sana kızıyorum ya kız azcık faydalı şeyler yesene sen!! köfte falan yap pide ve tatlıyla geçiştirme kendini.. yemene dikkat etki kzın saglıklı olsun bakması kolay olsun cnm bnm..
[
off kıyamam sana yaaa söyle kocana bulsun getirsin sen nerden bulacan gece gece bakım... bende hiç göredim cnm buralarda yaa kız gülhan sen bugun çok gezmişsin gözüne çarptımı erik??? çilek çokta erik bilmiyom:uhm: erik bnm bildigim 23nisanda falan çıkmaya başlıyor en erken.
Selam KIZLAR,
Bugunde gezmelerdeydım.Ohh özlemişim yaa carsı,pazar dolaşmayı.Şimdide Alp le Bora uyamak üzere bende sıze bakem dedım.
Sibel,Ceren annemin sonuçları daha cıkmadı kızlar.Sağolun sorduğunuz için bı hafta beklıycez mecburen.
Sibel sağol canım yarın için randevu aldım bakalım ne dıycek doktor.Ayy operasyon fılan demesınde razıyım dığer tedavılere.Senı akşamları görmeye alışık değiliz sasırdım valla.
Nurten kız Allah iyiliğini versın senın.Ohh korku yaramış işte kurtarmışsın pacayı.Ben de balayına bı canta ilaçla gıttım.Eczanede ilgili konuyla ne varsa almıştım.eyvahedigeldismile
Özlem canım bı prenses daha gelıyomuş.Cok sevındım yaa.Ne kadar sanslısın.
güle güle kullan cnmna.s.
sana kızıyorum ya kız azcık faydalı şeyler yesene sen!! köfte falan yap pide ve tatlıyla geçiştirme kendini.. yemene dikkat etki kzın saglıklı olsun bakması kolay olsun cnm bnm..
hayırlı olsun cnm pc.. sende bir başladın pir başladın işe yani..
bi çanta ilaç he?? nerden buldun kız okadarını:roflol:
off kıyamam sana yaaa söyle kocana bulsun getirsin sen nerden bulacan gece gece bakım... bende hiç göredim cnm buralarda yaa kız gülhan sen bugun çok gezmişsin gözüne çarptımı erik??? çilek çokta erik bilmiyom:uhm: erik bnm bildigim 23nisanda falan çıkmaya başlıyor en erken.
tabi ki tatlım sende kuzunu öp benim içina.s.
afiyet olsun kuzuna cnm,bişey olmaz dolapta bi kaç gün bence 3. gün verme ama bence
kolay gelsin cnm şimdiden,iyi eğlenceler
iyi akşamalar cnm iyi tatilller sanada
sanada iyi tatiller cnm
öyle böyle geçmiş cnm atlatmışsın çok şükür
Allah kabul etsin nurten
ne yapacağımı ben bile bilmiyorum cnm ama inan konuşsak daha beter olucaz sanki
kuzuya maşşallah ona ilgi istiyo annesi napsın çocuk
ay kızlar ben ne yaptım ya.Kızıma patates havuç soğan maydonoz bi de 2 tatlı kaşığı kadar somonu koydum haşlandı.Dünden mercimek çorbası vardı 125 ml falan,o tavukluydu.Ama hepsi blendırlıydı ben onu unuttum.Balık çorbasını blendıra çekerken mercimeğide kattım.Biraz limon da koydum.Yedirdim kuzuya.Ama içim çok rahat etmedi hepsini de vermedim
yarısını falan yedi zorlamadım.Normalde zorlardım.
Bi şey olmaz di mi ya?
sagol sibelim sorma atlattım ama gelde bana sor... sen nasılsın yagız paşamız nasıl?? haberlerini alamıoruz??
iyi akşamlar cnm kusma bizdede oldu bu akşam ama bnm yüzümden sürekli agzına tavuk tıkıştırıp durdum en son yutamadı bende müdahale edip alamadım, kustu yedigini.. öfffffff sana katılıyorum hava çok sıkıcı yrn için planlar yapmıştım kafamda ama malesef arabayıda arkadaşına vermiş bakalım ne yapcaz??
cnm sagolasın
niye 1güne sıkıştıyon cnm ya 2güne böl hepsini birden yapma sende molalin bozulmu işe sarıyosun besbelli benm gibi.. bende öyleyim cnm evdeki herşeyi degiştirmek veya yıkamamk istiyorum...
ne olcak bişi olmaz heralde hem 2tatlı kaşıgı balıkla karışmış çok degilki az miktarlar bbişi olmaz bence ama midesi çok hassas ise yedirme derim kusabilir..
oyy oyy lahana sarması, ızgar, patates kızartması ne oluyo beee
bide diyetisyene gitcemm diyooo
Hoşgeldin Hülya'cım benim oğlanda aynısı yapıyor elinden gelse oda dizimi bile ısıracak.Bizim veletler ne yapacaklarını şaşırdırlar.
Aslı'cım birşey olacağın sanmıyorum telaşlanma.
Oy oy canım lahana sarması istedi Birsommm.Afiyet olsun sizede.
Canım çok şükür iyiyiz.İşler okadar fenaki valla hiç fırsat olmuyor bende çok daraldım artık.
İyi Akşamlar kızlar kociş geldi bizde yemeğimizi yiyelim sonrada oğlumu uyutayım.
