2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

simdi aklima geliyor birsen yaaa benim kontrollerimde hasekide oluyordu ya niye gelmedimki ben senin yanina
o anda dusunemiyor insan benimde problemliydi ya her gidisimde bebege odaklaniyordum bise mi cikicak diye tadini bile cikaramadim hamileligin

aaa kimse gelmedi mi o zaman sayfayi ben acam
gunaydin gunaydin herkese gunaydiiiiiiiiiiiiin
biz kizimla oynasiyoruz babamiz kahvalti hazirliyor

Ohhh Tubi'cim değişiklik oldu senin için kayınvaliden kaydirigubbakcemile3 Kaynına da çok geçmiş olsun a.s.

Seni kırmadım ve dünde fellik fellik gezdim meraklanma kaydirigubbakcemile3

Canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm. Allah'tan bi hasar bırakmamış kuzundaa.s.

Hadi gözün aydın bacım a.s.

Ayyy Ömer uyurken aynı defne'ye benzemiş ağzını yerim ben onun ya. Ali'de nasıl sevimli ağlıyor kuzum a.s.

Selam canım a.s. Valla ben yazda gelsede şöyle tatil yapsam diye bekliyorum a.s.

Elekçi dünür hoşgeldin kaydirigubbakcemile3.Güle güle giy badilerinide.Sizede iyi gezmeler evde otursaydınız şaşardımkaydirigubbakcemile

Sağolasın dünürüm sen şaşırma diye gezdim ben merak etme a.s.

Ohhh kocişler romantik takıldınız heralde yakışır dünürüme kaydirigubbakcemile3

Vayyy baklava falan harikasın. Hazır yufkadan mı yaptın resim bekliyorummmmm a.s.

Bende konuştum ya çok şükür kötü bişey çıkmamış a.s.

Canım çok geçmiş olsun bende duyuyorum bebeklerde çok görülüyor. İnşallah hemencecik düzelir sıkma canını a.s.

oh yine gezilmiş ne güzel
güle güle giy aldıklarınıı canıma.s.

Sağolasın canım a.s.

Canım ben ilk biberonu Avent aldım. 5.ayda mamaya başladım çok memnundum. 3 ay sonrada Nuk'a geçtim. Ondan da çok memnunum. Hala onları kullanıyorum. Bende hep silikon kullandım kauçukların tipini sevmiyorum ben a.s.

Zaten senin pişik kremi değil, pişik önleyici kullanman lazım tatlım. Pişik kremi eğer pişik olursa kullanılıyor. Bakım kremi pek işe yaramaz zannedersem. Ama bence pişik önleyici olarak Unybaby kullanabilirsin. Bende Sebamed almıştım ama hastanede Unybaby kullandılar. Doktorda onu önerince Sebamed kaldı öyle. Unybaby kullandım. Ama şampuan ve nemlendirici olarak sebamed'den vazgeçmem. Birde tavsiyem mutlaka bir Trosyd krem al eczaneden. Eğer pişik oluyor gibi bi kızarıklık olursa az bişey sür anında geçiriyor a.s.

Ay canım çok geçmiş olsun maviş kızıma ya a.s. İnşallah kısa sürede atlatır a.s.

Valla bacım 5 kilo verdim hala almadım geri. Hemde hiç dikkat etmememe rağmen. sporla verirsen geri almazsın merak etme a.s.

Civcivim geçmiş olsun.
aysun çok üzüldüm inşallah bişey çıkmaz.
a.sena, levestoriy21 selam kızlar
bende bugün annemdeydim malum kardeşim burda aile saadeti yaşıyoruz.

Ohhh yaşayın bakalım ne güzel a.s.

Aha bi gezginde bu benim gibi kaydirigubbakcemile3 İyi yapmışsın bacım a.s.

tunaydınlar kızlar
kımse yok daha
bızde oglumu uyutmakla mesgulum ama pek nıyetı yok gıbı

Tünaydın canım a.s.

Herkese tünaydınlar kızlar a.s.

Dün öğlen çıktık evden. Tam alışveriş merkezine girdik. Anaaaa bi baktık Defdoş'un çantasını evde unutmuşuz kaydirigubbakcemile3 Allah'tan evden çıkarken yemişti mamasını. 2 saat kadar dolaştık alışveriş yaptık. Çok beğendiğim bi yağmur çizmesi vardı. %50 indirime girmiş. Anında kaptım tabi kaydirigubbakcemile3 Sonra arkadaşlar aradılar buluşalım diye.

Defdoş'u kayınvalideme bıraktık. Allah'tan bezi, ıslak mendili, maması falan vardı kayınvalidemde. Bi biberonu yoktu. Onu da Migros'tan aldım bi tane. Neyse arkadaşlarla sohbet uzayıp , eve geç dönünce hadi kalalım dedik. Kahvaltımızı falan ettik, Defdoş'u uyuttum. Şimdi eşim ofise gitti işlerini halletmeye. Ordan eve uğrayıp Defdoş'un çantasını alıcak. Bu sefer Defdoş'u benim anneme bırakıcaz. Bugün Boyner'de %50 indirim var. Bi bakınıcaz bakalım kendimize göre bişiler bulabilirsek alışveriş yapıcaz. Ordan da yine arkadaşlarla takılırız. Eve gitmemiz geç olur yine.

