slm herkese..
dün misafirlerimi sorunluda olsa atlattım urfalı eniştesini memnun etmk çokzor..ama nyse dediim mubarek akşamda sabrımı zorluyorlar.....
dünde bugunde niyetliyidim ama dün gece sahura kalkamamışım yinede tuttum orucumu açtım bakayım dedim..
gülhancım sordugun için çok sagol.. demek bizim bıdıklar erken konuşacaklarlaf yetiştecekelr bize:)) saglıklı olsun yavrularımız...
sanada çok geçmiş olsun bu tür şeylerden ben çok korkarım hemen git bakim nedicekler çokta kilo verdin inş. onunla alakalı bişi degildir.... hiç başıma öyle bişi gelmedi sadece dügün günümde koca bi çıban çıkmıştı korkudan:roflol: :roflol: :roflol:
akşamdan kızlarla sohpet etmiştik beni korkuttu sapıklar, sabah kalkıp wcye bi gittimki çişimi bile yapmıyorum:roflol::roflol:
sonrası malum dokundurumuyum:))) ne günlerdi beeeee heytttthihoyyyt hihoyyyt
ALLAH KABUL ETSIN CANIM:Saruboceq:
cerencim sanada hayırlı cumalar günaydın nasılsın
kızlar herkese günaydın nasılsınız ohh haftanın son günü yarın tatil umarım güzel birgün olur hepimiz için
ankakuşu seninde kandilin mübarek olsun
bize gelince dün annemlere gittim halam vardı duru ve yağmur pek neşeliydi duru sevildiğini anladıkça ağzından baloncuk çıkarıyor bir naz bir sesler çıkarıyor bizi çok şaşırttı ve güldürdü
yarında Allahın izniyle diş buğdayını yapacağız inşallah bizden böyle
günaydın kızlar nasılsınız??evet ceren ya çalışmaya başlayınca süt falan kalmıyor(( kızlar neyseki selin bugün 3 güne nazaran daha iyi uyudu sayılır.en azından kendimi biraz daha dinlenmiş hissediyorum.sanırım dişleri.üst yan dişlerden sonra üst ön dişlerde patlamış akşam farkettim.teyzelerş bu arada kuzum 3-4 dakika ayakta dikelebiliyor sanırım yürümesi yakındır:)
Gunaydın Kızlar,
Gülşah ne dıyosun yaa.Yoktur bışey stres yapmışsındır.Hem 4 gun cok değil kı yaww.
Tuba sende su kızın süt olayına karışma artık.Bak gelişimi cok guzel.Hem 500ml az değilki nasıl verıcez bı gunde.Ben 400ml ancak içirebılıyorum.Bıde cok sık beslıyosun sankı 9.30 kahvaltı 12 muz doğru hatırlıyosam.Bak kusması onunla ilgili olabılır.Çünkü saatlı beslenmeye alışmış.Bora da hem yemeğini hem uykusunu saatlı istıyor.Yanı en azında hepsinin arasında 3 saat fark bırakıyor.
Burcu memiş acımış galıba.Ahh o ne illet bıseydır.Merhem sür canım hemen.
Son sayfaya bakabıldım kıslar.Ben bugun yıne atta gıdıcem.Arkadaslarla buluşucaz dışarda.Duş alıp hazırlanmak lazım.
Hmm bıde gecmış olsun dılekleriniz için cok tesekkür ederim.Bakalım cumartesı gunu gıdıcem doktora.
Fılızcım operasyon demışsın insallah gerek kalmas ya.Senın gıbı ılaçla atlatırım.Ama üstüne bıle zor oturuyorum ağrı yapıyo.
tulaycım guzel olur merak etme basıt ama lezzetlı bır tatlı oluyor canım
cerencım holbulduk canım nasılsın kuzun nasıl
benım kucuk canavarlar uyuyor bır selam vereyım dedım cok yaramaz oldu bunlar ya tarıfı yok delırmek uzereyım
sibel,pınar,birsen,banu kızlar nerdesiniz???
