2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma canım ya çok skıkıntı yaptım kendime ama herşey yolunda şimdi çok şükür. Ya nasıl bırakayım valla fikri bile öldürdü beni. Dedim ama eşime. Eğerki zorda kalırsak çalışmam gerekirse seve seve çalışırım. Ama madem şimdilik gerek yok 1 sene daha bakayım kuzuma ya yerimseniben

Sende yarım günle başlarsan iyi olur. Hem alışırsın hemde Bora paşamın düzeni bozulmamış olur a.s. Hesap işini iyi yapmışsın valla ben aylardır gidip açtırıcam ama bi fırsat bulamadım :1no2: Benim eşimin vardır bozuk para kumbarası. Akşam gelir gelmez tüm bozuklarını atar. Arada fazla kazandıysa bütün atar falan. 2 ayda bir açar iyi para çıkıyor valla. Dur ben o kumbarayı Defdef'in kumbarası yapayım. Artık çıkan paranın en azından yarısı kuzumun olsun a.s

Sağolasın canım a.s. Hepimizin derdi farklı işte. Benm bakacak insanım var çalışmak istemiyorum sen çalışmak istesen bakacak kimsen yok. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin be tatlım a.s.

Eşim yerde uyudu kaldı. Bende yatayım artık. Malum dün akşamdan dolayı fena uykusuzum. Yarın havanın durumuna göre belki kahvaltıdan sonra salı pazarına giderim. Sevdim ben bu pazar işini. Hadi iyi geceler kızlar a.s.

oyy slm kizlar a.s.

anamm anamm cok yoruldu bennn..

temizlik yaptim..yemekler yaptim..vs vs derken bittim yaf..kuzenim gelicekti yarin..işi cikmiş ( neyse inşaAllah haftaya gelecek..napalim kismet degilmiş..

ay gözlerim kapaniyor..bi duş alip yaticamda pinari merak ettim :)

neyseki hallolmus cok sevindim..Rabbim dahada iyi etsin eşinin işlerini inşaAllah canim :)

gülhancim maşaAllah anacim herkese dagitmişsin kumbarayi aslinda iyi fikir..serrosta hazir 2 tarafin tek torunuyken bendemi versem napsam :)))) gerçi bizim tarafta baska sansta yok ben tekrar dogurana kadar tek torun kalcak :))) bi düşüneyim bu konuyu

baska parlak fikirleri olan varsa buyursun

daha ne dicektim unuttum valla..uyku girdi iyice..hadi hayirli geceler..yarin keyif günüm inşaAllah :)) öptüm hepiniziiii :)

selam ben geldimmm simdi girsik Ahseni uyutuyorum
pinar olayin cozuldugune sevindim canim bak o kadar uzulmene degmedi bosuna uzdun kendini
gulhan su kumbara olayi iyiymis yarin bankaya gidecegim kizima hesap actirayim

slm kızlar...ben geldim...a.s.

Özlemedinizmi beni hiç???Valla ne yalan söyleyim ben sizi çok özledim...

Saat 9 da annemi yolcu ettik,evine gitti artık.Ve bende sanırım normal hayatıma dönüyorum.Annemle baya gezdik.Kardeşimde geldi,anneannemde bende kaldı bir hafta çok güzeldi...Annemin gidişine üzüldüm ama eşim sağolsun bidahaki ay sonu göndericem seni bilet ayarlıyorum şimdiden dedi..:))SAğolsun hiç üzmez..:dance:

Neyse geçmişe bakamadım yakın geçmiş haricinde ,son iki sayfayı okudum sanırım tek anladığım Pınarın çalışmak istememesi olmuş..Cnm ne diyim sen üzülmüşsün ama bende yaz sonu çalışmak isteyenlerdenim.Artık ayrı kalabiliriz diye düşünüyorum hemde senin gibi kayınvalidem bakmıcak ya bakıcı yada kreş.Ama olacak bişeyler.Bende çocuğumun geleceği için düşünüyorum çalışmayı.ama kolejlerde okutmak için değil.Kolejde okucaksa kendi başarısıyla gelsin,baba parasıyla değil,yalnızca üniversite için verilen para bana mantıklı geliyor.Tabi bu benim fikrim,seninkinede saygı duyarım.Umarım eşinin işleri çok daha iyi olurdu okula kadar onun yanında olursun....opuyorumnanaktan