Yarın görüşürüz artık. Öptüm sizi bacılar a.s.

pnrhlt teşekkürler verdiğin kremin ismini aldm ilerde gerk olursa bakarım nemlendirici dediğin bebek kremimi oluyo benim aldığımın üzerine bebek kremi yazıyo

günaydınlarr....ayyy tünaydın
bugece çocuklar hep bizim aramızdaydı sırtım ağrımış yaa
halam gelecek...bir arkadaşının ikiz torunu vardı kız ve erkek
onlar büyümüş..kıyafetlerini getirecek...halam hepsi bir iki kere giylmiş dedi
bende getir dedim....büyükte olsa saklarım giysinler ..iki çocuğa devamlı kıyafet alamam kaç kere giyecek zaten...bizim geçen yazdan tulumlarımız var şimdi asla olmaz toplasan 3 kere giydiler nasıl acıyorum valla...neyse onlar gelecek ..şimdi ömeri uyuttum ...çamaşır asacağım evi süpüreceğim silerim banyoyu temizlerimm.........eşim mangal yapalım didi mangal yapacağız çatıda
bizimde bölee işte

Defne uyandı saldırıya geçiyor ben kaçar kızlar a.s.

Civcivim geçmiş olsun.
aysun çok üzüldüm inşallah bişey çıkmaz.
a.sena, levestoriy21 selam kızlar
bende bugün annemdeydim malum kardeşim burda aile saadeti yaşıyoruz.

hülyacım geçmiş olsun mavişime yaaa yavrum benim Ahseninde hafif öksürüğü var acaba şimdiden götürsem mi dr a aman yaaa geçseydi şu kışşj

çokk saolun kızlar...
düngece uyurken saat 11 de öksürerek uyandı yine sonra emdiğini kustu arkasındada kakasını yaptı ...yine uyumak istedi emmeden sonra koynumda uyuttum sabaha kadar sarmaş dolaş uyuduk kızımla arada ememk için uyandı ama sanırım şuruplar biraz rahatlattı ...

esencim istersen sende bi goster çünkü ilerledikçe düzelmesi zorlaşıyor bacım bu arada şu az işeme olayı ben o panikle unuttum dr a sormayı kontrole gidecegim zaman sorarım inşAllah ..

kızz pınar azcuk evinde otur beee amma gezginci oldun sen hee klava:klava:
kısanıyorum yahuuu :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

evet esen kızzz niden etmedin ziyaret hahaaaaa :)
ne bileyim ya biraz geç oldu şimdi aklıma geliyor:)))))
göstereyim yarın o zaman geceden beri aferin veriyorum o baya rahatlattı yarın da gösteririm
çiş olayını sor da bana mutlaka söyle merak ediyorum

slm kızlar
eşimle dün barıştık ne derdin var dedim yok bibşi dedi ben iyi davrandım o da iyi davrandı arıştık
akşamda söyledim ben erik istiyomm dedim şimdi mi dedi yok yarın alırsın dedim
baya oldu alamya çıktı aramış bulamamış şimdi beni aradı nerden bulurum bi yerde yok diyo almadan gel o zaman bilmiyom dedim
sustu cvp vermedi
bulamayacağım sanırım napalım bekliycrz biraz daha
kocişle barıştık dedik ya bu sabah tekrra kavga ettik
kızın saçları yüzünden ben kestirmeyelim diyorum o kestiricem diyo
Allahım deli edecek bigün beni biraz surat astm sonrada zeyenbim osadını ayıralım haftaya dedim tmmm dedi bakalım dolap alacak mı?
bide bi kaç parça bişey istedim,mutfak için kavanoz falan
ben hep kendi harçlığımla alıyorum para bitiyo ıvır zıvırla sonra herşeyi ben alıyorum sen aparayı ne yapıyon oluyo alsın da görsün
zeynebi şimdi uyuttum ben kaçayım
yemek yapıcam mutfağı temizliyorum baştan aşağı bugün bitsin bari
zeynep rahat vermiyo hep kucak itiyo
üst dişi çıktı ama çok kabarmış ya bi de et parçası sallanıyo offf bi geçse
diğeride az patlamış
sizinkiler nasıl çıktı ya
gülhanın sonuçları iyimiş sevindim geçmiş olsun tekrar
aysun işe başlamışssın Allah koalylık versin recebede geçmiş olsun cnm
inş önemli değildir
pınar ve esen iyi gezmişssiniz valla ohhhh
birsen kuzular çok hoş çıkmış mşallah
aklımda kalanlar bunlar öpüyorum hepinizi

bi de gazelim hastaymış geçmiş olsun kzuzuma,acil şifalar diliyorum,umarım şimdi daha iyidir hülya

selam kızlar.
hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun.
okuduğum kadarıyla herkesin hafta sonu güzel geçiyor.
gezmlere gidilmiş ne güzel.

bizim de dün akşam yemeğine misafirlerimiz vardı.
misafirler çocuklu olunca malum ev bayağı kirlendi.
bugün annem ceylin'le ilgilendi ben temizlik yaptım.daha yeni bitti.
eşim de balık almaya gitti. kendisi balığı pişirip salata yapacakmış.
tabi sonrasında mutfağı temizlemek yine bana kalacak.

mrb bende evi sildim süpürdüm heryeri halletim duşa kabını temizledim ..çocukları yıkadım şimdi uyutuyorum..tabi kocayla sürekli kavga ettim yerde leğen vs. var çocukların odasının kapısını açık tutuyo baş edemiyor bende evimi sileceğim kovayımı gözetleyeceğim..sinir oldum ben bütün gün bakıyorum
aynı şekilde evin işini yapıyorum....senin gibi isyan etmiyorum
benim hizmetcimmi var dedim...offfffffffffff sinir oldum oldum bide ters cvp veriyoo. yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…