlere şişe dibinden gözlük lazım bay bir bozukluk var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…