2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

OOO hamılesın sen yahu bukadar yormasana kendını dıkkat et ozlemcım ben oturtuyorum kuvete öle yıkıyorum allahtan bayılıyo yıkanmaya cıglıklar atıyo tek sevmedıgını sacını yıkamam:1no2:

gecmıs olsun canım buara salgınmı var nedır herkez ya oksuruyo yada burnu tıkalı hastane hakkında bende senın gbıı dusunuyorum inşallah bugun ıyı olurda gerek kalmaz gıtmenızıea.s.

[/IMG]

günaydın herkese

masallah durucuğaaa gunaydın canıma.s.

hadı gecmıs olsun atlatmışsın mısafırlerını.burnu buyuk ınsanlardan bende nefret ederım bravo esıne vermıs cevabını umarım gelmezler bı muddetttt:1rolleyes:

şimdi eşimle konuştuk banka hesabını ama bu para faizemi giriyo kızlar?? 18sene sonra bu koyulan paranın bi kıymeti olmazki?? eşim faize yatırmam diyor avro falan oluyormu??
ben hıc arastırmadım canım daha ama olur sanırım bı bankayla gorusmek lazım ayda cüzzi bı rakam defnenın adına yatırırsınız euro olarakk

hoşgeldın canım.allah kavustursun a.s.

bende gelmek ıstıyorum yaaalkisalkisalkis

olsun canım vardır ondada bı hayırrr hazırana ne kaldı şurda:lepi:

bu işinde böyle mutlu sonla çözümlenmesıne cok sevındım kaydirigubbakcemile5

merhaba gulhan oo ıyı fıkırmıs kumbara
sıkmayın canınızı bız nasıl ya bısmıllah deyıp calısıyorus kuzularımızı bırakıp sızde alısacaksınızzopuyorumnanaktan

buara masallahın var tugbaa cok hareketlı goruyorum senı mısaıfırnde gelmıyomus bugun hava bahar havası gıbı al serrayı dogru parkaaaa.s.

Kızlar merhabalara.s., çok sık giremiyorum farkındayım ama arada mutlaka girmeye çalışıcam, kağan bi kaç zamandır huysuz demiştim ya onu dr a götürdüm, bişeyi yok maş.
Bu arada geçenlerde yakın bi arkadaşımın kızı vefat etti, kız 21 aylıktı,karnı şişiyo dr a götürüyolar kabız deyip yolluyo dr sürekli, meğer karaciğerinde 8 cmlik kist varmış, 4 haftada vefat etti melek... normalde bu tarz şeyleri etkilenmesin kimse diye anlatmam ama şundan anlatıyorum sizlerde iç organlarına ultrasonla baktırın 2dk sürüyor topu topu ve kesin tanı, bugün bende kağana iç organlarına baktırdım, aman ihmal etmeyin kızlar erken teşhis çok önemli, Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inş.

bıze gelınce dun iş cıkısı bı gıttımkı eve durunun atesı var hemen yıkadık calpol falan verdık düştü atesı ama burnu hala tıkalı serum fızyolojı sıkıyorum ama fayda etmıyo sanırım ya duruyu uyuttumkı ardından esım geldı cok kotuyum dıye hemen yattı ac karnınaa bı baktımkı atesı 39 olmus yanıyo öff yaamafoldumben bende regl oldum sonunda karnım agrıyo ama agrıyı duyan kım
duruyu uyutamıyorum artık ben gozları bayılarak bakıyo ama uyumamak ıcın dırenıyo aglıya aglıya zorla uyuyo anlamadım ne oluyo yaa sallamaktan hala bacaklarım agrıyo allahtan gorumcem varda oda yardımcı oluyo

eşimde gıtmedı bugun işe kızımla uyuyolardı sabah ben cıkarken öff ya calısmanın bu tarafı cok zor ısteemafoldumben

Kuzucuma kıyamam ya geçmiş olsun cnm, ben uyutamayınca arabasının tekerlerini yıkayıp içeri alıyorum dolaştıra dolaştıra uyutuyorum cnm aklında bulunsun
Ben regl olmadım daha ama hamile fln dilim tabi :) ay bende bi olsam ne iyi olcak sıkıntı yapıyo

saol teyzesı valla burcucum ben bu ay bu regl yuzunden ne korkular yasadım okumussundur en yakın zamanda spraıl taktırıp bu işşi çözücem ınsallah
benım kıs arabaysını hiç sevmıyo hiç durmuyo oyuzden

Kiyamam canim ya, gecmis olsun.

