İyı Akşamlar Canlar,,
Borayla,Alpi şimdi uyuttum geldım buraya.Öksuruk cok sukur hafıfledı ama hırıltı aynen devam,oda bıtsın bı ohh dıycem valla.
Pınarcım dun bıraz daralmışsın,ama sorun cözülmüş heralde.Gözun aydın canım.Önemlı olan bak esının ışlerı yolundaymış.Zorunlu kalırsak Allaha şükür elimiz ayağımız yerınde hepimiz calışırız.Ama bu durumda bıraz daha evde kalabılırsın.Aslında sorunumuz aynı benımde baslamam gerkıyo,Bende en azından yazı gecıreyım dıyorum.Sorada yarım gunle baslarım heralde.Ama senı cok iyi anlıyorum insan hıç kıyamıyo bu veletlere.
Ayse tayın kötü olmuş ya bu dönem böyle bıtıcek heralde.Olsun seneye rahat edersın canım.
Sigorta işi konuşulmuş.Biz sıgorta yapmadık ama bı bankadan hesap actırdık kızlar bılgılız olsun.Birikim yapılan parayı Bora 18 yasına gelınce kendısı cekebılıcek.Ve inanın toplanıyo para.Evde bı bozuk para kutusu yaptım.Şirkette Alp yaptı.Anneanne ve Babannemıze de bırer kumbara yaptı.Ayda bı toplanan parayı yatırıyoruz bankaya.O 50 kuruşlarda acaıp yekun para cıkıyor ortaya.Hem hıç anlamıyoruz toplu para cıkmayınca.Damla damlaya göl olucak insallah.
bugünkü yazdıklarının hepsini okudum ama bir türlü cevap yazamadım çok şükür ki eşinle oturup konuşup güzel bir anlaşmaya varmışsınız hayırlısı olsun senin içinde... bence gayette güzel çalışabilirsin aslında ne kadar şanslısın ki ailenden güvenebileceğin kişilere teslim edebilme gibi bir imkanın var sonuçta kayınvalidede olsa kızamaz oflayamaz defneye karşı çünkü oda onun kanı ciğeri takip ettiğim kadarıyla da çok sorunlu bir kayınvaliden yok bu yönden de şanslısın bu devirde gerçekten tek maaşla geçim çok zor keşke benimde ailemden biri burada olsaydı çocuğuma bakabilecek bende çalışsaydım işletme mezunuyum fakat çalışamıyorum geçenlerde 1800tl+sigorta verdiler çalışmam için ama oğlumu yabancı hiç kimseye emanet edemeyeceğim için kabul edemedim annem istanbulda oturuyor olsaydı hiç düşünmez hemen çalışırdım oğluma daha güzel imkanlar sağlamak için fakat eşimde çalışmamdan yana değil başkasına güvenemem diyorlmaz:
neyse artık sende üzmezsin kendini rahatlamışsındır şimdi bir ohhh çekip gezmelere devam dekaydirigubbakcemile3
Al cnm al tavsiye ederim...yok bende vadeliye yatirmam tatlim dolar yada euro olarak koyucam
ferdacim masallah daghana hizli cikti benim kizimda ayakta baya duryor ama tek basina adim atmiyo korkuyor su kitap serisi iyiymis bende alicam ama once bir kitapciya gitmeliyim kendime de alicam:)))
canım ekleyelim ozaman :))) kıvılcım tatlım
evet cnm zaten emzirdikçe süt artıyor ..
ama anlamadığım şey yaa gazel çokkk fazla su tüketmediği için mi az çiş yapıyor fisfisfis
cnm ya çokkk çok geçmişş olsunnn
kaan ısırdımı da yara etti yaw bilmiyorumkismile
cnm diştendir muhtemelennn diştendir bizimkilerde dönem dönem aynı durumu yaşıyorlar yerimseniben
h.g cnm seninde kandilin mubarek olsunnn kaydirigubbakcemile5
anladın sen onu :jeyyar::jeyyar:çok yerkennnnnnn delikafaduldendelikafadulden
hulya ahsende cok az cis yapiyor niye ki:uhm:
ay bu arada sen gun icinde emziriyormusun ben emziremiyorum okul var gelincede tok oldugu icin emmiyor gece emiyor bi de sabah 10a kadarr yetrer mi ki
Gunaydın Kızlar,
Gülşah ne dıyosun yaa.Yoktur bışey stres yapmışsındır.Hem 4 gun cok değil kı yaww.
