yatıyorum ben kızlar iyi gecelerrr
evet canım oldukça yoğundu yarında yoğunum
sabahtan veli ziyaretine gideceğim öğleden sonrada bir velim bebek görmeye gelecek bebeklik bir tarafı kalmadı zillinin ama öyle dediler misafirim var anlayacağın
iyi geceler cnmyatıyorum ben kızlar iyi gecelerrr
cnm ya dönersin normale dönersinde çok güçsüz kalırsın sanada güç kuvvet lazım zeynep var çünki onun için süt iç balık ye vitaminli şeyler al muhakkak bide elevit falan içiyosun dimi?? eşine desen bişi olmazki en azından hamile oldugunun farkına varır bulmak zorunda sen sessiz kaldıkça oda umursamıyo bence söyle herkes sorumluluklarını bilsin.. erik gelince sen yine aynı tavrına dvm et illa barışcak degilsinki??
ayy hasan degil, kel hasan he???:roflol: :roflol:
patateste versen senin bebelere yetmezdi valla
ayy kıyamam:1hug: çalışmak gerçekten zor bacım ama güzel..
evt sorma neyseki benimki fazla kusmadı.. cnm git bakıalım boyu posu ne olmuş.. bizde 2aydır gitmedik bu akşam ölçtük boyunu ayaktayken 73 geldi sanırım dogru ölçtüysek:)) bizde mart 10gibi başka bi dr gitcez inş.
kız bende seni merak ettim şimdi seni soracaktım gören oldumu mercimekle anası kayıp diyeeekaydirigubbakcemile3
ohh alışverişte yapılmış yorulmuşta, bide misafirin gelicekmiş cnm kolay gelsin yrn gezemeyeceksin he????? ayyy çok üzüldüm çookkkk zemuszemus zemuszemus
kolay gelsin cnm zeynebe de hala bakmaya geliyorlar dedim az bekleyin 2 sine beraber gelirisiniz:roflol::roflol:
iyi geceler cnm
aslında çok haklslın nuretn sabah gelir gelmez isteyeyim bakalım gidecek mi aramayaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aMİN CANIM BİRAZ GEÇ CVP VERDİM AMAgulhan saol canım bende senın fittt resımlerını gorunce facede bayılıyorumopuyorumnanaktan
tutkun hosgeldın canım turkızın kınalıgı cok guzel olmusss allah kınasınıda gostermeyı nasıp etsın ınsallah
ben anca eve gırdım ebebekten stokladım hıpplerı ama duru cok huysuzlandı acıkmıs sıpa ınadı tutunca emmıyoda zor attım eve kendımızııııı
SAĞOL CANIM ÇOK ÖZLEMİŞİM HOŞ İŞ PEŞİNDE KOŞTUĞUNDAN 2 KERE GÖRÜŞTÜK YARIN KAHVALTI BENDE KAÇAMAZSIN DEDİMAynen canım boşver ya yaptığına şükretsinler a.s.
Ohhh sıhhatler olsun canım a.s.
Benimkide hayatta kek börek istemez. Derdi zoru sulu yemek. Ama tavuk yemez. Sadece mangalda yer. Bende çok severim aksine kafamçokkarıştı
Afiyet olsun tatlım a.s.
İyi akşamlar canım a.s.
Bende yaaaa yemem. Biz kendimize erzak götürelim Birso kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar canım a.s.
Sağolasın canım düşe kalka büyüyecekler ama insan dayanamıyor işte :bbo: Sorucam canım mutlaka a.s.
Hoşgledin canım a.s. Ohhh ne güzel kardeşini de görmüşsün a.s.
Eeee bigün yenir boşver kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar canım hoşgeldin a.s. Şimdiden Allah kabul etsin orucunuzu a.s.
