2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ooo cok guzel bır kutlama olmus analı kızlı kutlamıs babanız

FİLİZCİM GEÇMİŞ OLSUNYA.valla selininde kan tahlilinde çok canı yanmıştı.hatta sedyedeki çarşaf benim elelrim her ye rkan olmuştu.o kadar canını acıttıki ne kadar kan akmıştı(

Sag olun kizlar. a.s.

Özlem, gecen ay yine alinmisti, hic sorun olmamis, sadece aglamisti. Insan faktörü önemli, gecen ay alan bayan, gayet sevecendi ve Dorugu en dogru pozisyona getirdide, öyle aldi. Bu kizla ne zaman isimiz olsa, sürekli sorun cikartiyor. klava:

Cok gecmis olsun canim ya, ne zordur böyle durumlar. Insallah atlatir kuzum, bakici biraz daha dikkatli olsa...bilmiyorumkismile

kızlar günaydın nasılsınız dün annemlere gittim duru ve yağmurla oynadık nasıl gülüyorlar anlatamam :)

aysuncum recebime geçmiş olsun tatlım kıyamam

esracım eşin ne güzel düşünmüş:)

burcucum çok haklısın sağlık ihmale gelmez bebeğe çok üzüldüm gerçekten

filizcim doruğun gelişiminin iyi olmasına sevindim kan alınırken benimde içim gidiyor hiç dikkat etmiyor hemşireler valla çok sinir bozucu

gecmıs olsun olacagı varmıs sonucta kendını suclama sen evde olsan ne degısecektıkı sıkma canını böle böle buyuyecekler :teselli:

aysuncum cok gecmiş olsun cnm.. olacağı varmıs üzme kendini biran önce iyileşir kuzucum inşşallah
fulyaa nerelerdesın sen ugramaz oldun artık buralaraaaklava:

masallah dıyeyımde nazar deymesın guzel düşünmüş aferın esıneealkisalkisalkis

masallah kızlaraa allah bozmasın neselerınıa.s.

bıze gelınce dun aksam esımle tartıstık sırtsırta uyuduk sebep ne söyluyeyım hemen duruya alıcagımız araba koltugu ızofıxlımı olsun ızofıxsızmı:roflol::roflol::roflol:
sabah kalkınca farkettım ne sacma bısey yahu bu ama ınat anacım ılla ızofıxlı olucakmıs bıde hıc markayı duymadım 350tl miş
sız ne kullanıyosunuzz yaa alan varmı pınar alıcaktı aldımı acaba?
ızofıxlıyle ızofoxsızın farkını bılen varmı:sm_cool:

gunaydın canım ayyy sabah sabah cok guldum canım ya mevlamda senı guldursun bacım ya ızofıxlı ıle ızofıksızın arasındakı farkı bılmıyonda ne dıye kavga edıyon kocanla yaw ne dıye savundun kendını cok merak ettım :)))))))))))))))
bende almak ıstıyorum aradakı farkı bılmıyorum ama cok uygunmuş senın soyledıgın fıyat e-bebekde baktım ben 650 falandı

arastırmalarım devam edıyo ıyıce öğreneyım şu konuyu yazarım sanadaa
buarada e-bebek pahalı cok bosver bakma ordan hiç gecen gun bı arkadasım aldı 180tl ye super bısey taktırmısta arabasına gayet saglam gozukuyodu çok para yaa bı koltuga okadar vermek ıstemıyorum ben tabıkı guvenlık onemlı ama ottekıde aynı işi görüyosa
ayy sen nasıl yapcan ıkı tane arka koltukları kullanamıcaksın araba cekırdek aılelık yazarsın arkasınaa opuyorumnanaktan

kız ben sana ne diyim ...
benmki hem izofixli hem ucuz markası stork ....

daha ne söylüyüm sana....

ara benii çabuk

aaaa o arkadaş ben oluyorum galiba....
izofix arabanın iskeletine- şasemidir. ne dir tam ismini bilmiyorum .
oraya bağlanıyor.
sarsılma esnasında hiç hareket etmiyor..
diğerleri emniyet kemeriyle bağlaıyor... sıkı bağlanmassa sarsılma mümkün oluyor..

anacım küstünmü bana .. seni takip ediyomm
ara diye.. yok anacım..
tel numaranı kaybettim .. arayamıyoum ben anacım ..

araştırma sonuclarını beklıyorum :))) ben ıkı tane alıcam dusun yanı
evet cabım arka koltuk ıptal malum kalabalık aılleyız :)))

sagol canım sayende ogrenmış olduk uyguna almışsın sen ya nerden aldın bende bursada bakayım yosa dıgerlerı cok pahalı

Selam iyi pazartesiler bacılar a.s.

