iyi akşamlar herkese
evet bencede pınarcım oturun konuşun.sende şimdiden kendine stres yapmışın.allaha şükür eviniz arabanız var. bu bile artı bir durum.o yüzden kendini hırpalama.görümcem hep bana derki üzüntülü olduğum zamanlarda kendini koyverme iyi düşün ki iyi şeyler olsun.benim her sıkıntımda aklıma bu söz gelir:))
valla bizim kadar sabır edemiyorlar cnm
geçmiş olsun cnm tekrar inş büyümez kistin
tamam cnm varsa haber verirsin ordan aldırırım taze tazecokacimcoook
maşallah kızlarına çok tatalılar
sıkma canını tekrar bi konuşun bakalım sonuç ne olacak
geçmiş olsun kuzuma
sorma cnm tam 5 saat aramış dünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bi yerde bulmuş sonuna o da dondurulmuş hem yeşil hamde kırmızı erik almış gelmiş
bi salındılar buzundan yumuşacık oldular
ama yinede yedim valla cnm çok sitiyorudu bi tabak daha çıkardım şimdi yiyiyem tazesini bulunca onuda alırız artık hiç yoktan iyidir
hehe birsen alem seninkiler ya
cnm bizde bi tane olunca ilgi kaymıyo çocuklar bazen sensizde oynar
zeynep dk.durmuyo bensiz olsun öğrenir onlar az rahat bırak çocukları
cnm ne yapayım ya hep dik dik konuşuyo var bi derdi de anlatmıyo adam
aradı aradıkaydirigubbakcemile3
zeynep uyandı,biz evimizi toplayalım geliriz yine
iyi akşamlar herkese
slm canlar...
biz güne epey geç başladık banuda iyi akşamlar yazınca ne oluyor dedim bbi baktım 4olmuş..
defne hanım öğle uykusunda düşünün yanikaydirigubbakcemile3
tuba kız güldürdün beni aş evi he:roflol: :roflol: valla ne diyimki dogru söylüyosun:))) neyseki annem gelince yemek problem olmuyor hem annem yapıyor hemde ne olsa yeriz biz:))) ayyy mesela dün pazarda taze bezelye çıkmış uzun olanlardan fasulye gibi bilirsin heralde, ondan aldım tavasını yaptık yeşilciyiz valla babamda dahil..
pınarcım canımsın ya hakkınızda hayırlısı olsun kocişiinle konuşun bakalım ama dünyanın sonu deggilki yaa niye üzülüyosun...
bannu tülay birsen ceren özlem herkese slm olsun
cnm yaa bu yazıyı geç gördüm ama neyseki msnden konuştuk:)) dene valla çok değişik oluyor..nurten hoşbulduk canım. ayy bezelye dedinya şimdi kardeşime bende bezelye siparişi verdim. çıktığından ebri alıcam nasip olmamıştı.nasıl pişiriyorsun canım sen. farklıysa bende öle yapim akşama..
hiç valla şöyle ya hemen çeşmeleri açma bakım:))Sağolasın canım benim ne bileyim ya Defdef'i bırakıp gitme fikri çok üzdü beni. Şimdi düşünüyorum da dünyanın sonu değil. Eğer eşimin yardıma ihtiyacı varsa seve seve katılırım bende çalışan anneler kervanına a.s.
iyi akşamlar cnmkızlar iyi akşamlar.
ÇIKANLARA İİ AKŞAMLAR
BENDE BİRAZDAN ÇIKCAM..
BUGÜN ANNEMGİLİ DIŞARI YEMEĞE GÖTÜRCEZ
KADIN HERGÜN BİZE YEMEK YAPIYOR HEMDE ÇOCUĞA BAKIYOR.BUGÜN YAPMA DEDİM.
İYİ AKŞAMLAR kaydirigubbakcemile2
ÖPÜYORUM
Selam kızlar a.s.
Dışarıdaydık tüm gün şimdi geldik eve. Geçmişe öyle bakındım ama keyifsizim aklımda kalmadı.
Boram hastalanmış çok geçmiş olsun canım a.s.
Benim keyfim yok bugün pek. Eve gelirken eşimle konuştuk da işleri bu aralar durgun bayağı. Defne'nin geleceğinden konuştuk. Ben 3 yaşında mutlaka bi kolejde ana okuluna gitmesini istiyorum. Dolayısıyla daha fazla para biriktirmemiz gerekiyor. Eşim çalışmanı istesem daha rahat para biriktirsek fena mı olur dedi. Uzunca konuştuk. Aslında çok haklı. Benimde 10 senelik iş hayatım var. O kadar sene ödenmiş sigortam var. İsterim tabi çalışayım hem sigortam ödensin, hem kızımızın geleceği için daha fazla birikim yapalım.
