2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm canlar...

biz güne epey geç başladık banuda iyi akşamlar yazınca ne oluyor dedim bbi baktım 4olmuş..
defne hanım öğle uykusunda düşünün yanikaydirigubbakcemile3

tuba kız güldürdün beni aş evi he:roflol: :roflol: valla ne diyimki dogru söylüyosun:))) neyseki annem gelince yemek problem olmuyor hem annem yapıyor hemde ne olsa yeriz biz:))) ayyy mesela dün pazarda taze bezelye çıkmış uzun olanlardan fasulye gibi bilirsin heralde, ondan aldım tavasını yaptık yeşilciyiz valla babamda dahil..

pınarcım canımsın ya hakkınızda hayırlısı olsun kocişiinle konuşun bakalım ama dünyanın sonu deggilki yaa niye üzülüyosun...
bannu tülay birsen ceren özlem herkese slm olsun

özlem canım afiyet olsun.eğer gerçekten damak tadınıza uyduysa ben yeni mahsülden sonbaharda gönderirim sana .canım benimmm bebişlere yarasınnn..

nurten hoşbulduk canım. ayy bezelye dedinya şimdi kardeşime bende bezelye siparişi verdim. çıktığından ebri alıcam nasip olmamıştı.nasıl pişiriyorsun canım sen. farklıysa bende öle yapim akşama..

Sağolasın canım ben biraz stres yaptım. Herşey olacağına varıyor a.s.

a.s.

zeynep uyandı,biz evimizi toplayalım geliriz yine

Kolay gelsin canım a.s.

iyi akşamlar herkese

İyi akşamlar a.s.

Sağolasın canım benim ne bileyim ya Defdef'i bırakıp gitme fikri çok üzdü beni. Şimdi düşünüyorum da dünyanın sonu değil. Eğer eşimin yardıma ihtiyacı varsa seve seve katılırım bende çalışan anneler kervanına a.s.

Bende Defdoş'umu uyuttum. Hemen duşa girdim. Çıkıncada bi cornflakes yedim. Akşam için karnıbahar yemeği yapacağım. Haşlansın diye koydum ocağa. Kıymada çıkardım çözülsün hemen pişireyim bi makarnam kalsın a.s.

Yemeğimide koydum ocağa. Defne'm uyandı mamasını içiyor şimdi a.s.

AY BENıMDE YıNE ıŞ YOĞUN OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF mafoldumben
GıRıP OKUYUP OKUYUP ÇIKIYORUM :hulya:

AMA YORUM YAZAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM kafamçokkarıştı

ÇIKANLARA ıı AKŞAMLAR

BENDE BıRAZDAN ÇIKCAM..

BUGÜN ANNEMGıLı DIŞARI YEMEĞE GÖTÜRCEZ

KADIN HERGÜN BıZE YEMEK YAPIYOR HEMDE ÇOCUĞA BAKIYOR.BUGÜN YAPMA DEDıM.

ıYı AKŞAMLAR kaydirigubbakcemile2

ÖPÜYORUM

cnm yaa bu yazıyı geç gördüm ama neyseki msnden konuştuk:)) dene valla çok değişik oluyor..
hiç valla şöyle ya hemen çeşmeleri açma bakım:))
bende yaza çalışmayı düşünüyorum ama tabi kendi işimizde oda bana göre bi iş olursa çalışırsın dedi eşim, bizim işlerde bir yorucuki sorma gecenin 2si 3üne kadar çalıştıgımı bilirim tabi çalışırsam sırf kendim için çalışacagım evlendigimden bu yana 1tane mont aldım oda mevsimlik doğru düzgün bir ayakkabım ,botum yok kotlarımda artık olmuyor okadar çok ödememiz gereken şey oluyorki kutlaya şunlarıda alayım diyemiyorum para yetmiyor çünki... oyuzden çalışacagım kendi eksiklerimi kendim görmek istiyorum annem sagolsun ben bakarım sen eksikleini düz diyor..bende çok istiyorum hayırlısı

kızlar iyi akşamlar.
iyi akşamlar cnm

iyi düşünmüşsünüz cnm afiyet olsun cnm

ay canım ya hayırlısı olsun,bende kızım için çalışyorum tek kişinin maaşıyla hiç birşey yapamayız yoksaki imkanım olsa 1 dakika çalışmam ama kızlarında dediği gibi tek sebep kolejse biraz daha bekle defne koleje gittiğindede çalışabilirisin senin maaşın okul taksitlerine gider neyse en iyisini sen bilirsin tabi bu akşam sanırım eşinle konuşucaktın hayırlısı olsun ama kıyamam bu kadar üzülmeopuyorumnanaktan

ayy canım güldürdün beni akşam akşamkaydirigubbakcemile3

4 kilo kaldı ha walla tebrikler canım:enbuyukkk: ahh ben tartılmaya korkuyorum buaralar aldım galibakafamçokkarıştı

bize gelincede kızlar işten geldim kızımla oynayıp duruyorum tutunarak kendi başına ayağa kalkıyor kuzucum resmini ekleyeceğim ama birtürlü beceremiyorum ya Çok üzgünüm çoook eşim geldi ben kaçayım kızlar biraz sonra resim eklemeyi tekrar denerim

