geçmiş olsun a.s.
ÖFF YA BUGUNDE GECMIYO alsanaalsanasmile
gecmıs olsun semra dişçiden cok korkarım ben ıyı cesaretlısın demekkı sen
geçmiş olsun cnma.s.
Geçmiş olsun canıma.s.
Bende sendenim walla dişçimi :sinifsinif:çok tırsarım ayyyy
Ellerine sağlık canım afiyet olsun iyi günlerra.s.
Ayşecim iyi yapmışsın dicem çünkü bende konu hakkında mutlaka konuşmlıyım yoksa aynen içimde kalır büyütürümlmaz:
Mektubuda iyi düşünmüşün aklına geleni yaz dök içini
Allah kabul etsin kolay gelsin bende niyetliyim benim mamalar hazır sadece ısıtcam ayy akşam okunsun artık yacokacimcoook
ay kızlar hala evdeyim,şimdi haırlanmaya gidiyorum,beni bir korku telaş aldı gidiyor,sanki ilk kez dr.a gidiyorum,kötü bişeyler olacakmış gibi bi his var içimde bakalım hayırlsısı inş,bana dua edin lütfen,:çok üzgünüm:
bi gitmek lazım hemen.Bu haftada karne işleri var cumaya anca gideriz ya inşallah kalırevet canım büyük paket. çok ucuz valla.
kayınvaliden niye tatilde geliyor ki. sen çalışırken gelseydi ya işe yarardı bari. yemek filan yapardı türkizle ilgilenirdi. şimdi tatilin ona hizmetle geçecek. planlarını da alt üst etmiş. ah biraz düşünceli olsa ya bu insanlar.
ahsen'in röntgeninin iyi olmasına sevindim canım. az kaldı şu tatil gelse de sen de rahatlasan. kolunda iyileşir inşallah o zamana kadar.
ne zaman düşünceli olduki kadının derdi benahh benim oglumda öyle her gece iki kere kesin kalkar ya sallarsam yatar yada sabahlarizz,anlam veremiyorum gündüzleri pek uyutmamaya calisiyorum,yinede sonuc ayni.eger yoldaki bebisinle ayni odada yatirirsan yandin bacim..benim kizim extra odam olmadigi icin benim odamda yatiyordu 3 yasina kadar..zorla alisti simdi bazen geceleri kalkip geliyo yanima ..o yuzden buyuk eve gectim ikiside rahatsiz olmasin diye..simdiden akli ermiyorken alistir odasina derim ben..
cerencim ayy valla bende acayip oldum bugunlerde ,esime gicik oluyorum aynen,adamin en kucuk hatasini yakalamaya calsiiyorum,anlamadim bende,ayrica dogum kontrol hapindan olabilir,kiloda yapior haberin vardir belki...
ben pampers (prima) kullaniyorum 5 numara ..cunki ancak oluyor...
yaa cidden düsüncesizlik yapmis kaynanan..calisan bir kisiye tam da dinlenecegi,ailesiyle vakit gecirecegi tatilde gidilirmi yaaa.
offf kizlar icerde otur otur bi hal oldum heee,bunaldim.önce kizim grip oldu sonrada oglum iki haftadir ugrasiyorum.
kendileri zehir bunların yaValla kızlar ya taktım kaynanama bu aralar Allah sonumuzu hayır etsin üzülmüyorda değilim yani :çok üzgünüm:
Canım bizim Defne'de bu dişileri ilk çıkarma zamanında o kadar sık kalkıyordu ki artık uykumun arasında farkında olmadan yanıma almaya başlamışım. Hani en azından yatarak emziririm diye. Bi alıştı şimdi hep yanımızda yatıyor. Geçen gece salıncağı ile yere koyayım en azından aynı odada ama ayrı yatsın dedim. Sabah bi baktım ki yanımızda. Yine uykumun arasında almışım hatırlamıyorum bile. Çocuk olmadan önce çok atıp tutardım 4-5 aylıkken alıştırıcam da falan da filan diye. Olmuyomuş valla anladım. Şimdi odasına yatırayım desem eşimle öyle alıştık ki kıyamıyoruz. Ne yapıcaz bilmiyorum valla :uhm:
İyi pazarlar canım a.s.
