2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun a.s.

ÖFF YA BUGUNDE GECMIYO alsanaalsanasmile

gecmıs olsun semra dişçiden cok korkarım ben ıyı cesaretlısın demekkı sen

geçmiş olsun cnma.s.

Sağolun kızlar ilk temizlerken tam uyuşmadıda dişim çok canım yandı zaten korkuyorum başladım ağlamayaohaoldumsmile dr da şaşırdı çok gerginsin seninle işim var benim dedi iki iğne yaptı bide ilaçlı krem sürdü ondan sonra biraz rahatladım ayy çarşamba gene gidicem offf offf:gitme:

canım dualrımız seninle aklına kötü şeyler getirme bebişinde gayet sağlıklıdır merak etme

bi gitmek lazım hemen.Bu haftada karne işleri var cumaya anca gideriz ya inşallah kalır
Kız bakarmı o hiç kendine baktırcak nemrut kadın

ne zaman düşünceli olduki kadının derdi ben
kendileri zehir bunların ya

Canım bugünü atlattın ya çarşambada geçer iyi yapmış dr walla iki iğne falan tekrar geçmiş olsuna.s.

selammm oo mektup iyi fiikirmiş valla ebnim aklıma gelmedi hiiç ver ayşe ver.....

esen sende eşinle anlaşmak konusunda her yola gidiyosun iyi kalpli arkadaşım benim:teselli:

gülhan canım yrn dogün gününüş cnm ya iyi düşünmüşsün boya olayını :) gitde az bi degiş zaten bomba gibisin bişi farketmiyecek cicimaklinialirimsmile bende kızımın dogumgününde bayatıcam inş. buluşma olayına gelince bizim hatunlar biraz nazlılar ama sen gelirsen ben kesin gelirim :))) sen oralardan gel ben naz yapmam sözsırnaşık şeysırnaşık şeyhem yeni bişi duydum artık k.k. özel kafeterya usulu bir yer açacaklarmış hemde bebişlerin oylanması için özel bölümler olacakmış öyle bişi olursa herkes rahat eder dimi iyi düşünmüşler..

özlemcim hayırlı haberle dön inş. ben bilem heyecan yaptım :)

Selam Kızlar,

Ben geldim.Saclarımı kumral,bakır arası bı renge boyattım.Ama bıraz tuhaf geldi koyu renkten sonra bakalım alışabilecekmiyım.Bora uyudu bende sıze takılayım dedim.Ama kımsecikler yokmuş bugun.

Ayse yazılı daha anlamlı.Ver cıcım sen onu.Tabı anlayana umarım anlasırsınız.

Özlem hayırlı haberler getirirsin inşallah canım.

Nurten bacısı saol cıcım de yas gıttı be ne bombası.Yarın resım koyucam bakım begencekmısınız.Sen nasılsın?Cafe super olurya.Kıyamam sana bak gelirmiş hemen benım için.Hem sen naptın su dıet olayını bıttı mı?

Özlem şimdi gördum yazını canım.Cok tesekkür ederim.Esınınde doğum gunu kutlu olsun.Hedıyede cok guzel olur eminim.

Tulaycım dileklerin için cok tesekkür ederim.

kızlar,sağolun. mektubu yatağa koydum bakalım. yatınca görecek. aslında biraz da ağır oldu ama napiim,onları yüzüne söylesem kavga kıyamet kopardı. bide böyle deneyim bakalım. inşallah daha da kötüye gitmez!

Çok sevindim canım dinlendiğine. Kendine gelmişsin belli a.s.

Valla Allah kolaylık versin canım kolay değil 3 kişi yaşamak a.s.

kısaca ödenmemiş faturalar faiziyle birlikte yüklü bir miktar başımıza kaldı hersene aynı şey eşiminde çok canı sıkılıyor ona da bişe diyemıyorum kendimi yiyiyorum

Oyy oyyyy kafamçokkarıştı

gülhancım sağol. evet gitsin kilolar artıkya fazla kaldılar:))

Maşallah canım 4 kilo nedir ya gider hemen a.s.

merhaba kızlar dişçiden geldik şimdi kanal tedavisi olucam oyy hiç evmediğim şey 2 saat oldu dişim hala uyuşuk(

Geçmiş olsun canım a.s.

