2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet esen aynen.bende annem olmasa muhtemelen işimi bırakıcaktım.o yüzden allah anneme sağlık sıhhat evrsin.ama bir yandanda büyüdükçe onla riçin bişeyler yapmak lazım.allah ehrkesin yardımcısı olsun.

tekrar günaydin kizlar :)

cerencim,tülaycim,birsencim,esencim,banucum sizede günaydin :)

ay birsen bende cok güldüm valla helal ömere sonunda ataga kalkti..buarada ne biçim laf o öyle..egitemicem bilmem ne..kizim bunlar daha 1 yasinda degiller..hem bu daha ilk..daha basit seyler ögretmeye caliş..ne bilim işte gel gel gel,cici cici bizim kiz gel geli tamamen ögrendi cok sukur reklamlarda bile gel kelimesi gecince elleriyle yapiyor..ama ciciyi işine gelince yapiyor hemde jiji jiji diyerek :)))) şimdi ellerini ayaklarini ögretmeye calişiyorum..ama sunu anladimki tamamen sessiz bir ortamda ve cocugun kafasi iyiyken (uykulu,ac yada huysuz olmadigi bi zamanda) yapmak lazim..aksi takdirde bi işe yaramiyor..cocuklarin beyni bizimkinden %200 daha fazla calişiyor :) boş şuanda..oyuzden cabuk kapiyorlar..sende hemen pes etme..ama cocuklarada pat diye agir şeylerden baslatma..istikrarli ol..eminim kapacaklardir kuzucuklarimm

esennnn seni tembel gezgin öretmennnnnn seniiiiii :)) demek gezmekten yazili okuyamadin he ahsenin öksürügünün iyi olmasina sevindim..inşaAllah tamamen gecer..

banucum dişbugdayiniz geçmiş :) resimlere bakicam birazdan :)

tülaycim ne tarifi kiz :) sen diyette degilmiydin

efem bizde bu kız uyumayinca gittik markete..alişverişimizi yaptik..yarin kuzenim gelcek inşaAllah :) sonra serros uyudu..bende bici bicimi yaptim..manikurumu pedikurumu yaptim..ve işlerin en sıkıcı kısmı kaldi..temizlik yapcam piff..biran önce baslasam iyi olur..

hadi öptüm hepiniziiii :)

kızlar ben dün dışarı çıkınca hippin devam sütünü aldım biberona takılıyor tadıda güzel duru severek içti dışarı çıkarken çok pratik

Tünaydınlar kızlar a.s.

Yorumlarınız, fikirleriniz için hepinize çok tşk ederim bacılarım. Genel fikir çalışmamam konusunda. Dün gece inanın sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Ağlaya ağlaya düşündüm durdum nasıl bırakırım kuzumu diye. Eşimde adam söyleyeceğine pişman oldu nasıl üzüldü. Akşam çok geç olduğundan detaylı konuşamadık ama bu akşam konuşacağız. En azından bir sene daha idare etmemizi isteyeceğim. Bırakmam mümkün değil ya fikri bile çok zor. Allah çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar versin valla offff çok zor

Tabiki hepimiz isteriz kuzularımız en iyi şartlarda eğitim görsün. Ama dün akşam bu çalışma fikri ortaya atılana kadar Defdef'in benimle büyümesinin bu kadar önemli olacağını düşünememişim. Dediğiniz doğru. Ona en iyi eğitimi sevgimle ben veririm.

Eşime diyeceğim. Eğer çalışmak istememdeki tek sebep Defdef'in kolej konusu ise bunu bi süre erteleyebiliriz. Ama kendi başına eve yetmekte zorlanıyor ise bir sürü şeyden kısarak halledebiliriz sanırım. Halledemeyecek duruma gelirsek ise Allah büyük derim çalışırım yapacak birşey yok.

Annemle teyzem bana kahvaltıya geldiler. Halimi gördüklerinde şok oldular zaten. Rengim atmış, gözlerim şiş. Hastayım dedim anlatmadım üzülmesinler diye. Akşam eşimle bi konuşsam , bi sonuca bağlasakta rahatlasam a.s.

Esen'cim Ahsen'ime iyi gelmiş sanırım şurup. Hadi biran önce düzelsin inşallah a.s.

Nurten'cim senin yazdıklarında moral oldu bana açıkcası. Çalışmak zorunda kalırsam en büyük teşvikçim sen olacaksın a.s. Akşam akşamda o ne enerji valla yolluk silmeler falan opuyorumnanaktan

Birsen'cim şu anda o oyuncaklardan anlayacaklarını sanmıyorum ya CADIARZU Defdef'e de veriyorum öyle küpler falan. Ancak yerlere vurup ses çıkarıyor yada oraya buraya atıyor. Sıkma canını ya. Herşey sırası gelince olur a.s.