Tuba sende su kızın süt olayına karışma artık.Bak gelişimi cok guzel.Hem 500ml az değilki nasıl verıcez bı gunde.Ben 400ml ancak içirebılıyorum.Bıde cok sık beslıyosun sankı 9.30 kahvaltı 12 muz doğru hatırlıyosam.Bak kusması onunla ilgili olabılır.Çünkü saatlı beslenmeye alışmış.Bora da hem yemeğini hem uykusunu saatlı istıyor.Yanı en azında hepsinin arasında 3 saat fark bırakıyor.
Burcu memiş acımış galıba.Ahh o ne illet bıseydır.Merhem sür canım hemen.
Son sayfaya bakabıldım kıslar.Ben bugun yıne atta gıdıcem.Arkadaslarla buluşucaz dışarda.Duş alıp hazırlanmak lazım.
Hmm bıde gecmış olsun dılekleriniz için cok tesekkür ederim.Bakalım cumartesı gunu gıdıcem doktora.
Fılızcım operasyon demışsın insallah gerek kalmas ya.Senın gıbı ılaçla atlatırım.Ama üstüne bıle zor oturuyorum ağrı yapıyo.
kızlar,tayinim çıktı :)))))):sm_cool::sm_cool:
burda köy okulunda çalışıyordum, hele bu dönem araba ile gidip geliyordum ki 15 km yol, git gel 30. şimdi merkezde, evime yürüme mesafesinde bir okula tayinim çıktıdelikafaduldendelikafadulden bugün öğrendim, kuzuma daha çabuk kavuşacam artık!! hemde bu okul ikili öğretim yapıyor. öğleci olurum büyük ihtimal:lepi: çokk mutlu oldummhihoyyyt inşallah hayırlısı budur hakkımda:Saruboceq:
ay kızlar ben ne yaptım ya.Kızıma patates havuç soğan maydonoz bi de 2 tatlı kaşığı kadar somonu koydum haşlandı.Dünden mercimek çorbası vardı 125 ml falan,o tavukluydu.Ama hepsi blendırlıydı ben onu unuttum.Balık çorbasını blendıra çekerken mercimeğide kattım.Biraz limon da koydum.Yedirdim kuzuya.Ama içim çok rahat etmedi hepsini de vermedim
yarısını falan yedi zorlamadım.Normalde zorlardım.
Bi şey olmaz di mi ya?
ayyy geldimmm .....aman çocukları besledim...makinayı boşalttım ....pisleri doldurdum...
çamaşırıda attım......ama çocuklar koro halindeler yaa
sinirim iyice zıpladı....ikiisinide attım park yatağına...ikisinde su verdim ömerciğim sızmış suyunu içerken
ama alii avazı çıktığı kadar ağlıyooo
neyse yanıma aldım alişi mutfağın kapısından yanıma gelmiyoo yırtınıyoo....paşam ayağımın dibinde yine ağlıyoo ne o bacaklarımı açacakmışım arasından geçecekmiş neyse o öyle oynarken bende soğanımı soydum...
yemeğimi ocağa attım...tabi balkona felan çıkıyorum fırsatcı ali arkadamda dolanıyoo hemen kaçıyoo...böyle olmayacak dedim...mutfağı topladım...yemeği attım ..ama evi silip süpüremedim beynim şişti yaa ....eşimde hala gelmedi uyuz oluyorum yaa...
mrh kızlar
soyle bır bakayım dedım yazmadan cıkmıyım
bızde gecen hafta recepı hastaneye kontrole goturmustuk dr kalbını dınledıkten sonra ufurum var dedı bır suru tahlıl falan unıversıteye sevk ettı cocuk kardıyolojısıne orda once cocuk dru baktı ekg ve rontgenı tekrar ıstedı var ama cok belırsız dedı yıne de cocuk kardıyolojısıne sevk ettı 8 nısana gun verdıler ılk duydugum an agla agla ama sonra ıcım rahatladı unıv tedekı dr bebeklerın % 80ınde olabılır anma gecer sonra dedı
onunla ugrasırken ben hastalandım sınuzıttı sanırım sonra bır baktım oglumda hasta 2 gundur burnu akıyor atesı 38lerde gezıyor oksuruk falanda var ıns hafıf gecer
sızlerıde ozledım kızlar 2 haftadır ıse gıdıyorum bıde onun stresı var oglumu ozluyorum bızden boyle ıste
ıns kafamı rahatlatıp burayada donerım tamamen optum sızlerı
iyi akşamlar kızlar...