Canım eminim şuanda çok güzel haberler aldın ve çok keyiflisin a.s.

Eşinin de doğum günü kutlu olsun canım nice senelere a.s.

Aaaa öyle bir kafe olursa ne güzel olur ya :lepi:

Canım saçların hayırlı olsun eminim çok yakışmıştır a.s.

Doğum gününde kutlu olsun şimdiden. Tüm sevdiklerinle nice senelere olsun inşallah a.s.

Valla Nurten'in dediği gibi siz ta Bursa'lardan gelicekseniz e bi zahmet bizde bi tarafımızı kaldırırız merak etmeyin yapalım mutlaka a.s.

Hadi hayırlısı canım a.s.

Bana gelince bugün tüm gün annemde ve babamın teyzesinde vakit geçirdim. Çok keyifliydi ta ki eşim beni alana kadar klava:

Bu aralar iş yerinde sıkıntıları var. Hem işler azaldı onu dert ediyor hemde ofiste ayrılan ortak ve çalışanlar falan var düzenleri bozuldu. Tabi bunların acısını benden çıkarmak istiyor. Bugün yine bana patlamaya çalışınca bana geldiler alsanaalsanasmile

Anlamaya çalışıyorum ama elimden fazlası gelmiyor. Çünkü oturupta yaşadığı sorunları anlatacak bi adam değil. Fazlasıyla ketum. Bende kardeşinden duyduğum yada telefon konuşmalarından anladığım kadarıyla bi şeyler çözüp yardımcı olmaya, anlayışlı davranmaya çalışıyorum ama olmuyor. En son eve geldiğimizde bana "Artık kimsenin nazını çekmeyeceğim" dedi. Burda kimse ben oluyorum. "Her dediğimi yapıyormuş, şımarıyormuşum. Artık yapmayacakmış". Hiç sesimi çıkarmadım arkamı döndüm işlerime baktım :umursamaz:

Ama ben bunun hesabını sormaz mıyım fena sorarım alsanaalsanasmile Kimse dedi bana ya, şımarık dedi klava:

Sinirli değilim ama fena sıkıntılıyım. Gücüme gitti açıkcası. Çıkıp camdan avaz avaz bağırasım var. Neyseki yarın işe gidiyor evde olsa hiç katlanamazdım. Annem gelicek sabah kahvaltıya. Sabaha kadar sıkıntımı atmalıyım ki anneme çaktırmayayım :umursamaz:

Size anlatayım dedim bacılar. Allah bu kocalarla hepimizin sonunu hayır etsin ya niye bu hallere geliyoruz bazen anlamıyorum :1no2:

iyi geceler kızlar..
pınarcım en güzeli hiiiç takmamak tatlım.olur arada ufak sorunlar..
uygun bir zamanda sorarsın hesabını :) sıkma canını cnm arkadasım

güle güle kullan cnm saçlarını..eminim çok yakışmıstır

sorma nurtencim ben elimden geleni yapıyorum ama neyseeee
mukafatınıda alıyosun canım ama bu kayınvalide ve kayınbabalarda faizi oluyolar heralde:roflol::roflol::roflol: neyseee neyseee öde öde bitmeeeezzz
canım eminim güzel yakışmıştır ve resmini sabırsızlıkla bekliyorummmolumunekankayizsmile gelirim tabi canım sana kanım kaynıyo fokur fokurr:roflol::roflol: buradaki herkes çok özel ve bence birbirimizi dahada yakından tanımak için ve bol bol biraya gelmek için imkanlar yaratmalıyız:)
hımmm diet olayını açtın keyfim kaçtıohaoldumsmile valla tık yok yapamıyorum artık 55im hala kiloda almıyorum şükür ama tam gaz yiyorum valla,sadece ekmek yemiyorum okadar.bide kaynım koşu bandı almış 1ay kullansın bize vericek defnenin dogum gününe kadar kullanırım inş. işe yarar ondan ümitliyim benimde tülay gibi 4kilom kaldı ama bende 49 olmak istiyorum bide benim hamilelikten buyana bagırsaklar iyi çalışmıyo form çayı içmeden çıkamıyorum bunun içinde bi diyetisyene gitmek istiyorum bakalım ayyyy gene çenem düştü sana.

