2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar a.s.

annemler bendeydi dün sabahtan beri..azönce gittiler..valla bu kadinni hakkini ben hayatta ödeyemem yaaa..bütün işlerimi halledip öyle gidiyor..güya o gelmeden bütün işlerimi bitiriyorum..o gene bi iş buluyor..tamamen bitirp öyle gidiyor canim yaa :) Raabim başimizdan eksik etmesin inşaAllah..

dünden beri okuyup ciktim sürekli..aklimda kalanlari yazayim :)

aysecim senin tayin cikmiş..cok sevindim senin adina :) hayirli olsun canim a.s.

özlemcim erik cekmiş canin yaa..valla aslinda olabilir büyük marketlerde..ay inşaAllah bulursun..

gülşahcim canim test yaptinmi :) yapmadiysan helal valla iyi sabirlisin ben 1gün gecse hemen yapmaya baslarim regl olana kadar D

pinarcim oh gene gezmişsin tozmussun :)) bugunde cikarsin herhalde :) ayip etme cik cabuk

nurtencim seninde şu ciban olayina cok güldüm valla :))) artik nasil korkuttularsa..cok kiziyorum boyle tiplere yaa..banada bi ark.im sormustu..hiç acimiyor cok kolay felan demiştim evlendiginin ertesi gün kiz beni aradi Allah seni bildigi gibi yapsin tubaaaaaaa hani acimiyoduuuuuuuuu DD epey bi saydi D dedim napiyim..korkutsam dahada fena olcaktin şimdi o arkadasim dogum yapcak gecengün bana lavmani ve sondayi sordu :))) dedim hiç acimiyor,bişi anlamiyorsun buda ilkgece gbi olursa arkadasligimiz biter ona göre dedi :))))))

aslicim bebiş emeklemiş hayirli olsunn :)

melek aslicim sizde kalmişsiniz kuzumla :) olsun be evde keyif yapin sizde :)

birsencim degisiklik olsun diye bugun temizlik yapcakmişsin :) uzun zamandir yapmadin kuzum yav yat dinlen biraz be..ortaligi topla yeter..

sibelcim notebook'un hayirli olsunnn a.s.

gülhanim sende gezgin oldun iyice he :)) bu seferde lunaparkami gitceksiniz p

unuttuklarim vardir elbet..lütfen kusura bakmayin kizlar a.s. aklimda kalanlari yazdim :)

bizde bugun gezcez kayinvalideme gidicez D cok büyük gezmek olcak bize kizcem uyudu şimdi..uyansin corba icirip cikicaz..dün varis ameliyati oldu kaynim..geçmiş olsun dicez amcasina :))ordanda pazara ugrariz belki..gerçi geç olur muhtemelen..

neysem bende ufaktan kacayim..annem sagolsun bi iş birakmadi..bi yatagimi toplicam bide serrosun cantasini hazirlicam tamam :) yemek derdide yok :))

hadi öptüm hepinizi kocamancaaaa :)

iyi hafta sonları..

gece çok geç yattık yani sabah ezanını duydum vallla okadar geçti!

sabahta defene erken kalktı bi aldımki yanımıza hertarafı ıslak çiş geçirmiş heryerine:))) hemen soydum bi güzel sildim giydiridm eee uyanmış oldum ama şimdi salak gibiyim..
eşimde idda oynamaya gitti sanırım sardı iyice şu işlere ya!!
bende kızıma kıymalı bezelye yemegi yapıyorum pişiyor pat.ve havucu küçük dogradım ezerek yedirmeye çalışcam bakalım begencekmi hatun:))
eşim gelsin belki çıkarız araba yok yürüyelim dicem ama havada yagmur atıyor bakalım ne dicek??
hadi öptm herkesi..

tubacım senin büyük gezme olayın çok iyiymiş bugun bayagı açılırsınız gibime geliyo D
anneninde maş. var kıyamıyo sana ne yapsın.. yada bakıyo heryer heryerde girişiyo mecbur:) şaka bi yana annelerimizi allah başımızdan eksik etmesin gecen gün enişteleri geleceginde ne yapım ne yapım diye ortlarda dolanıyodum annem aradı ve öyle rahatlattı öyle kolay tarifler verdiki anlatamam çok işime yaradı:))
heee şu kızlar meselesini bilirsin işte konuştukça konuştuk gırgır şamata ama ben yusuf yusuf tabi.. aslında sonra evlenecek olanalarabende aynı senin gibi davrandım bişi yok falan rahat ol diyordum aynı tepkiler banada geldi:)) ama senin şu ark. sontadan sonra tubaaaa diye bagrınırsa şaşırmam:)))