MERHABA KIZLAR. tayinim çıktı,bu köyde son haftam diye sevinirken, hazirana kadar kalacakmışız. dönem ortasında tayini çıkan sınıf öğretmenleri dönem sonunda yer değiştirirmiş( napalım hazirana kadar bekleyecez artık(

bu arada bir özel sigortadan bahsetmişsiniz bugünkü konularda. bizde konuştuk eşimle, mantıklı geldi. ama konu hakkında hiç bir bilgimiz yok. hangi sigorta,aylık ne veriyorsunuz, ödeme şartları neler? biraz bilgi verir misiniz şu cahal arkadaşınıza? :)

menümüz aynı canım afiyet olsuna.s.
sorma ya tam tembel öğretmenim benkaydirigubbakcemile3ama yetişemiyorum ya gezmeden de duramıyorum ne yapımm

riva ederim şekerim ne demek dediğim gibi annem olmasa bırakmak zor olurdu bende izin alırdım muhakkak

pınarcım ya niye bu kadar dert ediyorsun canım benim sana yazık
herşey olacağına varır ayrıca birikim yapmak içiin borca girmek çok mantıklı ve hay

ay kızlar ben gezgin öğretmen yine gidiyorum gezmeye arkadaşlar çağırdı gidiyos görüşürüzz

kızlar iyi akşamlar.

İyi akşamlar canım a.s.

Oh en iyisini yapmışsınız canım afiyet olsun a.s.

Sağolasın canım desteğin için a.s. Sende inşallah gönlüne göre bir iş bulursun da kendi kazancın olur. Annenden de Allah razı olsun bakarım demiş ne güzel a.s.

Sağolasın canım erteledik kararımızı a.s.

Olsun tatlım ya buna da şükür ne kaldı şurda a.s.

ay kızlar ben gezgin öğretmen yine gidiyorum gezmeye arkadaşlar çağırdı gidiyos görüşürüzz

Napim tatlım ya bi an çok üzüldüm a.s.

İyi gezmeler kuzum a.s.

İyi akşamlar kızlar a.s.

Saat 9 gibi Defdoş'u uyuttum. Eşim gel bakalım hatunum konuşalım dedi. "Ben senin çalışmanı hem kendini daha iyi hissedersin hemde kızımız için birikim yaparsın diye istedim. Ama senin dün akşamki halini görünce söylediğime pişman oldum. Çok şükür geçinmemizle ilgili bi sıkıntımız yok. Ben herşeyimizi karşılayabiliyorum şu durumda. Dediğim gibi sadece Defdef için birikim yaparsın diye istedim. Madem sen şu anda onu bırakmak istemiyorsun ve bırakırsan çok üzüleceksin, o zaman bu çalışma işini seneye kadar erteleyelim. Seneye durumumuza göre oturur yine konuşuruz. Sen sıkma canını. Herşey yolunda" dedi...

Ayyyy nasıl rahatladım anlatamam. Çalış diyince işleri iyice kötü, bana anlatmıyo zannettim ama çok şükür idare edebiliyorum dedi. En azından seneye Defdoş'um da derdini anlatabilir duruma gelir bende aklım kalmadan daha rahat bırakır çalışırım alkisalkisalkis

ıyı Akşamlar Canlar,,

Borayla,Alpi şimdi uyuttum geldım buraya.Öksuruk cok sukur hafıfledı ama hırıltı aynen devam,oda bıtsın bı ohh dıycem valla.

Pınarcım dun bıraz daralmışsın,ama sorun cözülmüş heralde.Gözun aydın canım.Önemlı olan bak esının ışlerı yolundaymış.Zorunlu kalırsak Allaha şükür elimiz ayağımız yerınde hepimiz calışırız.Ama bu durumda bıraz daha evde kalabılırsın.Aslında sorunumuz aynı benımde baslamam gerkıyo,Bende en azından yazı gecıreyım dıyorum.Sorada yarım gunle baslarım heralde.Ama senı cok iyi anlıyorum insan hıç kıyamıyo bu veletlere.

Ayse tayın kötü olmuş ya bu dönem böyle bıtıcek heralde.Olsun seneye rahat edersın canım.

Sigorta işi konuşulmuş.Biz sıgorta yapmadık ama bı bankadan hesap actırdık kızlar bılgılız olsun.Birikim yapılan parayı Bora 18 yasına gelınce kendısı cekebılıcek.Ve inanın toplanıyo para.Evde bı bozuk para kutusu yaptım.Şirkette Alp yaptı.Anneanne ve Babannemıze de bırer kumbara yaptı.Ayda bı toplanan parayı yatırıyoruz bankaya.O 50 kuruşlarda acaıp yekun para cıkıyor ortaya.Hem hıç anlamıyoruz toplu para cıkmayınca.Damla damlaya göl olucak insallah.

bugünkü yazdıklarının hepsini okudum ama bir türlü cevap yazamadım çok şükür ki eşinle oturup konuşup güzel bir anlaşmaya varmışsınız hayırlısı olsun senin içinde... bence gayette güzel çalışabilirsin aslında ne kadar şanslısın ki ailenden güvenebileceğin kişilere teslim edebilme gibi bir imkanın var sonuçta kayınvalidede olsa kızamaz oflayamaz defneye karşı çünkü oda onun kanı ciğeri takip ettiğim kadarıyla da çok sorunlu bir kayınvaliden yok bu yönden de şanslısın bu devirde gerçekten tek maaşla geçim çok zor keşke benimde ailemden biri burada olsaydı çocuğuma bakabilecek bende çalışsaydım işletme mezunuyum fakat çalışamıyorum geçenlerde 1800tl+sigorta verdiler çalışmam için ama oğlumu yabancı hiç kimseye emanet edemeyeceğim için kabul edemedim annem istanbulda oturuyor olsaydı hiç düşünmez hemen çalışırdım oğluma daha güzel imkanlar sağlamak için fakat eşimde çalışmamdan yana değil başkasına güvenemem diyor lmaz:

neyse artık sende üzmezsin kendini rahatlamışsındır şimdi bir ohhh çekip gezmelere devam dekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…