kızlar,tayinim çıktı :)))))):sm_cool::sm_cool:
burda köy okulunda çalışıyordum, hele bu dönem araba ile gidip geliyordum ki 15 km yol, git gel 30. şimdi merkezde, evime yürüme mesafesinde bir okula tayinim çıktıdelikafaduldendelikafadulden bugün öğrendim, kuzuma daha çabuk kavuşacam artık!! hemde bu okul ikili öğretim yapıyor. öğleci olurum büyük ihtimal:lepi: çokk mutlu oldummhihoyyyt inşallah hayırlısı budur hakkımda:Saruboceq:
slm kızlar kociş cumaya gitti daha da gelemdi,normalde 4 te başlıyo mesaisi
dün biriyle konuştu benim yanımda o zaman erken gel nöbetim var anca dr.a gösterebilirm o zaman falan dedi
bugünde bana söyleme zametinde bulunmadı sğolsun
hala konuşmuyoruz kend,s,yle nedir sorun alamıyrum
ama sinirlerim harap olmuş durumda dünde ben gezmeye gidecektim gitmedim vazgeçtim o arkadaşlarına söz vermiş 8 de geldi eve yemekde yemedi
sonra kandil falan derken uyudu kaldı bende gittim yattım 10 da iyi dinlenmişim ama
dün resmen ağlama krizine girdim
zeynepde durmadı akşam üstü
durup durp ağladım sürekli
yavrum da ya kıyamam bana bakıp bakıp ağladı o da kucağıma aldım sarıldık
iyiki kızım var başkada kimse olmasada olur yani bu duurmdayım
akşam konuşmayı düşündüm eimle zeynebi uyuttum geldi uyumuştu
not yazacktım böyle böyle ne hakkın var diye
onuda yapmadım ne yapsam nereye kadar öyle gider onu da bilmiyorum
illa benim miadım atmam gerekir hep ben yaptım şimdiye kadar sonra o da haklılığını savundu tabi
ama bu sefer ben atmıycam karar verdim
başım hala ağrıyo
bazanın altını açtım giyemedğim eşyalarımı toplamam lazım bi iki parçada bişey çıkaracağım bitmezse bu akşam yatacak yerim yok valla
zeynebi şimdi uyuttum ben yatak odasında işlerimi halledeyim
pc de zeynebin yanında takır takır ses çıkıyo yazarken uyanmadan kaçayım
aam akşam burda olurum inş
bigudi test yap cnm artık belli olur herhelde 5 günlükken belli olmuştu benim hemde silik milik değildi valla
istemiyorsan umarım strestendir
geçmiş okudum ama inanın aklımda bişi kalmadı sersem gibiyim
kızlar siz bebilere normal süt mü içiriyosunuz?
ben de dün pınarın 6-12 aylık sütünden aldım ama daha vermedim
slm herkese..
dün misafirlerimi sorunluda olsa atlattım urfalı eniştesini memnun etmk çokzor..ama nyse dediim mubarek akşamda sabrımı zorluyorlar.....
dünde bugunde niyetliyidim ama dün gece sahura kalkamamışım yinede tuttum orucumu açtım bakayım dedim..
gülhancım sordugun için çok sagol.. demek bizim bıdıklar erken konuşacaklarlaf yetiştecekelr bize:)) saglıklı olsun yavrularımız...
sanada çok geçmiş olsun bu tür şeylerden ben çok korkarım hemen git bakim nedicekler çokta kilo verdin inş. onunla alakalı bişi degildir.... hiç başıma öyle bişi gelmedi sadece dügün günümde koca bi çıban çıkmıştı korkudan:roflol: :roflol: :roflol:
akşamdan kızlarla sohpet etmiştik beni korkuttu sapıklar, sabah kalkıp wcye bi gittimki çişimi bile yapmıyorum:roflol::roflol:
tabi ki tatlım sende kuzunu öp benim içina.s.özlemcim seni ve bebişinide öptüm
afiyet olsun kuzuna cnm,bişey olmaz dolapta bi kaç gün bence 3. gün verme ama benceşimdi kızıma şu pınarın sütüyle pişirilen lezzetlerden yaptım.İçine muz ve elma koydum onu yedirdim şimdi de şu balık çorbasını nasıl yapsam diye düşünüyorum.dolapta kızın mercimek çorbası var dünden 125gr.Balık çorbasına da patates havuç konuyo.Kızın içinde ağaç çıkçak.Sonra şu balık çorbası dolapta saklanır mı acaba?