Allah Allah niye öyle oldu kuzucuğa ya :uhm:
Yarın ilk fırsatta bakarım canım a.s.
Ben uzun zamandır 4+ kullanıyorum canım ama Prima kullanıyorum a.s.
Amaannn zehir etmeseler ölürler zatenklava:
Canım ya çok sevindim temiz çıkmasına hadi gözün aydın a.s.
Geçer geçer bir haftacık idare et tatlım a.s.
Çok geçmiş olsun canım a.s.
canım aslında bende ayırmak istemezdim ama mecburum,şu an ayırırsam iyi olur zeynep için,sonra hem odasına alışamayacak hem ben olamayacağım yanında hep burnumuzdan gelir,yavrumun psikolojisi bozulsun istemiyorum cnm ya
çok iyiyimiş ya,biz prima kullanıyoruz 4+ şimdi ama bir sonrakinde 5numara alıcam,geçenlerde denedim,iyi geldi çok büyük değil
canım ya,niye gelecekmiş ki kaynanan türkizi mi özlemiş,sen iştenken gelip hem sana yardım etse olmaz zaten hepsi aynı bu kaynanaların
esenin sonuçları iyi çıkmış cnm sevindim
canım ayırırsan süper olur alışır kolay gelsin vallaahh benim oglumda öyle her gece iki kere kesin kalkar ya sallarsam yatar yada sabahlarizz,anlam veremiyorum gündüzleri pek uyutmamaya calisiyorum,yinede sonuc ayni.eger yoldaki bebisinle ayni odada yatirirsan yandin bacim..benim kizim extra odam olmadigi icin benim odamda yatiyordu 3 yasina kadar..zorla alisti simdi bazen geceleri kalkip geliyo yanima ..o yuzden buyuk eve gectim ikiside rahatsiz olmasin diye..simdiden akli ermiyorken alistir odasina derim ben..
çok haklsısın cnm bakalım,inş yapabiliim,2 kere kalksa öpüp başımda gezdiririm kızımı nerdeyse 10 kez kalkıyor bazen daha fazla off
aynen cnm kıyamaıyorum bende sabahları aramızda yatıyor,fena alıştı ama almama lazım onun iyiliği için artık:çok üzgünüm:
güle güle kullan cnm çerçeceni,ne güzel eğlenmişssiniz
kız hala mı ytmadın
oo kalkıkmış annesine bile gitmiş hamarat hatun,günaydın cnm
hayır olsun canım sıkma içiniherkese günaydın kızlar
içimde bir sıkıntı var anlatamam
akşam çok karışık rüyalar gördüm
annem kalktı o da aynı çok karışık şeyler görmüş,içim sıkıldı iyice yaa
şu dr.a gidip gelsek bi rahatlıycam,akşam 6 da randevum,baya da geç,artık yarın haber veririm size
eşimin ablası memlekete gidecekmiş,onlara oturmaya gidicez akşam,bişeyler alıp göndericez kardeşlerine falan
bunlar gelin düşmanıgunaydin
aksam kotu gecti kizlar ahsen uyandi durdu
ayrica cok sinirliyim kayinbabamaklava:
ne haberGünaydınlar Herkese,
Haftasonunu dinlenerek geçirdim valla.Çok sakin ve güzeldi.Dün biraz ev topla yemek falan onlarla ilgilendim.Sonrasında kuaförüm geldi tüm bakımımı yaptı.Süper hissediyorum kendimi.
