Günaydın kızlar,bize gelince dün dr.a gittik,mahvoldum girene kadar,çarpıntım oldu baya,inerdeyse yığılıp kalacaktım dr.un kapısının önünde neden bu kadar panik yaptım anlamadım,ellerim buzzz dondum resmen.Dr.um bizi çok iyi karşıladı,miniğime baktık hiç bir son yok çok şükür,doğum yerimde iyileşmiş öyle dedi dr.6 ayda iyileşirmiş,1 ay sonra gidip 2 li testimi ve diğer testlerimi yaptırıcam inş onlarda iyi çıkar,dr.sadece beslenmeyle ilgili tüyolar verdi,hem kilo almayayım hemde vitaminsiz kalmamayım diye o kadar
bizden böyle
yarın 2 tane sınavım var daha giremem bugün hepinizi çok öpüyorum
herşey için teşekkürler,çok destek oldunuz bana
gunaydıngünaydın herkese
GÜNAYDIN HERKESEEEEE opuyorumnanaktan
kızlar günaydın nasılsınız? gülhancım saçların güzel olmuştur eminim.doğumgünün kutlu olsun canım. pınar cım eşini takmamaya çalış inan benim eşimde öyle işler kötü gidince bir surat bir kapris durduk yere laf söyler ben artık susuyorum zaten sonra hatasını anlayıp özürdiliyor.O yüzden bırak biraz kendi haline bırak. banucummm günaydınnn tatlım nasılsın?
günaydın hepinize kızlar. geçmişi okudum ama,hemen kalkmam lazım alıntı yapamadım.
mektubu da son anda vermekten vazgeçtim. çünkü o sinirle gerçekten abarttığımı farkettim. bugün daha sade bişiler yazacam. daha sakinim çünkü şimdi.
ağır konusmamakta fayda var tabıa.s.
pınarcım, eğer işi ile sıkıntıları varsa en iyisini yapmışsın tatlım üzerine gitmemekle. ama uygun bi zamanda çaktırmadan hatırlat ki içinde kalmasın.
burcu gıız,gittin mi memlekete? hadi bakalım iyi bi tatil geçir inşallah! kuzuma da çok geçmiş olsun. ananeye naz yapıyodur
özlemcim bi problem olmamasına çok sevindim tatlım.
nurten kolay gelsin canım sana da
tülay,banu,ceren kolay gelsin sizlere de.
unuttuğum var mı??bilmiyorumkismile
aaaa seni unutur muyum hiç gülşahcım! :kedi: nasılsın tatlım?
gülşahcım merhaba.aynen öyle canım biz değil onlar depresyonda:))) ayşecimm çok şekr olmuş yakışıklı paşa): ısır onu benim için.
sağol canım,ısırdım:lepi:gülşahcım merhaba.aynen öyle canım biz değil onlar depresyonda:))) ayşecimm çok şekr olmuş yakışıklı paşa): ısır onu benim için.
kolay gelsin canım. sağolasınsırnaşık şeyiyiyim canım saolasın unuttun benı ama neysesenağlama uğrasıyorus valla iş güç oğluşun cok tatlı cıkmıs buaradaa:lepi:
oyy sana da kolay gelsin yayamaz dağhan'ın elinden:teselli:Bizi hiç sormayın kızlar yaa,,ne oluyor bu çocuklara iyi olacaklarına dahamı fena oluyolar ne ,şu an ne şartlarda yazdığımı görseniz gülmekten ölürsünüz valla,keşke biri resmimizi çekebilse kaydirigubbakcemile3dün gce aülaya ağlaya 11 de zor uyudu beyfendi..gece 7 kez filan kalktı..sabaha da 8 de ayaktaydı sağolsun şimdi de kaç kez uyutmaya çalıştım uyumam diyor başka bişey demiyor..Çıldırmak üzereyimmm kafamçokkarıştı şimdide tepemde saçlarımmı filan yoluyor,,
dün yardımcımız geldi Dağhanda sevdi heralde oynadılar filan,o da evi süpürdü sildi bende pazara gittim,tabii kayınvalidemde evdeydi yalnız bırakmadım ilk günden iyi oldu yanii,dur bakalım inşallah çabuk alışırız..
şimdilik çıkmak zorundayım birazdan kavgaya tutuşucaz çünküü ,öptüm sizi kızlar...
kııız,millet 2. doğuracak yakında, yenimi okuyacaz seninkini?akannehirkızlar sonunda doğum hikayemi yazmayı başardım.... kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...n-normal-dogum-oykusuhosgeldin-dunyamiza.html
Gunaydın Canlar,
Öncelıkle hem face ten hemde burdan doğum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur edıyorum.Sevıyorum ya sızlerı.