kolay gelsin cnm şimdiden,iyi eğlencelerbenimde pazar çok sevdiğim bir arkadaşım gelicek epeydir görüşmüyoruz özledimm kendini:) oğlu var kızlar çok tatlı bişi ya:) yarın onun için bende pasta börek işine girişirim akşam banudan geldikten sonra.ama bu akşam temizlşk yapcambide kuzenim gelicek laz böreği yapim değişik bişey olsun tat olarak.bide kocişe yarın için yemek yapmak lazım en iyisi arabaşı çorbası yapmak:))
iyi akşamalar cnm iyi tatilller sanadaHerkese İyİ akŞamlar İyİ tatİller
sanada iyi tatiller cnmherkeslere iyi akşamlarrr zemuszemus
iyi tatiller
pazartesi görüşmek dileğiyle :smiley-cool:
kuzuları ve sizleri öpüyorum :teytey: opuyorumnanaktan
öyle böyle geçmiş cnm atlatmışsın çok şükürslm herkese..
ne yapacağımı ben bile bilmiyorum cnm ama inan konuşsak daha beter olucaz sanki
Özlemcim takma kafana hassas bi dönemindesin karşıklı konuşarak çözmeye çalışın içine atarak hiçbişeyi çözemezsin.
.
hayırlı akşamlar....
herkezcikler iyi umarım geçmişi okudum ama malesef tam alıntı yapmıştım benim cadı uyumadan once çorba yemişti uyandı yediği çorbayı kustu(
o yuzden okuduklerımıda unuttum yaw(
şimdide bacağımı ısırdı cadı bırak pc yi der gibi pöfff gidem bari yaa zaten hava yine bozdu çokkk cnm sıkıyor çokkkkk(
sagol sibelim sorma atlattım ama gelde bana sor... sen nasılsın yagız paşamız nasıl?? haberlerini alamıoruz??Resimleri bekliyoruz kolay gelsin sanada Banu'cum.
Maşallah Selin'e.
Gülhancım 2 gündür yine doğru düzgün bakamıyorum senin durumunu şimdi gördüm bişey çıkmaz inşallah gönlünü ferah tut.Annenin sonuçları nasıl? merak ettim.
Çokkkkkkk yakışıklı çıkmış Berke'm.Allah nazarlardan saklasın.
Semracım sık sık uğra yahu özlettin kendini.
Cerencim her zamanki gibi yoğunluktan fırsat olmadı.Allahım şu yoğunluğum biraz hafiflese daha ne istiycemki.opuyorumnanaktan
Çok sevindim Ayşecim.Süper oldu senin için oğlundan daha az ayrı kalacaksın.Şimdi kafama vuruyorum niye İşletme okudum diye.Keşke öğretmen olsaymışım.
Özlemcim takma kafana hassas bi dönemindesin karşıklı konuşarak çözmeye çalışın içine atarak hiçbişeyi çözemezsin.
Aslıcım ben hiç süt vermedim.Sıvı mama kullanıyorum şuan.1 yaşını doldurunca vereceğim.
Nurtencim allah kabul etsin.Misafirleride kazasız belasız uğurlamışsın.
Burcucum umarım acısı biraz geçmiştir.Bu hınzırlar daha neler yapacaklar bakalım.
Gülşahcım neler duyuyorum yoksa yeni bir kuzumuz dahamı geliyor.
iyi akşamlar cnm kusma bizdede oldu bu akşam ama bnm yüzümden sürekli agzına tavuk tıkıştırıp durdum en son yutamadı bende müdahale edip alamadım, kustu yedigini.. öfffffff sana katılıyorum hava çok sıkıcı yrn için planlar yapmıştım kafamda ama malesef arabayıda arkadaşına vermiş bakalım ne yapcaz??hayırlı akşamlar....
herkezcikler iyi umarım geçmişi okudum ama malesef tam alıntı yapmıştım benim cadı uyumadan once çorba yemişti uyandı yediği çorbayı kustu(
şimdide bacağımı ısırdı cadı bırak pc yi der gibi pöfff gidem bari yaa zaten hava yine bozdu çokkk cnm sıkıyor çokkkkk(
cnm sagolasıntabi ki tatlım sende kuzunu öp benim içina.s.
