Burcucum mink meleğe çok üzüldüm.
İlgin maşallah dişimizin buğdayıda yapılmış
Civciv taşınıyosun sanırım çok zor kolay gelsin
gidiyorum Türko durmuyor iyi geceler
kızlar 1 mart nikah günümüzdü eşim o gün çiçek almış banaaaaaaaaaaaaaaaa kızımada sümbül mor seviyo diye sonra yemeğe gittik sonra annemleri ve kardeşimide çağırdık onlarda katıldı süper bi gece oldu Türkiz naptı tabi oda geldi bu ara misafir trafiğim fazla ondan giremiyorum.Kardeşim yarın akşam gidecek ondan sonra biraz trafik azalır.
PINAAAAAAAAAAARRRRRRRRR geçen gün arayan sen miydin?
hülyacım eviniz hayırlı olsun canım. sağlıkla mutlulukla oturun inşallah...
kıvılcım sana doruğada çok geçmiş olsun salak hemşire ya. bende sinir olurum öylelerine.acaba kendi çocuklarına aynısı yapılsa ne yaparlar...
FİLİZCİM GEÇMİŞ OLSUNYA.valla selininde kan tahlilinde çok canı yanmıştı.hatta sedyedeki çarşaf benim elelrim her ye rkan olmuştu.o kadar canını acıttıki ne kadar kan akmıştı(
kız insan sıkıldı diye ev mi taşınır
ilahi hülya gazelle zor olamayack mı cnm ya
Allah kolaylık versin cnm
cnm ya çok sağolasın,mutlaka deniycem nurten,tavaya koyunca sürekli karıştırıyormusun bide ksıık ateş mi yoksa normal mi,rezil etmeyeyyiim bezelyeleri
hee bi de şu konserveler varya onlardan da olur mu cnm? yoksa tazece taze mi olması lazım cnm
valla cnm istedi kız deniycem ben bunu
sanda kolay gelsin cnm
evet ya bende duymuştum onları ama pahalı geldi bana başta verdiğin para gerçi aylara vurunca baya az oluyo ama bbende denemek isterim mali duruma bağlı
maşallah doruğa cnm,çocuklardan kan almak çok zordur bilirim
bend eyaptım aynı işi
burda kızın nasıl davrandığını bilmiyorum ama tepkileri normal aslında
çünkü dr.lar bazen arayıp sonucu soruyroşar o yzüden alıp yapmak istemiştir
dr.un tepkisinden çekindiği için
burda hatalı olduğu bi kaç konu var
1.si siz hastasınız size güler yüzlü davranmalı surat bi karış değil heleki karşısında bi çocuk var ,anne var
2.si almayaı becerdiği halde düşürüp kırması çocuklardan zaten zor alınır,çok dikkatli omalıydı
sende çok takma cnm inş bi sonraki sefer bir kerede alınır dr.alacaksa mutlaka alır cnm,ama doruk başta canı yandığı için tepki gösterecektir yine onun için kötü olmuş ilk tecrübesi
cerencimm saol tatlımmm...
filiz doruk un herşey normalmiş şükür....
özlemmm bacımmm 7 yıl olcak yeter yaw hem 3 yıldır cıkacak cıacam diyom bu yıla nasip oldu :)
hem ev sahibimde oğlunu oturtacamışş...
