hülyacım hayırlısı olsun cnaım.
kızlar nasılsınız yemekten geldim bende
tülaycım nasılsın tatlım selincim nasıl:)annemle konuştum bu hafta değilde diğer hafta cumartesi gelelim size uygunsanız bitanem:))
hülyacım yeni evin hayırlı olsun bazen değişiklik gerekiyor
Nurtencİmya evet loc ÜrÜnÜ gÜzel.dİŞ fırÇası macunuda.ama ben ev temİzlerken domestos kokusunu hİssedİcem yoksa temİzlİk yapmıŞım gİbİ olmuyor:)))
kız insan sıkıldı diye ev mi taşınırcnm bişey kacırmadınn sıkıldım bu evden yaaw değişiklik iyi olcakk sempatiksalakcinni
evet cnm dr da onu demek istedi sanırım dunnden beri vermiyorum öksürük hala dvm bakalım 2 gune kadar ne olcak bilmiyorumkismile
valla cnm zor ama napıyım mecbur burası giriş kat ve cok gürültülü öyle böyle yapıcam artık :sinifsinif:
yok şekerimm malesef yine avcılardayımmm o taraflarda kiralar cok yüksek :umursamaz:
cnm ya çok sağolasın,mutlaka deniycem nurten,tavaya koyunca sürekli karıştırıyormusun bide ksıık ateş mi yoksa normal mi,rezil etmeyeyyiim bezelyeleritünaydınlarrr
ayyy aklıma özlemin bezelye tarifi istedigi geldi mutfakta işimi yarm bıraktım çabucak cvp vereyim
özlemcim taze bezelyey hafifçe haşlıyorsun rengi dönsünyeter süzüp içine 1 soganı küçük dogruyorsun
mısır unu ve varsa galeta unu katıyorsun ama çok bulanmayacak şekilde karıştırıyorsun istedigin baharatları ekleyebilirisn cnm sonra tavaya yag döküp bunu tavaya bastırıyorsun önlü arkalı kızartıyorsun cnm bunu pırasa tazae sogan ve bakla vs.diger bütün sebzelerle yapabilirsiniz güzel oluyor...
girmişken tubayada cvabımı verim sogumasın anacım motorum müsade etmiyorum yoksa soguyunca donuyor ve kalıyor kaldıgı yerde:)) kimse gelmeden ben bastırayım milleti yeni taktikkaydirigubbakcemile2 yoksa aş evi olaylarına dvmolumunekankayizsmile
şimdi mutfakta işimi bitirip hazırlanalım..
hee burarada sabah bi ara baktım sitenin durumu neydi öyle şirinler gibi mavi mavi?? neyseki pembiş ol uşuz yine:)))
öptm herkesi çalışan ark.kolay gelsin
evet ya bende duymuştum onları ama pahalı geldi bana başta verdiğin para gerçi aylara vurunca baya az oluyo ama bbende denemek isterim mali duruma bağlıbide kızlar çam.suyundan bahsetmişsiniz bende artık çam. suyu kullanmıyorum
organik deterjanlar buldum tamemn bitkisel karışımlı kimyasallar ve fosfat maddeleri yok
enveyin loc diye genel tüm temizliklerede kullanılan dterjanını kullanıyorum çok hijyen hemde konsantre ve 1lt 6aydan fazla gidiyor ve aynı şekilde bulaşık deterjanı ki bu çok önemli defnenin biberonlaı oyuncakları vs.yıkadıgım için içim çok rahat nasıl kolay durulanıyor farka inanamıyorum..
diş macunu nane kekik ve ısırgan otundan fırçaların kılları buğdaydan .. sonra defneyi yıkadıgım sabun tamamen bitkisel vs. vs. çok ama çok menunum..
