2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasınız kızlar desteğiniz için a.s.

Ben gidip kuzuma sarılıp yatayım artık. Sabah görüşürüz.

Öptüm hepinizi ve kuzularımı a.s.

Kızlar merhaba, kağan gece 2e ateşlendi, ateşi 38in üstündeydi zor düştü,:gitme: gece 2 den beri ayaktayım 15dk da bir ateşini ölçüyorum...akannehir 6buçuk gibi ben yatarım artık annemi kaldırırım o bakar ateşine, ölüyorum yorgunluktan ama evlat bu... sağlık olsun...
ya hava değişimi çarptı yada babasınan grip bulaştı... dişetlerininde her yeri kabarık... yarın dr a çıkarıcaz bakalım ne dicek... :uhm:geldiğimiz gün burnu akmaya başladı zaten bugünde ateşimiz çıktı... :gitme:bu arada kalktığımdan beri lapa lapa kar yağıyor, bunun haricinde tatilimiz çok güzel geçiyordu, inş. hemencik atlatır kuzucumda keyfim yeniden yerine gelir...

Son düzenleme:
burcu geçmiş olsun canım hava degişimi yapmıştır önemli bişeyi yoktur inş. canım ya hemen iyi olsun kağan(

oyyy bende 5ten buyana aykatyım zaten 3de yatmıştım bukız uyumuyor ya salla salla ayaklarım koptu............
kutlayda kovdu yanından çok ses yapıyomuşuz kendi gidecekti kıyamadım..
şimdi benim zilli bi hışımla ayısıyla oynuyor ve cin gibi :))

Özlemcim sıkıntı yapma herşey iyidir inşallah dualarım seninle hadi bakalım hayırlısıyla git gel inşallahopuyorumnanaktan

Özlem canım korkma ya herŞey yolundadır.sakİn olmaya ÇalıŞ.

desteğiniz için sağolun kızlar
Özay'a tam 5 sayfalık bir mektup yazdım. içimdeki hereyi söyledim. rahatladım. ama verip vermeme konusunda kararsızım??CADIARZU
ver bence bilsin herşeyi
cnm geçmiş olsun,çok teşekkürler yanımda olduğun için
özlemcim hayırlı haberle dön inş. ben bilem heyecan yaptım :)

[Özlem hayırlı haberler getirirsin inşallah canım.

[/B]
sağolun kızlar
Özlem şimdi gördum yazını canım.Cok tesekkür ederim.Esınınde doğum gunu kutlu olsun.Hedıyede cok guzel olur eminim.

Tulaycım dileklerin için cok tesekkür ederim.
Doğum günün kutlu olsun cnm,sevdiklerinle beraber nice mutlu yılara inş
,herşey gönlünce olsun cnm.iyiki doğdun da tanıdık seni
gitmez cnm anlar hatasını umarım
canım benim ya,ağzından çıkıvermiştir,düşünmedn söylemiştir,takma çok kafana,anlar ne yaptığını sonra.

geçmiş olsun cnm,umarım düzelir kağan tamemen bugün.

Günaydın kızlar,bize gelince dün dr.a gittik,mahvoldum girene kadar,çarpıntım oldu baya,inerdeyse yığılıp kalacaktım dr.un kapısının önünde neden bu kadar panik yaptım anlamadım,ellerim buzzz dondum resmen.Dr.um bizi çok iyi karşıladı,miniğime baktık hiç bir son yok çok şükür,doğum yerimde iyileşmiş öyle dedi dr.6 ayda iyileşirmiş,1 ay sonra gidip 2 li testimi ve diğer testlerimi yaptırıcam inş onlarda iyi çıkar,dr.sadece beslenmeyle ilgili tüyolar verdi,hem kilo almayayım hemde vitaminsiz kalmamayım diye o kadar
bizden böyle
yarın 2 tane sınavım var daha giremem bugün hepinizi çok öpüyorum
herşey için teşekkürler,çok destek oldunuz bana

canım benim çok heyecan yaptın tabi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim:)

canım çok geçmiş olsun hava değişimi etkilemiştir kağanı umarım kısa zamanda toparlanır

kızlar günaydın nasılsınız? gülhancım saçların güzel olmuştur eminim.doğumgünün kutlu olsun canım. pınar cım eşini takmamaya çalış inan benim eşimde öyle işler kötü gidince bir surat bir kapris durduk yere laf söyler ben artık susuyorum zaten sonra hatasını anlayıp özürdiliyor.O yüzden bırak biraz kendi haline bırak. banucummm günaydınnn tatlım nasılsın?