mrh kızlar
benım oglum gecen hafta oksutuyodu yazmıstım ama ates olmuyodu pazartesı ısten bı geldım oglum aygın baygın ama ates yok bekleyelım dedık gece bır baktım ates bı anda 40 a fırlamıs hemen acıle gıttık fıtılle atesını dusurduler ıgne yaptılar bronsıt olmus oglum ınanmıyorum ya 10 aydır bır kere atesı yukselmeyen cocuk bı ıse basladım hasta oldu bugun 3 . ıgnemızı olduk ıgne bıttı surupa baslıcaz ıns bı daha tekrarlamaz
offf yaaa keske bıraz daha bekleseymısım ıse baslak ıcın pısmanım
gecmıs olsun olacagı varmıs sonucta kendını suclama sen evde olsan ne degısecektıkı sıkma canını böle böle buyuyecekler :teselli:mrh kızlar
benım oglum gecen hafta oksutuyodu yazmıstım ama ates olmuyodu pazartesı ısten bı geldım oglum aygın baygın ama ates yok bekleyelım dedık gece bır baktım ates bı anda 40 a fırlamıs hemen acıle gıttık fıtılle atesını dusurduler ıgne yaptılar bronsıt olmus oglum ınanmıyorum ya 10 aydır bır kere atesı yukselmeyen cocuk bı ıse basladım hasta oldu bugun 3 . ıgnemızı olduk ıgne bıttı surupa baslıcaz ıns bı daha tekrarlamaz
fulyaa nerelerdesın sen ugramaz oldun artık buralaraaa
aysuncum cok gecmiş olsun cnm.. olacağı varmıs üzme kendini biran önce iyileşir kuzucum inşşallah
kızlar 1 mart nikah günümüzdü eşim o gün çiçek almış banaaaaaaaaaaaaaaaa kızımada sümbül mor seviyo diye sonra yemeğe gittik sonra annemleri ve kardeşimide çağırdık onlarda katıldı süper bi gece oldu Türkiz naptı tabi oda geldi bu ara misafir trafiğim fazla ondan giremiyorum.Kardeşim yarın akşam gidecek ondan sonra biraz trafik azalır.
kızlar günaydın nasılsınız dün annemlere gittim duru ve yağmurla oynadık nasıl gülüyorlar anlatamam :)
aysuncum recebime geçmiş olsun tatlım kıyamam
esracım eşin ne güzel düşünmüş:)
burcucum çok haklısın sağlık ihmale gelmez bebeğe çok üzüldüm gerçekten
bıze gelınce dun aksam esımle tartıstık sırtsırta uyuduk sebep ne söyluyeyım hemen duruya alıcagımız araba koltugu ızofıxlımı olsun ızofıxsızmı:roflol::roflol::roflol:
sabah kalkınca farkettım ne sacma bısey yahu bu ama ınat anacım ılla ızofıxlı olucakmıs bıde hıc markayı duymadım 350tl miş
sız ne kullanıyosunuzz yaa alan varmı pınar alıcaktı aldımı acaba?
ızofıxlıyle ızofoxsızın farkını bılen varmı:sm_cool:
gunaydın canım ayyy sabah sabah cok guldum canım ya mevlamda senı guldursun bacım ya ızofıxlı ıle ızofıksızın arasındakı farkı bılmıyonda ne dıye kavga edıyon kocanla yaw ne dıye savundun kendını cok merak ettım :)))))))))))))))
bende almak ıstıyorum aradakı farkı bılmıyorum ama cok uygunmuş senın soyledıgın fıyat e-bebekde baktım ben 650 falandı
bıze gelınce dun aksam esımle tartıstık sırtsırta uyuduk sebep ne söyluyeyım hemen duruya alıcagımız araba koltugu ızofıxlımı olsun ızofıxsızmı:roflol::roflol::roflol:
sabah kalkınca farkettım ne sacma bısey yahu bu ama ınat anacım ılla ızofıxlı olucakmıs bıde hıc markayı duymadım 350tl miş
aaaa o arkadaş ben oluyorum galiba....arastırmalarım devam edıyo ıyıce öğreneyım şu konuyu yazarım sanadaa
buarada e-bebek pahalı cok bosver bakma ordan hiç gecen gun bı arkadasım aldı 180tl ye super bısey taktırmısta arabasına gayet saglam gozukuyodu çok para yaa bı koltuga okadar vermek ıstemıyorum ben tabıkı guvenlık onemlı ama ottekıde aynı işi görüyosa
ayy sen nasıl yapcan ıkı tane arka koltukları kullanamıcaksın araba cekırdek aılelık yazarsın arkasınaa opuyorumnanaktan
arastırmalarım devam edıyo ıyıce öğreneyım şu konuyu yazarım sanadaa
buarada e-bebek pahalı cok bosver bakma ordan hiç gecen gun bı arkadasım aldı 180tl ye super bısey taktırmısta arabasına gayet saglam gozukuyodu çok para yaa bı koltuga okadar vermek ıstemıyorum ben tabıkı guvenlık onemlı ama ottekıde aynı işi görüyosa
ayy sen nasıl yapcan ıkı tane arka koltukları kullanamıcaksın araba cekırdek aılelık yazarsın arkasınaa opuyorumnanaktan
aaaa o arkadaş ben oluyorum galiba....
