dün 1 yaş kontrolümüze gittik aşımızıda olduk. valla artık ne yapayım şaşırdım76 cm boy 80150 kilo. 3 ayda 1 kilo almış doktorumuz çok zayıf dedi. bitanre mama verdi muhallebi yogurt süt vb yediklerine karıştırıcaz. ensure muydu neydi. 1 ay sonra tekrar gidicez su çiçegi aşımız için . kan ve idrar tahlili istedi kanı verdikte idrarı veremedik. poşeti alıp eve geldik. bugün akşam üzeri poşeti takıcam eşimde gelince hastaneye götürücek idrarı. ya bu çocuk yiyo 5 ögün dolu dolu ama almıo kardeşim bundan ötesi olmuo
dün 1 yaş kontrolümüze gittik aşımızıda olduk. valla artık ne yapayım şaşırdım76 cm boy 80150 kilo. 3 ayda 1 kilo almış doktorumuz çok zayıf dedi. bitanre mama verdi muhallebi yogurt süt vb yediklerine karıştırıcaz. ensure muydu neydi. 1 ay sonra tekrar gidicez su çiçegi aşımız için . kan ve idrar tahlili istedi kanı verdikte idrarı veremedik. poşeti alıp eve geldik. bugün akşam üzeri poşeti takıcam eşimde gelince hastaneye götürücek idrarı. ya bu çocuk yiyo 5 ögün dolu dolu ama almıo kardeşim bundan ötesi olmuo
canim bizdede öyle ama dis-haraket-yeni ögrendikleri birseyler yürüme-konusma gibi bunlar durdurabiliyormus kilo alimini, Rüyada cok zayif ama doktorumuz alt düzeylerde degil yazi bekliyelim dedi, kisin zaten aldiklarini vücut isitma vs icin harcadiklarndan yazi bekliyoruz,yazinda kilo alimi yavaslarsa ozaman bu testlerden yapicaz bizde...
gerci viyananin yazi belli olmaz ya birgün günes iki gün yagmur-rüzgar :S
1 yaş aşımızı olduk bugün sabah kollarından yaptılar... kilosu 9 boyu 74 cm geldi hiçbişey yemiyoki kuzum:çok üzgünüm: Allah sağlık versin tek napalım...
herkese teşekkürler.atlattık çok şükür aşımızı da olduk.ya benim kız kısamı ya.neden uzamıyor.kaldı 73 te.ne yapsam acaba?balıkta yediremiyorum kibalık yağınıda babsı istemiyor.oof of ((
herkese teşekkürler.atlattık çok şükür aşımızı da olduk.ya benim kız kısamı ya.neden uzamıyor.kaldı 73 te.ne yapsam acaba?balıkta yediremiyorum kibalık yağınıda babsı istemiyor.oof of ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?