bizde şimdi dr dan geldik gazelin kaç gündür hafif öksürüğü vardı ..birde mide bulantısı yani bişey yerken sürekli böğğ yapıyordu...dun bugunde kustu gecede burun tıkANIKLIĞI...
bogazları tahriş olmuş...ve virüsmüşş kimden bulaştı bi bilsemm off(
benical ve peditus verdi birde bulantı için bi şurup yemeklerden önce vericem bakayım inş çabuk atlatırız(
levestoriy ayy bi saat azdım net gitti cnm benim benim oğlum alide çoık hızı aktif düz duvara çıkacak kadar ....oda 9 ayında 8500 gr dı
şuan çokda yoktur ...diş çıkarırken hep hasta oluyolar birde diş yüzünden de iştah kaçıyorr
iyice çaptan düşüyor
ama ben her yemekten veriyorum sende veriyormusun pilav ,makarna,ben veriyorum
çorbalarına ekmek içi koyuyorum....
ama çokda takılma derim doktorada sor kilo alımı için vitamin verirler cnm
tutkun esracığım hoşgeldin cnm kardeşinde varmışş ohhh allah bozmasın saadetinizi
esen garusu gezmişsin ohhh valla.....
nurten cnm kocan doğru diyo spordan sonra dikkat etmezsen kilo alıyorsun
ama canım diyet yapıp kilo verdikten sonrada dikkat etmezsen alıyorsun
hep sıkı yönetimde olacaksın işte yawww başka yolu yok
yada benim gibi dobiş olacaksın...
ayyy bende pek keyifliyim valla bi rakım yok çakır keyif olmak için
showmax da volkan konağın porgramınu yayınlıyolar
adam harika yapmış ilk programın birazını izledim başı ve sonunu izlemedim..
mest etti beni yaaa...
cerrahpaşayı söylerken gözerim doluyor
nede olsa orada 38 gün yattım ..beki şarkıdaki gibi çok acıklı değildi
hikayem ama ..hastanede yatmak o kapıdan belki bir tanıdık gelirmi
demek birini görmek,bir kap ev yemeği gelmesi,
nası bişiey çok iyi anladım ..güneşi görünce camdan içimdeki yürek pır pır ederken
o yataktan kalkamamak ve bir belirsizlik içinde beklemek ...çok zor
allah kimseyi ne için olursa olsun bekletmesin hastane kapılarında...
offf çok edebiyat yaptım sanırım
Selam Bacılarım,
Bi göz atayım dedım.Hemen kacıcam akşam misafırlerim var yemek sonrası.Bıde evıme ilk defa gelıyolar dıye sabahtan beri canım cıktı.Ev boeği yapan bı yerden börek aldım.Akşamdanda 1 tepsı sekerpare yaptım.Cay,cerez yeter heralde.Off hemıde 3 cocuk var yaramaz.
Canlarım cok sağolun gecmışolsun dılekleriniz için.Birsom yazmış sağolsun.Pınarımda tlf actı.Esen,Özlem teşekkür ederım bacılar.Bartılon kıstı varmış kızlar bende.Yanı yenı olmuş.ilaç tedavısı yok suanda kucuk olduğundan bı sey yapmıycaz.Ama benı rahatsız ettığı yerde ve buyume gösterırse bi operasyona gerek kalıcakNapalım bunada şükür.Allah dermansız dert vermesın.
Sonra herseyın üstüne Bora hastalandı.Acaıp bı öksuruk var.Dün hıç ates olmadı ama gece bı uyandı yanıyo yavrum.Hemen atesducuruşu verdeık.Öksuruk içinde sekrol kullanın dedı doktoru.Allahtan keyfı yerınde.Dun gece korkudan esımle ikimiz basında oturduk 4 ten sonra.