günaydın tülaycım sen nasılsın tatlım canım bizim kiraya verdiğimiz yerler vardı başka firma işletiyordu ve dün yerler tekrar bize geçti çok yoğun günler bizi bekliyor bu durumda yıllık izin işi ne olacak bilmiyorum hiç bu yoğunlukta çıkabilecekmiyim bakalım canım sıkkın biraz şirket eski halini alıyor kendileri işletecek yerleri bakalım hayırlısı

günaydın hepinize kızlar. geçmişi okudum ama,hemen kalkmam lazım alıntı yapamadım.
mektubu da son anda vermekten vazgeçtim. çünkü o sinirle gerçekten abarttığımı farkettim. bugün daha sade bişiler yazacam. daha sakinim çünkü şimdi.

pınarcım, eğer işi ile sıkıntıları varsa en iyisini yapmışsın tatlım üzerine gitmemekle. ama uygun bi zamanda çaktırmadan hatırlat ki içinde kalmasın.

burcu gıız,gittin mi memlekete? hadi bakalım iyi bi tatil geçir inşallah! kuzuma da çok geçmiş olsun. ananeye naz yapıyodur

özlemcim bi problem olmamasına çok sevindim tatlım.

nurten kolay gelsin canım sana da

tülay,banu,ceren kolay gelsin sizlere de.

unuttuğum var mı??bilmiyorumkismile

ayşecim günaydın.bence iyi yapmışssın.sakin kafayla daha net yazarsın düşünceleri.bende mail atmıştım eşime sinirle ama bin pişman etti beni:)))) sonra okumuştum yazdığım maili gerçektende abartmışım ama napimya adamla konuşulmuyor :))aman erkeklerin hepsi bir alem.

güle güle kullan yenı saclarını moda renk bu sene zaten yakısmıstır umarım yenı yaşa yenı ımaj :1hug:

iyi geceler kızlar

a.s.kolun nasıl oldun esencım?

valla mektup olayı benımde hosuma gıttı ver bencede ınsan yuzyuze gelınce sınırden unutuyo bazı seylerı sakın sakın anlat durumunu mektupta sonra konusursunuz zaten a.s.

meltemcim hoşgeldin canım :)) selam olsun

güülşahçım nasılsın?? sanada selam olsunopuyorumnanaktan

canım ben cıkmışım sen gelmıssın bayadır karsılasamıyorus defnecıgın resımlerını goruyorum faceden masallah hele 2009 annelerı kuzularındakı resmınıze bittim

inşallah hafıf atlatır bu ara kuzular hep hasta neysekı annen yanında yoruldugunda annene devret canım böle buyuyeceklerra.s.

al bı sabah kuşu daha ne oldu bu kuzulara hadı kaan hasta defnecıge ne oldu cok cadı olcak bu kıs nurtenaklinialirimsmile

herkese günaydınlar kızlar..
birsürü alıntı yapmıştım,dağhan beyin yüzünden hepsi gitti,şimdi hatırladıklarımı yazıcam unuttuklarım kusura bakmasın ne olur..
İlk önce Gülhancım doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara,yeni yaşında dilerim oğlun sana doğum günü hediyesi olarak seni üzmeyi bırakır :)) uslu bi çocuk olur...
Mutlu yıllar cnm..

Özlemcim bak korkacak bişey yokmuş herşey güzel olacak üzülme sakın..

Pınarcım bence eşini yanlış anlamışsındır sana öyle bişey demek isteyeceğini hiç sanmıyorum,sakin ol bekle bence seni üzdüğünü anlayıp özür diler mutlaka..

Ayşecim ben sana mektubu verme derdim ama sanırım geç kaldım Eski defterleri açmak hiçbizaman iyi olmuyor umarum sende işe yarar..Umarım düzelir aranız...

Burcu geçmiş olsun cnm hava değişimidir düzelir merak etme..İyi tatiller..

Banu,tülay hepinize günaydın kızlar...

işte bende öyle dedim, konuşulmuyor bunla dedim. ama sonra bi düşündümki melih kaan'ın doğumundan, gelecek yaza kadar uzayan bir içerik olmuşkaydirigubbakcemile3 gerek yok o kadarına dedim. bugün biraz kısaltıp verecem.

Kızlar bu ara biraz işim çok ara ara giriyorum fazla takip edemiyorum

umarım herkes iyidir biz iyiyiz herşey aynı çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…