ERKEK CANIM DİDİMDE YAŞIYOR BİDE İŞYERİ VAR ONDAN PEK GELEMİYOR ALLAHTAN FUAR ÇIKTIDA GELDİ YOKSA TÜRKİZİ DOĞDUĞUNDA GÖRMÜŞTÜ BİDE ŞİMDİ ŞOK OLDU BÜYÜMÜŞ BU YA DİYOR HERALDE DEDİM BENDE ............aaa seninkide tavukçuymuş:))
dogru vala cnm
cnm benm koca geç giditor geç geliyor şuan çalışmadıgından kafasına göre eve geliyo onu beklemiyorum oyuzden..
hee hee bende yimem hülya yesinkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin hadi gözun aydın kardeşinde gelniş kardeşin kızmı erkekmi cnm??
evt ya burdaki hatunlar tatlıcılar cnm sen şöyle güzel bi börek yapta yiiyelim bacım:)) aman ben koyverdim valla tutkunum resimdede gördün:umursamaz:
ayy esen sende demesen kandili unutuyordum... ayy bende niyetlencem ya du bakalım şunlar kandil diye belki iptal ederler am sanmam. neyse bende sevaba girerim onlara hizmet ederk inş..:)) bu arada programda çok güzelmiş bende bu akşamdan araştırayım bişiler teyzesi çok okur onunlada bişiler yaparız cnm sagol.
MAŞALLAH TATLIM RESMEN YÜRÜYOResracım h.g bacım :))
esencimAllah kabul etsin duanızda orucunuza da inş..
kıs pınar az yeeee bak partide pirinç lapasına yada domatesle kepekli ekmeğe talim olacakksınız heee :)))
kızlar GAZEL de baya adım atmaya başladı yaramaz şey azcık acele ediyor ama yinde fena değil..face ye videosunu koydum :))
TEBRİKLEEEEEEEEER ÇOK SEVİNDİM DARISI BİZE BİZİMKİ POPOSUNU BİLE KALDIRMIYORkızım emekliyooooorrrrrrrrrrr
NEDEN Kİ????????????*girsemde hemen bakınıp çıkıyorum. kimse çakmasın diye.o yüzden arkadaşlık filan kabul edemiyorum.
videolarıda açmıyor. programı yüklü değil. arada bir girersem resim bakıp hemencecik çıkıyorum çok gıcık...
sağol tatlım bencede uyumak lazım başında ağrıyormuş dinlen öpüyoruziyi geceelr tutkun hoşgeldin cnmn
nasılsın?
Bende kaçayım artık zeynep uyanmadan,çok yoruldum bugünn,iyi geceler
kızım emekliyooooorrrrrrrrrrr
Gunaydın Hayırlı Kandıller Kıslar,
Bizde 6 da kalktık şimdi sekerleme yapıyor Bora.Ya kızlar benım vajınamda cevız gıbı bı sertlık oluştu bırazda kasıklarımda ağrım var.Akşam doktoru aradım tıp terımıyle bışey olmuşsun gelmen gereklı dedı.Bakalım cumartesıye randevu verdı.Bu nerden cıktı sımdı basıma yaa.
Süt konusuna gelınce.Aşkam halamla konuştum.Ama öyle bı ürünün varlığından haberı yok.Ürün bılgılerini maıl attım bugun inceleyıp gerı dönucek bana.Ama mamayı kesme dıyor.Bakıcak uygunsa mama+süt dıyerız dedı.Haberdar edıcem sızleri
Nurten kız yok bışey dedı guldu senın kıza.Her cocuk farklı bı ugras bulur ve farklı geliştirirmiş kendini.Sanırım el becerısı cok olucak senın fıstığın.Hıc dert etme yanı.Bıde senın kde sınırleniyordu galıba Bora gıbı oda tepkı vermek olarak guzel bıle dedı.Erken konuşurmuş öyle bebekler.Şimdi bağırır sonra kelımeye gecer dedı.
