2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bizde dolandık geldik sıvı devam sütü alacaktım ama onun haricinde herşeyi aldımmm

burdaki carrefeurda hipp yok..

ayyy buralarda bi spor salonu bulduk tertemiz güzel kocaman eşimde gezdi bende baktım aylıkta 100tl dedi bakalım gönderecekmi eşim.. biraz gönlü var gibi bakalım ya ama bişi sorcam ben en fazla 1 bilemedin 2 ay giderim belli olmaz 1 ayada farkedermiki kilo olayı?? bide kutlay diyorki bıraktıgın anda kilo alırmışım öyle bişi varmı ya??? kız pınar senin kilonda bi degişiklik oldumu bıraktıktan sonra??
azcık şu göbek olayını toparlamam lazımboshayallersmile

knk teşekkürler eczaneye sormuştu bizim arkadaşlar nuk önermişlerdi ben zaten kullanmayı düşünmüyorum o yüzden nuk aldım ilk başlarda inş sütüm olur tabikii gerek kalmaz 6. aydan sonra biberon vermeyi düşünüyorum işe giderken

canımcım tabiki gerk kalmasın inş. ama onu dogum yapınca anlayacagız ama hiçç belli olmuyor bu bebişlerekaydirigubbakcemile3 sen yinede drbrownsu aklında tut:)) bide sütün olsada seni emsede sütünü muhakkak arada sagıp biberonda ver yoksa işe gider buzluktaki sütlerden biberona koyorda bebekte kabul etmezse şaşırma cnm.. sakın böyle bi hataya düşme ve biberonu öcü gibi görme!! tabiki seni emmesi en güzeli ama 2biberon emince inan bebekler emmeyi bırakmıyor.. 2009 annelerinden biberon vermeyecem diye tutturup vermeyen ve 7ay geçince sütleri azalan bebekleri doymayan bibeonu asla ama asla kabul etmeyen ve devam mamasını nimet gibi görüp ama bitürlü çocuguna içiremeyen anne ve bebek dolu..
tugbacım sen adapazarının neresinde oturuyosun bende akyazılıyım cnmhihoyyyt

ayy hülyacığım yazmıştım gitmemiş yaww..

çok geçmiş olsun boncuğuma cnm

herkesde var yaaaa...çok geçmiş olsun ....

ayy hülyacığım yazmıştım gitmemiş yaww..

çok geçmiş olsun boncuğuma cnm

herkesde var yaaaa...çok geçmiş olsun ....

çok saolun kızlar...

ya kaç akşamdır gece emerken burnunda hafif tıkanıklık ve ara ara öksürük vardı pe ciddi bişey olcagını düşünmemiştim acıkçası odaya okaliptus falan kaydum rahatlıyordu..yanlız bugun yemek olayında midesini bulandırması hatta emerken bile böğğ yapması birde kusması olunca acile götürdüm bende ...saat 10 da uyudu ama uyuduğundan beri 4 defa uyandı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ben merkezdeyim bibeonu değiştirebilirim zaten bugün almıştım çok saol bakım kremi de pişik kremin görevi görür mü

cnm çok geçmiş olsun.benim büyük kızımın kalbinde 2 delik vardı biri 8 aylıkken diğeri 2 yaşında kapandı vsd idi.çok şükür ameliyata gerek kalmaan kapandı.senin bebişin belli belirsizmiş bak inşallah yaşına kalmaz biter üfürümü .yağmurun hala üfürümü var ama iyi huylu delikten kaynaklı değil.bizde çapada kardiyoloji genetikte tedavi olduk.ana yüreği dayanmıyor küçücük bi teşhis koyulsa hemen çeşmeler açılıyor.eşler daha ağırdan alıyor gibi geliyor ama onlarında kim bilir içlerinde ne fırtınalar kopuyor.ama bize belli etmiyorlar.öksürük iin peditus çok iyi geliyor ilaçlarını sıralı sekili ver topalar çabucak

birsencim bıdıklar çok tatlılar.aliş nasıl ağlıyor ya.:)hergün yeni huylar çıkarıyorlar.senin işin daha zor bzbi taneyle bazen yoruluyoruz sen iki bızdıkla:)ama gülüşleri yetiyor herşeyi unutturuyor.

