2009 Mart Bebeklerinin Boy Kilo Takipleri

canim bizdede öyle ama dis-haraket-yeni ögrendikleri birseyler yürüme-konusma gibi bunlar durdurabiliyormus kilo alimini, Rüyada cok zayif ama doktorumuz alt düzeylerde degil yazi bekliyelim dedi, kisin zaten aldiklarini vücut isitma vs icin harcadiklarndan yazi bekliyoruz,yazinda kilo alimi yavaslarsa ozaman bu testlerden yapicaz bizde...

gerci viyananin yazi belli olmaz ya birgün günes iki gün yagmur-rüzgar :S

Canım boya verıyor demekkı 76 cm 1 yas kız cocugu ıcın cok ıyı. Annesı de zayıf soncuta yapacak bısey yok.
Yıyorsa en alt sınırda degılse cok sorun etme. Alı Tuna nın kılosuna degıl yememesıne takıyorum ben.

Kız cocugu yazın erkek cocugu kısın gelısırmıs

bizimki bi grip oldu ne kadar kilo aldıysa hepsi gitti.şimdi 8900 ve 73 cm.boyuda uzamıyo yavyu kuşumun

dün bir yaş aşımızı olduk ve kontrolümüz yapıldı boyumuz 82 cm kilomuz 12 kilo olmuş dün aşıdan ötürü biraz ateşimiz vardı ama herşey yolunda çok şükür
süheylacım geçmiş olsun canım sizede

bizde kontrole gıttık boy 75 cıktı busefer gecen ay 76 demıstı ebe ama yanlıs olcmusler demekkı kıloda 100 gr. almıs 2 ayda dr. kılosuna normal sınırda dedi eh ne olsun kendı hıc yemez zorla verırsem yer anca normal bu kıloda

1 yaş aşımızı olduk bugün sabah kollarından yaptılar... kilosu 9 boyu 74 cm geldi hiçbişey yemiyoki kuzum:çok üzgünüm: Allah sağlık versin tek napalım...

sorma Melek'cim yaa kıpır kıpır hiç durmuyo ve yemek yemiyo artık sevdiği şeyleride yemiyo:çok üzgünüm: zayıf kuzucum.... napim Allah sağlık versin diyorum hasta olmasınlar...

1 yaş aşımızı olduk bugün sabah kollarından yaptılar... kilosu 9 boyu 74 cm geldi hiçbişey yemiyoki kuzum:çok üzgünüm: Allah sağlık versin tek napalım...

Canım Buğrahan ile Efe'nin boy ve kiloları aynı benim çocukta çoookk hareketli . ben yedirmesen açlıktan ağladığını görmedim daha. Hangi doktora götürdüysem çok iyi illa tosun olması gerekmiyo dediler :) bizim tek sorun biberon ile süt vb. sıvı gıdalar almayıp gece boyu aç yatması ya da yatamaması :) Sağlıklı olsunlar da gerisi boş diyip avutuyorum en kendimi sende öle yap :)

bızde 15 martta gıttık dr mıze kılo almamısız vermısız 11.300 olmusuz 77 cm kuzum bu kılo vermede benım hatam var bu ay kendı derdıme dustum oglumla ılgılenemedım hep mama verdım o yuzden kılo verdı (

herkese teşekkürler.atlattık çok şükür aşımızı da olduk.ya benim kız kısamı ya.neden uzamıyor.kaldı 73 te.ne yapsam acaba?balıkta yediremiyorum kibalık yağınıda babsı istemiyor.oof of((

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bende mart annesiyim
bizde aşımızı olduk ve kilomuz 9 boyumuzda 75 kızım zayıf birşeyde yemiyor hayırlısı sağlıklı olması bize yetiyor

benım kızda 74 cm olsun bızımkıler sonradan artacak bırden gor bak

ya sizin boylar nasıl genetiktir belki bizim kızında 73 ama babamız çok kısa ben uzunum ama selvi boyluda değilim inşallah uzarlar yaa kayınvalidemi çok kınamıştım bakamamış kocama kısa kalmış diye 166 eşim ben 170 bizim kızda kısa olur heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…