Hepimize bu hafta iyi gelir inşallah.
bazen böyle düşüncesiz oluyolar sakin ol bence sakince konuşbuara bende fenalardayım sıkıntılıyım eşimle problemlıyım benım begendıgım herseye bı bahane buluyo kocam kafasının dikine gıdıyo böle soyleyıncede benı haksız duruma düşürüyo anlamadım gıttı konusup anlatmaya bıle mecalım yok cunku ne yapıp edıp benı suclu cıkarıyo görümcemde bızde ya 3kişi yasamak gercekten cok zormus hiç özelımız kalmadı herseyımızı bılıyo heryaptıgımıza bı yorumu var cok ıyı ınsan sevıyorum gorumcemı ama bukadar ozelımızı bılmesı rahatsız etmıyo degıl kafam cok karısık işi bırakmayı bıle dusunuyorum bu ay zam zamanı ya adam gıbı zam vermezlerse bakacam duruma.kızımın gelecegı ıcın calısıyorum ama kocamlada bıseyler erıyor aramızda
kafam cok karısık dokunsan aglayacak gıbı gezıyorum etraftasenağlama
neyse hepınıze ıyı haftalarrrrr allah hayırlısını nasıp etsın hakkımızdaaaa
geçmiş olsun gelin damat hastaydı bu ara desene kıyamam ben onlaraTulay super ya 4 kılo nekı hemen gıder onlarda.Ben 55 kıloya duştum 71 kılodan.Sanada kocaman bravo.
Gulsah Bora hastaydı 2 hafta o surdu canım.Gecen haftada her Allahın gunu mısafır geldi.O yuzden sureklı takıp edemedım.Sağol canım Valla Bursalı hatunlar hamarat buluşma sıksık yapıyoruz.
Aklımdayken sorayım kızlar.Mayısta doğumgunu yapıcakmıyız bebışlere.Erken organıze edelim herkes ona göre planlasın kendını.
Geçmişe az bakabildim kaçırdıklarım vardır kusura bakmasınlar Türko durmuyor daha yeni yemek yicem düşünün.
Sağolun kızlar ilk temizlerken tam uyuşmadıda dişim çok canım yandı zaten korkuyorum başladım ağlamayaohaoldumsmile dr da şaşırdı çok gerginsin seninle işim var benim dedi iki iğne yaptı bide ilaçlı krem sürdü ondan sonra biraz rahatladım ayy çarşamba gene gidicem offf offf:gitme:
Özay'a tam 5 sayfalık bir mektup yazdım. içimdeki hereyi söyledim. rahatladım. ama verip vermeme konusunda kararsızım??CADIARZU
Günaydınlar Herkese,
Haftasonunu dinlenerek geçirdim valla.Çok sakin ve güzeldi.Dün biraz ev topla yemek falan onlarla ilgilendim.Sonrasında kuaförüm geldi tüm bakımımı yaptı.Süper hissediyorum kendimi.
Hepimize bu hafta iyi gelir inşallah.
buara bende fenalardayım sıkıntılıyım eşimle problemlıyım benım begendıgım herseye bı bahane buluyo kocam kafasının dikine gıdıyo böle soyleyıncede benı haksız duruma düşürüyo anlamadım gıttı konusup anlatmaya bıle mecalım yok cunku ne yapıp edıp benı suclu cıkarıyo görümcemde bızde ya 3kişi yasamak gercekten cok zormus hiç özelımız kalmadı herseyımızı bılıyo heryaptıgımıza bı yorumu var cok ıyı ınsan sevıyorum gorumcemı ama bukadar ozelımızı bılmesı rahatsız etmıyo degıl kafam cok karısık işi bırakmayı bıle dusunuyorum bu ay zam zamanı ya adam gıbı zam vermezlerse bakacam duruma.kızımın gelecegı ıcın calısıyorum ama kocamlada bıseyler erıyor aramızda
kafam cok karısık dokunsan aglayacak gıbı gezıyorum etraftasenağlama
neyse hepınıze ıyı haftalarrrrr allah hayırlısını nasıp etsın hakkımızdaaaa
kısaca ödenmemiş faturalar faiziyle birlikte yüklü bir miktar başımıza kaldı hersene aynı şey eşiminde çok canı sıkılıyor ona da bişe diyemıyorum kendimi yiyiyorum
gülhancım sağol. evet gitsin kilolar artıkya fazla kaldılar:))
merhaba kızlar dişçiden geldik şimdi kanal tedavisi olucam oyy hiç evmediğim şey 2 saat oldu dişim hala uyuşuk(
ay kızlar hala evdeyim,şimdi haırlanmaya gidiyorum,beni bir korku telaş aldı gidiyor,sanki ilk kez dr.a gidiyorum,kötü bişeyler olacakmış gibi bi his var içimde bakalım hayırlsısı inş,bana dua edin lütfen,:çok üzgünüm:
selammm oo mektup iyi fiikirmiş valla ebnim aklıma gelmedi hiiç ver ayşe ver.....