İşte bızden böyle sekerler.Akşam kayınpederim gelıcek yemeğe.Yıne ufaktan hazırlık yaparım.
yaa kızlar son zamanlarda bişey fark ettim ...ben çok çabuk terliyorum ve terleyince çok keskin kötü bir koku oluşuyor ..bu benim sinirimi bozuyor ...önceden böyle bişey yoktu yemek yeme şeklimde hep aynı ......annemde bi hastalık belirtisi olabilir diyo ..sinirimi bozuyor uff
al benden bı tane daha bende gerıldım fazlasıyla hala regl olamadım korkuyorum aksını düşünmekten bılee hafta sonuna kadar beklıcem eger olmazsa test yaparım artık
Selam kızlar geçmişe bakamadım, hastayım, burnum gözüm akıp duruyo, bğazım şiş, kağanıda yeni uyuttum aslında ama hiç iş yapabilecek dermanım yok, nasılsınıza.s.
Ay bu arada sağ gögsümü parçaladı kağan, kanamıyo ama derin bi yara oluşmuş acıyo
merhaba kızlar nasılsınız herkesin kandili mübarek olsunhihoyyyt
bende işten geldim off birsürü işim var bu hafta sonu diş buğdayını yapıcam kısmetse resimleri eklerim,,ay birde aklıma gelmişken kızlar bostancı tarafında çevre kolejinde haftaya cumartesi çocuk eğitimiyle falan ilgili uzman psikolog tarafından seminer olucak hemide ücretsizalkisalkisalkis bir aksilik olmazsa eğer gidicem eğer imkanınız varsa s tabi istanbul civarında oturan için, bir bakın derim sitesini girince çıkıyor aklınızda olsun ben kız uyurken bir geçmişe bakayım
günaydın kızlar nasılsınız??evet ceren ya çalışmaya başlayınca süt falan kalmıyor(( kızlar neyseki selin bugün 3 güne nazaran daha iyi uyudu sayılır.en azından kendimi biraz daha dinlenmiş hissediyorum.sanırım dişleri.üst yan dişlerden sonra üst ön dişlerde patlamış akşam farkettim.teyzelerş bu arada kuzum 3-4 dakika ayakta dikelebiliyor sanırım yürümesi yakındır:)
KIZLAR KUZUMUN GEÇEN HAFTA RESİMLERİNİ ÇEKTİRMİŞTİK BAKIN BAKALIM NASIL ÇIKMIŞ
herkeze çoook uzun zaman sonra tekrar MERHABA uzun zamandır uğramıyorum buralara hepiniz iyisinizdir umarım belki beni hatırlayanlarınız olur bebişlerimiz artık kocaman oldular çok şükür çokkk yoruluyorum belki hepiniz bewnim gibi düşünüyosunuzdur mehmet tam olarak bugün 9 ay 10 günlük çok hareketli kanepe kenarlarında yürüyüp duruyo
ilk günlerde emsin diye neler çektiğimi hatırlıyorum da AMAAN SAKIN BİBERON VERMİYELİM dememi şiddetle kınıyorum emzirmek hakikaten çok can yakıcı olmaya başladı şimdi bazılarınızın emiyo keşke sütüm olsaydı bende emzirseydim daha ne istiyosun dediğini duyar gibiyim .şikayet değil sakın yanlış anlamayın sadece yoruldum ve keşke biberona alışsaysı diyorum bu gece mesela muhallebisini yedi uyudu saat 2 buçuğa kadar çok iyi ama sonra karın acıkıyo uyanıyo ve hep emmek istiyo artık göğüslerimin ucu baş parmağım gibi kocaman ve acayip yara taaa içim acıyo emzirirken bide ısırması da cabası kanatıncaya kadar tam uykunun tatlı yerindeyken uyanmayı geçtim bide ısırılıyosunuz ya mehmet artık bi saat falan emiyo yarım saat biri yarım saat biri ayır hele kıyameti koparıyo gece uyku halinde bi kere daha mama versem oda rahat edicek bende gerçi o kadar doymadığına da inanmıyorum ne bu fil mi yalancı emzik olarak kullanılıyorum işte sadece sizle dertleşmek istedim sabaha kadar en az7 kere uyanan biri olarak herkezi öpüyorum sevgilerle a.s.
