2009 Mart Bebeklerinin Boy Kilo Takipleri

gecen hafta salı hastalık dolayısıyla gittik dr amcamıza. 76 cm boy 8600 kilo 400 gr almış 20 günde. dr un verdiği mama işe yaradı.

boy 76,kilo 10.bizimkide boy bana çekmiş benim boyum kısa 163 üm babası 188.büyüyünce garantiye alayım baskete yollayım diyorum.yoksa babası benden kısa olursa çok uğraşırım oğlumla diyo..

kaydirigubbakcemile5vereliniortak
Efe ile aynı boy ve kilo :===)))

muhteremcigim cekilistede size cıkmıstık boy kılolarda tutuyor hayırdır gel bız cocukları bı tanıstıralım kısmet işi besik kertmeside olabılır yanı :))) veli efeden ıyısınımı bulcaz benım kızında masallahı varr bızede vermek düser

neden olmasın verdim gitti oğlumu :))))))))))))))))))))) Şirin gelini bulmuşken kaçırmak olmas ilk fırsatta kertelim biz bu sıpaları :)))))))))))))

selam arkadaşlar bende meriçi cuma günü götürdüm dr.a su çiçeği aşısı için, boyu 78 cm kilosuda 10.500

melekcim bizim de kilomuz az diye doktor bebelac junior verdi 14. aya kadar ama maaşallah Ada hem boy attı hem de kilo aldı

saol bitanem.. Masallah Ada'ya.. boyu da babaya çekmiş demekki :)
eee 14.aydan sonra ne kullanacakmışsınız? Biz bugün tam 14 ayı doldurduk. Deneyeğim Bebelac bakalım.

selam arkadaşlar bende meriçi cuma günü götürdüm dr.a su çiçeği aşısı için, boyu 78 cm kilosuda 10.500

Maşallah Meriç'e.. Boyu kilosu tam ideal. Ama su çiçeği aşısıını erken yaptırmışsınız.15 ay da dedi doktorumuz bize.

canım dr. umuz bir yaşından sonra yapılabilir dedi, hatta tesadüf dr. a götürceğim gün sağlık ocağından aşıları ile ilgli konuşmaya gelmiş hemşire bende bugün su çiçeği aşısı yaptırmak için götürcem dedim, oda aynını dedi, 12. aydan sonra yapılabilir diye ??? valla bu dr larında dedikleri hep farklı farklı

melekçim biz pediasure mama kullanıoruz bol kalorili bir mama. 1 cc de 1 kcal var. umarım daha fazla alırız kilo. sizin boy ve kilo ne alemde?

Bu ay birşey çıkmazsa götürmeyeceğim doktora. 15.ayda aşı yaptırmaya gittiğimizde tartılırız artık. Ama bütün gün koştruyor hiç zannetmiyorum kilo aldığını.. Derdim kilo değil besinini alsında.

bugün dr a gittik su çiçegi aşımızı olduk 10 günde 100 gr almışız. boyumuz aynı yani yeni kilomuz
8,700 gr 76 cm....

biz dün doktora gittik 8150 kilo 75cm boy 46 cm baş çevresi bunada şükür yaklaşık yarım kilo almış 1 ayda

arkadaşlar kim ne kiloda iyice karıştı.bence yeniden yazmaya başlayalım,zaten artık hepsi 1 yaşını geçti.ilk ben başlıyorum lütfen herkes eklesin

sheyla.....ınci....12.ay(9400-73)....13. ay(9500-73,5).....14.ay( )

sheyla.........ınci........12.ay(9400-73)......13. ay(9500-73,5).....14.ay( )
emelyucel....yiğit...12.ay(11.300-)...13. ay(12.00)

sheyla.........İnci........12.ay..(9400 kg).....(73 cm)......13. ay..(9500 kg)..(73,5cm)
emelyucel....yiğit.......12.ay..(11.300 kg)..(....cm)......13.ay...(12.00kg)..(......cm)
family........Buğrahan...12.ay (9000 kg)....(74 cm).......13. ay (kontrole gitmedik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…