Özlemcim sıkıntı yapma herşey iyidir inşallah dualarım seninle hadi bakalım hayırlısıyla git gel inşallahopuyorumnanaktan
Özlem canım korkma ya herŞey yolundadır.sakİn olmaya ÇalıŞ.
desteğiniz için sağolun kızlarkızlar yoğun birgündü yine geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir mesaim bitsede gitsem artık herkese iyi akşamlar diliyorum
tülaycım selinimi öp benim için :)
özlemcim umarım herşey yolundadır tatlım içini rahat tut :)
ver bence bilsin herşeyiÖzay'a tam 5 sayfalık bir mektup yazdım. içimdeki hereyi söyledim. rahatladım. ama verip vermeme konusunda kararsızım??CADIARZU
cnm geçmiş olsun,çok teşekkürler yanımda olduğun içinSağolun kızlar ilk temizlerken tam uyuşmadıda dişim çok canım yandı zaten korkuyorum başladım ağlamayaohaoldumsmile dr da şaşırdı çok gerginsin seninle işim var benim dedi iki iğne yaptı bide ilaçlı krem sürdü ondan sonra biraz rahatladım ayy çarşamba gene gidicem offf offf:gitme:
canım dualrımız seninle aklına kötü şeyler getirme bebişinde gayet sağlıklıdır merak etme
özlemcim hayırlı haberle dön inş. ben bilem heyecan yaptım :)
sağolun kızlar[Özlem hayırlı haberler getirirsin inşallah canım.
[/B]
Doğum günün kutlu olsun cnm,sevdiklerinle beraber nice mutlu yılara inşÖzlem şimdi gördum yazını canım.Cok tesekkür ederim.Esınınde doğum gunu kutlu olsun.Hedıyede cok guzel olur eminim.
Tulaycım dileklerin için cok tesekkür ederim.
gitmez cnm anlar hatasını umarımkızlar,sağolun. mektubu yatağa koydum bakalım. yatınca görecek. aslında biraz da ağır oldu ama napiim,onları yüzüne söylesem kavga kıyamet kopardı. bide böyle deneyim bakalım. inşallah daha da kötüye gitmez!
canım benim ya,ağzından çıkıvermiştir,düşünmedn söylemiştir,takma çok kafana,anlar ne yaptığını sonra.Bana gelince bugün tüm gün annemde ve babamın teyzesinde vakit geçirdim. Çok keyifliydi ta ki eşim beni alana kadarklava:
Bu aralar iş yerinde sıkıntıları var. Hem işler azaldı onu dert ediyor hemde ofiste ayrılan ortak ve çalışanlar falan var düzenleri bozuldu. Tabi bunların acısını benden çıkarmak istiyor. Bugün yine bana patlamaya çalışınca bana geldiler alsanaalsanasmile
Anlamaya çalışıyorum ama elimden fazlası gelmiyor. Çünkü oturupta yaşadığı sorunları anlatacak bi adam değil. Fazlasıyla ketum. Bende kardeşinden duyduğum yada telefon konuşmalarından anladığım kadarıyla bi şeyler çözüp yardımcı olmaya, anlayışlı davranmaya çalışıyorum ama olmuyor. En son eve geldiğimizde bana "Artık kimsenin nazını çekmeyeceğim" dedi. Burda kimse ben oluyorum. "Her dediğimi yapıyormuş, şımarıyormuşum. Artık yapmayacakmış". Hiç sesimi çıkarmadım arkamı döndüm işlerime baktım :umursamaz:
Ama ben bunun hesabını sormaz mıyım fena sorarım alsanaalsanasmile Kimse dedi bana ya, şımarık dediklava:
Sinirli değilim ama fena sıkıntılıyım. Gücüme gitti açıkcası. Çıkıp camdan avaz avaz bağırasım var. Neyseki yarın işe gidiyor evde olsa hiç katlanamazdım. Annem gelicek sabah kahvaltıya. Sabaha kadar sıkıntımı atmalıyım ki anneme çaktırmayayım :umursamaz:
Size anlatayım dedim bacılar. Allah bu kocalarla hepimizin sonunu hayır etsin ya niye bu hallere geliyoruz bazen anlamıyorum :1no2:
Kızlar merhaba, kağan gece 2e ateşlendi, ateşi 38in üstündeydi zor düştü,:gitme: gece 2 den beri ayaktayım 15dk da bir ateşini ölçüyorum...akannehir 6buçuk gibi ben yatarım artık annemi kaldırırım o bakar ateşine, ölüyorum yorgunluktan ama evlat bu... sağlık olsun...
ya hava değişimi çarptı yada babasınan grip bulaştı... dişetlerininde her yeri kabarık... yarın dr a çıkarıcaz bakalım ne dicek... :uhm:geldiğimiz gün burnu akmaya başladı zaten bugünde ateşimiz çıktı... :gitme:bu arada kalktığımdan beri lapa lapa kar yağıyor, bunun haricinde tatilimiz çok güzel geçiyordu, inş. hemencik atlatır kuzucumda keyfim yeniden yerine gelir...