Ama bir yandan da eve geldiğimden beri Defdef'e baktıkça ağlıyorum. Onu bırakıp gitmek öyle zor geliyorki. Çalışırsam kayınvalidem bakıcak. Annem çalışmak zorunda çünkü. Eminim çok iyi bakar ama kafa yapılarımız pek uyuşmadığı için onun eli altında büyümesini istemiyorum açıkcası. Düzeni bozulacak, bi orda bi burda olacak çocuk. Sabah erkenden oraya götürmemiz gerekecek.
Offf offf zor valla. Eşime de hak veriyorum. Eğer ileriyi düşünmese benden böyle birşey istemez biliyorum. Bir yandan da yeniden iş hayatına dönmek heyecanlandırıyor beni ama fenayım ya...
Tam konuşamadık gerçi. Bi iyice önünü arkasını detaylı konuşmamız lazım.
Ama canım çok sıkıldı. Kızımdan ayrılmak istemiyorum. Benimle büyümesini istiyorum. Bi yandan da iyi bi geleceği olsun istiyorum...
Benden böyle bacılar. Çok keyifsizim anlayacağınız bu akşam...
kızlar ben bu çocukları eğitemeyceğim yaa
oyun işimiz fiyasko oldu
küplerden kule dizdim yok hemen saldırıp
ağıza sokuyolar..sonra bidonlar var
onlarıda öle yaptılar alığ yuvarlıyorum yoıkk
benle ilgilenmiyolar bile birbirleri ile oynuyolar
ömer eline alıyor küpleri birbirine çarpıyo
alide onun elinden almaya çalışıyoo
ama ne oldu bilinn......en sonunda ömerde isyan etti
ali yine ömerin üzerine abanmıştıki
ömer alinin tam kaşının kenarından ısırmış ali nasıl feryat figan
ama ömerde ağlıyo,alide ikisinede sarıldım
aliye sen böyle yaptığın için kardeşin böyle yapıyo dedimm....ali şimdi ömerden kaçtııı free takalıyo
pınarcımya takma kafana hallolur herşeytuğba rejimdeyim şu an 4 kilom kaldı.ama ben genelde yaptığım şeylerin tadına bakarım sadece yemem ( zor olsada.. gerçekten banunun kurabiyesi çok güzeldi ağızda dağılıyordu kardeşime yapıcam çok istedi...
menümüz aynı canım afiyet olsuna.s.Bende Defdoş'umu uyuttum. Hemen duşa girdim. Çıkıncada bi cornflakes yedim. Akşam için karnıbahar yemeği yapacağım. Haşlansın diye koydum ocağa. Kıymada çıkardım çözülsün hemen pişireyim bi makarnam kalsın a.s.
sorma ya tam tembel öğretmenim benkaydirigubbakcemile3ama yetişemiyorum ya gezmeden de duramıyorum ne yapımmtekrar günaydin kizlar :)
cerencim,tülaycim,birsencim,esencim,banucum sizede günaydin :)
ay birsen bende cok güldüm vallahelal ömere sonunda ataga kalkti..buarada ne biçim laf o öyle..egitemicem bilmem ne..kizim bunlar daha 1 yasinda degiller..hem bu daha ilk..daha basit seyler ögretmeye caliş..ne bilim işte gel gel gel,cici cici bizim kiz gel geli tamamen ögrendi cok sukur reklamlarda bile gel kelimesi gecince elleriyle yapiyor..ama ciciyi işine gelince yapiyor hemde jiji jiji diyerek :)))) şimdi ellerini ayaklarini ögretmeye calişiyorum..ama sunu anladimki tamamen sessiz bir ortamda ve cocugun kafasi iyiyken (uykulu,ac yada huysuz olmadigi bi zamanda) yapmak lazim..aksi takdirde bi işe yaramiyor..cocuklarin beyni bizimkinden %200 daha fazla calişiyor :) boş şuanda..oyuzden cabuk kapiyorlar..sende hemen pes etme..ama cocuklarada pat diye agir şeylerden baslatma..istikrarli ol..eminim kapacaklardir kuzucuklarimm
esennnn seni tembel gezgin öretmennnnnn seniiiiii :)) demek gezmekten yazili okuyamadin heahsenin öksürügünün iyi olmasina sevindim..inşaAllah tamamen gecer..