slm kızlar nasılsınız.herkes biyerlere gidiyor gezmeye ne güzel.biz evde tıkılıp kaldık.kaç haftadır bi geçen gün yalovaya gittik oda 4. kattan 15 dakkada indim eşim inat etti uğurlamadı.bari minmibüse bindir dedim.yerinden kalkmadı.aylardır evden çıkmıyorum komşuluk dseniz zaten yok.iki çocuk çanta baya zorlandım.dün döndük.24 saat bile kalamadım.beyfendinin suratından.dayımı aldım gelirken onla döndük.akşam girdim mutfağa difrizdeki biber domates falan çıkarttım bi güzel döktürdüm yemekleri.ardından bi profitörlle alman pastası yaptım stres yapınca hamur işine vuruyorum kendimi kabartma tozu vanilya un eksik olmaz.ama bir yandan da eşime acıyorum 107 kilo oldu herif.yazın yalovaya duba lazım ya:)
damlasu 2 gündür huysuz kucağımdan inmiyo.hep yanında istiyo ablası bile yanından ayrılınca basıyo çığlığı sanki etinden et kopuyor 4. dişi geliyor.

birsencim cnm örgü halı çok güzel oluyor ben kızların odasına ördüm 1.50 ye 2.50 sakallı ipten pembe lila beyaz şeritli.stres atıyo insan örerken.
şimdi yeni ev arıyoruz bakalım duvarlar yosun bağladı iyice.sobalı ev olunca ufo yakıyoz pimapenler terleme yaptı.hayırlısıyla istediğimiz gibi bi ev bulsak.

damlasu 2 hafta önce menenjit oldu 12 tane iğne vurdurduk çok şükür beyninde hasar bırakmadı
aman diyim kızlar ateşe dikkat edin 5.gün 41.5 ateşle yandı.eşim umursamaz banyo yaptıralım diyorum fitil koy diyo.dilirticek bu konularda.ertesi günü ateşin sebebini bulamadılar idrar tahlili akciğer filmi kan tahlili bütün değperler fırlamış.eşim üç buçuk attı.en son belinden su alındı kartalda ben ağlamaktan harap oldum.hıçkıra hıçkıra ağladım çok şükür enfeksiyon kötü değilmiş.antibiyorikle atlattık.41.5 ateşe nasıl sdayandı kuzum buz gibi suyla kompres yaptım 5 gün bir damla uyku uyumadım.havale geçircek diye.

bende bi geldim pir geldim.şimdi çıkmam lazım dayımı yolcu edicem geliriz yine::9 kalın sağlıcakla

:teytey::teytey::teytey:KIZLAR COK MUTLUYUM AZ ONCE TEST YAPTIM HAMILE DEGILIM ÖLDÜM ÖLDÜM DIRILDIM VALLA KORKUDAN COK SUKUR RABBIM ISTEYENE VERSIN OHH VALLA USTUMDEN YUK KALKTIII:teytey::teytey::teytey:
GECMISI OKUYAMIYORUM KOCıŞ KAPIDA BEKLIYO BIZ KACAR GEZMEYE OPTUM SIZI

ülen bigudiii hamilesin sandım mannakk kadınnnn

bense hala aynı yerdeyim hahahhaaa

şimdi kalkıyom valla jet hızı ile makinamı çalıştıracağım çamaşırım yıkansın
sonra mutfağa kaçacağım makinanın altını boşaltmıştım
üstü duruyodu çocuklar saldırıyo diye bırakmıştım onu boşlatrıp
pisleri atacağım nohut haşlayacağım sonra düdüklüde pişireceğim..
pilav yapacağım...

nurten kızım yer yaa benimkiler 2 aydır yiyolar cnm yaa bezelyeyi ezmiyorum patatesi ve havucu bölüyorum...pilavla gümletiyolar....

levestoriy hoşgeldinn he şöle gel arada konuş tanışalım.. dimi

sibo dün okudum ama demek dikkatli okumamışım laptopun hayırlı olsun cnm
bende bunu düşürüdm kanepeden...iyi çalışyor valla...

tubiş hadi gezin bakalım kaynana değilde pazar güzel olur serroşla pazar yapabilecekmisin..

kaçtımmmmmmmmmmmmmm benn kaçtımmm çocuklarda acıktıı

offfff offf okuyunca şok geçirdim!!!!!!!!!!
ya bu menenjit daglara taşlara çok kötü hem memenjitse nasıl 5günde bıraktılar?? benm kuzenimin bebesi menenjit geçirmişti ama kuzenim 19yaşındaydı ve dagın tepesinde oturuyordu oyüzden ateşine engel olamamış ne ilaç varmış nede bilgisi!!!
senin 1 çocugun daha var eşini sözüne bakıpta nasıl engel olamdın atteşine offf offff rahmetli halamın bi sözü var ama neyse.. çok üzüldüm çokkk
hee şuanda menenjit geçiren bebe şunada7 yaşında ve hala kontrollerden geçiyor ve şükürki sadece kulagında hasar kaldı ama artık oda düzeldi...