izofix arabanın iskeletine- şasemidir. ne dir tam ismini bilmiyorum .
oraya bağlanıyor.
sarsılma esnasında hiç hareket etmiyor..
diğerleri emniyet kemeriyle bağlaıyor... sıkı bağlanmassa sarsılma mümkün oluyor..
zemuszemusarıyorum sekerrkız ben sana ne diyim ...
benmki hem izofixli hem ucuz markası stork ....
daha ne söylüyüm sana....
ara benii çabuk
kıs nısan annesı kusura bakma bı arkadasım dıye gecıstırmısım senı:1hug:sen gelırmıydın bızım taraflaraaa arada bızımlede takıl sekerolumunekankayizsmileaaaa o arkadaş ben oluyorum galiba....
izofix arabanın iskeletine- şasemidir. ne dir tam ismini bilmiyorum .
oraya bağlanıyor.
sarsılma esnasında hiç hareket etmiyor..
diğerleri emniyet kemeriyle bağlaıyor... sıkı bağlanmassa sarsılma mümkün oluyor..
küsermıyım sana askolsun opuyorumnanaktananacım küstünmü bana .. seni takip ediyomm
ara diye.. yok anacım..
tel numaranı kaybettim .. arayamıyoum ben anacım ..
oyy slm kizlar a.s.
anamm anamm cok yoruldu bennn..
temizlik yaptim..yemekler yaptim..vs vs derken bittim yaf..kuzenim gelicekti yarin..işi cikmiş( neyse inşaAllah haftaya gelecek..napalim kismet degilmiş..
ay gözlerim kapaniyor..bi duş alip yaticamda pinari merak ettim :)
neyseki hallolmus cok sevindim..Rabbim dahada iyi etsin eşinin işlerini inşaAllah canim :)
selam ben geldimmm simdi girsik Ahseni uyutuyorum
pinar olayin cozuldugune sevindim canim bak o kadar uzulmene degmedi bosuna uzdun kendini
gulhan su kumbara olayi iyiymis yarin bankaya gidecegim kizima hesap actirayim
slm kızlar...ben geldim...a.s.
Özlemedinizmi beni hiç???Valla ne yalan söyleyim ben sizi çok özledim...
Saat 9 da annemi yolcu ettik,evine gitti artık.Ve bende sanırım normal hayatıma dönüyorum.Annemle baya gezdik.Kardeşimde geldi,anneannemde bende kaldı bir hafta çok güzeldi...Annemin gidişine üzüldüm ama eşim sağolsun bidahaki ay sonu göndericem seni bilet ayarlıyorum şimdiden dedi..:))SAğolsun hiç üzmez..:dance:
Neyse geçmişe bakamadım yakın geçmiş haricinde ,son iki sayfayı okudum sanırım tek anladığım Pınarın çalışmak istememesi olmuş..Cnm ne diyim sen üzülmüşsün ama bende yaz sonu çalışmak isteyenlerdenim.Artık ayrı kalabiliriz diye düşünüyorum hemde senin gibi kayınvalidem bakmıcak ya bakıcı yada kreş.Ama olacak bişeyler.Bende çocuğumun geleceği için düşünüyorum çalışmayı.ama kolejlerde okutmak için değil.Kolejde okucaksa kendi başarısıyla gelsin,baba parasıyla değil,yalnızca üniversite için verilen para bana mantıklı geliyor.Tabi bu benim fikrim,seninkinede saygı duyarım.Umarım eşinin işleri çok daha iyi olurdu okula kadar onun yanında olursun....
