2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım oldukça yoğundu yarında yoğunum
sabahtan veli ziyaretine gideceğim öğleden sonrada bir velim bebek görmeye gelecek bebeklik bir tarafı kalmadı zillinin ama öyle dediler misafirim var anlayacağın

kolay gelsin cnm zeynebe de hala bakmaya geliyorlar dedim az bekleyin 2 sine beraber gelirisiniz:roflol::roflol:
yatıyorum ben kızlar iyi gecelerrr
iyi geceler cnm

aslında çok haklslın nuretn sabah gelir gelmez isteyeyim bakalım gidecek mi aramayaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gider gider merak etme sen:1hug:

Selam yine arada gelen ben nasılsınız kızlar muhabbetide kaçırmışım.kızı ve babasını uyuttum yatmadan bakayım dedim.hepinizi öpüyos iyi geceler

iyi geceelr tutkun hoşgeldin cnmn
nasılsın?

bende kaçayım artık zeynep uyanmadan,çok yoruldum bugünn,iyi geceler

aMİN CANIM BİRAZ GEÇ CVP VERDİM AMA

SAĞOL CANIM ÇOK ÖZLEMİŞİM HOŞ İŞ PEŞİNDE KOŞTUĞUNDAN 2 KERE GÖRÜŞTÜK YARIN KAHVALTI BENDE KAÇAMAZSIN DEDİM
ERKEK CANIM DİDİMDE YAŞIYOR BİDE İŞYERİ VAR ONDAN PEK GELEMİYOR ALLAHTAN FUAR ÇIKTIDA GELDİ YOKSA TÜRKİZİ DOĞDUĞUNDA GÖRMÜŞTÜ BİDE ŞİMDİ ŞOK OLDU BÜYÜMÜŞ BU YA DİYOR HERALDE DEDİM BENDE ............
MAŞALLAH TATLIM RESMEN YÜRÜYOR

kızım emekliyooooorrrrrrrrrrr
TEBRİKLEEEEEEEEER ÇOK SEVİNDİM DARISI BİZE BİZİMKİ POPOSUNU BİLE KALDIRMIYOR
NEDEN Kİ????????????*

gunaydınn kızalrrr..zemuszemusben gene kayboldum ahanda bulundum geldımm..opuyorumnanaktan
eşim hergun sabah gıtmeye basladı işe eğitimleri başladı sezonluk alınacak personele egıtım verıyo ee halıyle yagız bana kalıyo gece ve gunduz agırlıklı olarak tabı ben işteyken annem gelıyo gunduz ben ewdeyken yagız uyudumu bende uyuyorum oglene kadar sora yemek ew işi sonbra saat 4 oluyoo hopp havaalanına işbaşı ..derken 1hafta gectı bıle kaldı 2 haftamız daha aynı tempoda....eşim kayınvalıdemı caırayım ıstıyosan kalşsın dıo ama yok ben ıstemıyomkötükedihüsoo burda oldumuydu tum gun otur dur onla ben bıde onumuzdekı haftadan sora 4gun ewde 3gun işteyım yanı kaynanm gelınce gezmeye gudemem mısafır kabul edemem gıtsemde kabul etsemde yanımda o olcak hep yanı kı işyerınden kızlarla pasa gelıp gıdıoz buaralar o olsa ben rahat edemıcem yanı en ıyısı gelmemsı dua edıyom yagızın uykusu azcık duzelsede su 15 gunu ıdare edebılsem dıyeeeee:Saruboceq::Saruboceq:sonucta eşim işe gıdıo tum gunduz aksam gelıyo 6da ben oturcam o benı arayıp sormayan anasıyla butun gun ewde yanı bıde kayınpewder gelcxek gıtcek kaynan burdayken arada gelcek kalcak falan onu gorunce tum sınırlerım hoopppluyoı zatenn hala hamılelıımde yaptıklarını hazmedemıyorumm yaa dusundukce sıonır oluyorummmmkötükedihüso

bugune gelınce yagız artık sabah 7 de uyanıyo gece boluk boluk tabı uykusu 8:30 da gerı uyuyo sıpa yaklasık 1haftadır bole kızlar 7 de saat gıbı cocuk ya ...bu sabah ben yatmadım onla mahalle pZARARI bugun bıızm pazara gıtcem sut alcam meyva kalmadı ewde yagız uyansın koydduum gıbı bebk arabasına hoppm pazara bı yandan yeşil mercımek koydum ocaga onu pişircem ogleden sonra arkadasın oglunun dogun gunu var bakalım bı aksılık cıkmazsa oraya gıtcemm oglanla ...uykusuzluumuz dısında hersey yolunda gercı dun gece 15 gunun rekorunu kırdı yagız 2 saate bı ujyandı hatta 3 saat bıle uyudu yanıııboshayallersmile
ayyy cok konustum galıba ...bızden bukadar herkez ıyı demı gecmışe bakımm dedeım 5gunde 50 sayfa bırıkmış yaaffssss onu okusam yemek kalır benım esgectım kusura bakmayınnnnnnnnopuyorumnanaktan