Hulya Gazel de hastaymış.Ayy içim parcalanıyo bu cocuklara yaa.Allh acıl sıfa versın hasta olanlara.
Pınarcım gez bacım gez.Helal olsun valla.Bora azıcık sakın olsa ben eve bıle gırmıycem ama sartları zorlayıp atıyom kendımı sokağa.
Esen yaa senınde misafirin hıç bıtmıyo bacım.Sende gezmeler yapmışsın sefan olsun.
Özlem kıyamam erik istemışsın.Ya su Ulucamının orda cıcek ızgara varya tam onun karsısındakı handa bı manav var.Oraya bı baksanız.Du ben haftaarası cıkarsam bakarım sna canım.
Bırsen benle aynısın sabahtan beri işim var.Alpe dıyorum gıdın yanımdan oynat içerde.Yok hep peşimdeler yaa.Atısıp duruyoz bızde.
Tuba valla buyuk ataklar yapıyosun kayınvalıde gezmesıyle.Bende gezgın oldum valla doğrusun tatlım.Luna parka gıderım ayy bayılırım valla.
Bıde kızlar cumartesı doktora gıderken Borayı anneme bıraktık.Bılıyosunuz hıç durmuyodu bırakamıyoduk.Valla dedım cok ağlarsa cıkarın sokağa gelıcez 1 saate kadar.Ayy bı guzel oynamış annemle,Babamla geldık annem uyutmuş bıle.Nasıl sevındım anlatamam.Tabı ben o gazla bı saat sonra yıne cıktım dışarı.Arkadaslarla kahve içmeye.Ohh be bıyere bırakabılmek ne guzel bı duyguymuş.
Selam kızlar a.s.
Dışarıdaydık tüm gün şimdi geldik eve. Geçmişe öyle bakındım ama keyifsizim aklımda kalmadı.
Boram hastalanmış çok geçmiş olsun canım a.s.
Benim keyfim yok bugün pek. Eve gelirken eşimle konuştuk da işleri bu aralar durgun bayağı. Defne'nin geleceğinden konuştuk. Ben 3 yaşında mutlaka bi kolejde ana okuluna gitmesini istiyorum. Dolayısıyla daha fazla para biriktirmemiz gerekiyor. Eşim çalışmanı istesem daha rahat para biriktirsek fena mı olur dedi. Uzunca konuştuk. Aslında çok haklı. Benimde 10 senelik iş hayatım var. O kadar sene ödenmiş sigortam var. İsterim tabi çalışayım hem sigortam ödensin, hem kızımızın geleceği için daha fazla birikim yapalım.
Ama bir yandan da eve geldiğimden beri Defdef'e baktıkça ağlıyorum. Onu bırakıp gitmek öyle zor geliyorki. Çalışırsam kayınvalidem bakıcak. Annem çalışmak zorunda çünkü. Eminim çok iyi bakar ama kafa yapılarımız pek uyuşmadığı için onun eli altında büyümesini istemiyorum açıkcası. Düzeni bozulacak, bi orda bi burda olacak çocuk. Sabah erkenden oraya götürmemiz gerekecek.
Offf offf zor valla. Eşime de hak veriyorum. Eğer ileriyi düşünmese benden böyle birşey istemez biliyorum. Bir yandan da yeniden iş hayatına dönmek heyecanlandırıyor beni ama fenayım ya...
Tam konuşamadık gerçi. Bi iyice önünü arkasını detaylı konuşmamız lazım.
Ama canım çok sıkıldı. Kızımdan ayrılmak istemiyorum. Benimle büyümesini istiyorum. Bi yandan da iyi bi geleceği olsun istiyorum...
Benden böyle bacılar. Çok keyifsizim anlayacağınız bu akşam...
slm kızlar...ben geldim...a.s.
Özlemedinizmi beni hiç???Valla ne yalan söyleyim ben sizi çok özledim...