banucum dişbugdayiniz geçmiş :) resimlere bakicam birazdan :)
tülaycim ne tarifi kiz :) sen diyette degilmiydin
efem bizde bu kız uyumayinca gittik markete..alişverişimizi yaptik..yarin kuzenim gelcek inşaAllah :) sonra serros uyudu..bende bici bicimi yaptim..manikurumu pedikurumu yaptim..ve işlerin en sıkıcı kısmı kaldi..temizlik yapcam piff..biran önce baslasam iyi olur..
hadi öptüm hepiniziiii :)
riva ederim şekerim ne demek dediğim gibi annem olmasa bırakmak zor olurdu bende izin alırdım muhakkakteşekkür ederim canım cvp verdiğin için.
anlamışımdır.gerçekten çok zor valla. bende annem ama ona bile çok zor bırakıyorum.
onada yük hem. kadının zaten bir sürü iş var herşeyi bırakıp berkeye bakıyor.
off offffff. hem ihtiyat altında kalıyoruz sormayın ...
Tünaydınlar kızlar a.s.
Yorumlarınız, fikirleriniz için hepinize çok tşk ederim bacılarım. Genel fikir çalışmamam konusunda. Dün gece inanın sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Ağlaya ağlaya düşündüm durdum nasıl bırakırım kuzumu diye. Eşimde adam söyleyeceğine pişman oldu nasıl üzüldü. Akşam çok geç olduğundan detaylı konuşamadık ama bu akşam konuşacağız. En azından bir sene daha idare etmemizi isteyeceğim. Bırakmam mümkün değil ya fikri bile çok zor. Allah çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar versin valla offff çok zor
Tabiki hepimiz isteriz kuzularımız en iyi şartlarda eğitim görsün. Ama dün akşam bu çalışma fikri ortaya atılana kadar Defdef'in benimle büyümesinin bu kadar önemli olacağını düşünememişim. Dediğiniz doğru. Ona en iyi eğitimi sevgimle ben veririm.
Eşime diyeceğim. Eğer çalışmak istememdeki tek sebep Defdef'in kolej konusu ise bunu bi süre erteleyebiliriz. Ama kendi başına eve yetmekte zorlanıyor ise bir sürü şeyden kısarak halledebiliriz sanırım. Halledemeyecek duruma gelirsek ise Allah büyük derim çalışırım yapacak birşey yok.
Annemle teyzem bana kahvaltıya geldiler. Halimi gördüklerinde şok oldular zaten. Rengim atmış, gözlerim şiş. Hastayım dedim anlatmadım üzülmesinler diye. Akşam eşimle bi konuşsam , bi sonuca bağlasakta rahatlasam a.s.
Esen'cim Ahsen'ime iyi gelmiş sanırım şurup. Hadi biran önce düzelsin inşallah a.s.
Nurten'cim senin yazdıklarında moral oldu bana açıkcası. Çalışmak zorunda kalırsam en büyük teşvikçim sen olacaksın a.s. Akşam akşamda o ne enerji valla yolluk silmeler falan opuyorumnanaktan
Birsen'cim şu anda o oyuncaklardan anlayacaklarını sanmıyorum ya CADIARZU Defdef'e de veriyorum öyle küpler falan. Ancak yerlere vurup ses çıkarıyor yada oraya buraya atıyor. Sıkma canını ya. Herşey sırası gelince olur a.s.
Tuba'cım bence bi doktora göster Serroş'umu. Dediğin gibi reflü olabilir CADIARZU İnşallah biran önce düzene girer kuzumun yemesi a.s. Şu zorunlu borca girme olayını da bi konuşacağım eşimle çok mantıklı geldi :uhm:
Ceren'cim, Tülay'cım, Banu'cum günaydın kızlar a.s.
kızlar iyi akşamlar.
ÇIKANLARA İİ AKŞAMLAR
BENDE BİRAZDAN ÇIKCAM..
BUGÜN ANNEMGİLİ DIŞARI YEMEĞE GÖTÜRCEZ
KADIN HERGÜN BİZE YEMEK YAPIYOR HEMDE ÇOCUĞA BAKIYOR.BUGÜN YAPMA DEDİM.
