2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hadı gozun aydın doktorun guzel seyler soylemıs sınav,hamılelık,zeynep yorulucaksın bıraz ama allah kolaylıgını verır canım

günaydın herkese
gunaydın

GÜNAYDIN HERKESEEEEE opuyorumnanaktan

gunaydın canım

ya bu kocaları ne yapsakkı hepımız kocalardan dertlıyıs bu araklava:

senağlamabenı unuttun:sinifsinif:

gülşahcım merhaba.aynen öyle canım biz değil onlar depresyonda:))) ayşecimm çok şekr olmuş yakışıklı paşa): ısır onu benim için.

Bizi hiç sormayın kızlar yaa,,ne oluyor bu çocuklara iyi olacaklarına dahamı fena oluyolar ne ,şu an ne şartlarda yazdığımı görseniz gülmekten ölürsünüz valla,keşke biri resmimizi çekebilse kaydirigubbakcemile3dün gce aülaya ağlaya 11 de zor uyudu beyfendi..gece 7 kez filan kalktı..sabaha da 8 de ayaktaydı sağolsun şimdi de kaç kez uyutmaya çalıştım uyumam diyor başka bişey demiyor..Çıldırmak üzereyimmm kafamçokkarıştı şimdide tepemde saçlarımmı filan yoluyor,,

dün yardımcımız geldi Dağhanda sevdi heralde oynadılar filan,o da evi süpürdü sildi bende pazara gittim,tabii kayınvalidemde evdeydi yalnız bırakmadım ilk günden iyi oldu yanii,dur bakalım inşallah çabuk alışırız..
şimdilik çıkmak zorundayım birazdan kavgaya tutuşucaz çünküü ,öptüm sizi kızlar...

gülşahcım merhaba.aynen öyle canım biz değil onlar depresyonda:))) ayşecimm çok şekr olmuş yakışıklı paşa): ısır onu benim için.

oyyyy nasıl düzelecek bılmem benımde kocişle aram cok soguk bı gun helal olsun demıyo ya popomdan ter cıkıyo herseye yetısmek ıcın ama sorsan hep o haklııklava:klava:klava:
ama ne yaparsa yapsın gecıyo öfkem cabuk :asigim:

sağol canım,ısırdım:lepi:
iyiyim canım saolasın unuttun benı ama neysesenağlama uğrasıyorus valla iş güç oğluşun cok tatlı cıkmıs buaradaa:lepi:
kolay gelsin canım. sağolasınsırnaşık şey
oyy sana da kolay gelsin yayamaz dağhan'ın elinden:teselli:
kızlar sonunda doğum hikayemi yazmayı başardım.... kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...n-normal-dogum-oykusuhosgeldin-dunyamiza.html
kııız,millet 2. doğuracak yakında, yenimi okuyacaz seninkini?akannehir
hemen okuyorum tatlım:lepi:

Gunaydın Canlar,

Öncelıkle hem face ten hemde burdan doğum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur edıyorum.Sevıyorum ya sızlerı.
Saclar içinde valla pek tuhaf hıssedıyorum kendımı bakalım alışabilecekmıyım.
Asıl konu koçiş hala doğum gunumu kutlamadı.Sabah öptu gıttı işe.Nasıl gıcık oldum anlatamam.Ben onun doğum gununde saat 12 olmadan hayatta yatmam.Mutlaka geceden kutlarım.Ahh bırde unutuyomuş düşünmek bıle istemıyorum.

ceren okurum az sonra bende yazcam ama ne zaman bilm iyorum.ama 2.ci olunca birlikte yazarım bu gidişle:))

canım benim ya ben kaç gündür giremediğim için görmedim. face de işyerinde yasak. evde de netim yok. doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere ....
bu erkeklerin hepsi aynı sanırım takma kafanı canım sende bir daha onunkini hatırlama zemuszemus

ayşecim bu arada oğluşuna bayılıyorum senin. gerçekten çok sevimli sempatik bir oğlşun var allah mutluluğunuzu bozmasın canım...

selam güzel anneler ve şeker bebeklerine...

ayşe'cim maşallah melih kaan'a çok şeker fotoları. eşinle aranız bir an önce düzelir nşallah.

özlem doktor kontrolün iyi geçmiş. hadi gözün aydın boş yere o kadar sıkıntı yapmışsın. sağlıkla gelsin bebişin...

pınar senin de eşin canını sıkmış. aman hepsi aynı bu adamların. boşver anlar hatasını nasılsa.

incihan doğum günün kutlu olsun canım. oğlunla ve sevdiklerinle daha nice senelere inşallah.

Güle güle kullan canım saçlarını mutlaka güzel olmuştur a.s.

Pınarcım bu adamlar bazen sinirle akıllarına ilk geleni hemen söyleyiveriyolar sıkma canını hatasını anlarklava:

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar inşallaha.s.

bize gelince ben dün akşam banyoda düştüm. ama ne düşüş. kesin bir yerim kırıldı dedim. eşimin de ödü patladı öyle bir gürültüyle düştüm ki adam salondan duymuş koştu geldi. hemen buz koyduk merhem filan sürdük. allaha şükür sadece bacaklarımda kocaman çürüklerle atlattım. ama çok canım yandı çok ağladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…