vay be tam 40 dk sürmüş banyoyu yıkamak wowww zemuszemus
memnunsan sorun olmazdı be cnm,ama ev sahibininde oğlu gelecekmiş,sana da değişiklik olur haklısın,inş istediğin gibi bi yer bulursun cnmcerencimm saol tatlımmm...
filiz doruk un herşey normalmiş şükür....
özlemmm bacımmm 7 yıl olcak yeter yaw hem 3 yıldır cıkacak cıacam diyom bu yıla nasip oldu :)
hem ev sahibimde oğlunu oturtacamışş...
allahım biride benim banyoyu yıkasa...bayanssulusmile
ıyi akşamlar kızlar a.s.
Saat 9 gibi Defdoş'u uyuttum. Eşim gel bakalım hatunum konuşalım dedi. "Ben senin çalışmanı hem kendini daha iyi hissedersin hemde kızımız için birikim yaparsın diye istedim. Ama senin dün akşamki halini görünce söylediğime pişman oldum. Çok şükür geçinmemizle ilgili bi sıkıntımız yok. Ben herşeyimizi karşılayabiliyorum şu durumda. Dediğim gibi sadece Defdef için birikim yaparsın diye istedim. Madem sen şu anda onu bırakmak istemiyorsun ve bırakırsan çok üzüleceksin, o zaman bu çalışma işini seneye kadar erteleyelim. Seneye durumumuza göre oturur yine konuşuruz. Sen sıkma canını. Herşey yolunda" dedi...
Ayyyy nasıl rahatladım anlatamam. Çalış diyince işleri iyice kötü, bana anlatmıyo zannettim ama çok şükür idare edebiliyorum dedi. En azından seneye Defdoş'um da derdini anlatabilir duruma gelir bende aklım kalmadan daha rahat bırakır çalışırım alkisalkisalkis
[/IMG]
günaydın herkese
Kızlar merhabalara.s., çok sık giremiyorum farkındayım ama arada mutlaka girmeye çalışıcam, kağan bi kaç zamandır huysuz demiştim ya onu dr a götürdüm, bişeyi yok maş.
Bu arada geçenlerde yakın bi arkadaşımın kızı vefat etti, kız 21 aylıktı,karnı şişiyo dr a götürüyolar kabız deyip yolluyo dr sürekli, meğer karaciğerinde 8 cmlik kist varmış, 4 haftada vefat etti melek... normalde bu tarz şeyleri etkilenmesin kimse diye anlatmam ama şundan anlatıyorum sizlerde iç organlarına ultrasonla baktırın 2dk sürüyor topu topu ve kesin tanı, bugün bende kağana iç organlarına baktırdım, aman ihmal etmeyin kızlar erken teşhis çok önemli, Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inş.
gelelimm bizee...
biliyorsunuz Gazel kız hasta gecen acile gittiğimizde dr ilaçlar yazmıştı..3. gündür kullandım ama hiç değişiklik göstermedi...tam tersine öksürüğü arttıı..
bugunde baktım olcak gibi değil kendi dr umuza gittik kontrol etti ve önemli bişeyi olmadığını ilaçları bırakıp birazda kendi halinde izlememi istedi...sadace boğazlarda hafif kızarıklık varmış ama öksürdüğü zaman yanımızda biri duysa gözleri açıp suratıma bakıyolar sanki ciğerden geliyomuş gibi..bakalım inş 2 dr un dediği gibi önemli bişeyi yoktur umarımm...
bu arada önümüzdeki haftada evi taşıyorum kızım iyileşseydi Alalhın izniyle bi kafamı toparlasaydım bennnde valla o öksürünce benim elim ayağım tutmuyor hiç birşey yapmak istemiyorum...
mayıstan önce ev derdinde kurtulucam inş yazın kafam rahat olsun..bol boll gezeriz artıkk inşAllahhh :)
kızlar hertaraftada salgın varmış aman dikkatedin kuzulara Hülyacım tekrar geçmiş olsun aman onlar hasta olmasında biz olalım
ıyı akŞamlarrrrr
zynep uyandı ben hemen oyuncaklarını toplayayım da kocişi karşılamaya gidelim hava çok güzel
temiz hava alsın kzuum
iyi akşamlar kızlar
ıYı AKŞAMLAR HERKESE zemuszemus
mrh kızlar
benım oglum gecen hafta oksutuyodu yazmıstım ama ates olmuyodu pazartesı ısten bı geldım oglum aygın baygın ama ates yok bekleyelım dedık gece bır baktım ates bı anda 40 a fırlamıs hemen acıle gıttık fıtılle atesını dusurduler ıgne yaptılar bronsıt olmus oglum ınanmıyorum ya 10 aydır bır kere atesı yukselmeyen cocuk bı ıse basladım hasta oldu bugun 3 . ıgnemızı olduk ıgne bıttı surupa baslıcaz ıns bı daha tekrarlamaz
offf yaaa keske bıraz daha bekleseymısım ıse baslak ıcın pısmanım
mrh kızlar
benım oglum gecen hafta oksutuyodu yazmıstım ama ates olmuyodu pazartesı ısten bı geldım oglum aygın baygın ama ates yok bekleyelım dedık gece bır baktım ates bı anda 40 a fırlamıs hemen acıle gıttık fıtılle atesını dusurduler ıgne yaptılar bronsıt olmus oglum ınanmıyorum ya 10 aydır bır kere atesı yukselmeyen cocuk bı ıse basladım hasta oldu bugun 3 . ıgnemızı olduk ıgne bıttı surupa baslıcaz ıns bı daha tekrarlamaz
canım bizde geçirdik geçen ay biliyosun çok geçmiş olsun ilaçlar haricinde ben viksleyip yatırdım o baya iyi geldi.inşallah çabuk atlatırsınızmrh kızlar
aysuncum canım mrb öncelikle paşama çok ama çok geçmiş olsun Allahım biran önce acil şifalara versin kuzuma.işe başladımda böyle oldu diye kendini suçlama canım benim olacağı varmış.bundan sonra çok daha dikkat edersiniz paşamın yanındada kim kalıyorsa ona sıkı sıkı tembihlersiniz sıkı giydirsin soğuk havalarda dışarı çıkartmasın soğuk bişeyler vermesin ve çok giydirip terletmesin.paşam biran evvel toparalanacak canım sıkma canını sen.tekrar çok geçmiş olsun a.s.
aynurcum cok saol verdıgın moral ıcın opuyorumnanaktanama elımde degıl boyle bır zamanda hastalanması cok etkıledı benı.bıde bakıcımızla ılgılı bazı sorunlarımız var bıseyde dıyemıyorum.....aysuncum sende kendine çok iyi bak tatlım.oğluşunuda öp benim için.kıyamam ben ona canım benim.opuyorumnanaktan
aysuncum cok gecmiş olsun cnm.. olacağı varmıs üzme kendini biran önce iyileşir kuzucum inşşallah
canım bizde geçirdik geçen ay biliyosun çok geçmiş olsun ilaçlar haricinde ben viksleyip yatırdım o baya iyi geldi.inşallah çabuk atlatırsınız
canım bize burun sipreyide vermişti oda çok iyi geldi bide Tamiflu bu domuz gribi içinde kullanılıyormuş dr öyle söyledi kapsülü 3 e bölüp günde 2 defa kullandık o da çok işe yaradı yoksa çok ağır geçirdi Türkiz de aman bir an önce iyileşsin canım çok zor oluyor çocuk çok hırpalanıyoresracım saol :1hug:aslında bende denesem ıyı olur burnundan nefeste alamıyor oglusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?