2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemcim gözün aydın herşey yolunda bak allah devemına erdirsin inşallaha.s.

günaydın herkese

GÜNAYDIN HERKESEEEEE opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar a.s.naber?

nasılım teyzoşlar?? sırnaşık şey

(devamını bekleyinkaydirigubbakcemile3)

Oyyy yerim ben seniiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evimizde külkedisi gibi dolaşırken, birden bi kapı çaldı veeeee

oğluşum sinderellaya döndükaydirigubbakcemile3

Şeker oğlan maşallahŞeniz

Canım kolay gelsin yardımcınızda iyi çıkar inşallah a.s.

Günaydın Ayşecim nasılsın Ceylinim nasıl?a.s.

Canım çok geçmiş olsun kız nazar falan mı oldu dikkat et aman allah korumuşş

aaa çok geçmiş olsun canım. ucuz atlatmışsın! Allah korusun, kırık çıkık bişey olsa Ceylin'imle kim ilgilenecekti?

Oyyy yerim ben seniiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şeker oğlan maşallahŞeniz

.[/B]

sağol canımsırnaşık şey

Ayse,Sevgı,Ceren sağolun kızlar.Çok tesekkür ederim.

Ayse geçmiş olsun canım.Ay verilmiş sadakanvarmış valla.

Ayse oğluşum pek yakışuklu yaws.Sıkıver benım yerime biraz.

Pınar sende fenalardaymışsın.Valla ketumluk esımdede cok.Hem anlatmaz,hem hep bana patlar.Bosver sakınleyınce cıkarırsın acısını.

gecmıse döndüm bı an ne guzelde anlatmıssın ben arada acıp dogumda cektırdıgımız resımlere bakıp aglıyorum halaa
allah her isteyene bu duyguyu taddırsın rabbım:Saruboceq:

sağol canım bende aynen sürekli bakarım....

çok çok geçmiş olsunnnn:Saruboceq:

slm kizlar a.s.

geçmiş oku oku bitmiyor :) gidip gelip okuyorum :)

bugun hiç işim yok :) aslinda temizlik yapmam lazim ama yarin yaparim dedim..ortaliği topladim,kizcemide uyuttum oturuyorum öylece :)

gülşahcim kocana kafayi takmişsin :) anacim seninki geç evrim geçirmiş kiz şükret :)))) bizimki saolsun hep öyle :) laflar hep hazir :) hep calişmadigim yerden dokunduruyor yapmadigim herşeyi görür ama yptiklarimi görmez..gecen gün bana "ev cok karişik" gibisine bişi söyledi.."yaptigimda eline saglik diyormusunki yapmadigimda konusma hakkini kendinde görüyorsun?" dedim..o da "ben calişiyorum diye sen teşekkür ediyormusunki? herkesin belli görevi var..bunda tşk edecek bişi yokki edeyim dedi..ee dedim bu laftan sonra sana ne desem anlamassin bu mantikla :))) bilmem özetleyebildimmi durumu

gülhanim tekrar nice yillara tatlim eşin süpriz yapacaktir merak etme sen kötüyü cagirma durduk yere

aysecim senin olayi anlamadim ama mektup yazmişsin kocana :) hakketen sinirle yazinca insanin aklina düşünse gelmeyecek seyler geliyor zaten bastan belliydi felan oluyorsun :))) sinirinin gecmesini beklemekle cok iyi yapmişsin akilli arkadasim benim

pinarcim canim önce kayinvalide olayina degineyim :) bence düşünmeden yapmiş gibi..yani dişari cikmanzi engellemek gibi bi niyeti olcagini sanmam..he düşünmesi gerekirdi tabi orasi ayri..sende eve gelmekle tepkini vermişsin zaten eşine gelince o da bi gaf yapti sanirim..zaten bir erkegin morali,huzuru işiyle tamamen dogru orantili..iş iyiyse süperler,kötüyse beterler..ketumluklari sanirim hepsinde var..bende cok gicik oluyorum..okadar soruyorum ediyorum tik yok..üstünden epey süre gecince anlatir pasa bey..o da kırk yilda bir olur ama o süre içinde surat asik,huzursuz,huysuz bişi olur..amannnn bunlari boşa koysan dolmaz doluya koysan almaz..elbet kuyrugunu alip dönecek sen ogunu bekle

ceylin aysecim cok gecmiş olsun tatlim ya..verilmiş sadakan varmiş canim Allah beterinden saklasin canim a.s.

tülaycim ve birsencim partiniz cok hoş olmus ellerinize saglik :) saglikli olsun dişleri inşaAllah :)

cerencim dogum hikayeni cok erken yazmişsin kiz helal saka bi yana iyi oldu bu..şöööyle bi eski günlere gidiverdik :)

burcucum t.dagdaymişsin..oglusta ateslenmiş inşaAllah gecer biran önce de tatilinizin keyfini cikarirsiniz ah bi ist.da kar yagmadi zaten yaaa..

