Günaydın kızlar,bize gelince dün dr.a gittik,mahvoldum girene kadar,çarpıntım oldu baya,inerdeyse yığılıp kalacaktım dr.un kapısının önünde neden bu kadar panik yaptım anlamadım,ellerim buzzz dondum resmen.Dr.um bizi çok iyi karşıladı,miniğime baktık hiç bir son yok çok şükür,doğum yerimde iyileşmiş öyle dedi dr.6 ayda iyileşirmiş,1 ay sonra gidip 2 li testimi ve diğer testlerimi yaptırıcam inş onlarda iyi çıkar,dr.sadece beslenmeyle ilgili tüyolar verdi,hem kilo almayayım hemde vitaminsiz kalmamayım diye o kadar
bizden böyle
yarın 2 tane sınavım var daha giremem bugün hepinizi çok öpüyorum
herşey için teşekkürler,çok destek oldunuz bana
günaydın herkese
GÜNAYDIN HERKESEEEEE opuyorumnanaktan
kızlar günaydın nasılsınız? gülhancım saçların güzel olmuştur eminim.doğumgünün kutlu olsun canım. pınar cım eşini takmamaya çalış inan benim eşimde öyle işler kötü gidince bir surat bir kapris durduk yere laf söyler ben artık susuyorum zaten sonra hatasını anlayıp özürdiliyor.O yüzden bırak biraz kendi haline bırak. banucummm günaydınnn tatlım nasılsın?
Bizi hiç sormayın kızlar yaa,,ne oluyor bu çocuklara iyi olacaklarına dahamı fena oluyolar ne ,şu an ne şartlarda yazdığımı görseniz gülmekten ölürsünüz valla,keşke biri resmimizi çekebilse kaydirigubbakcemile3dün gce aülaya ağlaya 11 de zor uyudu beyfendi..gece 7 kez filan kalktı..sabaha da 8 de ayaktaydı sağolsun şimdi de kaç kez uyutmaya çalıştım uyumam diyor başka bişey demiyor..Çıldırmak üzereyimmm kafamçokkarıştı şimdide tepemde saçlarımmı filan yoluyor,,
dün yardımcımız geldi Dağhanda sevdi heralde oynadılar filan,o da evi süpürdü sildi bende pazara gittim,tabii kayınvalidemde evdeydi yalnız bırakmadım ilk günden iyi oldu yanii,dur bakalım inşallah çabuk alışırız..
şimdilik çıkmak zorundayım birazdan kavgaya tutuşucaz çünküü ,öptüm sizi kızlar...
selam güzel anneler ve şeker bebeklerine...
ayşe'cim maşallah melih kaan'a çok şeker fotoları. eşinle aranız bir an önce düzelir nşallah.
özlem doktor kontrolün iyi geçmiş. hadi gözün aydın boş yere o kadar sıkıntı yapmışsın. sağlıkla gelsin bebişin...
pınar senin de eşin canını sıkmış. aman hepsi aynı bu adamların. boşver anlar hatasını nasılsa.
incihan doğum günün kutlu olsun canım. oğlunla ve sevdiklerinle daha nice senelere inşallah.
bize gelince ben dün akşam banyoda düştüm. ama ne düşüş. kesin bir yerim kırıldı dedim. eşimin de ödü patladı öyle bir gürültüyle düştüm ki adam salondan duymuş koştu geldi. hemen buz koyduk merhem filan sürdük. allaha şükür sadece bacaklarımda kocaman çürüklerle atlattım. ama çok canım yandı çok ağladım.
ayşecim geçmiş olsunya.allah korumuş valla.
Canım çok geçmiş olsun kız nazar falan mı oldu dikkat et aman allah korumuşş
aaa çok geçmiş olsun canım. ucuz atlatmışsın! Allah korusun, kırık çıkık bişey olsa Ceylin'imle kim ilgilenecekti?bize gelince ben dün akşam banyoda düştüm. ama ne düşüş. kesin bir yerim kırıldı dedim. eşimin de ödü patladı öyle bir gürültüyle düştüm ki adam salondan duymuş koştu geldi. hemen buz koyduk merhem filan sürdük. allaha şükür sadece bacaklarımda kocaman çürüklerle atlattım. ama çok canım yandı çok ağladım.
Oyyy yerim ben seniiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şeker oğlan maşallahŞeniz
.[/B]
aaa çok geçmiş olsun canım. ucuz atlatmışsın! Allah korusun, kırık çıkık bişey olsa Ceylin'imle kim ilgilenecekti?
sorma ayşe'cim rabbim yavruma acıdı. perişan olurdu bana bişey olsaydı :sinifsinif:
Ayse,Sevgı,Ceren sağolun kızlar.Çok tesekkür ederim.
Ayse geçmiş olsun canım.Ay verilmiş sadakanvarmış valla.
Ayse oğluşum pek yakışuklu yaws.Sıkıver benım yerime biraz.
