2009 Mart Bebişlerinin Doğumgünü Çekilişi

ok tatlılar neyse bizde başka çekilişe katılırız,ya da bizde incimercan kardeşimle karşılıklı gönderebiliriz eğer isterse.birbirimize çıkmış gibi yaparız kaydirigubbakcemile3

thanderc ve kader ben özelden yazamadığım için ikinizde bana özelden maillerinizi bildirin oradan anlaşsak olmazmı ben sağa sola not yazarak özelden yazabilmek için 50 adete tamamlamaya çalışıyom ammaaa bitmiyo ki halaa yetmiyo dio:umursamaz:

kızlar çekilişte yalışlık yok mu???????? bakın listeyle çekilişe.... 2 tane aynı isim olunca yanlışlık olmuş galiba
3)emda.....................ADA.................... .. ..7 MART
10)OzOkuN...............ADA...................... .24 MART
baksanıza 2 tane ADA bebek var ama çekiliş sonunda 1 tanesi var oda emda'mı OzOkuN'mu

ecrin eylül mert

ada uğur

a.kaan ecrin eylül

uğur asya

buğrahan ada

veli efe sudem eylül

asya buğrahan

mert veli efe

sudem eylül a.kaan

can ufuk
ufuk can

1) luffee.....................CAN.................... ..28 ŞUBAT
2)thanderc.................ECRıN EYLÜL.........6 MART
4)ilknur77..................A.KAAN................ .. 7 MART
5)uğur ve eylül...........UĞUR.....................10 MART
6)family.....................BUĞRAHAN............1 3 MART
7)muhterem...............VELı EFE................13 MART
8)burser....................ASYA.................. .. . 15 MART
9)dilemin21...............MERT.................... .. 17 MART
10)OzOkuN...............ADA...................... .24 MART
11)kaderr..................SUDEM EYLÜL........25 MART
12)soraya..................UFUK................... ...16 MART

luffee cim o ada ben değilim dimi? damla olmalı sanırım ben listeden çıkmak istemiştim özel sebeplerden dolayı ?

Canım OzOkuN çok yoğun olduğu için çekilişe katılamayacağını yazdı. O nedenle listede yok. Listedeki Ada,Damla'nın kuzusu Ada :)

hanımlar nereye kaçtınız yaa:uhm::uhm:

2)thanderc.................ECRİN EYLÜL.........6 MART
5)uğur ve eylül...........UĞUR.....................10 MART
7)muhterem...............VELİ EFE................13 MART
8)burser....................ASYA.................. .. . 15 MART
9)dilemin21...............MERT.................... .. 17 MART

Ben burdayım canlarım :)) yalnız Efe beyin yaramazlıklarından yeni yorum yapabildim sabahtan beri (( Kader arkadaşa çıkmışım bende yine kıs bebiş düştü şansıma :)) Kız bebeklerine alışverişi daha çok seviyorum :) Oğlanlar için secenek az malesef Neyse kader görüşelim bi ara herkese ii geceler...

muhteremcıgım ozelden gorusuruz efecıgı cok opuyorum ıyı gecelerkaydirigubbakcemile5

bende kızımdan dolayı giremiyorum. dilemin 21 nerdesin arkadaşım ulaşamıyorum ben sanaaa adresin lazım bana

merhaba arkadaşlar çekiliş yapuılmış :) dün kütahyada tgoplantı vardı oradaydım bugun geldim hiç girmeye fırsatımda olmadı kusura bakmayın arkadaşlar ama geldim artık burdayım
huriyecim canım sen bize alıyormuşsun sanırım ben sana özelden mesaj atarım :kedi:
uğur ve eylül bende sana alıcam sanırım sende bana özelden mesaj atarsan çok sevinirim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…