ooo kımsecık ugramamış daha yafss nerlerdesın hatunlar en erklencı bızız herhalde:)))
yemegımı koydum ewı topladım ustumu gıyıncem şimdi yagız uyanır bırazdan uyandımı emdıkmıı pazara kızlarr dogumgunune gıdebılecekmıyım bılmıyorum arkadasın ewı cok ters bana eşim işte arba ewın onunde yatıyoo ahlıyet cuzdanda yatıyoooo (((((((((pofff ya bı ogrenemedım araba kullanmayı
arabayla gıtcek kızları arıcam bakalım benıde alsınlar dıye yhoksam yagızla işim çok zor olur ama bakalım yafuuuu su pazarı bı halledemde once cok optum hepınızıııııı janjannnnlarrrrrr kuzucuklarıda mıncıkladımmmmmmmm

hala uyanmadı benım yayamaz teytelerııı ne zaman işim olsa uyansın dıe beklesemm uyudukca uyuyo sıpa ınadınamı yapıo ne..uyusun dıe gozunun içine baktıımdada zınkk uyanıverıyo hınzırrrr yafuuuuuu

Herkese günaydınlar, iyi haftasonları bacılar a.s.

2 gündür yoktum. Perşembe kayınvalidemin günü vardı. Akşamında da eşimle dışarı çıktık. Geç gelince Defne uyuyor diye kaldık orda. Dünde ben pazara gittim yine bişeyler aldım kızıma. Kendime 5 tl'ya enteresan ve çok güzel bluzlar aldım. Acaip güzel şu pazarlar ya alkisalkisalkis

Dün akşamda eve gelir gelmez saat 9 gibi uyumuşuz ailecek. Tabi sabah 8'de dikildik ayağa. Şimdi Defdoş yine uyudu. Bizde eşimle kahvaltı yapacağız.

Akşamda eşimin bi arkadaşına gidicez büyük ihtimalle. Kahvaltı öncesi bi geçmişe bakmaya çalışayım.

Öptüm a.s.

günaydınlar....bizde 9 da kalktık...biberon maması verdim yarı yarıya içtiler sonra ben kahvaltı yaptım...sonra onlar yedi...şimdi bi saat ömeri salladım yatağa attım uyandı yaaa......
bu ara hiçbişi yapasım yok yaa çamaşır yıkancak asılcak ev silinip süprülcek bende bi numara yok....aman yawww...

özlemciğim canın erik istiyormuşş
aman yaa bu mevsimde nerede vardırki
benimde çok istemişti yaa....
kocana gelince diyecek söz bulamıyorum yani
birde yolluk işinden bahsetmişsin
o kadar şey örülmez kızz
örsende kalebodurda kayar...
yokmu şöle az bi öde şekli yapan yer
eline geçtikce verirsin al bi yolluk
bende mutfağa alacağım 1 metre eninde 3 metre boyunda
şu ip ip olanlar varya altıda kaymaz....sıkıledım 8 senedir aynı kilimi kullanıyorum annem çeyizimde almıştı yün bir kilim ...aslında kiri pası göstermez..lekede tutmaz çok iyi ama sıkıldım
benim adama kalsa ev için eşyaya halıya kilime tüle hiç gerek yok..
köşe koltukları bile hala nası getirdi beni tongaya diyo...
ama 8 sene oldu herşey eskimeye başladı
bide ben şimdiye kadr hiç bişey almadım evime hep çeyizden..yada hediye...
tülleri değiştirmek istiyorum ama çatı olduğundan kısacık olacak evi değiştiriğimde mecbur tül yapacam
o yüzden dokunmayacam ...ama gardolabım gitmeye başladı ...onu değişmesi gerek...yemek masam yok ...yemek masası içinde eşim kandırdı evi değiştirince büyük olur belki yemek odasu ona göre alırız didi...bende tmm dedim yazın çatıda 8 kişilik masamda yeriz...kışın içerideki 4 kişilikte
ayy bende ne çok konuştum..yani kısaca ben alacağım metresi 40 tl den ama öle 10 -20 tl şeklinde ödeyeceğim...

nurten kızz benimkiler patates kızartmasını öle bi yiyolarkiii hahaa yer
ama büyük çocuk götürdü...

siribona cnm hoşgeldin yağızla yine başbaşasın...

pınar cnm ohhh gez kızzzzzzz biz h.içi gezdiğimizden eşimde yoldan yeni geldiği için çıkmayacağız
işleri serdim pinekliyorum bende kalkacağım inş..

