2009 Mart Bebişlerinin Doğumgünü Çekilişi

bende kızımdan dolayı giremiyorum. dilemin 21 nerdesin arkadaşım ulaşamıyorum ben sanaaa adresin lazım bana

şekercim sen yolladınmı adresini bana bakiiim bak not yazıyom yazıyom görmüyonuzmu ne. ben özelden yazamıyom ama sen yolla bana okuyabiliyom. kaderr sende mail adresini at bana özlden nüffen.

şekercim sen yolladınmı adresini bana bakiiim bak not yazıyom yazıyom görmüyonuzmu ne. ben özelden yazamıyom ama sen yolla bana okuyabiliyom. kaderr sende mail adresini at bana özlden nüffen.

canım 5 mesaj sonra özelden yazabilirsin 45 olmuş mesaj sayın:icecream:

umarım görüşürüz canım nerdesin sen? ben çengelköydeyim. bizde kızımla öpüyoruz sizi

ya çok tatlı kızın allah bağışlasın en güzel günlerle büyüt sağlıkla neşeyle. biz tuzlada oturuyoruz.görüşmek isterim tabi ama oğlanla zor ben hala tek başıma dışarı çıkamıyorum.babası hadi gidiyoruz derse ancak bilmiyorumkismile . ama havalar bi ısınsın bakalım ozamana kadar oğlumun elinden tutup tıpış tıpış geliriz inşallah. 2 sene olsu çengelköye gitmeyeli valla :hulya: hatta kadıköye bile gitmeyeli 2 sene oldu ya :
geçen gün diyorum eşime de gidelim havalar düzelince diyo. biz balık tutmaya geliriz o taraflara yazın hafta sonları

hihoyyytbuyrunnnnnnnnn
canım 5 mesaj sonra özelden yazabilirsin 45 olmuş mesaj sayın:icecream:

dün 32 mesaj vardı yazılmış nası bitirdim sen bana sor. oraya buraya mesajlar yazdım geçmiş sayfalardan bi yere boş boş mesajlar yazdım anam bide 30 saniyede bir mesaj kabul ediyo CADIARZU bide bekliyom görcen halimi. ben her gün okuyom ama not yazmamışım fazla demekki neyse şimdi bitecek artık özelden bende yazabilcem: buyrunnnnnnnnn hihoyyyt :teytey:

hihoyyythihoyyyt hadi gözün aydınzemuszemus

herkese iyi geceler...

BU ARADA ARKADAŞLAR NERDESİNİZ... 3 GÜNDÜR SESİNİZ SOLUĞUNUZ ÇIKMIYO:uhm::uhm: İYİSİNİZDİR UMARIM...
5)uğur ve eylül...........UĞUR.....................10 MART
8)burser....................ASYA.................. .. . 15 MART
9)dilemin21...............MERT.................... .. 17 MART

Burcu Antalya'da sanırım mesaj yazmıştı annemlerin pc bozuk bir süre aranızda olamayacağım diye hatırladım

Son düzenleme:
bugün ben sitede pek dolaşamadım ya nedense çok ağırdı sayfalar arasında geçişler. bende aldım oğlanı çıktım dışarı hava süperdi bugün çam havası aldırdım iyi uyur bu gece işallah

ılknurcugum anca yarın alısverıse cıkıcam bebısın hedıyesınde p.tesı yollarımhala cok kararsızm ne alcam yaaa erkeklere cok zor (MUHTEREMCIGIM SENLEDE GORUSELIM HIC MUSAIT DEGILSIN SANIRIM GIREMIYORSUN NETE

DAMLAcım bi aksilik olmazsa hediyenizi yarın yada pazartesi göndereceğim inşallahkaydirigubbakcemile5

ılknurcugum anca yarın alısverıse cıkıcam bebısın hedıyesınde p.tesı yollarımhala cok kararsızm ne alcam yaaa erkeklere cok zor (MUHTEREMCIGIM SENLEDE GORUSELIM HIC MUSAIT DEGILSIN SANIRIM GIREMIYORSUN NETE

hiiiç acele etme teyzesi daha zaman var doğum günümüze opuyorumnanaktan hiç zorlama kendini biz ne olursa olsun çok sevineceğiz. ilk hediyemiz senden olacak biliyonmu

betulcum canin hediyesi alllah izin verirse yarin yada pazartesi gonderilecek yine soyluyorum kusura bakma eger yetisemezse opuyorum ikinizi

hiiiç acele etme teyzesi daha zaman var doğum günümüze opuyorumnanaktan hiç zorlama kendini biz ne olursa olsun çok sevineceğiz. ilk hediyemiz senden olacak biliyonmu

cok sevındım ılk hedıyesını benden almasına cok sagol ılknurcugum opuyorum

DAMLA'cım hediyenizi gönderdim... İnşallah pazartesi elinde olacakopuyorumnanaktan Galiba doğumgünü çekilişinde ilk hediyeyi ben göndermişim başka yazan yokgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Son düzenleme:

kızlar ben geldim ay ne kötüymüş internet uzak olmak aklımm hep sizde ama ancak bi bilgisayar bulabildim ama sonuçları eşim öğrenip söylemişti buğrahancıma hediye alıcakmışım çok sevindim erkek bebek çıkmasına cnm adresini gönderirsen sevinirim ama 7 martta dönecegim o zaman göndermeyi düşünüyorum biraz geç kalıcak ama dönünce rahat ilgilenebilirim ugurcuğumda bize alıcakmış sanırım ben nete girmişken eylüle özelden adresimide göndereyim diyorum hepinizi öptüm kendinize iyi bakın hayırlı olsun çekilişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…