Selamlar Kizlar, Dün Dorugun randevusu vardi, gelisimi ve kan degerleri kontrol edilecekti. 220 gram almis, 1 cm uzamis 1 ayda. Normal oldugunu, dis cikarttigi ve hareketlerinin arttigi icin, zaten bu kadar kilo aldigini söyledi bebislerin bu aylarda. Zaten zor bela yediyorum bu aralar, cok istahsiz sadece emmek istiyor, normal bu kadar almasi. Hic almamistir diyordum, icim rahatladi gelisiminin normal olduguna. Ama canimi sIkan birsey oldu, Dorugun hic sevmedigi bir yardimcisi var doktorun. Kan alimini genelde o yapiyor. Daha kizi görür görmez aglamaya basliyor Doruk. Aman bir beceremedi kan almayi, iki kere deldi cocugun parmagini. Bir kere yavas davrandigi ve Doruk cok debelendigi icin kan pihtilasti, digerinde de ince bir tüp vardi kani icine koydugu. Onu düsürüp kirdi. 3. kez denemek istediginde de ben izin vermedim. Neden acitmiyorum ki diyor aptal? Acimazsa aglar mi bu kadar dedim. Ayrica cok korktu, yeni bir randevu verin, bir dahaki sefere alirsiniz diyince, surat yapti ama verdi randevuyu. Doktorada rica ettim, kan alimini bir dahaki randevuda kendisi yapacak. Bir sürü kan kaybetti oglum durduk yere. Aglamasi, caninin yanmasi ve korkmasida cabasi. Ferrum sanol diye bir damla vermisti doktor, oda kabizligi arttirdigi icin, kesmistim vermeyi. Gerci bol et yedi bu ay, pekmezide arttirmistim. Ama bilmiyorum demir orani hala eksik mi vücudunda? Bunun disinda artik dengede durup, bir süre kendi kendine ayakta durabiliyor, tutunarak ayaga kalkip yürüyor. Emeklemeyi sevmedigi icin, seviniyordum direkt yürür diye. Ama maalesef emekliyor ve fare gibi girmedigi delik kalmiyor evde. Bizden simdilik böyle, sonra görüsürüz kizlar.
tülay,banu,nurten, özlem
hepinize merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Özlem yap yap lezzetlİ bİŞİ:)) bende nurtenden aldım tarİfİ:)) saolsun.
cnm ya bende öyle idim ama şu kimyasalların etkisini duyduktan sonra asla görmek bile istemiyorum hijyen olması için koku olmasına gerek yokmuş valla..Nurtencİmya evet loc ÜrÜnÜ gÜzel.dİŞ fırÇası macunuda.ama ben ev temİzlerken domestos kokusunu hİssedİcem yoksa temİzlİk yapmıŞım gİbİ olmuyor:)))
kız insan sıkıldı diye ev mi taşınır
ilahi hülya gazelle zor olamayack mı cnm ya
Allah kolaylık versin cnm
cnm ya çok sağolasın,mutlaka deniycem nurten,tavaya koyunca sürekli karıştırıyormusun bide ksıık ateş mi yoksa normal mi,rezil etmeyeyyiim bezelyeleri
hee bi de şu konserveler varya onlardan da olur mu cnm? yoksa tazece taze mi olması lazım cnm
valla cnm istedi kız deniycem ben bunu
sanda kolay gelsin cnm
evet ya bende duymuştum onları ama pahalı geldi bana başta verdiğin para gerçi aylara vurunca baya az oluyo ama bbende denemek isterim mali duruma bağlı
maşallah doruğa cnm,çocuklardan kan almak çok zordur bilirim
bend eyaptım aynı işi
burda kızın nasıl davrandığını bilmiyorum ama tepkileri normal aslında
çünkü dr.lar bazen arayıp sonucu soruyroşar o yzüden alıp yapmak istemiştir
dr.un tepkisinden çekindiği için
burda hatalı olduğu bi kaç konu var
1.si siz hastasınız size güler yüzlü davranmalı surat bi karış değil heleki karşısında bi çocuk var ,anne var
2.si almayaı becerdiği halde düşürüp kırması çocuklardan zaten zor alınır,çok dikkatli omalıydı
sende çok takma cnm inş bi sonraki sefer bir kerede alınır dr.alacaksa mutlaka alır cnm,ama doruk başta canı yandığı için tepki gösterecektir yine onun için kötü olmuş ilk tecrübesi
cnm ya bende öyle idim ama şu kimyasalların etkisini duyduktan sonra asla görmek bile istemiyorum hijyen olması için koku olmasına gerek yokmuş valla..
ayy özlemcim bunu tavaya yayıyorsun hayatım hamsi tava yapar gibi arkalı önlü tek seferde kıazrtıyorsun kapaklı tavayla yapıyorum kolayca çeviyorum anlatabildimmi?? bide şu bezelye bildigimiz tane bezelye veya araka degil taze fasulye gibi uzun olanlardan taze bezelye diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?