ohh beaaa nune stres basmıştı herkesi:)) eee ozman niye adet olmuyorsunsen??

kalk kalk hadi bissürü iş var :))) otur otur nere kadar....
ya iyice pişirdin bezelyeyi ezilecek kıvamda yer heralde hadi koly gelsin cnm sana..

ayyy geldimmm .....aman çocukları besledim...makinayı boşalttım ....pisleri doldurdum...
çamaşırıda attım......ama çocuklar koro halindeler yaa
sinirim iyice zıpladı....ikiisinide attım park yatağına...ikisinde su verdim ömerciğim sızmış suyunu içerken

ama alii avazı çıktığı kadar ağlıyooo

neyse yanıma aldım alişi mutfağın kapısından yanıma gelmiyoo yırtınıyoo....paşam ayağımın dibinde yine ağlıyoo ne o bacaklarımı açacakmışım arasından geçecekmiş neyse o öyle oynarken bende soğanımı soydum...
yemeğimi ocağa attım...tabi balkona felan çıkıyorum fırsatcı ali arkadamda dolanıyoo hemen kaçıyoo...böyle olmayacak dedim...mutfağı topladım...yemeği attım ..ama evi silip süpüremedim beynim şişti yaa ....eşimde hala gelmedi uyuz oluyorum yaa...

geçmişi okudum ama alıntı yapmayı unuttum kaydirigubbakcemile3maalesef bizde herzamanki gibi oğluşumla başbaşa evdeyiz havalar güzelleşse bahar gelsede artık kendimizi dışarılara atsak sıkıldım fena halde keşke annemle aynı şehirde otursaydık ne güzel olurdu ya arada oğluma o bakardı bende işlerimi kolaylıkla yapardım istediğim her yere gidebilirdim ah şu gurbetlik çok kötü birşey ya :sinifsinif:benimde misafirim var eşimin bekar bi arkadaşı geldi silivriden haftasonunu geçirmek için kahvaltıdan sonra onlar dışarıya çıktılar bende yemeklerimi falan hazırladım bekliyorum alperen kayrada uyuyo uyanır oda birazdan

offf havada kapandı nefret ederim böyle sıkıcı havalardan içimi karartıyor bu havalar :bbo:

Canım hoşgeldin çalışan anne olunca günler böyle koşuşturmayla geçiyor.Anlamıyoruz bile.Gezmelerede gidecekmişsiniz ohh bizim yermizede gezin.

Elekçi dünür hoşgeldin kaydirigubbakcemile3.Güle güle giy badilerinide.Sizede iyi gezmeler evde otursaydınız şaşardım

Maşallah işleri halletmişiniz gezmeyede gidiyorsunuz demek.Keyifli bir haftasonu olur sizin için inşallah.

Cennet anaların ayakları altında diye boşa dememişler.Onların emeği ödenmez.Tubacım sizede iyi gezmeler.

Burdada yağmur var Nurtencim.Bezelye ben hiç vermedim gaz yapar diye dur bende deneyeyim.

Hadi çok şükür gözün aydın diyim.zemuszemus

Birsen ben bu veletle kıpırdayamıyorum helal valla 2 veletle iş yapabiliyosun bide.
Çokkkkkkkkkkk tatlı çıkmışlar Ömer'in resmine bittim.

Bizde sabahtan beri tembellikten başka bişey yapmadık.Oğlumu yıkadım çorbasını verdim birazdan meyve yedirip uyuturumda bulaşıklarımı toplarım inşallah.Uyanıkken ne mümkün ortalığı yırtıyor.

Banyo yaptırdım havada yağmurlu bugün biryere çıkmam yarın gezmeyi planlıyorum.Evde bir sürü filmimiz var onları seyrederiz.
Kociş gelsin burma baklava yapıcam bakalım nasıl olacak becerebilirsem resmini koyarım kociş çok istedi.

oooo siboşş sen baklavadan bahsediyorsun ...kız ben nohutu zor attım beynim şişti bugünki senfoniden ya...

şimdi eşim geldide aldı onları içeri kuduruyolar..bende kalkacam...odalarını toplayıp süpürüp sileceğim ama beynim yoruldu yaa seslerinden

bu arada gülhanla konuştum çok şükür kötü bişi yokmuşş
vajinadaki akıntı kanallarından biri tıkandığı içinde olabilirmiş
eğer çok rahatsız oluırsan alabiliriz demiş ..ilaçla bi tedavisi yokmuş
neyse iyiymişş