Saat 9 da annemi yolcu ettik,evine gitti artık.Ve bende sanırım normal hayatıma dönüyorum.Annemle baya gezdik.Kardeşimde geldi,anneannemde bende kaldı bir hafta çok güzeldi...Annemin gidişine üzüldüm ama eşim sağolsun bidahaki ay sonu göndericem seni bilet ayarlıyorum şimdiden dedi..:))SAğolsun hiç üzmez..:dance:
Neyse geçmişe bakamadım yakın geçmiş haricinde ,son iki sayfayı okudum sanırım tek anladığım Pınarın çalışmak istememesi olmuş..Cnm ne diyim sen üzülmüşsün ama bende yaz sonu çalışmak isteyenlerdenim.Artık ayrı kalabiliriz diye düşünüyorum hemde senin gibi kayınvalidem bakmıcak ya bakıcı yada kreş.Ama olacak bişeyler.Bende çocuğumun geleceği için düşünüyorum çalışmayı.ama kolejlerde okutmak için değil.Kolejde okucaksa kendi başarısıyla gelsin,baba parasıyla değil,yalnızca üniversite için verilen para bana mantıklı geliyor.Tabi bu benim fikrim,seninkinede saygı duyarım.Umarım eşinin işleri çok daha iyi olurdu okula kadar onun yanında olursun....opuyorumnanaktan
Oğluşuma gelince artık dört dişi var daha önce söylemiştim galiba..Gel gel,bay bay,ce ee,yapıyor,Dağhan nerdeymiş deyince ellerini yüzüne kapatıyor.Buraya bi kuş konmuş diyince eliyle gösteriyor tek tek tutuyor parmakları.Babası pisi kedi diye bi kitap serisi almış çok güzel,dokunarak öğreniyor her sayfadaki farklı yeri buluyor.Dünden beride baya uzun mesafe adımlar atıyor,sanki yürümeye başladı gibi ama daha kendi başına kalkıp gidemiyor biz tutarsak bırakıp gidiyor.Büyüyor işte...Çok seviyorum oğlumu her geçen gün daha çok,,,Büyüdüklerini görmek çok güzelmiş...
Bu arada Gülhancım Bora hastalanmış sanırım çok geçmiş olsun cnmm.Bugün görüşemedik bi türlü aradığında uyuyordum sessizdeydi yarın konuşuruz inşallah öptüm seni..
Birsencim acele etme elbet öğrenecekler..daha çok küçükler cnm.Oyun oynayan bebekmi var yoksa aramızda...??
Neyse kızlar ben kaçıyım artık Dağhan uyandı emzirdim uyudu yeniden,aşimde bi filme bakıyo heralde birazdan yatarız.
Hepinizi çok öptüm artık her gün bakmaya çalışıcam...
İyi geceler!!
çok sağol cnm,Allah razı olsun valla,yapan annein,ve gönderen senin elleriniz dert görmesin inş.özlem canım afiyet olsun.eğer gerçekten damak tadınıza uyduysa ben yeni mahsülden sonbaharda gönderirim sana .canım benimmm bebişlere yarasınnn..
süper düşünmüşssünüz cnm,ÇIKANLARA İİ AKŞAMLAR
BENDE BİRAZDAN ÇIKCAM..
BUGÜN ANNEMGİLİ DIŞARI YEMEĞE GÖTÜRCEZ
KADIN HERGÜN BİZE YEMEK YAPIYOR HEMDE ÇOCUĞA BAKIYOR.BUGÜN YAPMA DEDİM.
İYİ AKŞAMLAR kaydirigubbakcemile2
ÖPÜYORUM
kız bize yaz bezelye tarifini çok merak ettim hiç bi yerde de yemedim öylecnm yaa bu yazıyı geç gördüm ama neyseki msnden konuştuk:)) dene valla çok değişik oluyor..