Oğluşuma gelince artık dört dişi var daha önce söylemiştim galiba..Gel gel,bay bay,ce ee,yapıyor,Dağhan nerdeymiş deyince ellerini yüzüne kapatıyor.Buraya bi kuş konmuş diyince eliyle gösteriyor tek tek tutuyor parmakları.Babası pisi kedi diye bi kitap serisi almış çok güzel,dokunarak öğreniyor her sayfadaki farklı yeri buluyor.Dünden beride baya uzun mesafe adımlar atıyor,sanki yürümeye başladı gibi ama daha kendi başına kalkıp gidemiyor biz tutarsak bırakıp gidiyor.Büyüyor işte...Çok seviyorum oğlumu her geçen gün daha çok,,,Büyüdüklerini görmek çok güzelmiş...
Bu arada Gülhancım Bora hastalanmış sanırım çok geçmiş olsun cnmm.Bugün görüşemedik bi türlü aradığında uyuyordum sessizdeydi yarın konuşuruz inşallah öptüm seni..
Birsencim acele etme elbet öğrenecekler..daha çok küçükler cnm.Oyun oynayan bebekmi var yoksa aramızda...??
Neyse kızlar ben kaçıyım artık Dağhan uyandı emzirdim uyudu yeniden,aşimde bi filme bakıyo heralde birazdan yatarız.
Hepinizi çok öptüm artık her gün bakmaya çalışıcam...
İyi geceler!!
Gerci sorun cözülmüs ama okudugumda cok üzüldüm Pinar'cigim. En dogru karari almissin ve Defne icin böylesinin daha iyi olacagina emin ol. Onun su anda en cok anne sefkatine ihtiyaci var.
Bizde Gülhan'in yöntemini kullaniyoruz ve emin ol cok ise yariyor. Ben birkac aydir Dorugun kumbarasina günde düzenli olarak 1-2 Euro atiyorum. Esim sigarayi bende mecmua, kitap, dergi gibi cok para harcadigimiz aliskanliklarimizi biraktik. Bunlarida ayda 50 Euro olarak hesabimizdan Doruga actigimiz deftere aktariyoruz. Kumbara da birikenler, arada annemin, babamin ve cevreden tanidigimiz arkadas, akraba gibi insanlarin verdigi harclik mahiyetinde paralar toplandi ve neredeyse bizi hic etkilemeden fena sayilmayacak bir para biriktirdik. Bu istikrarla gidersek, ileride egitimi icin ciddi bir parasi olacak ve inan bu yöntem insani pek kasmiyor. Söyle tasarruf edebileceginiz aliskanliklarinizi bir düsünün derim ben.
günaydın herkese
günaydın filiz banu ve cimcimeee:)
ay kızlar yaa dün gece Ahseni uyttuum uykusunda öksürük krizine girdi nerdeyse sonrada bütün yediğini kustu çeşme gibi çok korktuk yaa kaldırdım ters cevirdim fışkırır tarzda yaptığı için üstüne gelmedi örtüleri kaldrdım yıkamaya atttım geri uyuttum kuşumu Allahtan gece öksürmedi çok üzüldüm yaaa nolcak bu kızın hali bugünde olursa dr aaa götürücem
aslında hastane ortamına çok götürmek istemiyorum çok hastalık var ama olursa aynı şeey mecbur
ben şimdi veli toplantı tutanağı yazıcam görüşürüz buralardayım
çözüme ulaştığınıza sevindim cnm,işte mutlu son
kumbara fikri süper olmuş cnm,biraz daha detaylı anlatsana banka işini bi de o akadr bozuk parayı nerde bütünlettiriyorsunuz,hiç bi yer kabul etmiyo ya
Kızlar merhabalara.s., çok sık giremiyorum farkındayım ama arada mutlaka girmeye çalışıcam, kağan bi kaç zamandır huysuz demiştim ya onu dr a götürdüm, bişeyi yok maş.