mrh kızlar
soyle bır bakayım dedım yazmadan cıkmıyım
bızde gecen hafta recepı hastaneye kontrole goturmustuk dr kalbını dınledıkten sonra ufurum var dedı bır suru tahlıl falan unıversıteye sevk ettı cocuk kardıyolojısıne orda once cocuk dru baktı ekg ve rontgenı tekrar ıstedı var ama cok belırsız dedı yıne de cocuk kardıyolojısıne sevk ettı 8 nısana gun verdıler ılk duydugum an agla agla ama sonra ıcım rahatladı unıv tedekı dr bebeklerın % 80ınde olabılır anma gecer sonra dedı
onunla ugrasırken ben hastalandım sınuzıttı sanırım sonra bır baktım oglumda hasta 2 gundur burnu akıyor atesı 38lerde gezıyor oksuruk falanda var ıns hafıf gecer

sızlerıde ozledım kızlar 2 haftadır ıse gıdıyorum bıde onun stresı var oglumu ozluyorum bızden boyle ıste
ıns kafamı rahatlatıp burayada donerım tamamen optum sızlerı

bırsencım alıste omuste cok hos gozukuyor hele alısın aglaması cok tatlı gozukuyor

kim demiş gezmedim diye tabiki gezdimmzemuszemuszemuszemus

istedin mi kız aldı mııı

allah yardımcın olsun inşallah uykusu düzelir kuzucuğununnn:Saruboceq:
oh yine gezilmiş ne güzel
güle güle giy aldıklarınıı canıma.s.

afiyet olsun
sen şimdi çıkmışsındır yineea.s.
Allah razı olsun annelerimizden çok yardımcılar yaaaa canım benimm:1hug:
sende gez bakalım kayınvalideye gitmek cidden çok eğlenceli:))))
geçmiş olsun canım Allahtan iz bırakmamış

çok geçmiş olsun aysuncum ablamın kızında da vardı kapandı gitti bir sorun yok recebinde bişeciği yoktur inşallah,
sana da geçmiş olsuna.s.

birsennn bayıldım damadımaaa çok tatlı yaaaa:))opuyorumnanaktan
gulhana da sevindim canım bişeyi olmaması çok güzel çok şükürrropuyorumnanaktan

kızlar selamlar yine sorum olacak sizlere nukun first choıce cam biberonunu aldım silikon emzik aldım ben kauçukta vardı hangisi iyi oluyo bilemedim silikon aldım kauçuğun camı yoktu birde sebamed pişik kremi istemiştim mağazada yardımcı olan bayan bakım krremini vermiş evde farkettim pişik kremi yerine geçermi ona göre değiştircem sebamedin pişik kremi yerine pişik önleyici kremi vardı birde mağazalarda pntrh sen sebamed kullanıyodun sanırım öncedende sormuştum cevaplarsanız sevinirim kızlar ona göre değiştircem

iyi akşamlar kızlar...
bizde şimdi dr dan geldik gazelin kaç gündür hafif öksürüğü vardı ..birde mide bulantısı yani bişey yerken sürekli böğğ yapıyordu...dun bugunde kustu gecede burun tıkANIKLIĞI...
bogazları tahriş olmuş...ve virüsmüşş kimden bulaştı bi bilsemm off (
benical ve peditus verdi birde bulantı için bi şurup yemeklerden önce vericem bakayım inş çabuk atlatırız (

oyy oğlanlar çok tatlı ya aliş nasıl ağlıyor öyle kıyamam sende açsana bacaklarını beee :))) birsencim çok zor ama çok tatlılar hele facedeki videoya bayıldım nasıl güzzel oynuyorlar...
cnm anneden ayrı olman çok kötüymğş hakkaten.. sende çok pimpiriklisin galiba hiç işin bitmiyor benim gibikaydirigubbakcemile3
cnm bezelye güzel oldu ama ezerek yemedi midesi kalktı sürekli, bende blendra vurdum çorba gibi yedi işte... dene muhakkak çünkii bu tat değişik geldi ona ve ilk başta yemek istemedi artık herşeyden ypıcam yesin tatlara alışsın hep sebze,yogurt,tarhana çorbası içiyor ve başka tatlara pek alışmamış..
burma baklavamı kendin açacaksan alkisalkisalkis bravo valla.. benm canımda sütlü nuriye istiyo sabah tvde gördümcokacimcoook
cnm çok geçmiş olsun ikinizde çok özledik aysuncum gel arada bir.. iş nasıl gidiyor recep neler ypıyor??
aaa sen zaten havada karada gezersinkaydirigubbakcemile3 şaşırmadım valla:)))
cnm silkon daha iyi oluyo iyi yapmışsın ama dr browns alsaydın yeni dogan için en güzeli o digerleri çok akıtıyo..

ayy ne olmuş prensese hasta oldugunu söylememiştin hülyacım buhar makinen yokmu o çok iyi geliyor burun tıkanıklıgına sürekli çalıştırsan fayda eder.. off şu virüsler he yerde var kime ne dicenki?? çok geçmiş olsun atlatın çabucak inş.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…