Tuba'cım bence bi doktora göster Serroş'umu. Dediğin gibi reflü olabilir CADIARZU İnşallah biran önce düzene girer kuzumun yemesi a.s. Şu zorunlu borca girme olayını da bi konuşacağım eşimle çok mantıklı geldi :uhm:

Ceren'cim, Tülay'cım, Banu'cum günaydın kızlar a.s.

pınarcımya takma kafana hallolur herşey tuğba rejimdeyim şu an 4 kilom kaldı.ama ben genelde yaptığım şeylerin tadına bakarım sadece yemem ( zor olsada.. gerçekten banunun kurabiyesi çok güzeldi ağızda dağılıyordu kardeşime yapıcam çok istedi...

teşekkür ederim canım cvp verdiğin için.
anlamışımdır.gerçekten çok zor valla. bende annem ama ona bile çok zor bırakıyorum.
onada yük hem. kadının zaten bir sürü iş var herşeyi bırakıp berkeye bakıyor.
off offffff. hem ihtiyat altında kalıyoruz sormayın ...

işim yoğun kızlar ayın 1 i olması sebebiyle...sık giremiyorum.

yeni gelenler hoşgeldiniz kızlar

pınarcım takma kafanı canım sende herşey olacağına varır nasıl olsa. hakkınızda hayırlısı olsun...

pınarcım geçen gün bizde eşimle konuştuk berke için mesela.
eşim dediki hiç para biriktiremiyorz dedi. bu çocuğun geleceği var ne yapacaz dedi ki ben çalıştığım halde. ama ne yapalım. zaten ancak yetişiyoruz...o dert hepimizde var canım yani canını sıkma tamam mı :teselli:

Ceren haklısınya bızde hergÜn eŞımle aynı konuyu konuŞuyoruz. Ama Şunu anladım ne kadar kazanırsan kazan bırıkım olmuyor( bız Şu an selıne 2 tane Özel sıgorta yaptırdık en azından oraya her ya bıŞeyler yatırıyoruz okula gıdınceye kadar zaten bıter o zaman hıÇ olmassa azda olsa bıŞeyler ayırmıŞ olŞuruz

Sağolasınız kızlar. Dediğiniz gibi herşey olacağına varıyor. Eşimle çokda konuşma fırsatımız olmadan ben direk sıkıntı yaptım kendime. Akşam bi konuşalım bakalım enine boyuna :uhm:

Evet kızlar ya eşiminde tek derdi Defdoş'um için bişeyler biriktiremiyor olmamız. Allah'a şükür evimiz, arabamız var. Kızımızdan kıymetli değil ya bişey olsa atarız gider ama kıyıda Defdef'in eğitimi için para biriktirmiş olmamız şart. Ama en azından bir sene daha isteyeceğim eşimden. Bakalım akşam bi konuşalım artık :uhm:

Bende annemler burdayken evimi sildim , süpürdüm. Şimdi onları yolcu ettim. Defdoş'umu uyutmaya çalışacağım bakalım a.s.

evet bencede pınarcım oturun konuşun.sende şimdiden kendine stres yapmışın.allaha şükür eviniz arabanız var. bu bile artı bir durum.o yüzden kendini hırpalama.görümcem hep bana derki üzüntülü olduğum zamanlarda kendini koyverme iyi düşün ki iyi şeyler olsun.benim her sıkıntımda aklıma bu söz gelir:))

valla bizim kadar sabır edemiyorlar cnm
geçmiş olsun cnm tekrar inş büyümez kistin
tamam cnm varsa haber verirsin ordan aldırırım taze tazecokacimcoook
sağol cnm çok şükür geçti.allah bidaha yaşatmasın.sağlığı yerinde olsunda
kızlar resimleri nasıl küçültebilirim ya
maşallah kızlarına çok tatalılar
sıkma canını tekrar bi konuşun bakalım sonuç ne olacak
iyi gecelerr Kizlar bu arada Ahsen fena oksuruyor oksuruk surubu verdim insallah keser yoksa yarin dr a yollanicaz
geçmiş olsun kuzuma
özlemcim eşinle barismaniza sevindim :) iyi yapmişsin erik olayinda :) birak arasin dursun :)
sorma cnm tam 5 saat aramış dünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bi yerde bulmuş sonuna o da dondurulmuş hem yeşil hamde kırmızı erik almış gelmiş
bi salındılar buzundan yumuşacık oldular
ama yinede yedim valla cnm çok sitiyorudu bi tabak daha çıkardım şimdi yiyiyem tazesini bulunca onuda alırız artık hiç yoktan iyidir
hehe birsen alem seninkiler ya
cnm bizde bi tane olunca ilgi kaymıyo çocuklar bazen sensizde oynar
zeynep dk.durmuyo bensiz olsun öğrenir onlar az rahat bırak çocukları

özlemcim barışmışsın dakka bir gol bir hemen kavga mı olur kızzz:))acımasaydın braksaydın arasayd eriği:))
cnm ne yapayım ya hep dik dik konuşuyo var bi derdi de anlatmıyo adam
aradı aradıkaydirigubbakcemile3

slm kzılar
dün doğru dürüsüt konuşmadı şim yine benle
ben konuştum ama hehehe yaşıasın kötütülük
bu sabahda öyleydi
biraz önce işe gitii son bi kaç saatir iyi aramız bakalım akşam gelince darılırız yinekaydirigubbakcemile3
ben hamileyim ama alınganlığım kocama geçmiş galibakaydirigubbakcemile3
neysee mutfağım dandini yemek yedik öyle duruyor bi de temizliğ bitmedi tam az kaldı
onu yapıcam hemen

banucum diş buğdayınız hayırlı olsun cnm,çok güzel geçmiştir eminim :))

tülay annenin ellerine sağlık cnm dün yaptım tekrar tarhanayı zeynep ben ve eşim afiyetle yedik,andık siiz,çok sağol cnm tekrar.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…