2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gelelimm bizee...
biliyorsunuz Gazel kız hasta gecen acile gittiğimizde dr ilaçlar yazmıştı..3. gündür kullandım ama hiç değişiklik göstermedi...tam tersine öksürüğü arttıı..

bugunde baktım olcak gibi değil kendi dr umuza gittik kontrol etti ve önemli bişeyi olmadığını ilaçları bırakıp birazda kendi halinde izlememi istedi...sadace boğazlarda hafif kızarıklık varmış ama öksürdüğü zaman yanımızda biri duysa gözleri açıp suratıma bakıyolar sanki ciğerden geliyomuş gibi..bakalım inş 2 dr un dediği gibi önemli bişeyi yoktur umarımm...

bu arada önümüzdeki haftada evi taşıyorum kızım iyileşseydi Alalhın izniyle bi kafamı toparlasaydım bennnde valla o öksürünce benim elim ayağım tutmuyor hiç birşey yapmak istemiyorum...

mayıstan önce ev derdinde kurtulucam inş yazın kafam rahat olsun..bol boll gezeriz artıkk inşAllahhh :)

iyi akşamlar kızlar ....ben geldim pc min şarj aleti bozuldu
annem geldi bu aksam kardeşimin..şarj aletini getirdi..
kocamın bu aksam toplantısı varmış hala bu saat oldu gelmedi
işyerinden 4 kişi gittiler fabrikaya....

ben artık eşimin nufüs kağıdınıda evlilik cüzdanımızıda patronuna vereceğim ya
adam geçen hafta perşembe gecesi geld....bu aksam da böyle cuma sabahıdı antalyaya ucacak
p.tesi öğlen gelecek...işe gidecek...tekrar cuma sabahı uçacak ...
ben anlamadım yaaa...evde yanlız kalmayım die annemleri aldırmış babamla gelmişler...
bakalım perşembeye kadar annemi kandırırsak bendeyiz...sonra anneme geçeceğizz...
h.sonu orada olacağız iştee......

hülyaaa kız neden taşınıyorsun bişimi kaçırdımm ben

Kızlar merhabalara.s., çok sık giremiyorum farkındayım ama arada mutlaka girmeye çalışıcam, kağan bi kaç zamandır huysuz demiştim ya onu dr a götürdüm, bişeyi yok maş.

Aman ii burcucum sevindim bişeyi olmamasına, arkdaşına da çok üzüldüm off, bende baktırayım ulturasonla

Cerrahpasa'da benim Annem yatmisti, ben cok kücükken canim. Öyle kötü anilarim var ki o günlere dair. O sarkiyi her duydugumda kendimi tutamam, bende aglarim.:çok üzgünüm
Ben 10 yaşındayken annemde felç geçirdi Filizcim cerrapaşa da yattı, 20 sene oldu düzelemedi ama başımızda çok şükür, tellede olsa bana yardımcı olmaya çalışıyo o şarkıyı dinleyince bende çok kötü olurum

,

ne güzel canım annem bakarım dediyse çalış tabi, benim annem hasta işte, kayınvalide de bakmaz bende o yüzden 3 yaşına kadar bekliycem galiba

aman ii canım boşuna üzülmüşsün ama bende öleyimdir boşu boşuna üzerim kendimi hele konu bebeişler olunca insan daha da hassaslaşıyo ama tatlıya bağlanmış çok şükür

Bora nın iyi olmasına sevindim canım, kumbara çok ii fikir bende bi ara düşünmüştüm ama almadım hala

aynen valla birsen öle çok çalışıyoki eşim bıktım artık işinden

canım öksürük şuruplarıda balgam söktürdüğü için bazen öksürüğü artırabiliyo belki ondan artmıştır inşallah düzelir bir an önce öksürüğünüz
taşınma konusunda da Allah yardımcımn olsun

hulyacim bilgi icin sagol tatlim gece oksurmuyor dalana kadar sadece ama gotursem iyi olur
birsencim yogun calisan es zor canim yaaa sabir diliyorum

ay bu arada hulyacim sen niye tasiniyorsun cok zor beaaaa

kizlar ablam annemi aramis on gun gelebilirmisin demis nevsehirde calisiyorablam kaynanasi kizinin yanina gidecek cocuklara annem bakicak bana sordular git tabi dedim
Ahsene de kuzenim bakicak sagolsun bu hafta zeynom bakar haftaya kaynanama gotururum sonra annem gelir insallah en iyi o bakiyo cunku

herkese selam...