Bu arada geçenlerde yakın bi arkadaşımın kızı vefat etti, kız 21 aylıktı,karnı şişiyo dr a götürüyolar kabız deyip yolluyo dr sürekli, meğer karaciğerinde 8 cmlik kist varmış, 4 haftada vefat etti melek... normalde bu tarz şeyleri etkilenmesin kimse diye anlatmam ama şundan anlatıyorum sizlerde iç organlarına ultrasonla baktırın 2dk sürüyor topu topu ve kesin tanı, bugün bende kağana iç organlarına baktırdım, aman ihmal etmeyin kızlar erken teşhis çok önemli, Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inş.
bıze gelınce dun iş cıkısı bı gıttımkı eve durunun atesı var hemen yıkadık calpol falan verdık düştü atesı ama burnu hala tıkalı serum fızyolojı sıkıyorum ama fayda etmıyo sanırım ya duruyu uyuttumkı ardından esım geldı cok kotuyum dıye hemen yattı ac karnınaa bı baktımkı atesı 39 olmus yanıyo öff yaamafoldumben bende regl oldum sonunda karnım agrıyo ama agrıyı duyan kım
duruyu uyutamıyorum artık ben gozları bayılarak bakıyo ama uyumamak ıcın dırenıyo aglıya aglıya zorla uyuyo anlamadım ne oluyo yaa sallamaktan hala bacaklarım agrıyo allahtan gorumcem varda oda yardımcı oluyo
eşimde gıtmedı bugun işe kızımla uyuyolardı sabah ben cıkarken öff ya calısmanın bu tarafı cok zor ıstee
Kız ben korkuyorum spiralden ya, acıyomuş diye duymuştum, bide kayabiliyomuş, ondan cesaret edemedim, sen bi taktır bakalm belki bende senden cesaret alır taktırırım
kızlar zeynep yeni şeyler öğrendi meraba kızım diyorum elimi uzatım o da uzatıyo tokalaşıyoruz bide gülüyo sıpa yaaa
akşamları eşimle karşıklı geçip yürütüyoruz zeynebi başta 4-5 adımdı şimdi baya odayı yürüyo yavrum
öğretmesek mi en diyorum eşime işim zor olacak diyorum gülüyo
valla yazın en çok balkon kapıları açık ya ondan korkuyorum bişey oacak diye bu sene hiç açılmayacak anlaşılan
bide benim ağır dönemim olacak bakalım Allah yardım eder inş.
bay bay yapıyoruz,gel gel yapıyoruz,telefonunu alınca ben alo diyorum kulağına tutuyo,bebeği var oynadığı bebiş nerrde diyorum bakıyo başka neler öğretsem diye düşünüyorum,fikir verin bana kızlar
gelelimm bizee...
biliyorsunuz Gazel kız hasta gecen acile gittiğimizde dr ilaçlar yazmıştı..3. gündür kullandım ama hiç değişiklik göstermedi...tam tersine öksürüğü arttıı..
bugunde baktım olcak gibi değil kendi dr umuza gittik kontrol etti ve önemli bişeyi olmadığını ilaçları bırakıp birazda kendi halinde izlememi istedi...sadace boğazlarda hafif kızarıklık varmış ama öksürdüğü zaman yanımızda biri duysa gözleri açıp suratıma bakıyolar sanki ciğerden geliyomuş gibi..bakalım inş 2 dr un dediği gibi önemli bişeyi yoktur umarımm...