Salı günü sabahtan kayınvalideme gittim. Salı pazarı falan yaptım. Akşam geç gelip hemen yattık. Dünde anneme gittim sabah erkenden. Epilasyon randevum vardı. Onu hallettim. Kaş bıyık-manikür falan bi 10000 bakıma girdim kaydirigubbakcemile3

Akşam da eve gelip yemek yiyip hemen 10 gibi yattık. Tabi sabah 8:30'da açtık gözümüzü. Kahvaltı falan yaptık. Defdoş'umun çamaşırlarını yıkayıp astım. Şimdi öğle uykusuna yattı kuzum bende size bakayım dedim.

3 gündür Defdef'in burnu akıyo. Nezle oldu heralde. Peditus veriyorum sabah akşam. Hafta sonu zaten aylık kontrolümüz var. Doktor bakar artık. Tabi nezleyi bana geçirdi zilli. Bugün tüm kemiklerim sızlıyor. Boğazımda acıyor. Keyifsizim valla.

Defdoş uyurken bi geçmişe bakayım sonra ütülerim var onlara girişeceğim a.s.

kız ben sana ne diyim ...
benmki hem izofixli hem ucuz markası stork ....

daha ne söylüyüm sana....

ara benii çabuk
zemuszemusarıyorum sekerr

kıs nısan annesı kusura bakma bı arkadasım dıye gecıstırmısım senı:1hug:sen gelırmıydın bızım taraflaraaa arada bızımlede takıl sekerolumunekankayizsmile

anacım küstünmü bana .. seni takip ediyomm
ara diye.. yok anacım..
tel numaranı kaybettim .. arayamıyoum ben anacım ..
küsermıyım sana askolsun opuyorumnanaktan

Canım sağolasın beni merak etmişsin. Halloldu çok şükür. Kızım en azından bir sene daha benimle inşallah opuyorumnanaktan

selam ben geldimmm simdi girsik Ahseni uyutuyorum
pinar olayin cozuldugune sevindim canim bak o kadar uzulmene degmedi bosuna uzdun kendini
gulhan su kumbara olayi iyiymis yarin bankaya gidecegim kizima hesap actirayim

Sağolasın canım a.s.

Canım öncelikle Allah kavuştursun a.s. Valla çok üzüldüm çalışma işine ama neyseki hallettik. Bende durumumuz olmazsa tabiki devlet okulunda okutacağım hiçde gocunmam ama eğerki kolejde okutacak durumda olursak da eğitiminden geri kalsın istemem. En iyi şekilde eğitim alsın. Anaokulundan itibaren güzel başlayan bir eğitim bence çok şey demek tatlım a.s.

Sende çalışacakmışsın hayırlı olsun canım. İnşallah o zaman içine sinen bir bakıcı bulursun hayatım a.s.

Oğluşuma da maşallah a.s.

Çok tşk ederim tatlım a.s.

Ya sorma bende aylardır bi hesap açtıramadım. Geçen gün kayınvalidem gitmiş açtırmaya ama annesi yada babası olması gerekiyor diyince pek bi bozulmuş :umursamaz:

Bize bayramda falan toplanılan harçlıkları hep yedik ya kaydirigubbakcemile3 Ama bu ay kısmetse başlıyorum hesapta para biriktirme işine a.s.

Babanda gitmiş Allah kavuştursun tatlım a.s. O kadına da eşin iyi cevap vermiş a.s.

günaydın herkese

Maşallah kuzuma a.s.

Canım ya bi götür doktora ne olur ne olmaz bi görsün. Yazık kuzuma a.s.

Sağolasın canım a.s.

Eşim havaalanında bankada bütünletiyor tatlım a.s.

Aman canım çok sevindim Kağan kuzumun iyi olmasına a.s.