herkese selamlar burcu geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...sürekli takip etmeye çalışıyorum ama bir türlü girip iki kelime yazmaya fırsat bulamıyorum bende oğlumu yatırdım uyuyo ... bakıyorumda herkesin bebişinin dişleri çıkmış bizde hala tık yok bir tane bile çıkmadı yaa acaba neden arkadaşımın oğlumdan 2 ay küçük bir kızı var onun bile çıktı geçenlerde çok kafaya takıyorum bu durumu bendebilmiyorumkismile acaba bizim gibi henüz hiç diş çıkarmayan varmı
alperen kayra emeklediğinden beri bir dk boş vaktim olmuyor sürekli iş halindeyim evi temizle yemek yap oğluşu uyut yedir oynat vs.derken bana gün yetmiyor kendim yemek yemeyi bile unutuyorum maalesef ki 49 kiloya düşmüşüm en azından eski kiloma gelmeliyim 51 kilo olsam keşke yine... bu çocuklar bizi iğne iplik yapacaklar herhalde yada benmi çok pimpirikliyim bir dk işim bitmiyor anlamadım gitti
tulaycım guzel olur merak etme basıt ama lezzetlı bır tatlı oluyor canım
cerencım holbulduk canım nasılsın kuzun nasıl
benım kucuk canavarlar uyuyor bır selam vereyım dedım cok yaramaz oldu bunlar ya tarıfı yok delırmek uzereyım
iyi tatlım prensesler yağmur okula gidiyor öğretmeniyle arası süper öğretmeni çok başarılı zeki iyi değerlendirin diyor:)
duruda tatlım iki diş çıkardı yarın diş buğdayı yapacağız hayırlısıyla:) emeklemiyor ama koltuğa tutunup ayakta kalabiliyor
senin bebişler nasıl tatlım
kızlar,tayinim çıktı :)))))):sm_cool::sm_cool:
burda köy okulunda çalışıyordum, hele bu dönem araba ile gidip geliyordum ki 15 km yol, git gel 30. şimdi merkezde, evime yürüme mesafesinde bir okula tayinim çıktıdelikafaduldendelikafadulden bugün öğrendim, kuzuma daha çabuk kavuşacam artık!! hemde bu okul ikili öğretim yapıyor. öğleci olurum büyük ihtimal:lepi: çokk mutlu oldummhihoyyyt inşallah hayırlısı budur hakkımda:Saruboceq:
slm kızlar kociş cumaya gitti daha da gelemdi,normalde 4 te başlıyo mesaisi
dün biriyle konuştu benim yanımda o zaman erken gel nöbetim var anca dr.a gösterebilirm o zaman falan dedi
bugünde bana söyleme zametinde bulunmadı sğolsun
hala konuşmuyoruz kend,s,yle nedir sorun alamıyrum
ama sinirlerim harap olmuş durumda dünde ben gezmeye gidecektim gitmedim vazgeçtim o arkadaşlarına söz vermiş 8 de geldi eve yemekde yemedi
sonra kandil falan derken uyudu kaldı bende gittim yattım 10 da iyi dinlenmişim ama
dün resmen ağlama krizine girdim
zeynepde durmadı akşam üstü
durup durp ağladım sürekli
yavrum da ya kıyamam bana bakıp bakıp ağladı o da kucağıma aldım sarıldık
iyiki kızım var başkada kimse olmasada olur yani bu duurmdayım
akşam konuşmayı düşündüm eimle zeynebi uyuttum geldi uyumuştu
not yazacktım böyle böyle ne hakkın var diye
onuda yapmadım ne yapsam nereye kadar öyle gider onu da bilmiyorum
illa benim miadım atmam gerekir hep ben yaptım şimdiye kadar sonra o da haklılığını savundu tabi
ama bu sefer ben atmıycam karar verdim
başım hala ağrıyo
bazanın altını açtım giyemedğim eşyalarımı toplamam lazım bi iki parçada bişey çıkaracağım bitmezse bu akşam yatacak yerim yok valla
zeynebi şimdi uyuttum ben yatak odasında işlerimi halledeyim
pc de zeynebin yanında takır takır ses çıkıyo yazarken uyanmadan kaçayım
aam akşam burda olurum inş
bigudi test yap cnm artık belli olur herhelde 5 günlükken belli olmuştu benim hemde silik milik değildi valla
istemiyorsan umarım strestendir
geçmiş okudum ama inanın aklımda bişi kalmadı sersem gibiyim
kızlar siz bebilere normal süt mü içiriyosunuz?
