bende kızımdan dolayı giremiyorum. dilemin 21 nerdesin arkadaşım ulaşamıyorum ben sanaaaadresin lazım bana
şekercim sen yolladınmı adresini bana bakiiim bak not yazıyom yazıyom görmüyonuzmu ne. ben özelden yazamıyom ama sen yolla bana okuyabiliyom. kaderr sende mail adresini at bana özlden nüffen.
yolladım canım adresimi özeldenzemuszemus
şekercim sen yolladınmı adresini bana bakiiim bak not yazıyom yazıyom görmüyonuzmu ne. ben özelden yazamıyom ama sen yolla bana okuyabiliyom. kaderr sende mail adresini at bana özlden nüffen.
heh gördüm tamm. karşılıklı görüşmekde kısmet olur bi gün işallaah. kocaman öpücük gönderiyoruz teyzesi kaan ve ben
canım 5 mesaj sonra özelden yazabilirsin 45 olmuş mesaj sayın:icecream:
umarım görüşürüz canım nerdesin sen? ben çengelköydeyim. bizde kızımla öpüyoruz sizi
ılknurcugum ben sana adres attım ekle ordan
canım 5 mesaj sonra özelden yazabilirsin 45 olmuş mesaj sayın:icecream:
hihoyyytbuyrunnnnnnnnn
dün 32 mesaj vardı yazılmış nası bitirdim sen bana sor. oraya buraya mesajlar yazdım geçmiş sayfalardan bi yere boş boş mesajlar yazdım anam bide 30 saniyede bir mesaj kabul ediyo CADIARZU bide bekliyom görcen halimi. ben her gün okuyom ama not yazmamışım fazla demekki neyse şimdi bitecek artık özelden bende yazabilcem: buyrunnnnnnnnn hihoyyyt :teytey:
ılknurcugum anca yarın alısverıse cıkıcam bebısın hedıyesınde p.tesı yollarımhala cok kararsızm ne alcam yaaa erkeklere cok zor (MUHTEREMCIGIM SENLEDE GORUSELIM HIC MUSAIT DEGILSIN SANIRIM GIREMIYORSUN NETE
hiiiç acele etme teyzesi daha zaman var doğum günümüze opuyorumnanaktan hiç zorlama kendini biz ne olursa olsun çok sevineceğiz. ilk hediyemiz senden olacak biliyonmu
herkese iyi geceler...
BU ARADA ARKADAŞLAR NERDESİNİZ... 3 GÜNDÜR SESİNİZ SOLUĞUNUZ ÇIKMIYO:uhm::uhm: İYİSİNİZDİR UMARIM...
5)uğur ve eylül...........UĞUR.....................10 MART
8)burser....................ASYA.................. .. . 15 MART
9)dilemin21...............MERT.................... .. 17 MART
Burcu Antalya'da sanırım mesaj yazmıştı annemlerin pc bozuk bir süre aranızda olamayacağım diye hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?