kızlar, kuru bakla nasıl pişer?
sağol özlemcim:))
sağol canımcım geçmezse bugünde yarın sabah dr a götürücem bi arayım bakalım nasılmışbu arada geçmişe bakamadım ama alıntılardan anladığım kadarıyla mercimekte hastaymış sanırım geçmiş olsun
maşallah kızıma ne güzel yürüyecek demek kikızlar zeynep yeni şeyler öğrendi meraba kızım diyorum elimi uzatım o da uzatıyo tokalaşıyoruz bide gülüyo sıpa yaaa
akşamları eşimle karşıklı geçip yürütüyoruz zeynebi başta 4-5 adımdı şimdi baya odayı yürüyo yavrum
öğretmesek mi en diyorum eşime işim zor olacak diyorum gülüyo
valla yazın en çok balkon kapıları açık ya ondan korkuyorum bişey oacak diye bu sene hiç açılmayacak anlaşılan
bide benim ağır dönemim olacak bakalım Allah yardım eder inş.
nevresimleri değiştik,toz aldık ohh bauya kolayladım,makarna suyu loydum acıktık kuzularımla
özlem canım ya görmemişim gerçektensaol canım güzel sözlerin için.
ayşecim ben kuru baklayı çok yapmam.eğer canım isterse sadece haşlatır daha sonra biber domates salçası ve soğn zeytinyağınla karıştırp pişiririm.bide fava yaparım o kadar.
hayırlı akşamlar....
umarım herkez iyidir arada geçmişi okudum ama yazmaya fırsat bulamadım kızlar...en son kaldığım yere adar alımda alanları yazam bari :))
pınarcım iş durumunun tatlıya bağlanmasına sevindiim boş yere oadar göz yaşı dökmüşsünn :)
esen cnm ben bugun gazeli knt e götürdüm ve idrar olayınıda sordum normaldir artık büyüyorlar falan dedi ve su kaybı görünmüyor dedi.....ee Ahsende kilosu boyu posu yerinnde çok şükür ondada sorun yoktur inş içini ferah tut cnm...
öksürük içinnde sanırım gazelle aynı belirtiler var istersen bi göster cnm yaaallah şifasını versin..
özlemcim sennde o halinle kendini fazla yorma ..zeynep kızada maşAllahh ne güzel şeyler öğreniyor...
bizim cadıda bi çokk şey aştıı maşAllah :)
bebeklere yatırımdan konu açılmışş bennde gülhanla aynı fiirdeyimm bu ay nasipse inş bende bi hesap açmayı düşünüyorum kuzucuğuma ...
gülhancımm borada biraz düzelmiş çok sevindimm cnm Allah hastalı vermesin bebişlere yaa(
tülay burcu banu aysun filiz ceren ayşe nurtenn birsen sizlerde kuzularda iyisiniz inş...
kızlar kusuruma bakmayın unuttğum arkadaşlar varsa kafam çokk dagııkkk herkezi öpüyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?