Günaydın kızlar,bize gelince dün dr.a gittik,mahvoldum girene kadar,çarpıntım oldu baya,inerdeyse yığılıp kalacaktım dr.un kapısının önünde neden bu kadar panik yaptım anlamadım,ellerim buzzz dondum resmen.Dr.um bizi çok iyi karşıladı,miniğime baktık hiç bir son yok çok şükür,doğum yerimde iyileşmiş öyle dedi dr.6 ayda iyileşirmiş,1 ay sonra gidip 2 li testimi ve diğer testlerimi yaptırıcam inş onlarda iyi çıkar,dr.sadece beslenmeyle ilgili tüyolar verdi,hem kilo almayayım hemde vitaminsiz kalmamayım diye o kadar
bizden böyle
yarın 2 tane sınavım var daha giremem bugün hepinizi çok öpüyorum
herşey için teşekkürler,çok destek oldunuz bana
Kızlar merhaba, kağan gece 2e ateşlendi, ateşi 38in üstündeydi zor düştü,:gitme: gece 2 den beri ayaktayım 15dk da bir ateşini ölçüyorum...akannehir 6buçuk gibi ben yatarım artık annemi kaldırırım o bakar ateşine, ölüyorum yorgunluktan ama evlat bu... sağlık olsun...
ya hava değişimi çarptı yada babasınan grip bulaştı... dişetlerininde her yeri kabarık... yarın dr a çıkarıcaz bakalım ne dicek... :uhm:geldiğimiz gün burnu akmaya başladı zaten bugünde ateşimiz çıktı... :gitme:bu arada kalktığımdan beri lapa lapa kar yağıyor, bunun haricinde tatilimiz çok güzel geçiyordu, inş. hemencik atlatır kuzucumda keyfim yeniden yerine gelir...
Selam Kızlar,
Ben geldim.Saclarımı kumral,bakır arası bı renge boyattım.Ama bıraz tuhaf geldi koyu renkten sonra bakalım alışabilecekmiyım.Bora uyudu bende sıze takılayım dedim.Ama kımsecikler yokmuş bugun.
Ayse yazılı daha anlamlı.Ver cıcım sen onu.Tabı anlayana umarım anlasırsınız.
Özlem hayırlı haberler getirirsin inşallah canım.
Nurten bacısı saol cıcım de yas gıttı be ne bombası.Yarın resım koyucam bakım begencekmısınız.Sen nasılsın?Cafe super olurya.Kıyamam sana bak gelirmiş hemen benım için.Hem sen naptın su dıet olayını bıttı mı?
iyi geceler kızlar
kızlar,sağolun. mektubu yatağa koydum bakalım. yatınca görecek. aslında biraz da ağır oldu ama napiim,onları yüzüne söylesem kavga kıyamet kopardı. bide böyle deneyim bakalım. inşallah daha da kötüye gitmez!
meltemcim hoşgeldin canım :)) selam olsun
güülşahçım nasılsın?? sanada selam olsunopuyorumnanaktan
burcu geçmiş olsun canım hava degişimi yapmıştır önemli bişeyi yoktur inş. canım ya hemen iyi olsun kağan(
oyyy bende 5ten buyana aykatyım zaten 3de yatmıştım bukız uyumuyor ya salla salla ayaklarım koptu............
kutlayda kovdu yanından çok ses yapıyomuşuz kendi gidecekti kıyamadım..
şimdi benim zilli bi hışımla ayısıyla oynuyor ve cin gibi :))
ayşecim günaydın.bence iyi yapmışssın.sakin kafayla daha net yazarsın düşünceleri.bende mail atmıştım eşime sinirle ama bin pişman etti beni:)))) sonra okumuştum yazdığım maili gerçektende abartmışım ama napimya adamla konuşulmuyor :))aman erkeklerin hepsi bir alem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?