Oğluşuma gelince artık dört dişi var daha önce söylemiştim galiba..Gel gel,bay bay,ce ee,yapıyor,Dağhan nerdeymiş deyince ellerini yüzüne kapatıyor.Buraya bi kuş konmuş diyince eliyle gösteriyor tek tek tutuyor parmakları.Babası pisi kedi diye bi kitap serisi almış çok güzel,dokunarak öğreniyor her sayfadaki farklı yeri buluyor.Dünden beride baya uzun mesafe adımlar atıyor,sanki yürümeye başladı gibi ama daha kendi başına kalkıp gidemiyor biz tutarsak bırakıp gidiyor.Büyüyor işte...Çok seviyorum oğlumu her geçen gün daha çok,,,Büyüdüklerini görmek çok güzelmiş...

Bu arada Gülhancım Bora hastalanmış sanırım çok geçmiş olsun cnmm.Bugün görüşemedik bi türlü aradığında uyuyordum sessizdeydi yarın konuşuruz inşallah öptüm seni..

Birsencim acele etme elbet öğrenecekler..daha çok küçükler cnm.Oyun oynayan bebekmi var yoksa aramızda...??

Neyse kızlar ben kaçıyım artık Dağhan uyandı emzirdim uyudu yeniden,aşimde bi filme bakıyo heralde birazdan yatarız.

Hepinizi çok öptüm artık her gün bakmaya çalışıcam...

İyi geceler!!

şimdi eşimle konuştuk banka hesabını ama bu para faizemi giriyo kızlar?? 18sene sonra bu koyulan paranın bi kıymeti olmazki?? eşim faize yatırmam diyor avro falan oluyormu??

yok bende vadeliye yatirmam tatlim dolar yada euro olarak koyucam
ferdacim masallah daghana hizli cikti benim kizimda ayakta baya duryor ama tek basina adim atmiyo korkuyor su kitap serisi iyiymis bende alicam ama once bir kitapciya gitmeliyim kendime de alicam:)))

Al cnm al tavsiye ederim...
Sorma benimki hızlı çıktı,ama gerçekten çok hareketli parmağından tutmayagör uçuyor..:))

masalaah kuzuma Ahsende parmagimi yakaladigi gibi ayakta cok seker cokkkk
Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu aratmasin

canım ekleyelim ozaman :))) kıvılcım tatlım

Ben ekledim canim seni...

Doruk az su ictiginde ve sütümün azaldigi zamanlarda, cisini az yapiyor canim.

hulya ahsende cok az cis yapiyor niye ki:uhm:

ay bu arada sen gun icinde emziriyormusun ben emziremiyorum okul var gelincede tok oldugu icin emmiyor gece emiyor bi de sabah 10a kadarr yetrer mi ki

Gün icinde bol sivi tüketirse, ayni oranda ciside artiyor Esen'cigim. Birde cisi eger kokuyorsa ve renkliyse, ya sivi alimi azdir ya da Allah korusun idrar yolu iltihabidir diye biliyorum.

Insallah atlatirsin canim, antibiyotikle cözümü cok kolay ve ameliyati da zor degilmis hic.

KIZLAR KUZUMUN GEÇEN HAFTA RESİMLERİNİ ÇEKTİRMİŞTİK BAKIN BAKALIM NASIL ÇIKMIŞ

[/URL][/IMG]

Cok tatli masallah. Allah nazarlardan saklasin.

Cok sevindim Ayse'cigim, kalbin temizmis, bak kuzun icin bir avantaj daha yakalamissin.

Tavuk cok cabuk bakteri üretiyor ve bence kizinin et ve tavukla yaptigin corbalarini bekletme canim. Ben hergün taze pisiriyorum, biraz yorucu ama donduruldugunda ya da bekletildiginde, gidalarin besin degerleri ciddi ölcüde kayboluyor.

Cok tatli bunlar Birsen, tüm yorgunluklara bedel su sevimli halleri. Öp benim yerime lütfen ikisinide...

Cok gecmis olsun Aysun'cugum.

Cabuk atlatsin minigim. Cok gecmis olsun ikinize de Hülya'cigim.a.s.

Bende cok seviyorum Volkan Konagi ve hamileligim boyunca onu dinledim. Doruk'da simdi cok seviyor, o cikinca pürdikkat izliyor. Gecenlerde bir arkadasi esimin köyde bir evi var, onu 5 yilligina kiralamak istemis. Kiralama kosulu olarak, bizi Volkan Konak'la tanistirmasini istedim.kaydirigubbakcemile3

Cerrahpasa'da benim Annem yatmisti, ben cok kücükken canim. Öyle kötü anilarim var ki o günlere dair. O sarkiyi her duydugumda kendimi tutamam, bende aglarim.:çok üzgünüm:

Ne oluyor bu kuzulara ya, hepsi beraberce hastalaniyorlar her defasinda. Gecmis olsun Bora kuzuma da Gülhan'cigim. Insallah hafif atlatir.