afiyet olsun kuzuna cnm,bişey olmaz dolapta bi kaç gün bence 3. gün verme ama bence
kolay gelsin cnm şimdiden,iyi eğlenceler
iyi akşamalar cnm iyi tatilller sanada
sanada iyi tatiller cnm
öyle böyle geçmiş cnm atlatmışsın çok şükür
Allah kabul etsin nurten
ne yapacağımı ben bile bilmiyorum cnm ama inan konuşsak daha beter olucaz sanki
kuzuya maşşallah ona ilgi istiyo annesi napsın çocuk
niye 1güne sıkıştıyon cnm ya 2güne böl hepsini birden yapma sende molalin bozulmu işe sarıyosun besbelli benm gibi.. bende öyleyim cnm evdeki herşeyi degiştirmek veya yıkamamk istiyorum...bende zeynebi bi uyutsam işlerimi yapıcam bi bırakmıyo beni ya
nasıl bitecekse o satten sonra
sadece baza altı ve dolaptaki kıyafeteri ayarlıyım bu gece anca yetişir
gerisi yarına
ne olcak bişi olmaz heralde hem 2tatlı kaşıgı balıkla karışmış çok degilki az miktarlar bbişi olmaz bence ama midesi çok hassas ise yedirme derim kusabilir..ay kızlar ben ne yaptım ya.Kızıma patates havuç soğan maydonoz bi de 2 tatlı kaşığı kadar somonu koydum haşlandı.Dünden mercimek çorbası vardı 125 ml falan,o tavukluydu.Ama hepsi blendırlıydı ben onu unuttum.Balık çorbasını blendıra çekerken mercimeğide kattım.Biraz limon da koydum.Yedirdim kuzuya.Ama içim çok rahat etmedi hepsini de vermedim
yarısını falan yedi zorlamadım.Normalde zorlardım.
Bi şey olmaz di mi ya?
benimde saçma bigündü ömer hep mızıklandı aman ya zaten annem vardı hiç bişi yapmadım ali sırtına kadar mıçmışşş onu yıkadım....ömer ama delirtti beni yaa
ali dokunsa ağlıyor....ama o aliye dokunsa hiçö sorun yok...
yemek yapmadım annem dün beyaz lahana sardı ama lahana kartmış pişirdi pişirdi tam pişmedi
canımm ızgara şeyler istior..bende tavuk çıkardım tost makinasında pişireceğim ..yanına patates kızartması...çoban salata yapacam ama kocam geç gelecek malzemeler onla gelecek..
neyse ben çocuklara bakimmmm öptüm sizleri
cnm bişey olmaz ama hepsini karıştırma yaw çocuğun midesi ne olacakay kızlar ben ne yaptım ya.Kızıma patates havuç soğan maydonoz bi de 2 tatlı kaşığı kadar somonu koydum haşlandı.Dünden mercimek çorbası vardı 125 ml falan,o tavukluydu.Ama hepsi blendırlıydı ben onu unuttum.Balık çorbasını blendıra çekerken mercimeğide kattım.Biraz limon da koydum.Yedirdim kuzuya.Ama içim çok rahat etmedi hepsini de vermedim
Bi şey olmaz di mi ya?
baksen şu ömere hınzırbenimde saçma bigündü ömer hep mızıklandı aman ya zaten annem vardı hiç bişi yapmadım ali sırtına kadar mıçmışşş onu yıkadım....ömer ama delirtti beni yaa
yemek yapmadım annem dün beyaz lahana sardı ama lahana kartmış pişirdi pişirdi tam pişmedi
canımm ızgara şeyler istior..bende tavuk çıkardım tost makinasında pişireceğim ..yanına patates kızartması...çoban salata yapacam ama kocam geç gelecek malzemeler onla gelecek..
[niye 1güne sıkıştıyon cnm ya 2güne böl hepsini birden yapma sende molalin bozulmu işe sarıyosun besbelli benm gibi.. bende öyleyim cnm evdeki herşeyi degiştirmek veya yıkamamk istiyorum...
