slm kızlarrrrrr cok sık gıremıyorummm malummmm....kafamçokkarıştı
sabah 6 da ayaktayız ama genede vakıt olmuyoo yaaa...yağız hasta olduumafoldumbeno hasta olacagına ben olsaydım keske yaa zaten huysuz bu bebek malum dahada bı huysuzlandı şimdi hastalıkla ne yapcamı şaştım kızlarrrrmafoldumben
dune kadar bişicik yoktu salı gunu akşam işteydım eşim burnu akıyo yağızın dedı hapsurmayada baslamışş dun dr a goturdum eşim işte teyzemle gıttık o gece sabahı ettık yanı ayagımın ustunde sallayarak uyudu tum gece ben yatakta oturur pozısyonda.....15 dk da bı uyanıyo kuzucugum..dr nezle başlangıcı dedu oksurugude vardı burun akıntısı serumfızyolojık verdı oksuruk surubu ates dusurucu kullanıyoruz şimdi..antıbıyotıkte yazdı şimdilik gerek yok kullanma ılerlerse başla bana gel dedı...bugun sesı deişti kuzumun sanırım azda ıshal baslıyo mafoldumbenversemmı dıorum antıbıyotıgı kızlar ya dahada ılerlemesınden korkuyorummmmafoldumbensalıncakta uyuyo yatagaına alıyorum uyanıyo şimdi salıncagında uyudu kaldı ole ben bıttım tabı...annem geldı dun azcık dınlendım ama tum gece yat kalka mahvedıyo benı eşim olmasa tam kuldum gece bı saate kadar eşim bı saatten sora ben kalkıyorum yatıorum odasında....ne zormuş kızlar yaaaaa.....nerde usuttu bukadar anlamadım altı ustu bıkackere cıktık dısarı oda hava bahar havasıydı esıntı bıle yoıktu yani.....zaten dogduundan berı sorununmuz hiç bıtmedı bıde hastalık olunca dahada fena bı hal aldı yagızın huysuzluguuuu....ne dıyım beterınden korusun rabbımmafoldumbendua edın kızlar bıan once ıgleşşın yawrummmm:Saruboceq:allahtan ewdeyım ıkıgun yarın gıdıcem işe.....ewı bıraktım zaten heryer heryerde toz içinde vakıt yokkı makına bosalcak ew toplancak yemek olcak ....tabı yagız uyursa yarımsaate uyanıyooo offf offf rabbım herkeze UYUYAN COCUK NASIP ETSIN KIZLARRRRRRR
slm kızlarrrrrr cok sık gıremıyorummm malummmm....kafamçokkarıştı
sabah 6 da ayaktayız ama genede vakıt olmuyoo yaaa...yağız hasta olduumafoldumbeno hasta olacagına ben olsaydım keske yaa zaten huysuz bu bebek malum dahada bı huysuzlandı şimdi hastalıkla ne yapcamı şaştım kızlarrrrmafoldumben
dune kadar bişicik yoktu salı gunu akşam işteydım eşim burnu akıyo yağızın dedı hapsurmayada baslamışş dun dr a goturdum eşim işte teyzemle gıttık o gece sabahı ettık yanı ayagımın ustunde sallayarak uyudu tum gece ben yatakta oturur pozısyonda.....15 dk da bı uyanıyo kuzucugum..dr nezle başlangıcı dedu oksurugude vardı burun akıntısı serumfızyolojık verdı oksuruk surubu ates dusurucu kullanıyoruz şimdi..antıbıyotıkte yazdı şimdilik gerek yok kullanma ılerlerse başla bana gel dedı...bugun sesı deişti kuzumun sanırım azda ıshal baslıyo mafoldumbenversemmı dıorum antıbıyotıgı kızlar ya dahada ılerlemesınden korkuyorummmmafoldumbensalıncakta uyuyo yatagaına alıyorum uyanıyo şimdi salıncagında uyudu kaldı ole ben bıttım tabı...annem geldı dun azcık dınlendım ama tum gece yat kalka mahvedıyo benı eşim olmasa tam kuldum gece bı saate kadar eşim bı saatten sora ben kalkıyorum yatıorum odasında....ne zormuş kızlar yaaaaa.....nerde usuttu bukadar anlamadım altı ustu bıkackere cıktık dısarı oda hava bahar havasıydı esıntı bıle yoıktu yani.....zaten dogduundan berı sorununmuz hiç bıtmedı bıde hastalık olunca dahada fena bı hal aldı yagızın huysuzluguuuu....ne dıyım beterınden korusun rabbımmafoldumbendua edın kızlar bıan once ıgleşşın yawrummmm:Saruboceq:allahtan ewdeyım ıkıgun yarın gıdıcem işe.....ewı bıraktım zaten heryer heryerde toz içinde vakıt yokkı makına bosalcak ew toplancak yemek olcak ....tabı yagız uyursa yarımsaate uyanıyooo offf offf rabbım herkeze UYUYAN COCUK NASIP ETSIN KIZLARRRRRRR
canım benim çok geçmiş olsun bebeklerin hepsi hasta tam geçiş dönemi havalar değişiyor umarım en kısa zamanda toparlanır
banucum canım benim mrblar nasılsın tatlım.diş buğdayı partiniz hayırlı olsun canım çok beğendim fotoları.maşallah kızlarına.