Gerci sorun cözülmüs ama okudugumda cok üzüldüm Pinar'cigim. En dogru karari almissin ve Defne icin böylesinin daha iyi olacagina emin ol. Onun su anda en cok anne sefkatine ihtiyaci var.
Bizde Gülhan'in yöntemini kullaniyoruz ve emin ol cok ise yariyor. Ben birkac aydir Dorugun kumbarasina günde düzenli olarak 1-2 Euro atiyorum. Esim sigarayi bende mecmua, kitap, dergi gibi cok para harcadigimiz aliskanliklarimizi biraktik. Bunlarida ayda 50 Euro olarak hesabimizdan Doruga actigimiz deftere aktariyoruz. Kumbara da birikenler, arada annemin, babamin ve cevreden tanidigimiz arkadas, akraba gibi insanlarin verdigi harclik mahiyetinde paralar toplandi ve neredeyse bizi hic etkilemeden fena sayilmayacak bir para biriktirdik. Bu istikrarla gidersek, ileride egitimi icin ciddi bir parasi olacak ve inan bu yöntem insani pek kasmiyor. Söyle tasarruf edebileceginiz aliskanliklarinizi bir düsünün derim ben.

Masallah ogluna canim, ne tatlidir o simdi.

Iyi Geceler ve Günaydinlar Kizlar,

Sabahtan beri ha okudum, ha alinti yaptim, ha yazacagim derken, adam gibi oturup, okumak ve yazmak bu saati buldu ve benim aslinda coktan uyumus olmam gerekiyor.bilmiyorumkismile

Babam'i sabah yolculadik ve 4 gün inanilmaz yoruldum. Oysa, biraz Doruk'la ilgilenir, bende dinlenirim diyordum. Doruk'la ilgilenmesine ilgilendi ama benimde islerim bitmek bilmedi. Birde üstüne Dorugun mizmizligi, Anne ister halleri eklendi. Asirida hareketli bu aralar, düz duvara tirmanir cinsten. Evde bizi yiyip bitirdigi icin, hafta sonu hem babam görsün, hemde bizim icin degisiklik olsun diye Amsterdam'a gittik. Gittigimiz iyi oldu olmasina da, yagmurun azizligine ugradigimiz icin, kanal turu, magazalarda alis-veris disinda birsey yapamadik pek. Yine de Doruk özellikle kanal turunda cok eglendi. Ön sirada oturan kücük bir kizin saclarini yoldu durdu. Birde gectigimiz her köprünün altinda sevinc cigliklari atti, herkesi kendine güldürdüopuyorumnanaktan

Pazar günümüz ise tam fiyaskoydu. Su bahsettigim ve cok uyuz oldugum kadin ve esi geldi. Babam cagirmis ve bize de 1 saat önce söylüyor. Nasil sinir oldum anlatamam. Hic hazzetmedigimi ve görmek istemedigimi bile bile, üstelikte sormadan cagirmasina esimle cok bozulduk ama birsey diyemedik. Neyse, kadin yine ayni dünyayi ben yarattim havalarindaydi. Ben pek ilgilenmedim, Doruga yogunlastim. Esim, lafi yapistirdi ama. Ben alcakgönüllü insanlarla daha iyi anlasiyorum, sürekli kendisinden bahseden insanlar, baska dünyalara ve insanlara kapali, dolayisiyla egoist oluyorlar diye...
Birde Dorugun egitimiyle ilgili bana ders vermeye kalkti. Yok elinden birseyi alma, "verir misin" diye rica et, hircin alismasin diye. Ben Doruga baski yapmiyorum zaten ama rica etmemi de anlayacak yasta degil, onun icin cok anlamsiz benim ricada bulunmam. Her egitimin bir asamasi var dedim. Tabi herkesin tarzi farkli diyor. Iyy anlattikca sinirlerim zipliyor yine.

Bu arada alinti yapmistim ama hepsi tam cikmamis. Ya da ben dalginlikla yapmadim. Aklimda kaldigi kadariyla,

Tuba'cim, Serra'yi mutlaka götür, sürekli kusmasi keyfini kacirir cimcimenin. Insallah reflü falan degildir.