civciv canım sizede çok geçmiş olsun çok korumak lazım.inşallah çabucak atlatır.burun tıkanıklığı için okyanus suyu spreyi çok iyi geliyor

kızlar damla su'nunbiraz kilo alması için ne yapmam lazımen son 7.560 grdı.ama yanaklar tombiş eşim iyi desede bi türlü içim rahat etmiyor dr en az 9 kilo olması gerekiyor dedi.pediasure verdi bakalım onu deniycez.koltuklara tırmanıyo gezmediği yer kalmıyo.koltuk kenarları yahta onları kemiriyor.bazne düşüp bizim yüreğimizi hopltıyor bir iki aya kalmaz yürür diyorlar.ama çok çektiricek bu zilli bana hiç ablasına benzemiyor çok fırlamababa düşkünü.şu dişlerde hayırlısıyla bi çıksa.hepten kucak gülü oldu.sizin bıdıklarda böylemi.2 satatte bir uyanıyor.hele dün akşam yağmur ishal olmuş tutamadı altına yaptı geceleri altını ıslatıyor diye her ihtimale karşı damlasunun bezlerinden bağlıyorum küçük müçük idare ediyoruz.akşamda bağlamıştım ağladı altıma yaptım diye olsun kızım dedim bi güzel temizledim yatırdım.

şimdide ayışıyolar iki kardeş.peşlerinden dakka başı odayı toparlıyorum.yağmur çekmeceleri dolduruyo damlasu boşaltıyo.

bi fırsat bulunca koltukların kılıflarını dikicem.gözümde büyüyolarda büyüyolar.polar battaniyelerden alıp kestim kayıyolar diye dikiyorum.

neyse kızlar damlasu durmuyo tuttu gene inadı:)

Civcivim geçmiş olsun.
aysun çok üzüldüm inşallah bişey çıkmaz.
a.sena, levestoriy21 selam kızlar
bende bugün annemdeydim malum kardeşim burda aile saadeti yaşıyoruz.

kıyamam boncuguma ya( offf çocuklar hasta olmasınlar yaaa
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ben merkezdeyim bibeonu değiştirebilirim zaten bugün almıştım çok saol bakım kremi de pişik kremin görevi görür mü
cnm ben sebamedinkini hiç kullanmadım bepanten kullandım ama bakım kremide popo içinse sorun yok aynı görevi görür cnm.. sık sık degiştirisen azda bepanten sür pişik falan olmas küçük poposu ayyy bizimkiler büyüdüde sizinkileri seviyoz valla çok güzel çok..
Civcivim geçmiş olsun.

ohhh aile saadeti yap valla keyfine bak cnm..

hülyacım geçmiş olsun mavişime yaaa yavrum benim Ahseninde hafif öksürüğü var acaba şimdiden götürsem mi dr a aman yaaa geçseydi şu kışşj

selam kızlar şimdi girdim
velilerim gittikten sonra arkadaşlar aradılar çıkalım diye kızı kayınvalideme bıraktık arkadaşlarda kızlarını bıraktılar burda festival alanı var oraya gittik bir baktık ki canlı müzik yerleri kapanmış hiç duymamışım sonra floryaya gittik iyi geldi dolaştık azıcık Ahseni aldık şimdi girdik uyutayım miniğimi gelirim yinee

canım hoşgeldin çalışmaya başlayınca iyice dağılıyor insan kaynanada ayak bağı gerçekten

selam sen yine gezmelerde biz evde

boşver bi günde keyif yap biz bişey almaya kalkınca hep yok ama onlar herşeyi alabilir
gezin canım iyi gezmeler

hamilye bence çok ayrıntı vermemek lazım korkuyor çünkü insan beni unuttun bu arada
benim kızda bu ara çok çişleniyodu bez değiştirdim şimdi yok bezelye benim kız yemez ya
gerçekten ateş çok önemli geçmiş olsun atlatmışsınız bizde evde sayılırız ya Türkizle dışarı pek çıkamıyorum kardeşimle bile gezemedim
gözün aydın diyim ben o çift çizgiyi görsem göbek atardı valla

yoruldum kız sen anlatınca hoş bizde aynı sayılırız ama tek olduğu için biraz daha rahatız kolay gelsin bayıldım fotolara öptüm kisinide

aynen şu havalar bi iyleşsede rahatlasakda gezsek
bugün romantik geçiyor sanırım film falan bende pztesi gitcem inşallah şu VEDA filmine kocişle