hiç valla şöyle ya hemen çeşmeleri açma bakım:))
bende yaza çalışmayı düşünüyorum ama tabi kendi işimizde oda bana göre bi iş olursa çalışırsın dedi eşim, bizim işlerde bir yorucuki sorma gecenin 2si 3üne kadar çalıştıgımı bilirim tabi çalışırsam sırf kendim için çalışacagım evlendigimden bu yana 1tane mont aldım oda mevsimlik doğru düzgün bir ayakkabım ,botum yok kotlarımda artık olmuyor okadar çok ödememiz gereken şey oluyorki kutlaya şunlarıda alayım diyemiyorum para yetmiyor çünki... oyuzden çalışacagım kendi eksiklerimi kendim görmek istiyorum annem sagolsun ben bakarım sen eksikleini düz diyor..bende çok istiyorum hayırlısı
[]
maşallah cnm kuzunabize gelincede kızlar işten geldim kızımla oynayıp duruyorum tutunarak kendi başına ayağa kalkıyor kuzucum resmini ekleyeceğim ama birtürlü beceremiyorum ya Çok üzgünüm çoook eşim geldi ben kaçayım kızlar biraz sonra resim eklemeyi tekrar denerim
hadi ya şimdi olsa güzel olacakmış,ama neyse az kaldı 2-3 ay daha çekicen güzelimMERHABA KIZLAR. tayinim çıktı,bu köyde son haftam diye sevinirken, hazirana kadar kalacakmışız. dönem ortasında tayini çıkan sınıf öğretmenleri dönem sonunda yer değiştirirmiş( napalım hazirana kadar bekleyecez artık (
bu arada bir özel sigortadan bahsetmişsiniz bugünkü konularda. bizde konuştuk eşimle, mantıklı geldi. ama konu hakkında hiç bir bilgimiz yok. hangi sigorta,aylık ne veriyorsunuz, ödeme şartları neler? biraz bilgi verir misiniz şu cahal arkadaşınıza? :)
oh gez bakalım pınarın yerini sen aldın vallakaydirigubbakcemile3ay kızlar ben gezgin öğretmen yine gidiyorum gezmeye arkadaşlar çağırdı gidiyos görüşürüzz
çözüme ulaştığınıza sevindim cnm,işte mutlu son:lepi:İyi akşamlar kızlar a.s.
Saat 9 gibi Defdoş'u uyuttum. Eşim gel bakalım hatunum konuşalım dedi. "Ben senin çalışmanı hem kendini daha iyi hissedersin hemde kızımız için birikim yaparsın diye istedim. Ama senin dün akşamki halini görünce söylediğime pişman oldum. Çok şükür geçinmemizle ilgili bi sıkıntımız yok. Ben herşeyimizi karşılayabiliyorum şu durumda. Dediğim gibi sadece Defdef için birikim yaparsın diye istedim. Madem sen şu anda onu bırakmak istemiyorsun ve bırakırsan çok üzüleceksin, o zaman bu çalışma işini seneye kadar erteleyelim. Seneye durumumuza göre oturur yine konuşuruz. Sen sıkma canını. Herşey yolunda" dedi...
Ayyyy nasıl rahatladım anlatamam. Çalış diyince işleri iyice kötü, bana anlatmıyo zannettim ama çok şükür idare edebiliyorum dedi. En azından seneye Defdoş'um da derdini anlatabilir duruma gelir bende aklım kalmadan daha rahat bırakır çalışırım alkisalkisalkis
kumbara fikri süper olmuş cnm,biraz daha detaylı anlatsana banka işini bi de o akadr bozuk parayı nerde bütünlettiriyorsunuz,hiç bi yer kabul etmiyo yaİyı Akşamlar Canlar,,
Borayla,Alpi şimdi uyuttum geldım buraya.Öksuruk cok sukur hafıfledı ama hırıltı aynen devam,oda bıtsın bı ohh dıycem valla.
Sigorta işi konuşulmuş.Biz sıgorta yapmadık ama bı bankadan hesap actırdık kızlar bılgılız olsun.Birikim yapılan parayı Bora 18 yasına gelınce kendısı cekebılıcek.Ve inanın toplanıyo para.Evde bı bozuk para kutusu yaptım.Şirkette Alp yaptı.Anneanne ve Babannemıze de bırer kumbara yaptı.Ayda bı toplanan parayı yatırıyoruz bankaya.O 50 kuruşlarda acaıp yekun para cıkıyor ortaya.Hem hıç anlamıyoruz toplu para cıkmayınca.Damla damlaya göl olucak insallah.
oyy slm kizlar a.s.
anamm anamm cok yoruldu bennn..
temizlik yaptim..yemekler yaptim..vs vs derken bittim yaf..kuzenim gelicekti yarin..işi cikmiş( neyse inşaAllah haftaya gelecek..napalim kismet degilmiş..