bu arada önümüzdeki haftada evi taşıyorum kızım iyileşseydi Alalhın izniyle bi kafamı toparlasaydım bennnde valla o öksürünce benim elim ayağım tutmuyor hiç birşey yapmak istemiyorum...
mayıstan önce ev derdinde kurtulucam inş yazın kafam rahat olsun..bol boll gezeriz artıkk inşAllahhh :)
iyi akşamlar kızlar ....ben geldim pc min şarj aleti bozuldu
annem geldi bu aksam kardeşimin..şarj aletini getirdi..
kocamın bu aksam toplantısı varmış hala bu saat oldu gelmedi
işyerinden 4 kişi gittiler fabrikaya....
ben artık eşimin nufüs kağıdınıda evlilik cüzdanımızıda patronuna vereceğim ya
adam geçen hafta perşembe gecesi geld....bu aksam da böyle cuma sabahıdı antalyaya ucacak
p.tesi öğlen gelecek...işe gidecek...tekrar cuma sabahı uçacak ...
ben anlamadım yaaa...evde yanlız kalmayım die annemleri aldırmış babamla gelmişler...
bakalım perşembeye kadar annemi kandırırsak bendeyiz...sonra anneme geçeceğizz...
h.sonu orada olacağız iştee......
hülyaaa kız neden taşınıyorsun bişimi kaçırdımm ben
aman ii canım boşuna üzülmüşsün ama bende öleyimdir boşu boşuna üzerim kendimi hele konu bebeişler olunca insan daha da hassaslaşıyo ama tatlıya bağlanmış çok şükür
kizlar ablam annemi aramis on gun gelebilirmisin demis nevsehirde calisiyorablam kaynanasi kizinin yanina gidecek cocuklara annem bakicak bana sordular git tabi dedim
Ahsene de kuzenim bakicak sagolsun bu hafta zeynom bakar haftaya kaynanama gotururum sonra annem gelir insallah en iyi o bakiyo cunku
herkese selam...
bugun annemdeydim pazar yaptık bide yagmura yakalandıkki sormayın
defnede nasiplendi yagmurdan:)) neyseki arabasının yagmurlugu yanımızdaydı. 12gibi geldik
kızlar regl oldum çok sancım var yaaa
yrnda bi arkadaşıma gidicez defneyle:) çok öpptük herkesleri.. ayyy bide bugun defne epeyce tay tay durdu ve o haldeyken adım attı 2kere bu beni çok mutlu etti ilerme varmış bizdede şükürki:))
elektirikli battaniyeyi açtım sıcacık yatıcam inş.
birseni görmeyince merak etmiştim ama yazmış,
hülya ev buldunmu kız nerden buralardanmı?? ayy geçengün tam karşı bidadan 2daire birden boşaldı hemen aklıma geldin ama sen yeni bina arıyosun.. snada kolay gelsin cnm.. inş. yakına geliyosunduryerimseniben
bide kızlar çam.suyundan bahsetmişsiniz bende artık çam. suyu kullanmıyorum
organik deterjanlar buldum tamemn bitkisel karışımlı kimyasallar ve fosfat maddeleri yok
enveyin loc diye genel tüm temizliklerede kullanılan dterjanını kullanıyorum çok hijyen hemde konsantre ve 1lt 6aydan fazla gidiyor ve aynı şekilde bulaşık deterjanı ki bu çok önemli defnenin biberonlaı oyuncakları vs.yıkadıgım için içim çok rahat nasıl kolay durulanıyor farka inanamıyorum..
diş macunu nane kekik ve ısırgan otundan fırçaların kılları buğdaydan .. sonra defneyi yıkadıgım sabun tamamen bitkisel vs. vs. çok ama çok menunum..