Kız ben korkuyorum spiralden ya, acıyomuş diye duymuştum, bide kayabiliyomuş, ondan cesaret edemedim, sen bi taktır bakalm belki bende senden cesaret alır taktırırım

bu arada geçmişe bakamadım ama alıntılardan anladığım kadarıyla mercimekte hastaymış sanırım geçmiş olsun

zeynep de severdi banyoyu gülerdi hiç sorun yoktu şimdi niyeböyle yapıyor anlamıyorum,son 1 aydır böyle çığlık çığlığa
bi derece alıp suyu sıcaklığını ayarlayayım bakalım
başta küvete ılık su koyuyormusun cnm,soğuk olmaz mı küvetin dibi?
iş konusun agelince cnm ya bayadır yapmadım eskiden okul bahanem vardı şimdi o da yok halletmem lazım hepsini
sanırım yakında kayınvalidem gelecek
kardeşi umreye götürecekmiş bütün kzıları ve annesini
banada iş çıktı o bizde kalınca herkes bize toplanıyo gelmeden bitireyim isityorum ne zaman geleceği de belli
değil,yarın bile ben geliyorum diyip arayabilir
yakınımda otursalar dert uzağımda otursalar dert
inş kayınpederde gelemz onunla torunu çok özledim diyerek
hadi kaynana 1-2 hafta kalır umreye gider yine kalır biraz gidrde
kaynata o umredeyken de bende kalrı ne yaparım bilmem
dua edin banada gelmesin
merhaba cnm hoşgeldin,arkadaşının kzıına çok üzüldüm ya,ne dr.lar var offf
Allah rahmet eylesin cnm,inan içim burkuldu,gerçekten erken teşhis çok önemli

çok geçmiş oslun cnm ya
diş mi çıkarıyor acaba başka bi derdi mi var

Sağol cnm, Allah anasına babasına sabır versin bi daha evlat acısı göstermesin inş., herkesin evladı sağlam olsun

kuzu kalktı işlere devam edelim
nevresimleri değişicem,bi de beyazlar var çamaşır suyuna bastım lekelei çıkmamış bide eşim sağolsun geçen hafta ben yokken üniformalarını yıkamış,beyaz çoraplarınıda atmış içine yemyeşil olmuş çoraplar inş çıkar bakalım

kızlar zeynep yeni şeyler öğrendi meraba kızım diyorum elimi uzatım o da uzatıyo tokalaşıyoruz bide gülüyo sıpa yaaa
akşamları eşimle karşıklı geçip yürütüyoruz zeynebi başta 4-5 adımdı şimdi baya odayı yürüyo yavrum
öğretmesek mi en diyorum eşime işim zor olacak diyorum gülüyo
valla yazın en çok balkon kapıları açık ya ondan korkuyorum bişey oacak diye bu sene hiç açılmayacak anlaşılan
bide benim ağır dönemim olacak bakalım Allah yardım eder inş.

kızlar merhaba nasılsınız. gülşahcım geçmiş olsunnnnnn..esen canım sana da geçmiş olsun.. banucumm durucuk ne güzel çıkmış.. burcuu msnn açsana:)

bay bay yapıyoruz,gel gel yapıyoruz,telefonunu alınca ben alo diyorum kulağına tutuyo,bebeği var oynadığı bebiş nerrde diyorum bakıyo başka neler öğretsem diye düşünüyorum,fikir verin bana kızlar

ben once kuvetyı sıcak suyla bı yıkıyorum ısınıyo ısıyı ayarlayınca bıraz su doldurup köpükleyıp oturtuyorum ıcıne bayılıyo sıpaa

saol tulaycım esımde duruda hasta yatıyolarrrr görümcemde her saat bası alıyorum haberlerını

burcu bende korkuyorum ama her ay bu korkuyla yasanmaz bıara hamıleyım kesın dedım ben ne yapcam sımdı dıye dusunmeye basladım

nevresimleri değiştik,toz aldık ohh bauya kolayladım,makarna suyu loydum acıktık kuzularımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…