Ayyy arkadaşının da başı sağolsun ne zor Rabbim vermesin kimseye evlat acısı ya mafoldumben Bu hafta kontrolümüzde doktora söylüyorum hemen bi kontrol etsin tekrar a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya ikiside birden hasta olmuş. İyiler mi şimdi :uhm:

Kız ben korkuyorum spiralden ya, acıyomuş diye duymuştum, bide kayabiliyomuş, ondan cesaret edemedim, sen bi taktır bakalm belki bende senden cesaret alır taktırırım

Canım ben taktırdım korkulacak bişey yok zaten 5 dk ancak sürüyor. Sadece yerleştirirken bi rahatsızlık hissi oluyor acı falan değil merak etme a.s. Bide reglide düzensizlik yapıyor ilk zamanlar o kadar a.s.

Maşallah kuzuma a.s. Defdoş'ta aynılarını yapıyor ne zamandır. Bu aralar derdini çok iyi anlatıyor. Getir dediğini getiriyor. Oraya götür diyince götürüyor falan. Akıllı bizim kuzularımız a.s.

Çok sağolasın canım tatlıya bağladık çok şükür a.s.

Gazel'imin de kötü bişrey olmamasına çok sevindim. Geçer inşallah en kısa sürede. Taşınıyormuşsun bu arada hadi hayırlı olsun canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin a.s.

Allah hayırlı işler versinde gitsin bacım ne yapıcan a.s.

aman ii canım boşuna üzülmüşsün ama bende öleyimdir boşu boşuna üzerim kendimi hele konu bebeişler olunca insan daha da hassaslaşıyo ama tatlıya bağlanmış çok şükür

Sağolasın canım ya valla düşüncesi bile zor geldi akannehir

Neyse Allah'tan bakıcak insan var sağolsun kuzeninde tatlım. Nasıl oldu Ahsen kuzum a.s.

Ohhh bi gezginde burda a.s.

Benim arkadaşımda satıyor canım. Ama ben Prili falan hep bidonla aldığım için bitsin diye bekliyorum. Bende tüm ürünlerimi Amway'den alıcam artık. Diş macunu ve fırçasını kullanmaya başladım bile a.s.

Canım Doruk'un gelişiminin iyi olmasına çok sevindim. Defne'de bizim doktorun yanındaki hemşireleri hiç sevmiyor. Eğer onlar üstünü çıkarırlarsa çığlık çılığa ağlıyor muayene sırasında. Ama babası yada ben çıkarırsak gülücükler atıyor. Bende doktora dedim biz üstünü çıkaralım diye. Artık hemşire gelmiyor. Sizinkide iyice dikkatsiz davranmı. Yazık kuzuma ya a.s.

canım senin adına çok sevindim,annenin çocuğunu kendi büyütmesi kadar güzel birşey olamaz opuyorumnanaktan

Sağolasın canım a.s.

Ay canım ya çok geçmiş olsun kuzuma ya bak görüyor musun :çok üzgünüm: İnşallah iğneler iyi gelirde düzelir kuzum çabucak a.s.

Ohhh ne güzel bi kutlama olmuş canım a.s.

Yok tatlım ben aramadım :uhm:

Alemsiniz ya kaydirigubbakcemile3 İzofikxli daha iyi aslında ama Maxi Cosi'nin izofixlileri çok pahalı o yüzden ben düşünmedim hiç. Daha alamadık canım ya. Arkadaş nakit indirimli vereceği için eşim nakit ayarlayamamış bu hafta. Alıcaz ama en kısa sürede a.s.

Geçmiş ancak bitti. Defdoş'da yarım saate kadar uyanır. O arada yapabildiğim kadar ütü yapayım. Bi sonraki uyumasına da yemek işini hallederim. Kaçtım ben kızlar a.s.

günaydın pınarcım.nasılsın? ohh ne güzel pazar alışverişinide yapmışsın.gez güzelim gez havalar güzelse gez bi kış yeter ewde pineklediğimiz artık bahar geliyor kimse bizi tutamaz.kaydirigubbakcemile3. canım defneyede çok geçmiş olsun canım.bu mevsim gündüzleri bahar geceleride kış gibi soğuk olur derler geçiş mevsimi yaa nekadar dikkat etsekte illaki biyerden kapılıyor şifa.sanada geçmiş olsun canım.bol bol c vitamini tüketiniz defneprensesle beraber.kocaman öptüm ikinizide kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

stork markası canım internetten bakın bir izofixli hemde...

benide aranıza alırsanız. takılırım sizede şeker....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…