esen sende eşinle anlaşmak konusunda her yola gidiyosun iyi kalpli arkadaşım benim:teselli:
gülhan canım yrn dogün gününüş cnm ya iyi düşünmüşsün boya olayını :) gitde az bi degiş zaten bomba gibisin bişi farketmiyecek cicimaklinialirimsmile bende kızımın dogumgününde bayatıcam inş. buluşma olayına gelince bizim hatunlar biraz nazlılar ama sen gelirsen ben kesin gelirim :))) sen oralardan gel ben naz yapmam sözsırnaşık şeysırnaşık şeyhem yeni bişi duydum artık k.k. özel kafeterya usulu bir yer açacaklarmış hemde bebişlerin oylanması için özel bölümler olacakmış öyle bişi olursa herkes rahat eder dimi iyi düşünmüşler..
özlemcim hayırlı haberle dön inş. ben bilem heyecan yaptım :)
Selam Kızlar,
Ben geldim.Saclarımı kumral,bakır arası bı renge boyattım.Ama bıraz tuhaf geldi koyu renkten sonra bakalım alışabilecekmiyım.Bora uyudu bende sıze takılayım dedim.Ama kımsecikler yokmuş bugun.
Ayse yazılı daha anlamlı.Ver cıcım sen onu.Tabı anlayana umarım anlasırsınız.
Özlem hayırlı haberler getirirsin inşallah canım.
Nurten bacısı saol cıcım de yas gıttı be ne bombası.Yarın resım koyucam bakım begencekmısınız.Sen nasılsın?Cafe super olurya.Kıyamam sana bak gelirmiş hemen benım için.Hem sen naptın su dıet olayını bıttı mı?
kızlar,sağolun. mektubu yatağa koydum bakalım. yatınca görecek. aslında biraz da ağır oldu ama napiim,onları yüzüne söylesem kavga kıyamet kopardı. bide böyle deneyim bakalım. inşallah daha da kötüye gitmez!
Selam Kızlar,
Ben geldim.Saclarımı kumral,bakır arası bı renge boyattım.Ama bıraz tuhaf geldi koyu renkten sonra bakalım alışabilecekmiyım.Bora uyudu bende sıze takılayım dedim.Ama kımsecikler yokmuş bugun.
Nurten bacısı saol cıcım de yas gıttı be ne bombası.Yarın resım koyucam bakım begencekmısınız.Sen nasılsın?Cafe super olurya.Kıyamam sana bak gelirmiş hemen benım için.Hem sen naptın su dıet olayını bıttı mı?
mukafatınıda alıyosun canım ama bu kayınvalide ve kayınbabalarda faizi oluyolar heralde:roflol::roflol::roflol: neyseee neyseee öde öde bitmeeeezzzsorma nurtencim ben elimden geleni yapıyorum ama neyseeee
canım eminim güzel yakışmıştır ve resmini sabırsızlıkla bekliyorummmolumunekankayizsmile gelirim tabi canım sana kanım kaynıyo fokur fokurr:roflol::roflol: buradaki herkes çok özel ve bence birbirimizi dahada yakından tanımak için ve bol bol biraya gelmek için imkanlar yaratmalıyız:)Selam Kızlar,
canım inş. herşey istedigin gibi olur:Saruboceq:kızlar,sağolun. mektubu yatağa koydum bakalım. yatınca görecek. aslında biraz da ağır oldu ama napiim,onları yüzüne söylesem kavga kıyamet kopardı. bide böyle deneyim bakalım. inşallah daha da kötüye gitmez!
