2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bi tabak yoğurtlu makarna yedim şiştim valla
karnım tok eşime yemek yapasım yok valla
neyse hazırlarız şimdi bişeyler
birazdan zeynebi uyutmayı deniycem bakalım inş uyursa hallederim o arada

yaw bugün kimseler yok niye böyle boş kaldı topik valla sıkıntıdan arada başka topiklere dalıyorum
gerçi zenepte rahat vermiyo ya oturamıyorum pc başında

bu arada geçmişe bakamadım ama alıntılardan anladığım kadarıyla mercimekte hastaymış sanırım geçmiş olsun
sağol canımcım geçmezse bugünde yarın sabah dr a götürücem bi arayım bakalım nasılmış
maşallah kızıma ne güzel yürüyecek demek ki
nevresimleri değiştik,toz aldık ohh bauya kolayladım,makarna suyu loydum acıktık kuzularımla

kolay gelsin canım
bende şimdi deprem tatbikatı yaptık okulda onlarla uğraştım cidden deprem olsa öyle duracaklarını sanmıyorum:))şimdi tenefüsteyiz

özlem canım ya görmemişim gerçekten saol canım güzel sözlerin için.

ayşecim ben kuru baklayı çok yapmam.eğer canım isterse sadece haşlatır daha sonra biber domates salçası ve soğn zeytinyağınla karıştırp pişiririm.bide fava yaparım o kadar.

kız ayşe ben sana dememişmiydim tülay bilir diye
canım benim tülay iltifat değil ki bunlar gerçek
inş yeme fırsatını da bulurum bi güncokacimcoook

Özlemcım valla beklerım mutlaka antalya gelırsen.neler neler hazırlarım ben sana:): Prenseslerınıde

merhaba kızlar,
çamaşır suyu maf ediyo beni ya banyoyu falan temizledim ama başım gözlerim ağrıyo,Midem bi acaip.Ama kullanmasan da olmuyo işte.
ya sitede bi balkabağı ve irmikle yapılan bi tatlı tarifi vermişlerdi pekmezli falan bebişlere.
Bilen varsa anlatabilir mi?
aklımda kaldığıyla;balkabağını haşlayıp irmik katıyosun pişince pekmez ekliyosun,Ben bi de ceviz eklemeyi düşünüyorum.

hayırlı akşamlar....
umarım herkez iyidir arada geçmişi okudum ama yazmaya fırsat bulamadım kızlar...en son kaldığım yere adar alımda alanları yazam bari :))

pınarcım iş durumunun tatlıya bağlanmasına sevindiim boş yere oadar göz yaşı dökmüşsünn :)

esen cnm ben bugun gazeli knt e götürdüm ve idrar olayınıda sordum normaldir artık büyüyorlar falan dedi ve su kaybı görünmüyor dedi.....ee Ahsende kilosu boyu posu yerinnde çok şükür ondada sorun yoktur inş içini ferah tut cnm...
öksürük içinnde sanırım gazelle aynı belirtiler var istersen bi göster cnm yaa allah şifasını versin..

özlemcim sennde o halinle kendini fazla yorma ..zeynep kızada maşAllahh ne güzel şeyler öğreniyor...
bizim cadıda bi çokk şey aştıı maşAllah :)

bebeklere yatırımdan konu açılmışş bennde gülhanla aynı fiirdeyimm bu ay nasipse inş bende bi hesap açmayı düşünüyorum kuzucuğuma ...

gülhancımm borada biraz düzelmiş çok sevindimm cnm Allah hastalı vermesin bebişlere yaa (

tülay burcu banu aysun filiz ceren ayşe nurtenn birsen sizlerde kuzularda iyisiniz inş...

kızlar kusuruma bakmayın unuttğum arkadaşlar varsa kafam çokk dagııkkk herkezi öpüyoruzz

Sağol cnm, geçmiş olsun kuzuma ya, bu aralar salgın var buralardada cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…