ben de dün pınarın 6-12 aylık sütünden aldım ama daha vermedim
slm herkese..
dün misafirlerimi sorunluda olsa atlattım urfalı eniştesini memnun etmk çokzor..ama nyse dediim mubarek akşamda sabrımı zorluyorlar.....
dünde bugunde niyetliyidim ama dün gece sahura kalkamamışım yinede tuttum orucumu açtım bakayım dedim..
gülhancım sordugun için çok sagol.. demek bizim bıdıklar erken konuşacaklarlaf yetiştecekelr bize:)) saglıklı olsun yavrularımız...
sanada çok geçmiş olsun bu tür şeylerden ben çok korkarım hemen git bakim nedicekler çokta kilo verdin inş. onunla alakalı bişi degildir.... hiç başıma öyle bişi gelmedi sadece dügün günümde koca bi çıban çıkmıştı korkudan:roflol: :roflol: :roflol:
akşamdan kızlarla sohpet etmiştik beni korkuttu sapıklar, sabah kalkıp wcye bi gittimki çişimi bile yapmıyorum:roflol::roflol:
sonrası malum dokundurumuyum:))) ne günlerdi beeeee heytttthihoyyyt hihoyyyt
hayırlı akşamlar....
herkezcikler iyi umarım geçmişi okudum ama malesef tam alıntı yapmıştım benim cadı uyumadan once çorba yemişti uyandı yediği çorbayı kustu(
o yuzden okuduklerımıda unuttum yaw(
şimdide bacağımı ısırdı cadı bırak pc yi der gibi pöfff gidem bari yaa zaten hava yine bozdu çokkk cnm sıkıyor çokkkkk(
ay kızlar ben ne yaptım ya.Kızıma patates havuç soğan maydonoz bi de 2 tatlı kaşığı kadar somonu koydum haşlandı.Dünden mercimek çorbası vardı 125 ml falan,o tavukluydu.Ama hepsi blendırlıydı ben onu unuttum.Balık çorbasını blendıra çekerken mercimeğide kattım.Biraz limon da koydum.Yedirdim kuzuya.Ama içim çok rahat etmedi hepsini de vermedim
yarısını falan yedi zorlamadım.Normalde zorlardım.
Bi şey olmaz di mi ya?
Hoşgeldin Hülya'cım benim oğlanda aynısı yapıyor elinden gelse oda dizimi bile ısıracak.Bizim veletler ne yapacaklarını şaşırdırlar.
Aslı'cım birşey olacağın sanmıyorum telaşlanma.
Oy oy canım lahana sarması istedi Birsommm.Afiyet olsun sizede.
Canım çok şükür iyiyiz.İşler okadar fenaki valla hiç fırsat olmuyor bende çok daraldım artık.
İyi Akşamlar kızlar kociş geldi bizde yemeğimizi yiyelim sonrada oğlumu uyutayım.
İşyeri laptopum yenilendi.Süper bişey geldi.Sonrada onu kurcalayayım.Ay bayramlık almış çocuklar gibi sevindim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooo kımsecık ugramamış daha yafss nerlerdesın hatunlar en erklencı bızız herhalde:)))
yemegımı koydum ewı topladım ustumu gıyıncem şimdi yagız uyanır bırazdan uyandımı emdıkmıı pazara kızlarr dogumgunune gıdebılecekmıyım bılmıyorum arkadasın ewı cok ters bana eşim işte arba ewın onunde yatıyoo ahlıyet cuzdanda yatıyoooo(((((((((pofff ya bı ogrenemedım araba kullanmayı
arabayla gıtcek kızları arıcam bakalım benıde alsınlar dıye yhoksam yagızla işim çok zor olur ama bakalım yafuuuu su pazarı bı halledemde once cok optum hepınızıııııı janjannnnlarrrrrr kuzucuklarıda mıncıkladımmmmmmmm
günaydınlar....bizde 9 da kalktık...biberon maması verdim yarı yarıya içtiler sonra ben kahvaltı yaptım...sonra onlar yedi...şimdi bi saat ömeri salladım yatağa attım uyandı yaaa......
bu ara hiçbişi yapasım yok yaa çamaşır yıkancak asılcak ev silinip süprülcek bende bi numara yok....aman yawww...
