bora da mı hastaageçmiş olsun canım. ohhh gezin bakalım
Hasta valla Bengıcım.Bizdede öksürük ve ates var.Ayy kıyamam 3 gunmu surdu sızın ates.Tabı öksuruk olunca uyuyamıyor Borada gece talımdeyız bızde.Sankı karda yatmış cocuk nasıl dolu dolu öksürüyo.Artık yaz gelsın ve hepimiz kurtulalım su hastalıklardan valla.
levestoriy ayy bi saat azdım net gitti cnm benim benim oğlum alide çoık hızı aktif düz duvara çıkacak kadar ....oda 9 ayında 8500 gr dı
şuan çokda yoktur ...diş çıkarırken hep hasta oluyolar birde diş yüzünden de iştah kaçıyorr
iyice çaptan düşüyor
ama ben her yemekten veriyorum sende veriyormusun pilav ,makarna,ben veriyorum
çorbalarına ekmek içi koyuyorum....
ama çokda takılma derim doktorada sor kilo alımı için vitamin verirler cnm
tutkun esracığım hoşgeldin cnm kardeşinde varmışş ohhh allah bozmasın saadetinizi
esen garusu gezmişsin ohhh valla.....
nurten cnm kocan doğru diyo spordan sonra dikkat etmezsen kilo alıyorsun
ama canım diyet yapıp kilo verdikten sonrada dikkat etmezsen alıyorsun
hep sıkı yönetimde olacaksın işte yawww başka yolu yok
yada benim gibi dobiş olacaksın...
ayyy bende pek keyifliyim valla bi rakım yok çakır keyif olmak için
showmax da volkan konağın porgramınu yayınlıyolar
adam harika yapmış ilk programın birazını izledim başı ve sonunu izlemedim..
mest etti beni yaaa...
cerrahpaşayı söylerken gözerim doluyor
nede olsa orada 38 gün yattım ..beki şarkıdaki gibi çok acıklı değildi
hikayem ama ..hastanede yatmak o kapıdan belki bir tanıdık gelirmi
demek birini görmek,bir kap ev yemeği gelmesi,
nası bişiey çok iyi anladım ..güneşi görünce camdan içimdeki yürek pır pır ederken
o yataktan kalkamamak ve bir belirsizlik içinde beklemek ...çok zor
allah kimseyi ne için olursa olsun bekletmesin hastane kapılarında...
offf çok edebiyat yaptım sanırım
geçmiş olsun damla su'yaaaateş çok kötü kıyamam
birsen 9 ayda aliş yine iyimiş biz 8 kilo yokuzzz
Selam kızlar a.s.
Dışarıdaydık tüm gün şimdi geldik eve. Geçmişe öyle bakındım ama keyifsizim aklımda kalmadı.
Boram hastalanmış çok geçmiş olsun canım a.s.
Benim keyfim yok bugün pek. Eve gelirken eşimle konuştuk da işleri bu aralar durgun bayağı. Defne'nin geleceğinden konuştuk. Ben 3 yaşında mutlaka bi kolejde ana okuluna gitmesini istiyorum. Dolayısıyla daha fazla para biriktirmemiz gerekiyor. Eşim çalışmanı istesem daha rahat para biriktirsek fena mı olur dedi. Uzunca konuştuk. Aslında çok haklı. Benimde 10 senelik iş hayatım var. O kadar sene ödenmiş sigortam var. ısterim tabi çalışayım hem sigortam ödensin, hem kızımızın geleceği için daha fazla birikim yapalım.
Ama bir yandan da eve geldiğimden beri Defdef'e baktıkça ağlıyorum. Onu bırakıp gitmek öyle zor geliyorki. Çalışırsam kayınvalidem bakıcak. Annem çalışmak zorunda çünkü. Eminim çok iyi bakar ama kafa yapılarımız pek uyuşmadığı için onun eli altında büyümesini istemiyorum açıkcası. Düzeni bozulacak, bi orda bi burda olacak çocuk. Sabah erkenden oraya götürmemiz gerekecek.
Offf offf zor valla. Eşime de hak veriyorum. Eğer ileriyi düşünmese benden böyle birşey istemez biliyorum. Bir yandan da yeniden iş hayatına dönmek heyecanlandırıyor beni ama fenayım ya...
Tam konuşamadık gerçi. Bi iyice önünü arkasını detaylı konuşmamız lazım.
Ama canım çok sıkıldı. Kızımdan ayrılmak istemiyorum. Benimle büyümesini istiyorum. Bi yandan da iyi bi geleceği olsun istiyorum...
Benden böyle bacılar. Çok keyifsizim anlayacağınız bu akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?