Bana gelince bugün tüm gün annemde ve babamın teyzesinde vakit geçirdim. Çok keyifliydi ta ki eşim beni alana kadarklava:
Bu aralar iş yerinde sıkıntıları var. Hem işler azaldı onu dert ediyor hemde ofiste ayrılan ortak ve çalışanlar falan var düzenleri bozuldu. Tabi bunların acısını benden çıkarmak istiyor. Bugün yine bana patlamaya çalışınca bana geldiler alsanaalsanasmile
Anlamaya çalışıyorum ama elimden fazlası gelmiyor. Çünkü oturupta yaşadığı sorunları anlatacak bi adam değil. Fazlasıyla ketum. Bende kardeşinden duyduğum yada telefon konuşmalarından anladığım kadarıyla bi şeyler çözüp yardımcı olmaya, anlayışlı davranmaya çalışıyorum ama olmuyor. En son eve geldiğimizde bana "Artık kimsenin nazını çekmeyeceğim" dedi. Burda kimse ben oluyorum. "Her dediğimi yapıyormuş, şımarıyormuşum. Artık yapmayacakmış". Hiç sesimi çıkarmadım arkamı döndüm işlerime baktım :umursamaz:
Ama ben bunun hesabını sormaz mıyım fena sorarım alsanaalsanasmile Kimse dedi bana ya, şımarık dediklava:
Sinirli değilim ama fena sıkıntılıyım. Gücüme gitti açıkcası. Çıkıp camdan avaz avaz bağırasım var. Neyseki yarın işe gidiyor evde olsa hiç katlanamazdım. Annem gelicek sabah kahvaltıya. Sabaha kadar sıkıntımı atmalıyım ki anneme çaktırmayayım :umursamaz:
Size anlatayım dedim bacılar. Allah bu kocalarla hepimizin sonunu hayır etsin ya niye bu hallere geliyoruz bazen anlamıyorum :1no2:
iyi geceler kızlar..
pınarcım en güzeli hiiiç takmamak tatlım.olur arada ufak sorunlar..
uygun bir zamanda sorarsın hesabını :) sıkma canını cnm arkadasım
canım benim eşimde asla işlerinden bana bahsetmez ve işşller kötü gittimi evde hep bi surat kiii oda çekilmiyor ama inan işler düzelince herşeyde yoluna giriyo uzatmamış ve iyi yapmışsın o hatasının farkına varıyo keyifliyken söylersen telafi etmeye çalışacaktır eminim. malesefki bazı şeyleri yutmak gerekiyo yoksa bu evlilik denen şey böyle yapmadan çekilmiyo
VALLA DOĞUMGÜNÜ OLAYINI KAÇIRMAK İSTEMİYORUM AMA HAFTASONU OLURSA DAHA Bİ İYİ OLUR HAFTA İÇİ OLURSADA ARTIK Bİ YOLUNU O ZAMAN DÜŞÜNCEZ BU SEFER SAĞLIKLA BİŞEY OLMAZSA GELİCEM KIZIMIN DOĞUMGÜNÜNÜ KAÇIRMAYI HİİİİİİİİİÇÇÇ DÜŞÜNMÜYORUM YANİ.selammm oo mektup iyi fiikirmiş valla ebnim aklıma gelmedi hiiç ver ayşe ver.....
esen sende eşinle anlaşmak konusunda her yola gidiyosun iyi kalpli arkadaşım benim:teselli:
gülhan canım yrn dogün gününüş cnm ya iyi düşünmüşsün boya olayını :) gitde az bi degiş zaten bomba gibisin bişi farketmiyecek cicimaklinialirimsmile bende kızımın dogumgününde bayatıcam inş. buluşma olayına gelince bizim hatunlar biraz nazlılar ama sen gelirsen ben kesin gelirim :))) sen oralardan gel ben naz yapmam sözsırnaşık şeysırnaşık şeyhem yeni bişi duydum artık k.k. özel kafeterya usulu bir yer açacaklarmış hemde bebişlerin oylanması için özel bölümler olacakmış öyle bişi olursa herkes rahat eder dimi iyi düşünmüşler..