İşyeri laptopum yenilendi.Süper bişey geldi.Sonrada onu kurcalayayım.Ay bayramlık almış çocuklar gibi sevindim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ya bursada yeşil erik nerden bulabilirm gören var mı hiç?geçen gece çilek diye tutturdum bütün gece gözüümün önündeydi,sabah kardeşim almış gelmiş hemde tam istediim gibiydi bide erik var şimdi aklımda offff
kocişe de söylemiycem kendim bulmam lazım
hülya aynısı bize oldu dün gece:)) sıpa akşam yedibuçukta uyudu. gece 1'de uyandı!! oyun istiyor!! :)) babası geri uyutana kadar ne çekti yazık:)
takılıp kaldım yine buraya
başım felaket ağrıyor2 gündür direniyorum ilaç içmedim sanırım içicem birazdan
gidem şu yatak odasının işini bitiremde kzuum yerde yatıyor burda beşiğine alayım onu da
ayy kıyamam ben sana yaa canın erik mi istiyorrr :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi akşamlar
ben okuldan geldim anneme tabi cumaları anneme götürüyorum Ahseni eşim bizi aldı market alışverişi çamaşır topla katla yerleştir aldıklarımızı yerleştir kızı doyur uyut derken bu saat olduukafamçokkarıştı
ceren resimlere bayıldım maşallah çok güzel çıkmış kuzum yaaa Allah nazarlardan saklasın
kızma cnm ya inna cnm istese yiyicem,düşününce midem bulanıyo
üşendim daha doğrusu cnmın istesiği bişeyde olmadı dışardan söyleyecektim pide falan aklıma gelince içim kalkyıy nurten
tatlı istedi cnm işte onu yaptım yedim
tüm gün yediklerim bi öğünü bulmaz inş normale döerim yoksa işim var valla
66yla hamile kaldım 63 e yakındı en son kilom,geçenlerde 63 e çıkmıştım bugün tartıldım yine 63 üm
bişey yiyemiyourm ki
bide ben yimişim bişeyim yokmuş of offffffffff eşim öyle diyodu
cnm ya dönersin normale dönersinde çok güçsüz kalırsın sanada güç kuvvet lazım zeynep var çünki onun için süt iç balık ye vitaminli şeyler al muhakkak bide elevit falan içiyosun dimi?? eşine desen bişi olmazki en azından hamile oldugunun farkına varır bulmak zorunda sen sessiz kaldıkça oda umursamıyo bence söyle herkes sorumluluklarını bilsin.. erik gelince sen yine aynı tavrına dvm et illa barışcak degilsinki??anam nisanı bekleyememe erik için
bu saate bulamam da yarın falan belki bulurum nurten eşime söylemek istemiyrum inan içimden gelmiyo
az önce aradı nasılsın diye napıyomuşuz kızını merak etmiş falan işi yeni bitmiş inş sakin geçer nöbet diyo çok şaşırdım aramasını beklemiyordum valla
ayy hasan degil, kel hasan he???:roflol: :roflol:ülen nurtennn diyetisyene gitmedim daha hem ızgara dedikkkk.....
bu arada patatesimde yokmuş iki tane kızarttım kocişşş gümlettii
ayy kıyamam:1hug: çalışmak gerçekten zor bacım ama güzel..Yağızdan fırsat olmuyorki tatlım birde dedim ya yeni bilgisayara sardım ya yoksa açacağım yok.Bütün gün pc'le çalışınca eve gelince gözüm görmüyor.
Teşekkürler tatlım ay canında erik istemiş bu mevsimde nerden bulunurki?
Sorma Nurtencim yaaaa suyumu sıkıyorlar desem yeri varohaoldumsmile
off bacım zaten bütün gün onla ilgileniyorumm bu cadı sadace ben pc ye gecince gıcıklık yapıyorr :umursamaz::umursamaz:
canm Allahın izniyle bişi olmaz inş ama fazla karıştırmamaya özen göster kaydirigubbakcemile5
ya çok sinir bi olay kustugu zaman bütün günün öğünleri alt üst oluyor yaa....sende inş çıkarsın tatlım dışarı..azcık güzel olursa bende gazeli dr a götürcem ne zamandır gitmiyoruz bakalım bi boyuna posuna :)
h.b cnm valla sorma he iyice tazmanya canavarına döndü bu veletler artık gücümüzde yetmiyor...
evt sorma neyseki benimki fazla kusmadı.. cnm git bakıalım boyu posu ne olmuş.. bizde 2aydır gitmedik bu akşam ölçtük boyunu ayaktayken 73 geldi sanırım dogru ölçtüysek:)) bizde mart 10gibi başka bi dr gitcez inş.ya ben bu kıza ne diyimmm offff :(
saat 9.30 muhallebisini yedirirken uyku moduna girdi yarım bıraktı yemedi cadı hadi azcık uyusun uyansın dedim yatırdım...yeni uyandı ve oynuyor yaaa gece 2 ye kadar uyumaz şimdi(
iyi akşamlar
ben okuldan geldim anneme tabi cumaları anneme götürüyorum Ahseni eşim bizi aldı market alışverişi çamaşır topla katla yerleştir aldıklarımızı yerleştir kızı doyur uyut derken bu saat olduukafamçokkarıştı
ceren resimlere bayıldım maşallah çok güzel çıkmış kuzum yaaa Allah nazarlardan saklasın
evet canım oldukça yoğundu yarında yoğunum
sabahtan veli ziyaretine gideceğim öğleden sonrada bir velim bebek görmeye gelecek bebeklik bir tarafı kalmadı zillinin ama öyle dediler misafirim var anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?