saolasın cnm benım....gecmişe bakamadım kı demek tum kuzucuklar hasta haa mafoldumbenınşallah en kısa zamanda hasta olan tum meleklerımız ıyıleşırrr kızlarrrrrr...hava deişimi haklısın cnm ya gecıs donemeı dişler hepsı ustuste geldı tabiiimafoldumben
şimalcim iyiyim tatlım sen nasılsın bebişin nasıl sağol tatlım
canım durucukta hastaydı burnu akıyordu ateşi vardı doktor geçiş dönemi ne kadar korursanız koruyun hastalanacaksa önüne geçemezsiniz dedi hastalana hastalana büyüyecekler canımız onlar Allah daha kötülerinden korusun bitanem
merhaba kızlar bizde kalktık..kahvaltı yaptık ...doktorum programı vardı ona takıldım geç kahvaltı yaptık..
bugün anneme gideceğiz...ama kalkacağız önce evi temizleyeceğiz..çamaşırlar var onalar da bitsinde asalım kapalı yere ben gelene kadcar kurur.....
anneme giderken laptopumu almayacağım...çünki herzaman kaos oldu bıktım bende ....
çok sıkılırsam kardeşimin laptopunu alırım...dolabından...
siribone cnm çok geçmiş....malesef bizimde dişimiz çıktığı anlara denk gelen hep bir boğaz enfeksiyonu var..ikisi bir Araya gelince ben mahfoluyorum yani...
ama herkes hasta cnm sıkma kendini ...çocuklar mikrobu dışarı çıktıklarından dolayı almıyor cnm
kapalı ortamda daha çok alıyolar işte her odayı 1 saat havalandırmak gerek....bizler dışarıda oluyoruz mikrobu taşıyoruz.....
neyse kızlar ben kaçıyorum sizleri çok öptümm
kızlar ya uyuyuyamıyo yagız ya uyutuyorum 10dk gerı uyanıyo uykusu var ama dalamıyo nıekı acaba ya bıyerı falanmı agrıyooookı off yaaa... napsam versemmıkı antıbıyotıgıı hı?
kızlar bende yeni geldim. berkede hafif bir şekilde gribal enfeksiyon başlamış. geceleri sürekli sallanmak istiyordu. dr a gittik bgn. kan ve idrar verdik. idrarı yapmadı sıpa bende çıktım işe geldim mecburrr.
kan değerlerimiz normal çıktı çok şükür.
serum fizyolojik filan verdi. dişte çıkarttığı için ondan oluyormuş huzursuzluğda.
işte böyle
siribron canım sizede çokkk geçmiş olsun. seni çok ii anlıyorum canım yaaa
bebişlerin çoğu hasta neyse bu ara bilmiyorumkismile
kızlar bende yeni geldim. berkede hafif bir şekilde gribal enfeksiyon başlamış. geceleri sürekli sallanmak istiyordu. dr a gittik bgn. kan ve idrar verdik. idrarı yapmadı sıpa bende çıktım işe geldim mecburrr.
kan değerlerimiz normal çıktı çok şükür.
serum fizyolojik filan verdi. dişte çıkarttığı için ondan oluyormuş huzursuzluğda.
işte böyle
siribron canım sizede çokkk geçmiş olsun. seni çok ii anlıyorum canım yaaa
bebişlerin çoğu hasta neyse bu ara bilmiyorumkismile
saol canım ya sızde cokkk gecmişolsunnn gecıs donemı yaktı bızı....gece aynı sorun bızded var sallanmak ıstıyo sureklı emmıyo bıle uyanıyo sallanıyo gerı uyuyo ve yarımsaatlık peryotlarda oluyo bu...
ŞİMALCIM o saydıklarını hep yapıoruz bız ewde gunde kac tur atıyoz ben bıle bılmıyorum yanı dedımya normalınde huysuz bebiş benımkı mayıs kuzularının ıcınde hatta en uykusuzu huysuzu dıyebılırım yanıbilmiyorumkismilewerdım cnm antıbıyotıgı gerı uyudu bakalım hemen etkjısını gozterme zama belkı daha ıyı gelırrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?