özlemcim hayırlı haberle dön inş. ben bilem heyecan yaptım :)
OH SÜPER BENCE YAKIŞMIŞTIR TABİ RENK FARKI SANA GARİP GELEBİLİR BİDE BİZ GÖREK.Selam Kızlar,
OY ÇOK ZOR HAYIRLISI BAKALIM GERİLDİM KIZ.....kızlar,sağolun. mektubu yatağa koydum bakalım. yatınca görecek. aslında biraz da ağır oldu ama napiim,onları yüzüne söylesem kavga kıyamet kopardı. bide böyle deneyim bakalım. inşallah daha da kötüye gitmez!
BU KOCALAR Bİ HANIMLARI GÖRÜYOLAR ZATEN BİZİ ŞIMARTMIYCAKLARDA KİMİ ŞIMARTCAKLAR İŞTE KIZDIĞI VARSA GİTSİN ONLARA SORSUN CANIM.ÇOCUK BÜYÜTMEK KOLAYMI BİDE ÖDÜN VERİP İŞİ BIRAKMIŞSIN ZATEN BAZEN DÜNYA SADECE ONLARIN ETRAFINDA DÖNÜYOR ZANNEDİYORLAR.BENCE DUYMAMAZLIKTAN GEL TATLIM MUTLAKA FARKINA VARACAKTIR BENİM BİLDİĞİM EŞİN SANA DÜŞKÜN BU KAYNANA FİŞEKLEMESİ OLMASIN SAKIN:uhm:Bana gelince bugün tüm gün annemde ve babamın teyzesinde vakit geçirdim. Çok keyifliydi ta ki eşim beni alana kadarklava:
Bu aralar iş yerinde sıkıntıları var. Hem işler azaldı onu dert ediyor hemde ofiste ayrılan ortak ve çalışanlar falan var düzenleri bozuldu. Tabi bunların acısını benden çıkarmak istiyor. Bugün yine bana patlamaya çalışınca bana geldiler alsanaalsanasmile
Anlamaya çalışıyorum ama elimden fazlası gelmiyor. Çünkü oturupta yaşadığı sorunları anlatacak bi adam değil. Fazlasıyla ketum. Bende kardeşinden duyduğum yada telefon konuşmalarından anladığım kadarıyla bi şeyler çözüp yardımcı olmaya, anlayışlı davranmaya çalışıyorum ama olmuyor. En son eve geldiğimizde bana "Artık kimsenin nazını çekmeyeceğim" dedi. Burda kimse ben oluyorum. "Her dediğimi yapıyormuş, şımarıyormuşum. Artık yapmayacakmış". Hiç sesimi çıkarmadım arkamı döndüm işlerime baktım :umursamaz:
Ama ben bunun hesabını sormaz mıyım fena sorarım alsanaalsanasmile Kimse dedi bana ya, şımarık dediklava:
Sinirli değilim ama fena sıkıntılıyım. Gücüme gitti açıkcası. Çıkıp camdan avaz avaz bağırasım var. Neyseki yarın işe gidiyor evde olsa hiç katlanamazdım. Annem gelicek sabah kahvaltıya. Sabaha kadar sıkıntımı atmalıyım ki anneme çaktırmayayım :umursamaz:
Size anlatayım dedim bacılar. Allah bu kocalarla hepimizin sonunu hayır etsin ya niye bu hallere geliyoruz bazen anlamıyorum :1no2:
pınarcım eşin düşünmeden konuşmuş ama belli ki çok sıkkın canı işlere sen takma eminim hatasını anlar üstüne gidersen hiç anlamaz
BU KOCALAR Bİ HANIMLARI GÖRÜYOLAR ZATEN BİZİ ŞIMARTMIYCAKLARDA KİMİ ŞIMARTCAKLAR İŞTE KIZDIĞI VARSA GİTSİN ONLARA SORSUN CANIM.ÇOCUK BÜYÜTMEK KOLAYMI BİDE ÖDÜN VERİP İŞİ BIRAKMIŞSIN ZATEN BAZEN DÜNYA SADECE ONLARIN ETRAFINDA DÖNÜYOR ZANNEDİYORLAR.BENCE DUYMAMAZLIKTAN GEL TATLIM MUTLAKA FARKINA VARACAKTIR BENİM BİLDİĞİM EŞİN SANA DÜŞKÜN BU KAYNANA FİŞEKLEMESİ OLMASIN SAKIN:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?