2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar dişçiden geldik şimdi kanal tedavisi olucam oyy hiç evmediğim şey 2 saat oldu dişim hala uyuşuk(

ÖFF YA BUGUNDE GECMIYO alsanaalsanasmile

gecmıs olsun semra dişçiden cok korkarım ben ıyı cesaretlısın demekkı sen

ohh işlerimi hallettim geldim,eşim yoldaymış yemek yer çıkarız sanırım
heerkese iyi günlerrr

kızlar, dün akşam en sonunda eşimle konuşayım dedim. canım sıkılıp duruyor ya kaç gündür. 2-3 hafta önce ufacık bir mevzudan dolayı kavga etmiştik. ondan sonra bu konuyu açıp konuşmayınca benim içimde kaldı. ee tabi büyüdü büyüdü. konuyu da bir açınca mevzu taaa oğlumun adının niye Mehmet değil de Melih Kaan olmasına kadar geldi!! gece yarısı bi ton laf,o bana ben ona!! sonuç? ben sinirden ağlamaya başladım, saat de geç olunca daha uzatmadık döndüm arkamı yattım. sabah da o hiç bişey olmamış gibi davranıyor her zamanki gibi. ama ben yüzüne bile bakmıyorum.
sabahta onla beraber sofraya oturmamak için oruç tutmaya karar verdim. gidimde iftarlık bişeyler hazırlayım. sonra gelirim. offf çok canım sıkkın. en iyisi şöyyle okkalı bir mektup döşeyeyim bu adama, konuşurken aklıma gelmiyor çünkü. belki o zaman rahatlarım!!

merhaba kızlar dişçiden geldik şimdi kanal tedavisi olucam oyy hiç evmediğim şey 2 saat oldu dişim hala uyuşuk(

Geçmiş olsun canıma.s.

ÖFF YA BUGUNDE GECMIYO alsanaalsanasmile

gecmıs olsun semra dişçiden cok korkarım ben ıyı cesaretlısın demekkı sen

Bende sendenim walla dişçimi :sinifsinif:çok tırsarım ayyyy

ohh işlerimi hallettim geldim,eşim yoldaymış yemek yer çıkarız sanırım
heerkese iyi günlerrr

Ellerine sağlık canım afiyet olsun iyi günlerra.s.

Ayşecim iyi yapmışsın dicem çünkü bende konu hakkında mutlaka konuşmlıyım yoksa aynen içimde kalır büyütürümlmaz:
Mektubuda iyi düşünmüşün aklına geleni yaz dök içini
Allah kabul etsin kolay gelsin bende niyetliyim benim mamalar hazır sadece ısıtcam ayy akşam okunsun artık yacokacimcoook

canım benim ya,adamlar böyle işte cnm yontulmamış odun oluyorlar,üzülme sen,seni seaba sokmuş eşin,Allah kabul etsin cnm,al tabi canın ne isterse al ye,afiyet olsun cnm
afiyet olsun canım. sana da iyi günler.

sağol cnm

ay kızlar hala evdeyim,şimdi haırlanmaya gidiyorum,beni bir korku telaş aldı gidiyor,sanki ilk kez dr.a gidiyorum,kötü bişeyler olacakmış gibi bi his var içimde bakalım hayırlsısı inş,bana dua edin lütfen,:çok üzgünüm:

Özlemcim sıkıntı yapma herşey iyidir inşallah dualarım seninle hadi bakalım hayırlısıyla git gel inşallahopuyorumnanaktan

kızlar yoğun birgündü yine geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir mesaim bitsede gitsem artık herkese iyi akşamlar diliyorum
tülaycım selinimi öp benim için :)
özlemcim umarım herşey yolundadır tatlım içini rahat tut :)

Banucum ıyı akŞamlar.sende Öp benım ıÇın.bende kuzumu Öperım senın ıÇın.ıyı akŞamalr ben kaÇtım

Özay'a tam 5 sayfalık bir mektup yazdım. içimdeki hereyi söyledim. rahatladım. ama verip vermeme konusunda kararsızım??CADIARZU

ahsen karştırıp duruyor yaaaaaa bi yazdırmadı cadı
ayşe ver mektubu çok etkili oluyoooo

Ya bugün Ezel vardı çok seviyodum diziyi ya Show daydı reytingi yüksek diye gerizekalı ATV almak istemiş kabul edilmeyince bi fatura şimdi cuk Atv de kimbilir nezaman başlıycak bide ordaki dayı artık hikayeleri nerden anlatır bir dizi daha sır kapısı oldu ya bu kadarda karışılırmı herşeye ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…