Selamlar Kizlar, Dün Dorugun randevusu vardi, gelisimi ve kan degerleri kontrol edilecekti. 220 gram almis, 1 cm uzamis 1 ayda. Normal oldugunu, dis cikarttigi ve hareketlerinin arttigi icin, zaten bu kadar kilo aldigini söyledi bebislerin bu aylarda. Zaten zor bela yediyorum bu aralar, cok istahsiz sadece emmek istiyor, normal bu kadar almasi. Hic almamistir diyordum, icim rahatladi gelisiminin normal olduguna. Ama canimi sIkan birsey oldu, Dorugun hic sevmedigi bir yardimcisi var doktorun. Kan alimini genelde o yapiyor. Daha kizi görür görmez aglamaya basliyor Doruk. Aman bir beceremedi kan almayi, iki kere deldi cocugun parmagini. Bir kere yavas davrandigi ve Doruk cok debelendigi icin kan pihtilasti, digerinde de ince bir tüp vardi kani icine koydugu. Onu düsürüp kirdi. 3. kez denemek istediginde de ben izin vermedim. Neden acitmiyorum ki diyor aptal? Acimazsa aglar mi bu kadar dedim. Ayrica cok korktu, yeni bir randevu verin, bir dahaki sefere alirsiniz diyince, surat yapti ama verdi randevuyu. Doktorada rica ettim, kan alimini bir dahaki randevuda kendisi yapacak. Bir sürü kan kaybetti oglum durduk yere. Aglamasi, caninin yanmasi ve korkmasida cabasi. Ferrum sanol diye bir damla vermisti doktor, oda kabizligi arttirdigi icin, kesmistim vermeyi. Gerci bol et yedi bu ay, pekmezide arttirmistim. Ama bilmiyorum demir orani hala eksik mi vücudunda? Bunun disinda artik dengede durup, bir süre kendi kendine ayakta durabiliyor, tutunarak ayaga kalkip yürüyor. Emeklemeyi sevmedigi icin, seviniyordum direkt yürür diye. Ama maalesef emekliyor ve fare gibi girmedigi delik kalmiyor evde. Bizden simdilik böyle, sonra görüsürüz kizlar.
canım senin adına çok sevindim,annenin çocuğunu kendi büyütmesi kadar güzel birşey olamaz opuyorumnanaktan
mrh kızlar
Selam iyi pazartesiler bacılar a.s.
Salı günü sabahtan kayınvalideme gittim. Salı pazarı falan yaptım. Akşam geç gelip hemen yattık. Dünde anneme gittim sabah erkenden. Epilasyon randevum vardı. Onu hallettim. Kaş bıyık-manikür falan bi 10000 bakıma girdim kaydirigubbakcemile3
Akşam da eve gelip yemek yiyip hemen 10 gibi yattık. Tabi sabah 8:30'da açtık gözümüzü. Kahvaltı falan yaptık. Defdoş'umun çamaşırlarını yıkayıp astım. Şimdi öğle uykusuna yattı kuzum bende size bakayım dedim.
3 gündür Defdef'in burnu akıyo. Nezle oldu heralde. Peditus veriyorum sabah akşam. Hafta sonu zaten aylık kontrolümüz var. Doktor bakar artık. Tabi nezleyi bana geçirdi zilli. Bugün tüm kemiklerim sızlıyor. Boğazımda acıyor. Keyifsizim valla.
Defdoş uyurken bi geçmişe bakayım sonra ütülerim var onlara girişeceğim a.s.
stork markası canım internetten bakın bir izofixli hemde...araştırma sonuclarını beklıyorum :))) ben ıkı tane alıcam dusun yanı
evet cabım arka koltuk ıptal malum kalabalık aılleyız :)))
sagol canım sayende ogrenmış olduk uyguna almışsın sen ya nerden aldın bende bursada bakayım yosa dıgerlerı cok pahalı
zemuszemusarıyorum sekerr
kıs nısan annesı kusura bakma bı arkadasım dıye gecıstırmısım senı:1hug:sen gelırmıydın bızım taraflaraaa arada bızımlede takıl sekerolumunekankayizsmile
küsermıyım sana askolsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?