bugun annemdeydim pazar yaptık bide yagmura yakalandıkki sormayın
defnede nasiplendi yagmurdan:)) neyseki arabasının yagmurlugu yanımızdaydı. 12gibi geldik
kızlar regl oldum çok sancım var yaaa
yrnda bi arkadaşıma gidicez defneyle:) çok öpptük herkesleri.. ayyy bide bugun defne epeyce tay tay durdu ve o haldeyken adım attı 2kere bu beni çok mutlu etti ilerme varmış bizdede şükürki:))
elektirikli battaniyeyi açtım sıcacık yatıcam inş.
birseni görmeyince merak etmiştim ama yazmış,
hülya ev buldunmu kız nerden buralardanmı?? ayy geçengün tam karşı bidadan 2daire birden boşaldı hemen aklıma geldin ama sen yeni bina arıyosun.. snada kolay gelsin cnm.. inş. yakına geliyosunduryerimseniben

ayy mercimegimi unutmuşum esencim çok geçmiş olsun kusmuş bitanem ya( kıymam ona ben... esen aferin şurup veriyormuusn cnm ya o oguk algınlıgına birebir geliyor dene derim.. bide annenin gidecek olması kötü olmuş ama neyseki kuzenin bakackmış sagolsun..

veriyorum canim sabah basladim hehehe aferin surup veriyormusun deyince bana aferin dedin sandim seviniyorum kendi halimde:))))
meger surubun adini diyoussun
iyi gezmissiniz harikaaa defnemede masallah tabiki ilerleme var annesi yerimizde sayacak degiliz ya:)))

ayy ne güldüm gece gece eeee sanda aferin ozaman biyerin şişmesin:)))
gec oldu ben yatayim iyi geceler nurtencim

sanada iyi gecellr iyi uykular canımcım bende yatıyorum

cnm bişey kacırmadınn sıkıldım bu evden yaaw değişiklik iyi olcakk sempatiksalakcinni

evet cnm dr da onu demek istedi sanırım dunnden beri vermiyorum öksürük hala dvm bakalım 2 gune kadar ne olcak bilmiyorumkismile

hulyacim bilgi icin sagol tatlim gece oksurmuyor dalana kadar sadece ama gotursem iyi olur
birsencim yogun calisan es zor canim yaaa sabir diliyorum

ay bu arada hulyacim sen niye tasiniyorsun cok zor beaaaa

valla cnm zor ama napıyım mecbur burası giriş kat ve cok gürültülü öyle böyle yapıcam artık :sinifsinif:

yok şekerimm malesef yine avcılardayımmm o taraflarda kiralar cok yüksek :umursamaz:

kızlar nasılsınız yemekten geldim bende

tülaycım nasılsın tatlım selincim nasıl:)annemle konuştum bu hafta değilde diğer hafta cumartesi gelelim size uygunsanız bitanem:))

hülyacım yeni evin hayırlı olsun bazen değişiklik gerekiyor

banucum iyiyim canım .kuzumda iyi teyzesi:) tamam canım iyi olur.şimdilik bişeyim yok.mutlaka beklerim.canım sen nasılsın?

banucum iyiyim canım .kuzumda iyi teyzesi:) tamam canım iyi olur.şimdilik bişeyim yok.mutlaka beklerim.canım sen nasılsın?

iyiyiz tatlım bizde dün seninle konuştuğum banka işi vardıya sabah gittik hallettik eşimle kartıda iptal ettirdik sorun çözüldü canım
ok canım nasipse mutlaka geleceğiz :))))) opuyorumnanaktan

iyi yapmışssınya canımya..yoksa birikim falan zor oluyor kredi kartlarından.

Bende de ayni canim camasir suyu kullandigimda fena oluyorum ve artik kullanmiyorum. Balkabagi tatlisi tarifini ben vermistim, bayagi yapan Anne oldu ve genelde sevdi kuzular. Bal kabagini hasliyorum, biraz yumusadiktan sonra icine birkac kasik irmik. Yani malzememe göre göz karari dengeliyorum. Birazda öyle pistikten sonra, ocaktan alip icine pekmez ekliyorum bir cay kasigi. Bazen ezilmis cevizde. Yemeklerden sonra severek yiyiyor oglum. Ben biraz sulu yapiyorum ama kabizlik sorunumuz oluyor cünkü.

Insallah ciddi birsey degildir Gazel'in öksürügü canim ya. Salgin mi var Türkiye'de, tüm bebislerde ayni dert.:1no2:
Yeni evinde de güle güle otur canim, bir an önce sorunsuz tasinman dilegiyle...

Anneler öyle iste canim, en kötü hallerinde bile elini uzatiyorlar. Gecmis olsun, cok üzüldüm Annecigine. Neyseki hayatta Hande'cigim, insan Annesiz öyle kötü oluyor ki! Basimizdan hic eksik olmasin onlar...

Güle güle gidip gelsin Annen Esen'cigim. Bir haftalik sürede de, kuzeninde bence cok iyi bakacaktir.

slm kızlar eski kk geri gelmiş tüm yazılar gitmiş püffffflmaz:

Aaa evet sabah bir ara baglanmistim, bir Tuba'nin, Pinar'in falan yazdiklari vardi yanlis hatirlamiyorsam, hepsi ucup gitmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…