2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pinarcim canim ya dur hemen üzülme..iyi bi plan yaparsaniz eminim gerek kalmaz..biz eşimle hiç para biriktiremiyorduk..ikimizde bu konuda cok beceriksiziz söylemesi ayip :) eşim bi arkadasindan borc aldi..gitti onunla bi arsa aldi..bizde arkadasina ay ay ödeme yaptik..hala yapiyoruz..he ne farki oldu? insan kenara koyayim derken cok zorlaniyor..hele cocuk olunca..aman sunu alayim,aman bunu alayim derken bi bakiyorsun para kalmamiş ortada..ama böyle olunca mecburen faturalari öder gibi borcunu ödüyorsun..zorla para biriktirmiş oluyorsun..

sizde böyle bişey yapabilirsiniz..ayda 250-300 bile fazladan kenara atabilseniz büyük kardir..zorla para biriktirmek cok daha kolay oluyor..

bide 3 yaşinda krese baslama olayi var..şimdiki düzeni bilmiyorum..ama kuzenlerimin zamaninda 3 yasindakileri anca öglene kadar oyun kulupleri tarzinda egitime aliyorlardi..elbet her okulunki farklidir..ama diyecegim o ki cok büyük bi etkisi yok o yastaki cocuk üzerinde..

acikcasi bana göre 3 yas cok erken..şimdi okadar güzel şeyler varki..egitim setleri olsun,oyun kartlari olsun..annelerde evde cok güzel egitim verebilir bu dönemde..iyi okuyup iyi araştirmak lazim elbet..ama yapilmayacak seyler degil..

sözün özü güzel bir planla,biraz harcamalara dikkat ederek cok güzel atlatirsiniz bence..

en güzel,en kaliteli egitim yeri bile annenin yani gibi olamaz pinarcim..imkanlarini olabildigince zorla derim..gercekten ihtiyaci olana asla ama asla lafim olmaz..ama imkani olanin cocugu büyüyene kadar calismamasi gerektigini düşünüyorum..hakkinizda hayirlisi olsun canim..

ay bize gelince biz ayni tas ayni hamam..kizcemin kabizliğiyla ugrasiyordum şimdi kusmasiyla :S şu dişler bakalim daha neler göstercek bize..

c.tesi günü söyledigim gibi cok büyük gezme yaptik pazarada cikamadim..yagmur vardi..serrosuda birakamadim gelen giden olur diye..kaldik evde..

pazarda evdeydik..eşim dersten geldi 4 gibi..dedik hadi yemek söyleyelim..bende o arada serrayi yedireyim dedim..kustu temizledim..sonrada bi film actik onu izledik..cok güzel bi filmdi..ben eşim yokkende baska bi film izlemiştim..ikisinide tavsiye ederim :) ghost of girlfriends ve law abiding citizen..cok farkli konulari ama güzeldi ikiside

anem ben uyuyana kadar saat 8 olmus :)) bişiler atiştirayim bari..kizimdan da mis gibi kokular geliyor :))

hadi öptüm hepiniziiii :)

kızlar herkese günaydın a.s.
umarım herkesin haftasonu güzel geçmiştir...
geçmişe bakayım dedim ama 20 sayfa olmuş cumadan bugüne. okuyamadım maleseff
inşallah kaçırdığım birşay yoktur...

herkese kolay gelsinnnnnnnn zemuszemus

men geldim tubacığım günaydın sende erkencisin dimek

benim ali bey şimdi kalktı ömerde uyuyor yok böyle bişey istesem ben uyusam uyumaz bu çocuklar ...bende erken kalkmanın avantajı ile dolapta bozulmaya başlamış havuçları temizledim küp küp doğardım buzluğa attım..sonra yemeğimi attım ocağa ..çamaşırları makinaya attım..bulaşıkmakinasını boşlattım..pisleri çalkalayıp attım...şimdi kahvaltı yapacağım