Pınar sende fenalardaymışsın.Valla ketumluk esımdede cok.Hem anlatmaz,hem hep bana patlar.Bosver sakınleyınce cıkarırsın acısını.
sağol canım a.s.
gecmıse döndüm bı an ne guzelde anlatmıssın ben arada acıp dogumda cektırdıgımız resımlere bakıp aglıyorum halaa
allah her isteyene bu duyguyu taddırsın rabbım:Saruboceq:
bize gelince ben dün akşam banyoda düştüm. ama ne düşüş. kesin bir yerim kırıldı dedim. eşimin de ödü patladı öyle bir gürültüyle düştüm ki adam salondan duymuş koştu geldi. hemen buz koyduk merhem filan sürdük. allaha şükür sadece bacaklarımda kocaman çürüklerle atlattım. ama çok canım yandı çok ağladım.
mama yemeye gidiyorummmmm cokacimcoook
tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
okuyup okuyup gıtmek yok öleeee
naasılsın bacım?:1closedeyes:
şincik uyuyor teyzesi. uyanınca zevkle sıkarımaklinialirimsmileAyse,Sevgı,Ceren sağolun kızlar.Çok tesekkür ederim.
Ayse geçmiş olsun canım.Ay verilmiş sadakanvarmış valla.
Ayse oğluşum pek yakışuklu yaws.Sıkıver benım yerime biraz.
Pınar sende fenalardaymışsın.Valla ketumluk esımdede cok.Hem anlatmaz,hem hep bana patlar.Bosver sakınleyınce cıkarırsın acısını.
slm kizlar a.s.
geçmiş oku oku bitmiyor :) gidip gelip okuyorum :)
bugun hiç işim yok :) aslinda temizlik yapmam lazim ama yarin yaparim dedim..ortaliği topladim,kizcemide uyuttum oturuyorum öylece :)
gülşahcim kocana kafayi takmişsin :) anacim seninki geç evrim geçirmiş kiz şükret :)))) bizimki saolsun hep öyle :) laflar hep hazir :) hep calişmadigim yerden dokunduruyoryapmadigim herşeyi görür ama yptiklarimi görmez..gecen gün bana "ev cok karişik" gibisine bişi söyledi.."yaptigimda eline saglik diyormusunki yapmadigimda konusma hakkini kendinde görüyorsun?" dedim..o da "ben calişiyorum diye sen teşekkür ediyormusunki? herkesin belli görevi var..bunda tşk edecek bişi yokki edeyim dedi..ee dedim bu laftan sonra sana ne desem anlamassin bu mantikla :))) bilmem özetleyebildimmi durumu
gülhanim tekrar nice yillara tatlimeşin süpriz yapacaktir merak etme sen kötüyü cagirma durduk yere
aysecim senin olayi anlamadim ama mektup yazmişsin kocana :) hakketen sinirle yazinca insanin aklina düşünse gelmeyecek seyler geliyorzaten bastan belliydi felan oluyorsun :))) sinirinin gecmesini beklemekle cok iyi yapmişsin akilli arkadasim benim
pinarcim canim önce kayinvalide olayina degineyim :) bence düşünmeden yapmiş gibi..yani dişari cikmanzi engellemek gibi bi niyeti olcagini sanmam..he düşünmesi gerekirdi tabi orasi ayri..sende eve gelmekle tepkini vermişsin zateneşine gelince o da bi gaf yapti sanirim..zaten bir erkegin morali,huzuru işiyle tamamen dogru orantili..iş iyiyse süperler,kötüyse beterler..ketumluklari sanirim hepsinde var..bende cok gicik oluyorum..okadar soruyorum ediyorum tik yok..üstünden epey süre gecince anlatir pasa bey..o da kırk yilda bir olur ama o süre içinde surat asik,huzursuz,huysuz bişi olur..amannnn bunlari boşa koysan dolmaz doluya koysan almaz..elbet kuyrugunu alip dönecek sen ogunu bekle
ceylin aysecim cok gecmiş olsun tatlim ya..verilmiş sadakan varmiş canimAllah beterinden saklasin canim a.s.
tülaycim ve birsencim partiniz cok hoş olmus ellerinize saglik :) saglikli olsun dişleri inşaAllah :)
cerencim dogum hikayeni cok erken yazmişsin kiz helalsaka bi yana iyi oldu bu..şöööyle bi eski günlere gidiverdik :)
burcucum t.dagdaymişsin..oglusta ateslenmişinşaAllah gecer biran önce de tatilinizin keyfini cikarirsiniz ah bi ist.da kar yagmadi zaten yaaa..
özlemcim canim herşeyin yolunda olmasina cok cok sevindim :) minikin kaç tane ablasi kac tane abisi oldu şimdiden :) sinavlarinda da basarilar canim :)
nurtencim 55 kg mu oldun sende kiz :) ay bi benmi şişko kaldimmmmmmmmmmm((( neysem ben devam ediyorum ama 70e inene kadar sesim cikmicak aa bu arada yemin edecektim ya..valla regl mi olcam nedir acaip tatli cekiyor canim..korkuyorum yicem diye..yemin edeyim baride anca öyle tutarim kendimi yoksa ceneme güvenemiyorum DDD
esencim kolun nasil oldu tatlim?
banucum işler yogunlaşmiş Allah kolaylik versin tatlim a.s.
sibelcim kız senin kilolardan naber :) sessiz sedasiz derinden gidiyorsun gibime geliyor..bak yavas yavas söylesende birden 55 kg oldum diye cikma karsima :))
aysuncum seni görmedim uzun bi süredir..iyisindir inşaAllah :)
sevgicim sende iyisin umarim :)
ferdacim dadi tutmussun sanirim :) hayirli olsun canim :)
meltemcim gecen gün yazdigin "beni unutmamişsinizdir umarim" yazina cok güldüm kız :))) sanki face'de bütün gün görmüyoruz seniburdan daha cok görüşüyoruz gibime geliyor :))
ay serros uyandi..inşaAllah unuttugum kimse kalmamiştir..öptüm şimdilikkkk a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?