çoook geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz

Son düzenleme:
ohhh tam felekten bi gün olmuş canım
esen süper olmuş senin için
çıkıyorum öptük sizleri a.sena, ankakuşu+, aysun4141+, knk+

bende öptm şekercim

çok geçmiş olsun aysuncum ablamın kızında da vardı kapandı gitti bir sorun yok recebinde bişeciği yoktur inşallah,
sana da geçmiş olsuna.s.

[/B]
tesekkurler esencım ıns bıran once kapanır
cnm bende ılk basta 125mllık nukun cam bıberonundan almıstım bulunsun dıye nerdeyse hıc kullanılmadı ılk 6 ay sadece emzırdıgım ıcın ama ne olur ne olmaz dıye al 6.aydan sonrada buyuk cam olmayandan aldım ben nuktan cok memnun kaldım ozellıklede emzılerı cok guzel
cnm cok gecmıs olsun ıns atlatırsınız bıran once
Aysuncum geçmiş olsun bacım size Allah şifasını versin tez zamanda kuzununn...
saol cnm allah razı olsun

nurtencım saol tatlım ıns gececek bunlarda........
cnm bende sızı ozledım
ıse basladım 15 gun oldu hala tam alısamadım bıde bakıcımız bıraz tecrubesız ıyı bırı ama anne yuregı ıste hep aklım onda

cnm cok saol
dedıgın gıbı dayanamıyoruz kucucuk bıseyde olsa
cnm kılo olayını cok takma saglıklı olsunda once
sen ogunlerını yedırdıkten sonra o alcagı kıloyu alıyor

Civcivim geçmiş olsun.

cnm saol ıns cıkmaz bısey
ıyı geceler guzelım

levestoriy ayy bi saat azdım net gitti cnm benim benim oğlum alide çoık hızı aktif düz duvara çıkacak kadar ....oda 9 ayında 8500 gr dı
şuan çokda yoktur ...diş çıkarırken hep hasta oluyolar birde diş yüzünden de iştah kaçıyorr
iyice çaptan düşüyor
ama ben her yemekten veriyorum sende veriyormusun pilav ,makarna,ben veriyorum
çorbalarına ekmek içi koyuyorum....
ama çokda takılma derim doktorada sor kilo alımı için vitamin verirler cnm

tutkun esracığım hoşgeldin cnm kardeşinde varmışş ohhh allah bozmasın saadetinizi

esen garusu gezmişsin ohhh valla.....

nurten cnm kocan doğru diyo spordan sonra dikkat etmezsen kilo alıyorsun
ama canım diyet yapıp kilo verdikten sonrada dikkat etmezsen alıyorsun
hep sıkı yönetimde olacaksın işte yawww başka yolu yok
yada benim gibi dobiş olacaksın...

ayyy bende pek keyifliyim valla bi rakım yok çakır keyif olmak için
showmax da volkan konağın porgramınu yayınlıyolar
adam harika yapmış ilk programın birazını izledim başı ve sonunu izlemedim..
mest etti beni yaaa...
cerrahpaşayı söylerken gözerim doluyor
nede olsa orada 38 gün yattım ..beki şarkıdaki gibi çok acıklı değildi
hikayem ama ..hastanede yatmak o kapıdan belki bir tanıdık gelirmi
demek birini görmek,bir kap ev yemeği gelmesi,
nası bişiey çok iyi anladım ..güneşi görünce camdan içimdeki yürek pır pır ederken
o yataktan kalkamamak ve bir belirsizlik içinde beklemek ...çok zor
allah kimseyi ne için olursa olsun bekletmesin hastane kapılarında...
offf çok edebiyat yaptım sanırım

evet esenciğim ben ne kadar sıkıntı yasadıysam deydi
ama o zaman zor geçti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…