cnm sanada günaydın kolay gelsin berke nasıl

günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir .banucumm enrelrdesinn cumartesii günü durunun diş buğdayı çok güzeldi kızlar.her ne kadar ben epey geçte gitmiş olsam( canım elelrine sğalık herşey çok güzeldi.hülyacım geçm,iş olsun...aysuncum sanada geçmiş olsun. ama merak etme bebejlerde sık görülenm bişey bu.benim yeğenimdede oldu.8 aylıkken falan farketti doktorlar.şu an tamamen kayboldu. ama ara doktor kontrolü şart tabi. pınarcımm üzüşme sende ya herşeyin bir çaresi bulunur. zaten öenmli olanda çocukların geleceğin,i düşünüp bişeyler yapmak.allah ehrkesin hakkında hayırlısını evrir sen merak etme canım.eşimin işleride bu aralar durgun( oda bazen buy üzden kabuğuna çekilir konuşmaz. ama olcakla ölceğe çare bulunmaz derler ya herşey olur gider sıkma canını.

kızlar ben bu çocukları eğitemeyceğim yaa
oyun işimiz fiyasko oldu
küplerden kule dizdim yok hemen saldırıp
ağıza sokuyolar..sonra bidonlar var
onlarıda öle yaptılar alığ yuvarlıyorum yoıkk
benle ilgilenmiyolar bile birbirleri ile oynuyolar
ömer eline alıyor küpleri birbirine çarpıyo
alide onun elinden almaya çalışıyoo
ama ne oldu bilinn......en sonunda ömerde isyan etti
ali yine ömerin üzerine abanmıştıki
ömer alinin tam kaşının kenarından ısırmış ali nasıl feryat figan
ama ömerde ağlıyo,alide ikisinede sarıldım
aliye sen böyle yaptığın için kardeşin böyle yapıyo dedimm....ali şimdi ömerden kaçtııı free takalıyo

kızlar merhaba geçmiş birikmiş okumaya çalışacağım gün içinde
tülaycım bitanem sen benim ailem kadar yakınsın beni hiç yanlız bırakmıyorsun asıl ben sana teşekkür ederim gelmen beni çok mutlu etti beğenmene çok sevindim

kızlar umarım herkes iyidir bizim haftasonumuz güzel ve yoğun geçti

günaydın kızlar biz kalktık kız kahvaltısını yaptı şimdi uyuttum bende yazılı okuycam hafta sonu gezmekten fırsat kl-almadı dakaydirigubbakcemile3
Ahsene öküsürük surubu iyi geldi sanırım gece öksürmedi şimdi yine vericem sağol nurtencim

tubacım evde film izlemişsiniz ne güzel ben de çok severim ama eşim pek sevmiyor ama yakında dvd aldırıcam ve zorla izleticemsempatiksalakcinni

banucum resimleri bekliyoruz

özlemcim barışmışsın dakka bir gol bir hemen kavga mı olur kızzz:))acımasaydın braksaydın arasayd eriği:))

tülay birsen günaydın kızlar

banucum ya gelmemmi allahtan bişey olmaıdğı sürece herşeye gelirim.bu arada senden kurabiyenin tarifini şiddetle istiyorum.kardeşim başımın etini yedi akşam abla arada al diye:)) bide patatesli kekin:)

sırada doğumgünleri var bakalım şimdiden farklı bişeyler düşünüyorum:)

esencim günaydın.geçmiş olsun canım. aklında olsun asistde çok iyi öksürük için.

tabi bitanem yazar mail atarım sana:)) afiyet olsun ilk denememdi beğenmenize çok sevindim

valla öyle doğumgünleride yaklaşıyor :)

BıRSEN ıNAN BENDE ÇOK GÜLDÜM VALLA YAAAAAAA
YERıM ONLARI BENNNN hihoyyyt

tatlım defdefin geleceği için para biriktirmeleri gerekmiş ki hepimizin öyle
o yüzden çalışması gerekliymiş eşiylebunu konuşmuşlar defneyi bırakmak zor geliyor haliyle ama cidden çok zor mecbur olmadıkça bende bırakılması taraftarı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…