2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geldim biti sonunda banyo da ,bi tek yemek dedim kaldı bugün yarında gezmeye gidiyorum ohhhhhhhhhhh
keyif yapıcam bi günn

cerencimm saol tatlımmm...
filiz doruk un herşey normalmiş şükür....
özlemmm bacımmm 7 yıl olcak yeter yaw hem 3 yıldır cıkacak cıacam diyom bu yıla nasip oldu :)
hem ev sahibimde oğlunu oturtacamışş...

memnunsan sorun olmazdı be cnm,ama ev sahibininde oğlu gelecekmiş,sana da değişiklik olur haklısın,inş istediğin gibi bi yer bulursun cnm
allahım biride benim banyoyu yıkasa...bayanssulusmile

bende uzun zamandır yıkamamıştım cnm,okula gidnce baya sallamıştım işleri,şimdi komple temzilik yapıyorum eve yavaş yavaş
mutfak bitti,banyo tuvalet bitti
oturduğum oda bitti
yatak odam var am bu hafta zeynebin odası ayrılacak anca ondan sonra yaparım
bakalım kociş dolapalacak mı zeynebe

zynep uyandı ben hemen oyuncaklarını toplayayım da kocişi karşılamaya gidelim hava çok güzel
temiz hava alsın kzuum
iyi akşamlar kızlar

canım senin adına çok sevindim,annenin çocuğunu kendi büyütmesi kadar güzel birşey olamaz opuyorumnanaktan

[/IMG]

günaydın herkese

ay ben yerim bu fıstığı Banucum sen gündüz giriyorsun ben akşam, hiç karşılaşlamaz olduk tatlım öp benim yerime kızlarını

çok üzüldüm Allah sabır versin ailesine,Allahım tüm bebişlerimizi korusun ınşallah

ıyı akŞamlarrrrr

zynep uyandı ben hemen oyuncaklarını toplayayım da kocişi karşılamaya gidelim hava çok güzel
temiz hava alsın kzuum
iyi akşamlar kızlar

ıYı AKŞAMLAR HERKESE zemuszemus

iyi akşamlar kızlar:teytey:

altladığım varsada kusura bakmayın kızlar,bu kızdan hiç rahat yokki 50 kere girip çıktım

Son düzenleme:
Semraaa diş buğdayı nasıl oldu cnm, resim istiyorummm :)))

mrh kızlar
benım oglum gecen hafta oksutuyodu yazmıstım ama ates olmuyodu pazartesı ısten bı geldım oglum aygın baygın ama ates yok bekleyelım dedık gece bır baktım ates bı anda 40 a fırlamıs hemen acıle gıttık fıtılle atesını dusurduler ıgne yaptılar bronsıt olmus oglum ınanmıyorum ya 10 aydır bır kere atesı yukselmeyen cocuk bı ıse basladım hasta oldu bugun 3 . ıgnemızı olduk ıgne bıttı surupa baslıcaz ıns bı daha tekrarlamaz
offf yaaa keske bıraz daha bekleseymısım ıse baslak ıcın pısmanım

aysuncum canım mrb öncelikle paşama çok ama çok geçmiş olsun Allahım biran önce acil şifalara versin kuzuma.işe başladımda böyle oldu diye kendini suçlama canım benim olacağı varmış.bundan sonra çok daha dikkat edersiniz paşamın yanındada kim kalıyorsa ona sıkı sıkı tembihlersiniz sıkı giydirsin soğuk havalarda dışarı çıkartmasın soğuk bişeyler vermesin ve çok giydirip terletmesin.paşam biran evvel toparalanacak canım sıkma canını sen.tekrar çok geçmiş olsun a.s.

aysuncum sende kendine çok iyi bak tatlım.oğluşunuda öp benim için.kıyamam ben ona canım benim.opuyorumnanaktan

aysuncum cok gecmiş olsun cnm.. olacağı varmıs üzme kendini biran önce iyileşir kuzucum inşşallah

canım bizde geçirdik geçen ay biliyosun çok geçmiş olsun ilaçlar haricinde ben viksleyip yatırdım o baya iyi geldi.inşallah çabuk atlatırsınız

aysuncum sende kendine çok iyi bak tatlım.oğluşunuda öp benim için.kıyamam ben ona canım benim.opuyorumnanaktan
aynurcum cok saol verdıgın moral ıcın opuyorumnanaktanama elımde degıl boyle bır zamanda hastalanması cok etkıledı benı.bıde bakıcımızla ılgılı bazı sorunlarımız var bıseyde dıyemıyorum.....
rabbım tum bebıslere hep saglık versın cok zor onlar hstalanınca

aysuncum cok gecmiş olsun cnm.. olacağı varmıs üzme kendini biran önce iyileşir kuzucum inşşallah

cnm cok saol amın ınsallahopuyorumnanaktan

kızlar 1 mart nikah günümüzdü eşim o gün çiçek almış banaaaaaaaaaaaaaaaa kızımada sümbül mor seviyo diye sonra yemeğe gittik sonra annemleri ve kardeşimide çağırdık onlarda katıldı süper bi gece oldu Türkiz naptı tabi oda geldi bu ara misafir trafiğim fazla ondan giremiyorum.Kardeşim yarın akşam gidecek ondan sonra biraz trafik azalır.
PINAAAAAAAAAAARRRRRRRRR geçen gün arayan sen miydin?

esracım saol :1hug:aslında bende denesem ıyı olur burnundan nefeste alamıyor oglusum
canım bize burun sipreyide vermişti oda çok iyi geldi bide Tamiflu bu domuz gribi içinde kullanılıyormuş dr öyle söyledi kapsülü 3 e bölüp günde 2 defa kullandık o da çok işe yaradı yoksa çok ağır geçirdi Türkiz de aman bir an önce iyileşsin canım çok zor oluyor çocuk çok hırpalanıyor

Burcucum mink meleğe çok üzüldüm.
İlgin maşallah dişimizin buğdayıda yapılmış
Civciv taşınıyosun sanırım çok zor kolay gelsin
gidiyorum Türko durmuyor iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…