İYİ AKŞAMLAR kaydirigubbakcemile2
ÖPÜYORUM
cnm yaa bu yazıyı geç gördüm ama neyseki msnden konuştuk:)) dene valla çok değişik oluyor..
hiç valla şöyle ya hemen çeşmeleri açma bakım:))
bende yaza çalışmayı düşünüyorum ama tabi kendi işimizde oda bana göre bi iş olursa çalışırsın dedi eşim, bizim işlerde bir yorucuki sorma gecenin 2si 3üne kadar çalıştıgımı bilirim tabi çalışırsam sırf kendim için çalışacagım evlendigimden bu yana 1tane mont aldım oda mevsimlik doğru düzgün bir ayakkabım ,botum yok kotlarımda artık olmuyor okadar çok ödememiz gereken şey oluyorki kutlaya şunlarıda alayım diyemiyorum para yetmiyor çünki... oyuzden çalışacagım kendi eksiklerimi kendim görmek istiyorum annem sagolsun ben bakarım sen eksikleini düz diyor..bende çok istiyorum hayırlısı
iyi akşamlar cnm
iyi düşünmüşsünüz cnm afiyet olsun cnm
ay canım ya hayırlısı olsun,bende kızım için çalışyorum tek kişinin maaşıyla hiç birşey yapamayız yoksaki imkanım olsa 1 dakika çalışmam ama kızlarında dediği gibi tek sebep kolejse biraz daha bekle defne koleje gittiğindede çalışabilirisin senin maaşın okul taksitlerine gider neyse en iyisini sen bilirsin tabi bu akşam sanırım eşinle konuşucaktın hayırlısı olsun ama kıyamam bu kadar üzülmeopuyorumnanaktan
ayy canım güldürdün beni akşam akşamkaydirigubbakcemile3
4 kilo kaldı ha walla tebrikler canım:enbuyukkk: ahh ben tartılmaya korkuyorum buaralar aldım galibakafamçokkarıştı
bize gelincede kızlar işten geldim kızımla oynayıp duruyorum tutunarak kendi başına ayağa kalkıyor kuzucum resmini ekleyeceğim ama birtürlü beceremiyorum ya Çok üzgünüm çoook eşim geldi ben kaçayım kızlar biraz sonra resim eklemeyi tekrar denerim
MERHABA KIZLAR. tayinim çıktı,bu köyde son haftam diye sevinirken, hazirana kadar kalacakmışız. dönem ortasında tayini çıkan sınıf öğretmenleri dönem sonunda yer değiştirirmiş( napalım hazirana kadar bekleyecez artık (
bu arada bir özel sigortadan bahsetmişsiniz bugünkü konularda. bizde konuştuk eşimle, mantıklı geldi. ama konu hakkında hiç bir bilgimiz yok. hangi sigorta,aylık ne veriyorsunuz, ödeme şartları neler? biraz bilgi verir misiniz şu cahal arkadaşınıza? :)
menümüz aynı canım afiyet olsuna.s.
sorma ya tam tembel öğretmenim benkaydirigubbakcemile3ama yetişemiyorum ya gezmeden de duramıyorum ne yapımm
riva ederim şekerim ne demek dediğim gibi annem olmasa bırakmak zor olurdu bende izin alırdım muhakkak
pınarcım ya niye bu kadar dert ediyorsun canım benim sana yazık
herşey olacağına varır ayrıca birikim yapmak içiin borca girmek çok mantıklı ve hay
ay kızlar ben gezgin öğretmen yine gidiyorum gezmeye arkadaşlar çağırdı gidiyos görüşürüzz
İyi akşamlar kızlar a.s.
Saat 9 gibi Defdoş'u uyuttum. Eşim gel bakalım hatunum konuşalım dedi. "Ben senin çalışmanı hem kendini daha iyi hissedersin hemde kızımız için birikim yaparsın diye istedim. Ama senin dün akşamki halini görünce söylediğime pişman oldum. Çok şükür geçinmemizle ilgili bi sıkıntımız yok. Ben herşeyimizi karşılayabiliyorum şu durumda. Dediğim gibi sadece Defdef için birikim yaparsın diye istedim. Madem sen şu anda onu bırakmak istemiyorsun ve bırakırsan çok üzüleceksin, o zaman bu çalışma işini seneye kadar erteleyelim. Seneye durumumuza göre oturur yine konuşuruz. Sen sıkma canını. Herşey yolunda" dedi...
Ayyyy nasıl rahatladım anlatamam. Çalış diyince işleri iyice kötü, bana anlatmıyo zannettim ama çok şükür idare edebiliyorum dedi. En azından seneye Defdoş'um da derdini anlatabilir duruma gelir bende aklım kalmadan daha rahat bırakır çalışırım alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?