Saclar içinde valla pek tuhaf hıssedıyorum kendımı bakalım alışabilecekmıyım.
Asıl konu koçiş hala doğum gunumu kutlamadı.Sabah öptu gıttı işe.Nasıl gıcık oldum anlatamam.Ben onun doğum gununde saat 12 olmadan hayatta yatmam.Mutlaka geceden kutlarım.Ahh bırde unutuyomuş düşünmek bıle istemıyorum.
ceren okurum az sonra bende yazcam ama ne zaman bilm iyorum.ama 2.ci olunca birlikte yazarım bu gidişle:))
ayşecim bu arada oğluşuna bayılıyorum senin. gerçekten çok sevimli sempatik bir oğlşun var allah mutluluğunuzu bozmasın canım...
Selam Kızlar,
Ben geldim.Saclarımı kumral,bakır arası bı renge boyattım.Ama bıraz tuhaf geldi koyu renkten sonra bakalım alışabilecekmiyım.Bora uyudu bende sıze takılayım dedim.Ama kımsecikler yokmuş bugun.
Ayse yazılı daha anlamlı.Ver cıcım sen onu.Tabı anlayana umarım anlasırsınız.
Özlem hayırlı haberler getirirsin inşallah canım.
Nurten bacısı saol cıcım de yas gıttı be ne bombası.Yarın resım koyucam bakım begencekmısınız.Sen nasılsın?Cafe super olurya.Kıyamam sana bak gelirmiş hemen benım için.Hem sen naptın su dıet olayını bıttı mı?
Bana gelince bugün tüm gün annemde ve babamın teyzesinde vakit geçirdim. Çok keyifliydi ta ki eşim beni alana kadarklava:
Bu aralar iş yerinde sıkıntıları var. Hem işler azaldı onu dert ediyor hemde ofiste ayrılan ortak ve çalışanlar falan var düzenleri bozuldu. Tabi bunların acısını benden çıkarmak istiyor. Bugün yine bana patlamaya çalışınca bana geldiler alsanaalsanasmile
Anlamaya çalışıyorum ama elimden fazlası gelmiyor. Çünkü oturupta yaşadığı sorunları anlatacak bi adam değil. Fazlasıyla ketum. Bende kardeşinden duyduğum yada telefon konuşmalarından anladığım kadarıyla bi şeyler çözüp yardımcı olmaya, anlayışlı davranmaya çalışıyorum ama olmuyor. En son eve geldiğimizde bana "Artık kimsenin nazını çekmeyeceğim" dedi. Burda kimse ben oluyorum. "Her dediğimi yapıyormuş, şımarıyormuşum. Artık yapmayacakmış". Hiç sesimi çıkarmadım arkamı döndüm işlerime baktım :umursamaz:
Ama ben bunun hesabını sormaz mıyım fena sorarım alsanaalsanasmile Kimse dedi bana ya, şımarık dediklava:
Sinirli değilim ama fena sıkıntılıyım. Gücüme gitti açıkcası. Çıkıp camdan avaz avaz bağırasım var. Neyseki yarın işe gidiyor evde olsa hiç katlanamazdım. Annem gelicek sabah kahvaltıya. Sabaha kadar sıkıntımı atmalıyım ki anneme çaktırmayayım :umursamaz:
Size anlatayım dedim bacılar. Allah bu kocalarla hepimizin sonunu hayır etsin ya niye bu hallere geliyoruz bazen anlamıyorum :1no2:
Kızlar merhaba, kağan gece 2e ateşlendi, ateşi 38in üstündeydi zor düştü,:gitme: gece 2 den beri ayaktayım 15dk da bir ateşini ölçüyorum...akannehir 6buçuk gibi ben yatarım artık annemi kaldırırım o bakar ateşine, ölüyorum yorgunluktan ama evlat bu... sağlık olsun...
ya hava değişimi çarptı yada babasınan grip bulaştı... dişetlerininde her yeri kabarık... yarın dr a çıkarıcaz bakalım ne dicek... :uhm:geldiğimiz gün burnu akmaya başladı zaten bugünde ateşimiz çıktı... :gitme:bu arada kalktığımdan beri lapa lapa kar yağıyor, bunun haricinde tatilimiz çok güzel geçiyordu, inş. hemencik atlatır kuzucumda keyfim yeniden yerine gelir...
kızlar sonunda doğum hikayemi yazmayı başardım.... kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...n-normal-dogum-oykusuhosgeldin-dunyamiza.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?