selam! bizie gün erken başladı ama,buraya ancak zıpladım:) 7buçuk benim kurulu saatin uyanma vakti!! eh o saatte uyanınca da, öğleye her iş bitiyo.alkisalkisalkis
kahvaltılarımızı yaptık, kocişle birlikte evi temizledik. bir makina çamaşır yıkadım astım,bulaşıkları da attım makinaya onlarda tamam. oğluş geri uyttum,banyomu yaptım saçımı fönledim. oğlum uyanıca da gezmeye uçucaz:lepi: bu hafta sonu yoğun. akşama da gezme var, yarın gündüz de var,yarın akşama da başka bi tane varakannehir oldu 4:kedi:
hepinize iyi hafta sonları diliyoruma.s.

kızım emekliyooooorrrrrrrrrrr

Hayırlı olsun tatlım a.s.

Canım ya bugün doktora gidiyormuşsun hadi hayırlı haberlerle gel inşallah a.s.

Bi doktora görün mutlaka bacım a.s.

al benden bı tane daha bende gerıldım fazlasıyla hala regl olamadım korkuyorum aksını düşünmekten bılee hafta sonuna kadar beklıcem eger olmazsa test yaparım artık

Anaaammm kız naptın yaptınmı test :uhm:

Selam kızlar geçmişe bakamadım, hastayım, burnum gözüm akıp duruyo, bğazım şiş, kağanıda yeni uyuttum aslında ama hiç iş yapabilecek dermanım yok, nasılsınıza.s.

Çok geçmiş olsun canım a.s.

Ay bu arada sağ gögsümü parçaladı kağan, kanamıyo ama derin bi yara oluşmuş acıyo

Ayyy aylarca çektim ben çok iyi bilirim acısını canım ya. Ama sana bi tarif vereyim. Sızma zeytinyapına damla sakızı koy erit azcık. O macun gibi oluyor. Onu sür. Benim acımı ve yaralarımı geçiren tek şey oydu. Ne mustelalar, ne lansinohlar kullandım işe yaramadı a.s.

Hadi bakalım canım inşallah güzel geçer diş buğdayınız a.s.

Maşallah kuzuma a.s.

KIZLAR KUZUMUN GEÇEN HAFTA RESİMLERİNİ ÇEKTİRMİŞTİK BAKIN BAKALIM NASIL ÇIKMIŞ

Maşallah oğluşuma çok yakışıklı çıkmış a.s.

Hoşgeldiniz kızlar a.s.

Allah kolaylık versin bacım a.s.

Hadi bakalım güzel resimleri bekliyoruz canım a.s.

Ay canım çok sevindim ya hadi gözün aydın süper olmuş a.s.

Valla kocana diyecek söz bulamıyorum tatlım klava:

Erik te nerde bulunur ya :uhm:

kızlar siz bebilere normal süt mü içiriyosunuz?
ben de dün pınarın 6-12 aylık sütünden aldım ama daha vermedim

Ben devam sütü veriyorum canım a.s.

Hadi bacım atlatmışsın gözün aydın a.s.

Ay bu cadılar hep aynı ya. Bizimkide neremi yakalasa küt ısırıyor eyvahedigeldismile

Olmaz canım ama çok karıştırma belki midesine dokunur a.s.

Güle güle kullan bacım yeni laptopunu a.s.

İyi gezmeler canım a.s.

Sağolasın canım yat dinlen sende boşver a.s.

Ohhh iyi gezmeler tatlım a.s.

Bizde kahvaltımızı yaptık. Kızım uyandı. 1 saat sonra uyuttum yine. O arada evimi toparladım. Apartman toplantısı varmış eşim oraya gitti geldi. Defdoş'um uyandı. Tavuk suyuna erişte çorbası içirdim kızıma bir tabak. Erken kahvaltı yapınca acıkmış tabi. Şimdi yerde babasıyla oynaşıyorlar. Bende dinleneyim azcık zemuszemus

saol bırsencımmmm...
bız kaldık kızlar ewde hava bı basladı yagmaya gozum korktu dolmusla gıtcektım yagızla cesaret edemedım dedımya ewı cok ters ewdeyım yanı ınternetten yemek traıfı bakıom benım sıpaya kahvaltı yapmıo kızlar ya delırcemmmmmmmmm yanı yedıremıyom yumurta peynır zorla tıkınca agzına sınır oluyo ne varsa elınde atıyo yaaaaa huy deıştırıo paso kahvaltıyı sokmadıım şekıl kalmadı yemıoda yemıyoo pofffff

Tüh canım ya şansa bak kaldın evde desene. Neyse sende keyif yap bari a.s.

Bende Defdoş'u uyuttum. Eşimde işlerini hallediyor. Uyanınca şıkarız dışarı bizde. Oyyyy sıkıldım yaaaaa kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…