özlemcim canim herşeyin yolunda olmasina cok cok sevindim :) minikin kaç tane ablasi kac tane abisi oldu şimdiden :) sinavlarinda da basarilar canim :)

nurtencim 55 kg mu oldun sende kiz :) ay bi benmi şişko kaldimmmmmmmmmmm ((( neysem ben devam ediyorum ama 70e inene kadar sesim cikmicak aa bu arada yemin edecektim ya..valla regl mi olcam nedir acaip tatli cekiyor canim..korkuyorum yicem diye..yemin edeyim baride anca öyle tutarim kendimi yoksa ceneme güvenemiyorum DDD

esencim kolun nasil oldu tatlim?

banucum işler yogunlaşmiş Allah kolaylik versin tatlim a.s.

sibelcim kız senin kilolardan naber :) sessiz sedasiz derinden gidiyorsun gibime geliyor..bak yavas yavas söyle sende birden 55 kg oldum diye cikma karsima :))

aysuncum seni görmedim uzun bi süredir..iyisindir inşaAllah :)

sevgicim sende iyisin umarim :)

ferdacim dadi tutmussun sanirim :) hayirli olsun canim :)

meltemcim gecen gün yazdigin "beni unutmamişsinizdir umarim" yazina cok güldüm kız :))) sanki face'de bütün gün görmüyoruz seni burdan daha cok görüşüyoruz gibime geliyor :))

ay serros uyandi..inşaAllah unuttugum kimse kalmamiştir..öptüm şimdilikkkk a.s. a.s. a.s.

şincik uyuyor teyzesi. uyanınca zevkle sıkarımaklinialirimsmile

şimdi yenisini yazdım bacum, bu sefer kibar bir dille bombardımana tuttumaklinialirimsmile masaya koydum. birazdan okuldan gelicek, bi bahane uydurup hemen dışarı çıkıcam. benim yanımda okumasın de mi?

kızlar selam

leyla gibiyim kız 7.30yattı 11dekalktı ne oldu minnoşuma anlamadım duphalac veriyorum uykusuzluk yaparmı diye baktıım ama öyle bişi yok vermeye başladıgımdan bei zor uykuya dalıyo hemen kalkıyo falan neyse şimdi uyuttum mutfagı toplayıp tarhana ve patlıcan yemegi yapıcan yazdan kızartıp atmıştım buzluga :) eşim çok sever.. hava buz buz kar yagıyo burda sıcak sıcak tarhanamızı içelim :))

alıntı yapmayı unuttum aklımda kalanlar;

ayşecim melih kaanın kazagı ve jean bayıldım çok tatlı kereta.. :asigim:

özlem iyi haberlerle gelmişsin şimdide herkese söyleme stresi sarar seni ne tepkiler gelecek çok merak ediyorum..a.s.

gülşahçım resmimiizi begenmişsin teşekkür ederimsırnaşık şey

ceylincim düşmüşsün bacım geçmiş olsun allah korumuş seni.. en korktugum şey düşmektir daha korkuncuda banyoda düşmek :) ıslak, soguk ve çıplakkohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

ceren henüz öykünü okumadım ama aklında neler kalmış çok meak ettim bende yazmamıştım dogum öykümü yazsammı acaba?? ama aklımda yarı baygın ve konuşamıyorken küçücük bişiyin mememi çekiştirek cak cuk emmesi ve benimde sürekli gülme istegim dışında fazla bişi hatırlamıyorum..

tubişim hoşgeldin cnm kız ben bayagıdır 55kgramın kurbandan buyana 55 dvm.. sende durduk yere yemin edecekmişsin arada bilgilendir bizi şukadarım diye ama yememek için yemin eden 2 kişi daha hatırlıyorum ve sonuç gerçekten ianaılmazdı sende başaracaksın cnm zaten oldum olası kilo sorunun varmış anladıgım kadarıyla oyüzden bukadar gecikmiştir ama başlamışsın bi defa sonucunuda inş. iyi bişekilde alırsın:)) hem bitek sen şişko degilsin çok valla burdaki herkeste bi kilo problemi yani şişkoluk var bacım Şeniz Şeniz Şeniz

ayyy ne olur unuttugum varsa kusura bakmayın çok baş agrım var ve ayaklarım sızlıyo resmen sebebide defneyi tüm gece sallamamdırrrr

Son düzenleme:
nurten uykuya dalamama problemı bızdede var uyumak ıstemıyo sallamaktan benımde topuklarım agrıyo ama normalmıs kımle konusyosam herkezde var bu problem ben kundak yapıyorum kapıyorumda yuzunu aglayarak uyuyo ölee napayım baska turlu uyumuyoohaoldumsmile

tubacım kocana verdıgın hazır cevaplara bayıldım boyle devam etmenı tavsıye ederım ben artık yoruldum cevap vermekten nasılsa uste cıkıyo dıye donup arkamı baska bıseyle ılgılenıyorum o bana laf sölerken guclubacismile

YAW KIZLAR PINARA NE OLMUŞ KOCASIYLA ATIŞTIĞINI OKUDUM DA KAYINVALıDESıYLEDEMı BıRŞEYLER OLMUŞ GEÇMıŞı OKUYAMIYORUM?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…