canım inş. herşey istedigin gibi olur:Saruboceq:

canım benim eşimde asla işlerinden bana bahsetmez ve işşller kötü gittimi evde hep bi surat kiii oda çekilmiyor ama inan işler düzelince herşeyde yoluna giriyo uzatmamış ve iyi yapmışsın o hatasının farkına varıyo keyifliyken söylersen telafi etmeye çalışacaktır eminim. malesefki bazı şeyleri yutmak gerekiyo yoksa bu evlilik denen şey böyle yapmadan çekilmiyo

meltemcim hoşgeldin canım :)) selam olsun

güülşahçım nasılsın?? sanada selam olsunopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar..
pınarcım en güzeli hiiiç takmamak tatlım.olur arada ufak sorunlar..
uygun bir zamanda sorarsın hesabını :) sıkma canını cnm arkadasım

Sağolasın canım benim adamlar bizi yiyor biz burda birbirimize dert yanıyoruz işte tatlım ne yapalım a.s.

Sen nasılsın kuzun nasıl oldu :uhm:

Öyle canım ya bazı şeyleri görmezden gelmek lazım ama insanın çokda gücüne gidiyor. Biliyorum yarın söylediğine üzülecek özür dileyecek ama bi kere çıktı ağzından. Kavga ederim, burnundan getiririm ama canımın acısı bana kalıyor işte :1no2:

pınarcım eşin düşünmeden konuşmuş ama belli ki çok sıkkın canı işlere sen takma eminim hatasını anlar üstüne gidersen hiç anlamaz

VALLA DOĞUMGÜNÜ OLAYINI KAÇIRMAK İSTEMİYORUM AMA HAFTASONU OLURSA DAHA Bİ İYİ OLUR HAFTA İÇİ OLURSADA ARTIK Bİ YOLUNU O ZAMAN DÜŞÜNCEZ BU SEFER SAĞLIKLA BİŞEY OLMAZSA GELİCEM KIZIMIN DOĞUMGÜNÜNÜ KAÇIRMAYI HİİİİİİİİİÇÇÇ DÜŞÜNMÜYORUM YANİ.

OH SÜPER BENCE YAKIŞMIŞTIR TABİ RENK FARKI SANA GARİP GELEBİLİR BİDE BİZ GÖREK.
OY ÇOK ZOR HAYIRLISI BAKALIM GERİLDİM KIZ.....
BU KOCALAR Bİ HANIMLARI GÖRÜYOLAR ZATEN BİZİ ŞIMARTMIYCAKLARDA KİMİ ŞIMARTCAKLAR İŞTE KIZDIĞI VARSA GİTSİN ONLARA SORSUN CANIM.ÇOCUK BÜYÜTMEK KOLAYMI BİDE ÖDÜN VERİP İŞİ BIRAKMIŞSIN ZATEN BAZEN DÜNYA SADECE ONLARIN ETRAFINDA DÖNÜYOR ZANNEDİYORLAR.BENCE DUYMAMAZLIKTAN GEL TATLIM MUTLAKA FARKINA VARACAKTIR BENİM BİLDİĞİM EŞİN SANA DÜŞKÜN BU KAYNANA FİŞEKLEMESİ OLMASIN SAKIN:uhm:

pınarcım eşin düşünmeden konuşmuş ama belli ki çok sıkkın canı işlere sen takma eminim hatasını anlar üstüne gidersen hiç anlamaz

Bu sefer susuyorum canım. Yarın anlamış olacak eminim. Bide susarak tavrımızı belli edelim bakalım belki işe yarar :uhm:

Yok canım ya kaynanamı görmedik bile. Zaten öyle Halit'i dolduracak biri değildir. Onu yapmaz eminim. Eşimin sıkıntısını benden çıkarması işte :1no2:

Eeee işten çık, çocuk bak, sen herşeyden ödün ver ama onlar çalışıyorya tek sıkıntı onların ki :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…