ay gözlerim kapaniyor..bi duş alip yaticamda pinari merak ettim :)
neyseki hallolmus cok sevindim..Rabbim dahada iyi etsin eşinin işlerini inşaAllah canim :)
QUOTE]
mis gibi olmuş evin güle güle kirlet cnm
aynen bizdede öyleşimdi eşimle konuştuk banka hesabını ama bu para faizemi giriyo kızlar?? 18sene sonra bu koyulan paranın bi kıymeti olmazki?? eşim faize yatırmam diyor avro falan oluyormu??
maşallah ahsene yerim ben onumasalaah kuzuma Ahsende parmagimi yakaladigi gibi ayakta cok seker cokkkk
Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu aratmasin
Babam'i sabah yolculadik ve 4 gün inanilmaz yoruldum. Oysa, biraz Doruk'la ilgilenir, bende dinlenirim diyordum. Doruk'la ilgilenmesine ilgilendi ama benimde islerim bitmek bilmedi. Birde üstüne Dorugun mizmizligi, Anne ister halleri eklendi. Asirida hareketli bu aralar, düz duvara tirmanir cinsten. Evde bizi yiyip bitirdigi icin, hafta sonu hem babam görsün, hemde bizim icin degisiklik olsun diye Amsterdam'a gittik. Gittigimiz iyi oldu olmasina da, yagmurun azizligine ugradigimiz icin, kanal turu, magazalarda alis-veris disinda birsey yapamadik pek. Yine de Doruk özellikle kanal turunda cok eglendi. Ön sirada oturan kücük bir kizin saclarini yoldu durdu. Birde gectigimiz her köprünün altinda sevinc cigliklari atti, herkesi kendine güldürdüopuyorumnanaktan
Pazar günümüz ise tam fiyaskoydu. Su bahsettigim ve cok uyuz oldugum kadin ve esi geldi. Babam cagirmis ve bize de 1 saat önce söylüyor. Nasil sinir oldum anlatamam. Hic hazzetmedigimi ve görmek istemedigimi bile bile, üstelikte sormadan cagirmasina esimle cok bozulduk ama birsey diyemedik. Neyse, kadin yine ayni dünyayi ben yarattim havalarindaydi. Ben pek ilgilenmedim, Doruga yogunlastim. Esim, lafi yapistirdi ama. Ben alcakgönüllü insanlarla daha iyi anlasiyorum, sürekli kendisinden bahseden insanlar, baska dünyalara ve insanlara kapali, dolayisiyla egoist oluyorlar diye...
Birde Dorugun egitimiyle ilgili bana ders vermeye kalkti. Yok elinden birseyi alma, "verir misin" diye rica et, hircin alismasin diye. Ben Doruga baski yapmiyorum zaten ama rica etmemi de anlayacak yasta degil, onun icin cok anlamsiz benim ricada bulunmam. Her egitimin bir asamasi var dedim. Tabi herkesin tarzi farkli diyor. Iyy anlattikca sinirlerim zipliyor yine.
QUOTE]
Allah kavuştursun cnm
öyle böyle gelmiş gitmiş o kadın boşver
sen yüz vermemişssin iyi olmuş
cnm ya çok geçmiş olsun,inş atlatır hemen kuzum,sanada kolay gelsin cnmgünaydın filiz banu ve cimcimeee:)
ay kızlar yaa dün gece Ahseni uyttuum uykusunda öksürük krizine girdi nerdeyse sonrada bütün yediğini kustu çeşme gibi çok korktuk yaa kaldırdım ters cevirdim fışkırır tarzda yaptığı için üstüne gelmedi örtüleri kaldrdım yıkamaya atttım geri uyuttum kuşumu Allahtan gece öksürmedi çok üzüldüm yaaa nolcak bu kızın hali bugünde olursa dr aaa götürücem
aslında hastane ortamına çok götürmek istemiyorum çok hastalık var ama olursa aynı şeey mecbur
ben şimdi veli toplantı tutanağı yazıcam görüşürüz buralardayım
günaydın ballı lokma,maşaşllah sana şeker gibi olmuşun kız senopuyorumnanaktan[/IMG]
günaydın herkese
herkese günaydın diyip kaçıcam kızlar
kolay gelsinn
özlemcim günaydın tatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?