tatlım defdefin geleceği için para biriktirmeleri gerekmiş ki hepimizin öyle
o yüzden çalışması gerekliymiş eşiylebunu konuşmuşlar defneyi bırakmak zor geliyor haliyle ama cidden çok zor mecbur olmadıkça bende bırakılması taraftarı değilim
pınarcımya takma kafana hallolur herşeytuğba rejimdeyim şu an 4 kilom kaldı.ama ben genelde yaptığım şeylerin tadına bakarım sadece yemem ( zor olsada.. gerçekten banunun kurabiyesi çok güzeldi ağızda dağılıyordu kardeşime yapıcam çok istedi...
işim yoğun kızlar ayın 1 i olması sebebiyle...sık giremiyorum.
yeni gelenler hoşgeldiniz kızlar
pınarcım takma kafanı canım sende herşey olacağına varır nasıl olsa. hakkınızda hayırlısı olsun...
pınarcım geçen gün bizde eşimle konuştuk berke için mesela.
eşim dediki hiç para biriktiremiyorz dedi. bu çocuğun geleceği var ne yapacaz dedi ki ben çalıştığım halde. ama ne yapalım. zaten ancak yetişiyoruz...o dert hepimizde var canım yani canını sıkma tamam mı :teselli:
Ceren haklısınya bİzde hergÜn eŞİmle aynı konuyu konuŞuyoruz. Ama Şunu anladım ne kadar kazanırsan kazan bİrİkİm olmuyor( bİz Şu an selİne 2 tane Özel sİgorta yaptırdık en azından oraya her ya bİŞeyler yatırıyoruz okula gİdİnceye kadar zaten bİter o zaman hİÇ olmassa azda olsa bİŞeyler ayırmıŞ olŞuruz
valla bizim kadar sabır edemiyorlar cnmmrb bende evi sildim süpürdüm heryeri halletim duşa kabını temizledim ..çocukları yıkadım şimdi uyutuyorum..tabi kocayla sürekli kavga ettim yerde leğen vs. var çocukların odasının kapısını açık tutuyo baş edemiyor bende evimi sileceğim kovayımı gözetleyeceğim..sinir oldum ben bütün gün bakıyorum
aynı şekilde evin işini yapıyorum....senin gibi isyan etmiyorum
benim hizmetcimmi var dedim...offfffffffffff sinir oldum oldum bide ters cvp veriyoo. yaa
geçmiş olsun cnm tekrar inş büyümez kistinSelam Bacılarım,
Canlarım cok sağolun gecmışolsun dılekleriniz için.Birsom yazmış sağolsun.Pınarımda tlf actı.Esen,Özlem teşekkür ederım bacılar.Bartılon kıstı varmış kızlar bende.Yanı yenı olmuş.ilaç tedavısı yok suanda kucuk olduğundan bı sey yapmıycaz.Ama benı rahatsız ettığı yerde ve buyume gösterırse bi operasyona gerek kalıcakNapalım bunada şükür.Allah dermansız dert vermesın.
Sonra herseyın üstüne Bora hastalandı.Acaıp bı öksuruk var.Dün hıç ates olmadı ama gece bı uyandı yanıyo yavrum.Hemen atesducuruşu verdeık.Öksuruk içinde sekrol kullanın dedı doktoru.Allahtan keyfı yerınde.Dun gece korkudan esımle ikimiz basında oturduk 4 ten sonra.
Özlem kıyamam erik istemışsın.Ya su Ulucamının orda cıcek ızgara varya tam onun karsısındakı handa bı manav var.Oraya bı baksanız.Du ben haftaarası cıkarsam bakarım sna canım.
.
maşallah kızlarına çok tatalılarsağol cnm çok şükür geçti.allah bidaha yaşatmasın.sağlığı yerinde olsunda
kızlar resimleri nasıl küçültebilirim ya
sıkma canını tekrar bi konuşun bakalım sonuç ne olacakSelam kızlar a.s.
Benim keyfim yok bugün pek. Eve gelirken eşimle konuştuk da işleri bu aralar durgun bayağı. Defne'nin geleceğinden konuştuk. Ben 3 yaşında mutlaka bi kolejde ana okuluna gitmesini istiyorum. Dolayısıyla daha fazla para biriktirmemiz gerekiyor. Eşim çalışmanı istesem daha rahat para biriktirsek fena mı olur dedi. Uzunca konuştuk. Aslında çok haklı. Benimde 10 senelik iş hayatım var. O kadar sene ödenmiş sigortam var. İsterim tabi çalışayım hem sigortam ödensin, hem kızımızın geleceği için daha fazla birikim yapalım.
Ama bir yandan da eve geldiğimden beri Defdef'e baktıkça ağlıyorum. Onu bırakıp gitmek öyle zor geliyorki. Çalışırsam kayınvalidem bakıcak. Annem çalışmak zorunda çünkü. Eminim çok iyi bakar ama kafa yapılarımız pek uyuşmadığı için onun eli altında büyümesini istemiyorum açıkcası. Düzeni bozulacak, bi orda bi burda olacak çocuk. Sabah erkenden oraya götürmemiz gerekecek.
Offf offf zor valla. Eşime de hak veriyorum. Eğer ileriyi düşünmese benden böyle birşey istemez biliyorum. Bir yandan da yeniden iş hayatına dönmek heyecanlandırıyor beni ama fenayım ya...
Tam konuşamadık gerçi. Bi iyice önünü arkasını detaylı konuşmamız lazım.
Ama canım çok sıkıldı. Kızımdan ayrılmak istemiyorum. Benimle büyümesini istiyorum. Bi yandan da iyi bi geleceği olsun istiyorum...
Benden böyle bacılar. Çok keyifsizim anlayacağınız bu akşam...
geçmiş olsun kuzumaiyi gecelerr Kizlar bu arada Ahsen fena oksuruyor oksuruk surubu verdim insallah keser yoksa yarin dr a yollanicaz
sorma cnm tam 5 saat aramış dünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2özlemcim eşinle barismaniza sevindim :) iyi yapmişsin erik olayinda :) birak arasin dursun :)
hehe birsen alem seninkiler yakızlar ben bu çocukları eğitemeyceğim yaa
oyun işimiz fiyasko oldu
küplerden kule dizdim yok hemen saldırıp
ağıza sokuyolar..sonra bidonlar var
onlarıda öle yaptılar alığ yuvarlıyorum yoıkk
benle ilgilenmiyolar bile birbirleri ile oynuyolar
ömer eline alıyor küpleri birbirine çarpıyo
alide onun elinden almaya çalışıyoo
ama ne oldu bilinn......en sonunda ömerde isyan etti
ali yine ömerin üzerine abanmıştıki
ömer alinin tam kaşının kenarından ısırmış ali nasıl feryat figan
ama ömerde ağlıyo,alide ikisinede sarıldım
aliye sen böyle yaptığın için kardeşin böyle yapıyo dedimm....ali şimdi ömerden kaçtııı free takalıyo
cnm ne yapayım ya hep dik dik konuşuyo var bi derdi de anlatmıyo adam
özlemcim barışmışsın dakka bir gol bir hemen kavga mı olur kızzz:))acımasaydın braksaydın arasayd eriği:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?