Esen'cigim Mercimege de cok gecmis olsun. Atlatsin bir an önce kuzum.

Hadi ben kactim kizlar, görüsürüz yarina...

günaydın filiz banu ve cimcimeee:)
ay kızlar yaa dün gece Ahseni uyttuum uykusunda öksürük krizine girdi nerdeyse sonrada bütün yediğini kustu çeşme gibi çok korktuk yaa kaldırdım ters cevirdim fışkırır tarzda yaptığı için üstüne gelmedi örtüleri kaldrdım yıkamaya atttım geri uyuttum kuşumu Allahtan gece öksürmedi çok üzüldüm yaaa nolcak bu kızın hali bugünde olursa dr aaa götürücem
aslında hastane ortamına çok götürmek istemiyorum çok hastalık var ama olursa aynı şeey mecbur
ben şimdi veli toplantı tutanağı yazıcam görüşürüz buralardayım

esencim sanada günaydın tatlım ahsene geçmiş olsun kıyamam öksürük için şurup veriyormusun duruda çok öksürüyor

as cnm ,anca cevaplama fırtaım oldu valla
özlem canım afiyet olsun.eğer gerçekten damak tadınıza uyduysa ben yeni mahsülden sonbaharda gönderirim sana .canım benimmm bebişlere yarasınnn..
çok sağol cnm,Allah razı olsun valla,yapan annein,ve gönderen senin elleriniz dert görmesin inş.
süper düşünmüşssünüz cnm,
kız bize yaz bezelye tarifini çok merak ettim hiç bi yerde de yemedim öyle
denemek isterim
çalışma konusunda da gayet haklısın,ynı durumdayız,2.yide biraz büyüteyim hiç durmuycam evde
maşallah cnm kuzuna
hadi ya şimdi olsa güzel olacakmış,ama neyse az kaldı 2-3 ay daha çekicen güzelim
ay kızlar ben gezgin öğretmen yine gidiyorum gezmeye arkadaşlar çağırdı gidiyos görüşürüzz
oh gez bakalım pınarın yerini sen aldın vallakaydirigubbakcemile3
çözüme ulaştığınıza sevindim cnm,işte mutlu son:lepi:
kumbara fikri süper olmuş cnm,biraz daha detaylı anlatsana banka işini bi de o akadr bozuk parayı nerde bütünlettiriyorsunuz,hiç bi yer kabul etmiyo ya

cnm ya çok geçmiş olsun,inş atlatır hemen kuzum,sanada kolay gelsin cnm
[/IMG]

günaydın herkese
günaydın ballı lokma,maşaşllah sana şeker gibi olmuşun kız senopuyorumnanaktan
herkese günaydın diyip kaçıcam kızlar

kolay gelsinn

günaydın cnm kolay gelsin Şeniz

slm kzılar
anam gece hiç uyumuyo bu çocuk yaw
15-20 kere kalkmışımdır hee
öyle yorgunum ki
mamada yemiyo ağlıyo hep
bi de aramızdyatmak isyito sürekli ailen odasını ayırıyorum haftaya inş.
dolap molap bekleyemiycem
katlı çamaşırlarım vardı yerleştirdim
bi posta çamaşır yıkadım onlar var asılacak
nevresimler değişecek
zeynebe banyo yaptırdım şimdi uyuttum
off ne çok ağladı ya niye böyle yapıyo sevmiyo suyu anlamadım
kaç derece suyla yıkıyorsunuz kuzuları
bide küvete direk mi koyuyorsunuz off bi çare bulmam lazım bi de ayaklanıyo sıpa oturmuyo içinde üstüm başım su oldu
bugün çamaşır işimi halletsem süper olacak ütüm var
katlanacak çamaşırım var
toz almam lazım
mutfağın işi bitti sayılrı
bi de fırının çekmecesi kaldı orayı düzenliycem fırının içini de silmem lazım ama çok uzun iş valla es geçiyorum bi ara silerim hiç dinlenemedim yaw
anca kahvaltımı ettim şimdi size yazarken

özlemcim günaydın tatlım nasılsın

iiyim cnm sen naıslsın? maşallah kzıınıa ya çok şeker olmuş
okul varken evi baya boşlamıştım,işte dip bucak temizlik yapıyorum
üzerimden atamadım hala yorgunluğu zeynebin odasını da ayırınca gezicem gezicemm inş
işler yoğun mu cnm kolay gelsin sanaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…