merhaba kızlar dişçiden geldik şimdi kanal tedavisi olucam oyy hiç evmediğim şey 2 saat oldu dişim hala uyuşuk(
geçmiş olsun cnma.s.merhaba kızlar dişçiden geldik şimdi kanal tedavisi olucam oyy hiç evmediğim şey 2 saat oldu dişim hala uyuşuk(
afiyet olsun canım. sana da iyi günler.ohh işlerimi hallettim geldim,eşim yoldaymış yemek yer çıkarız sanırım
heerkese iyi günlerrr
merhaba kızlar dişçiden geldik şimdi kanal tedavisi olucam oyy hiç evmediğim şey 2 saat oldu dişim hala uyuşuk(
ÖFF YA BUGUNDE GECMIYO alsanaalsanasmile
gecmıs olsun semra dişçiden cok korkarım ben ıyı cesaretlısın demekkı sen
ohh işlerimi hallettim geldim,eşim yoldaymış yemek yer çıkarız sanırım
heerkese iyi günlerrr
kızlar, dün akşam en sonunda eşimle konuşayım dedim. canım sıkılıp duruyor ya kaç gündür. 2-3 hafta önce ufacık bir mevzudan dolayı kavga etmiştik. ondan sonra bu konuyu açıp konuşmayınca benim içimde kaldı. ee tabi büyüdü büyüdü. konuyu da bir açınca mevzu taaa oğlumun adının niye Mehmet değil de Melih Kaan olmasına kadar geldi!! gece yarısı bi ton laf,o bana ben ona!! sonuç? ben sinirden ağlamaya başladım, saat de geç olunca daha uzatmadık döndüm arkamı yattım. sabah da o hiç bişey olmamış gibi davranıyor her zamanki gibi. ama ben yüzüne bile bakmıyorum.
sabahta onla beraber sofraya oturmamak için oruç tutmaya karar verdim. gidimde iftarlık bişeyler hazırlayım. sonra gelirim. offf çok canım sıkkın. en iyisi şöyyle okkalı bir mektup döşeyeyim bu adama, konuşurken aklıma gelmiyor çünkü. belki o zaman rahatlarım!!
evet cnm ya,sağol,sana da kolay gelsin
git yat dinlen cnm sen,iyi uykular
canım benim ya,adamlar böyle işte cnm yontulmamış odun oluyorlar,üzülme sen,seni seaba sokmuş eşin,Allah kabul etsin cnm,al tabi canın ne isterse al ye,afiyet olsun cnmkızlar, dün akşam en sonunda eşimle konuşayım dedim. canım sıkılıp duruyor ya kaç gündür. 2-3 hafta önce ufacık bir mevzudan dolayı kavga etmiştik. ondan sonra bu konuyu açıp konuşmayınca benim içimde kaldı. ee tabi büyüdü büyüdü. konuyu da bir açınca mevzu taaa oğlumun adının niye Mehmet değil de Melih Kaan olmasına kadar geldi!! gece yarısı bi ton laf,o bana ben ona!! sonuç? ben sinirden ağlamaya başladım, saat de geç olunca daha uzatmadık döndüm arkamı yattım. sabah da o hiç bişey olmamış gibi davranıyor her zamanki gibi. ama ben yüzüne bile bakmıyorum.
sabahta onla beraber sofraya oturmamak için oruç tutmaya karar verdim. gidimde iftarlık bişeyler hazırlayım. sonra gelirim. offf çok canım sıkkın. en iyisi şöyyle okkalı bir mektup döşeyeyim bu adama, konuşurken aklıma gelmiyor çünkü. belki o zaman rahatlarım!!
afiyet olsun canım. sana da iyi günler.
ay kızlar hala evdeyim,şimdi haırlanmaya gidiyorum,beni bir korku telaş aldı gidiyor,sanki ilk kez dr.a gidiyorum,kötü bişeyler olacakmış gibi bi his var içimde bakalım hayırlsısı inş,bana dua edin lütfen,:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?