[]
hayırlı akşamlar....
ay kızlar ben ne yaptım ya.Kızıma patates havuç soğan maydonoz bi de 2 tatlı kaşığı kadar somonu koydum haşlandı.Dünden mercimek çorbası vardı 125 ml falan,o tavukluydu.Ama hepsi blendırlıydı ben onu unuttum.Balık çorbasını blendıra çekerken mercimeğide kattım.Biraz limon da koydum.Yedirdim kuzuya.Ama içim çok rahat etmedi hepsini de vermedim
Bi şey olmaz di mi ya?
benimde saçma bigündü ömer hep mızıklandı aman ya zaten annem vardı hiç bişi yapmadım ali sırtına kadar mıçmışşş onu yıkadım....ömer ama delirtti beni yaa
sagol sibelim sorma atlattım ama gelde bana sor... sen nasılsın yagız paşamız nasıl?? haberlerini alamıoruz??[/B]
İyi Akşamlar kızlar kociş geldi bizde yemeğimizi yiyelim sonrada oğlumu uyutayım.
İşyeri laptopum yenilendi.Süper bişey geldi.Sonrada onu kurcalayayım.Ay bayramlık almış çocuklar gibi sevindim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Selam KIZLAR,
Bugunde gezmelerdeydım.Ohh özlemişim yaa carsı,pazar dolaşmayı.Şimdide Alp le Bora uyamak üzere bende sıze bakem dedım.
Sibel,Ceren annemin sonuçları daha cıkmadı kızlar.Sağolun sorduğunuz için bı hafta beklıycez mecburen.
Sibel sağol canım yarın için randevu aldım bakalım ne dıycek doktor.Ayy operasyon fılan demesınde razıyım dığer tedavılere.Senı akşamları görmeye alışık değiliz sasırdım valla.
Nurten kız Allah iyiliğini versın senın.Ohh korku yaramış işte kurtarmışsın pacayı.Ben de balayına bı canta ilaçla gıttım.Eczanede ilgili konuyla ne varsa almıştım.eyvahedigeldismile
Özlem canım bı prenses daha gelıyomuş.Cok sevındım yaa.Ne kadar sanslısın.
sana kızıyorum ya kız azcık faydalı şeyler yesene sen!! köfte falan yap pide ve tatlıyla geçiştirme kendini.. yemene dikkat etki kzın saglıklı olsun bakması kolay olsun cnm bnm..zeynebi şimdi uyuttum zilli uyumamak için direniyo oynayacakmış daha
bende kendime tatlı yapmıştı onu yiyem deişlerimi halledeyim
enerji depolayayım biraz
hayırlı olsun cnm pc.. sende bir başladın pir başladın işe yani..Hoşgeldin Hülya'cım benim oğlanda aynısı yapıyor elinden gelse oda dizimi bile ısıracak.Bizim veletler ne yapacaklarını şaşırdırlar.
Aslı'cım birşey olacağın sanmıyorum telaşlanma.
Oy oy canım lahana sarması istedi Birsommm.Afiyet olsun sizede.
Canım çok şükür iyiyiz.ışler okadar fenaki valla hiç fırsat olmuyor bende çok daraldım artık.
ıyi Akşamlar kızlar kociş geldi bizde yemeğimizi yiyelim sonrada oğlumu uyutayım.
ışyeri laptopum yenilendi.Süper bişey geldi.Sonrada onu kurcalayayım.Ay bayramlık almış çocuklar gibi sevindim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi çanta ilaç he?? nerden buldun kız okadarını:roflol:Selam KIZLAR,
Bugunde gezmelerdeydım.Ohh özlemişim yaa carsı,pazar dolaşmayı.Şimdide Alp le Bora uyamak üzere bende sıze bakem dedım.
Sibel,Ceren annemin sonuçları daha cıkmadı kızlar.Sağolun sorduğunuz için bı hafta beklıycez mecburen.
Sibel sağol canım yarın için randevu aldım bakalım ne dıycek doktor.Ayy operasyon fılan demesınde razıyım dığer tedavılere.Senı akşamları görmeye alışık değiliz sasırdım valla.
Nurten kız Allah iyiliğini versın senın.Ohh korku yaramış işte kurtarmışsın pacayı.Ben de balayına bı canta ilaçla gıttım.Eczanede ilgili konuyla ne varsa almıştım.eyvahedigeldismile
Özlem canım bı prenses daha gelıyomuş.Cok sevındım yaa.Ne kadar sanslısın.
kızlar ya bursada yeşil erik nerden bulabilirm gören var mı hiç?geçen gece çilek diye tutturdum bütün gece gözüümün önündeydi,sabah kardeşim almış gelmiş hemde tam istediim gibiydi bide erik var şimdi aklımda offff
kocişe de söylemiycem kendim bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?