2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızma cnm ya inna cnm istese yiyicem,düşününce midem bulanıyo
üşendim daha doğrusu cnmın istesiği bişeyde olmadı dışardan söyleyecektim pide falan aklıma gelince içim kalkyıy nurten
tatlı istedi cnm işte onu yaptım yedim
tüm gün yediklerim bi öğünü bulmaz inş normale döerim yoksa işim var valla
66yla hamile kaldım 63 e yakındı en son kilom,geçenlerde 63 e çıkmıştım bugün tartıldım yine 63 üm
bişey yiyemiyourm ki
bide ben yimişim bişeyim yokmuş of offffffffff eşim öyle diyodu

anam nisanı bekleyememe erik için
bu saate bulamam da yarın falan belki bulurum nurten eşime söylemek istemiyrum inan içimden gelmiyo
az önce aradı nasılsın diye napıyomuşuz kızını merak etmiş falan işi yeni bitmiş inş sakin geçer nöbet diyo çok şaşırdım aramasını beklemiyordum valla

ülen nurtennn diyetisyene gitmedim daha hem ızgara dedikkkk.....
bu arada patatesimde yokmuş iki tane kızarttım kocişşş gümlettii

Yağızdan fırsat olmuyorki tatlım birde dedim ya yeni bilgisayara sardım ya yoksa açacağım yok.Bütün gün pc'le çalışınca eve gelince gözüm görmüyor.

güle güle kullan cnmna.s.

Teşekkürler tatlım ay canında erik istemiş bu mevsimde nerden bulunurki?

Sorma Nurtencim yaaaa suyumu sıkıyorlar desem yeri varohaoldumsmile

off bacım zaten bütün gün onla ilgileniyorumm bu cadı sadace ben pc ye gecince gıcıklık yapıyorr :umursamaz::umursamaz:

canm Allahın izniyle bişi olmaz inş ama fazla karıştırmamaya özen göster kaydirigubbakcemile5

ya çok sinir bi olay kustugu zaman bütün günün öğünleri alt üst oluyor yaa....sende inş çıkarsın tatlım dışarı..azcık güzel olursa bende gazeli dr a götürcem ne zamandır gitmiyoruz bakalım bi boyuna posuna :)

h.b cnm valla sorma he iyice tazmanya canavarına döndü bu veletler artık gücümüzde yetmiyor...

ya ben bu kıza ne diyimmm offff :(
saat 9.30 muhallebisini yedirirken uyku moduna girdi yarım bıraktı yemedi cadı hadi azcık uyusun uyansın dedim yatırdım...yeni uyandı ve oynuyor yaaa gece 2 ye kadar uyumaz şimdi (

hülya aynısı bize oldu dün gece:)) sıpa akşam yedibuçukta uyudu. gece 1'de uyandı!! oyun istiyor!! :)) babası geri uyutana kadar ne çekti yazık:)

Allah kolaylık versin Hülya
bende baya kolayladım işleri,bi tek eşimin kazakları kaldı yerleştiridim mi tamamdır,çamaşaırları atıcam makineya sabah asarım artık
bide olab bulaşığı makineye koyucam bizim gelin çalışssınkaydirigubbakcemile3

hülya aynısı bize oldu dün gece:)) sıpa akşam yedibuçukta uyudu. gece 1'de uyandı!! oyun istiyor!! :)) babası geri uyutana kadar ne çekti yazık:)

ohh yine şükret bacım ssizin baba uyutuyorr bizimki horul horul uyuyorr kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

takılıp kaldım yine buraya
başım felaket ağrıyor2 gündür direniyorum ilaç içmedim sanırım içicem birazdan
gidem şu yatak odasının işini bitiremde kzuum yerde yatıyor burda beşiğine alayım onu da

ayy kıyamam ben sana yaa canın erik mi istiyorrr :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iyi akşamlar
ben okuldan geldim anneme tabi cumaları anneme götürüyorum Ahseni eşim bizi aldı market alışverişi çamaşır topla katla yerleştir aldıklarımızı yerleştir kızı doyur uyut derken bu saat olduukafamçokkarıştı

ceren resimlere bayıldım maşallah çok güzel çıkmış kuzum yaaa Allah nazarlardan saklasın

slm cnm hoşgeldin baya yoğun bi tempo olmuş esen

evet canım oldukça yoğundu yarında yoğunum
sabahtan veli ziyaretine gideceğim öğleden sonrada bir velim bebek görmeye gelecek bebeklik bir tarafı kalmadı zillinin ama öyle dediler misafirim var anlayacağın

cnm ya dönersin normale dönersinde çok güçsüz kalırsın sanada güç kuvvet lazım zeynep var çünki onun için süt iç balık ye vitaminli şeyler al muhakkak bide elevit falan içiyosun dimi?? eşine desen bişi olmazki en azından hamile oldugunun farkına varır bulmak zorunda sen sessiz kaldıkça oda umursamıyo bence söyle herkes sorumluluklarını bilsin.. erik gelince sen yine aynı tavrına dvm et illa barışcak degilsinki??
ülen nurtennn diyetisyene gitmedim daha hem ızgara dedikkkk.....
bu arada patatesimde yokmuş iki tane kızarttım kocişşş gümlettii
ayy hasan degil, kel hasan he???:roflol: :roflol:
patateste versen senin bebelere yetmezdi valla

ayy kıyamam:1hug: çalışmak gerçekten zor bacım ama güzel..

ya ben bu kıza ne diyimmm offff :(
saat 9.30 muhallebisini yedirirken uyku moduna girdi yarım bıraktı yemedi cadı hadi azcık uyusun uyansın dedim yatırdım...yeni uyandı ve oynuyor yaaa gece 2 ye kadar uyumaz şimdi (
evt sorma neyseki benimki fazla kusmadı.. cnm git bakıalım boyu posu ne olmuş.. bizde 2aydır gitmedik bu akşam ölçtük boyunu ayaktayken 73 geldi sanırım dogru ölçtüysek:)) bizde mart 10gibi başka bi dr gitcez inş.

evet canım oldukça yoğundu yarında yoğunum
sabahtan veli ziyaretine gideceğim öğleden sonrada bir velim bebek görmeye gelecek bebeklik bir tarafı kalmadı zillinin ama öyle dediler misafirim var anlayacağın

kız bende seni merak ettim şimdi seni soracaktım gören oldumu mercimekle anası kayıp diyeeekaydirigubbakcemile3
ohh alışverişte yapılmış yorulmuşta, bide misafirin gelicekmiş cnm kolay gelsin yrn gezemeyeceksin he????? ayyy çok üzüldüm çookkkk zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…