özlemciğim canın erik istiyormuşş
aman yaa bu mevsimde nerede vardırki
benimde çok istemişti yaa....
kocana gelince diyecek söz bulamıyorum yani
birde yolluk işinden bahsetmişsin
o kadar şey örülmez kızz
örsende kalebodurda kayar...
yokmu şöle az bi öde şekli yapan yer
eline geçtikce verirsin al bi yolluk
bende mutfağa alacağım 1 metre eninde 3 metre boyunda
şu ip ip olanlar varya altıda kaymaz....sıkıledım 8 senedir aynı kilimi kullanıyorum annem çeyizimde almıştı yün bir kilim ...aslında kiri pası göstermez..lekede tutmaz çok iyi ama sıkıldım
benim adama kalsa ev için eşyaya halıya kilime tüle hiç gerek yok..
köşe koltukları bile hala nası getirdi beni tongaya diyo...
ama 8 sene oldu herşey eskimeye başladı
bide ben şimdiye kadr hiç bişey almadım evime hep çeyizden..yada hediye...
tülleri değiştirmek istiyorum ama çatı olduğundan kısacık olacak evi değiştiriğimde mecbur tül yapacam
o yüzden dokunmayacam ...ama gardolabım gitmeye başladı ...onu değişmesi gerek...yemek masam yok ...yemek masası içinde eşim kandırdı evi değiştirince büyük olur belki yemek odasu ona göre alırız didi...bende tmm dedim yazın çatıda 8 kişilik masamda yeriz...kışın içerideki 4 kişilikte
ayy bende ne çok konuştum..yani kısaca ben alacağım metresi 40 tl den ama öle 10 -20 tl şeklinde ödeyeceğim...
nurten kızz benimkiler patates kızartmasını öle bi yiyolarkiii hahaa yer
ama büyük çocuk götürdü...
siribona cnm hoşgeldin yağızla yine başbaşasın...
pınar cnm ohhh gez kızzzzzzz biz h.içi gezdiğimizden eşimde yoldan yeni geldiği için çıkmayacağız
işleri serdim pinekliyorum bende kalkacağım inş..
selam! bizie gün erken başladı ama,buraya ancak zıpladım:) 7buçuk benim kurulu saatin uyanma vakti!! eh o saatte uyanınca da, öğleye her iş bitiyo.alkisalkisalkis
kahvaltılarımızı yaptık, kocişle birlikte evi temizledik. bir makina çamaşır yıkadım astım,bulaşıkları da attım makinaya onlarda tamam. oğluş geri uyttum,banyomu yaptım saçımı fönledim. oğlum uyanıca da gezmeye uçucaz:lepi: bu hafta sonu yoğun. akşama da gezme var, yarın gündüz de var,yarın akşama da başka bi tane varakannehir oldu 4:kedi:
hepinize iyi hafta sonları diliyoruma.s.
saol bırsencımmmm...
bız kaldık kızlar ewde hava bı basladı yagmaya gozum korktu dolmusla gıtcektım yagızla cesaret edemedım dedımya ewı cok ters ewdeyım yanı ınternetten yemek traıfı bakıom benım sıpaya kahvaltı yapmıo kızlar ya delırcemmmmmmmmm yanı yedıremıyom yumurta peynır zorla tıkınca agzına sınır oluyo ne varsa elınde atıyo yaaaaa huy deıştırıo paso kahvaltıyı sokmadıım şekıl kalmadı yemıoda yemıyoo pofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?